Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja az egykori Real utánpótlás játékos😄

LasDen
a túloldalon meg jól hallottam hogy Kiko Casilla véd??? kik elõ nem kerülnek....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

carvalho remélem elhúz a nyáron, elég meredek helyzetet csinált az Espanyolnak...

Rockynhooo
Azt olvastam hogy úgy van vele nem abban a szakaszában járunk már az idénynek hogy tesztelgessen. Ha marad akkor úgy sejtem nyáron beépíti. Bár ez sem válasz arra hogy mikor 2-3 góllal megyünk miért nem dobja be.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
kik voltak ezek a jól öltözött akárkik azzal a kupával???? az elejérõl lemaradtam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kazai21
Hala Madrid!

Mi equipo favorito: Real Madrid

Mou már engem kezd kicsit irritálni, nem az elsõ ígéretes játékosunkat kaszálja el.

SLICK
Ami dühít Sahin ügyében, hogy sztem szépen elbasztuk a karrierjét... Igaz sokat volt sérült és most sincs 100%-os formában, na de hogy ennyire ne bízzon benne Mou..

Hajreal Madrid

Rockynhooo
Tõlem lehetne Adán is a csatár ha nyerünk.

a lényeg hogy nyerjünk

Rockynhooo
Az Espanyol elleni kezdõcsapat: Casillas, Arbeloa, Ramos, Carvalho, Marcelo, Khedira, Alonso, C. Ronaldo, Özil, Kaká és Higuaín.

Kispadon: Adán, Varane, Albiol, Granero, Lass, Callejón és Morata. Természetesen Sahin most sincs ott.

Taki 122
Mourinho: "Higuaín a legjobbak egyike. Csak egy õrült adná el az egyik legjobb játékosát."

„Mourinho ma esti sajtótájékoztatója igazán pikánsra sikeredett. A mester megvédte Higuaínt és Granerót is, miután kijelentte: a magánélete tabu.”

(madridista)

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

kazai21
Kimaradt az Espanyol elleni keretbõl sérülés miatt Angel di María, Karim Benzema és Fábio Coentrão.

Remélem Higu bizonyít 😊

horpeti
csak heti 1x gyakorolja, 25 labdával 😛PP

horpeti
Tök jó volt. 😄DD
Végignéztem. Meg is jött a kedvem a focihoz, csak kár, hogy a térdem miatt nem léphetek pályára. 😞

No de majd nézni. 😄

De gyakorohatná többet, mert elég ritkán jön össze neki mstanában :S

Taki 122
Sajnos úgy néz ki, hogy Kaká ismét megsérült...

Kaká tegnap nem tudott edzeni így kétséges, hogy egyáltalán az Espanyol elleni keret tagja lesz-e. A brazil játékmesternek a talpában és a sarkánál vannak fájdalmai és amennyiben a ma délutáni edzésre nem javul az állapota biztos, hogy kihagyja a találkozót.

(madridista)

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122
Real Madrid - Espanyol
2012.03.04 (vasárnap), 21:30
TV:

kazai21
Nagyon komolyan kielemezték😄
Szabadrúgás technikája se semmi.😄

megnézném ezt a tesztet még pár játékossal 😊

Rockynhooo
Számomra a sötétben is tudom hova érkezik a labda meg gólt szerzek dolog volt a legdurvább. Bár az sem semmi hogy kevesebb a test zsír százaléka mint a top modelleknek 😄

fasza 😮 nem rossz hogy a Madridban játszik 😊

kazai21
Mancini: "Higuaín egy remek játékos, de Agüerót nem akarjuk eladni semmiért. Nincs rá lehetõség, hogy eladjuk. Nálunk fog maradni, de ha Higuaín jönni akar, akkor boldogak leszünk."

Ennyit errõl😄

#70912: Hmm...Érdekes<#eljen>

LasDen
tl;dw 😄

Taki 122
Én is így vagyok ezzel!

#70911: +1 <#eljen>

Casillas
Én örülnék Agüeronak, ha Higuain is maradna.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rockynhooo

Voyager5
Szerintem Higuaint pont nemkéne eladni. Régóta ittvan és tulképp a padról játszotta be magát a stabil kezdõbe.
Most egy kicsit formán kívül van, de nem csodálom. Szar lehet azt látni, hogy az edzõ egy olyan játékost preferál aki 2évig labdába is alig ért, miközben õ meg szállította a gólokat.
miilann04
én is!

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
és ezt büszkén vállalom is 😄DD

Rockynhooo
Jóvan azt tudom hogy te Higuaínba vagy szerelmes <#idiota>

Hát csak Suarez ne. Iszonyat jó játékos, de legalább annyira piszkos és alattomos is.
LasDen
kezdesz elhülyülni rocky...😄D

Rockynhooo
Átérzem 😄 2 évig rettegtem én is. Most meg ki vagyok bukva ha nem õ kezd hanem Higany. Pl barca elleni visszavágón is teljesen ki voltam rajta.

horpeti
Benzemánál még mindig idegesít, hogy baromi sok labdát olyan sután vesz át, és ad tovább, hogy sírok... 😄 Mindamellett meg csodálatos gólokat is tud vágni.
Szóval én elõre félek, amikor Benzema felé megy a labda, hogy most mi lesz. Nem jó érzés. 😄

Rockynhooo
Mondjuk ha nem is Agüero pont de mondjuk egy Suárez vagy bárki aki veszélyesebb játékos mint Higany. Nem az Aügero dolognak örülnék konrétan hanem ha lenne egy jobb csatárunk mint Higuain. Mikor jól nyomja szerintem akkor sem elég jó meg meghatározó. Bár az is igaz hogy én már elmarasztalnám mint anno Benzemat akartam aztán láss világ csodát mi lett belõle 😊

SLICK
lehetséges 😄
Én már csak azért is ellenezném Agüerot mert riválisnál játszott, na meg jó helye van Cityben, megint minek fizessünk horror összegeket egy játékosért? Fiatalokat kéne beépíteni végre, ahogy a barcánál is teszik. Na meg nem árt ha több a spanyol a csapatban...

Rockynhooo
Szerintem én vagyok az egyetlen Madridista aki örülne ennek.

kazai21
A Real Madrid vezetõi már eldöntötték, hogy amennyiben Higuaín nyáron távozna, Agüero lesz az elsõ számú célpontjuk. A játékosért Perezék bármit megadnának, és tudják, hogy a játékos sem zárkózna el a váltástól, ha elég jó ajánlattal állnának elé.

:/

Taki 122
Végülis, reklámnak sem utolsó egy ilyen szóváltás...
Nekem elsõre nem ez jött le, de igazad lehet!

LasDen
a nike nem hagyná, hogy egy relatíve senki egy fontos programjukon bárkit is fikázzon....

Taki 122
Nem hinném...
De megeshet. Harsányi minden lehetõséget megragad, ha a Barcelona és Messi fényezésérõl van szó.

horpeti
Jaja, simán lehet. 😊

LasDen
valsz az egész meg volt beszélve...

horpeti
Ám lehet pont erre ment ki amúgy is a Levente, hogy jó sok magas labdát adott, szerencse, hogy Szalainak van humorérzéke. 😄

Taki 122
Jah, szerintem a közönségnek is szimpatikusabb volt. 😄

horpeti
Jó fej volt Szalai Ádám. 😄D

Taki 122
Harsányi Levente ismét bebizonyította, hogy mekkora gyökér! <#levele>
Szerencsére, Szalai Ádám nem hagyta magát...

LasDen
Sahin próbál bekerülni a csapatba...😄DD