Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Taki 122
Real Madrid - CSZKA Moszkva (Bajnokok Ligája nyolcaddöntõ)
2012.03.14 (szerda), 20:45
TV:

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Komoly? 😄 Irja mi volt edzésen?

LasDen
Sahin a twitter és facebook felelõs....õ irogatja az állapotokat, mikor történik valami....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Legalább ott van Sahin! 😄 Bár valszeg úgyse fog játszani.

LasDen
taktika....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
A Real Madrid kerete: Kapusok: Casillas, Adán és Tomás Mejías. Védõk: Pepe, Arbeloa, Varane, Albiol, Marcelo és Ramos. Középpályások: Sahin, Lass, Khedira, Xabi Alonso, Özil, Granero és Kaká. Támadók: Cristiano Ronaldo, Higuaín és Benzema.
Kimaradt: Coentrao és Di María sérülés, Callejón, Carvalho és Altintop technikai döntés miatt.

Callejón 😞

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Taki 122
A Sport1-en pár perce kezdõdött a Fieszta, a spanyol labdarúgással foglalkozó show mûsor. A mai adásban szó lesz többek között Spanyolország legnagyobb stadionjairól, teljes részletességgel bemutatva (Bernabéu), valamint megszólalnak Cristiano Ronaldo fodrászai és látható lesz a Butragueñoval készült riport is.

Fieszta, minden hétfõn 20:00-tól, a Sport1-en.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Ez szerintm nem kéz, mert a labda sokkal jobban hátra lökte voln a kezét, és különben is ha akezérõl pattant volna el a labda, akkor valószínûleg nem így pattant volna el...

Hala Madrid

horpeti
Hát én még ebbõl se tudom eldönteni. 😄D térdrõl kar , és úgy.. 😊

horpeti
Ja, akkor csak én nem láttam, pedig skubiztam a visszajátszást 😊

Casillas
Nem volt lesen, a bal kezénél kifelé ugró védõ a fejes pillanatában egyvonalban van vele, a hátsó kamerából látszik.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

horpeti
Amúgy a 3. gólunknál akár le is fújhatta volna lesnek az egész esetet a bíró, mert a lefejelt labda elõtt gyakorlatilag lesen zavart egy madridi, ahogy próbált elugrani a labda elõl. Nem? 😄

Ma töltöm majd a meccset HD ban! Majd ott megnézem! Xabi Alonzo meg elismerte h rápattant a kezére! Ramos kezezése kérdéses, de majd meglátom HD ban 😄

Én ugy vagyok ezzel a dolgokkal, hogyha kéz akkor kéz, ha nem akkor nem! Én itt nem akarom szépiteni a dolgokat, mert Real Madrid szurkoló vagyok!

Casillas
Na igen, de az se rajta múlt... 😊 Ott is egyedül akarta befejezni, csak CR megunta a bénázást mindkét góljánál, és beverte inkább õ 😄

horpeti
Szerencsénkre az egyik ilyen megoldása végülis gólpassz lett Ronaldonak. 😄

SLICK
reflex szerûen rántotta hátra, nyílván nem akart kezezni.

Én kezezésnek láttam :S Mozdult a karja is hátrafelé, na de ...

Casillas
Az a baj, hogy 100-ból 99-szer csak majdnem. Nem az a baj, hogy feljön, hanem hogy amikor feljön, mindig be is akarja fejezni, csomószor 100%-os helyzet lehetne, ha passzolna egyet.

igy van
horpeti
Szerintem egyáltalán nem baj, hogy Marcelo feljön, majdnem lõtt is 1 gólt.. minek állna hátul egy ilyen agilis játékos? 😄

szerintem viszont az egyik legjobb volt, amikor felment golveszely volt
horpeti
De az 1. számú bíró is az elsõ Betis gólnál benézte, szal egyik sem tökéletes 😄
De nagy Ámokfutás volt ez a meccs, Betis nagyon pörgött, le a kalappal... Durván gyors és jól cselezõ játékosai vannak. Meg a gyors rövidpasszos 1 érintõs foci is... 😊

SLICK
a szembe lévõ kamerán látszott hogy a térdérõl pattant le a labda, a hátsó kamera csalóka volt. szó sincs kezezésrõl.

Fortuna Bironak öltözött! 😞

a dontetlen se lett volna egy katasztrofa, de igy jobb!
Casillas
Hát a legjobb cserénk a bíró volt, attól függetlenül hogy hármat lõttünk, nagyon szar volt a játék képe... Marcelo meg végre megtanulhatná, hogy nem csatár, de még csak nem is szélsõ, baromira unom.

horpeti
A kezezések elnézését leszámítva teljesen új színt vitt a spanyol fociba az új bíró... Mintha premier league meccset néztem volna. Jót tett a focinak a folyamatos játék , meg hogy nem fújt minden egyes esésre.
Valszeg nem nagyon mert fújni inkább. 😄

nem érdemeltünk gyõzelmet, a bírónak sokat köszönhetünk
ez most tényleg nem volt fain :S

ez aaaaaaz, vege
szerintem nem volt kez
basszus, ugye nem kiabaltam el
szomferi
inkább kapjon a Betis, de csak mert kéne a mixemhez <#pias>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

ez mar igy marad, HALA MADRID, jo kis mecs volt!
Voyager5
Érzem, h az utolsó utáni percben bekapunk 1et :S
RONALDOOOO

meg kell tartani!

ebben a lövésben volt 1 kis düh is 😄

kazai21
RONALDOOOOOOOOOOOOOOOO😄DDD 3:2😊))

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK

Arbeloa amúgy is egy fing volt eddig, de baszki ekkora hibát :|

LasDen
bundázik....így lekészíteni...😄

Arbeola atya ég...

Ez a kommentátor beszarok.

Fikázza Roni haját, most meg szabadrúgás..."A Sevilla még vár vele."

és közben 2-2 -.-'

hát le 😊

..::IBM X32::..

LasDen
és lecserélték 😄 <#idiota><#idiota><#idiota>

horpeti
Pörgõs meccs, adok kapok megy. 😊

Casillas
na akkor remélem szünetben lecseréljük a bírót, mert ritka nagy idióta

helyes helyes...még 2t rúgni kell, mert bennük is ott van a gól

kazai21
Ez a montero gyerek nagyon ügyes

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK
HIGUUUUU!!!!!! De szépen beverte! 1-1

zalrobto
na 1:1

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban