81624
-
#73197 Idén az elsőt ....
Birót botrány volt de tavaly nekünk is csináltak ilyeneket nyugi.
8pont hátrányban nem ez miatt vagyunk (leszünk) -
Gauge #73196 Szánalmas, ahogy újabb meccset csaltak el. Ez hihetetlen... -
#73195 undorító -
#73194 ezt a köcsög birót , megnyerette ezekkel a bohócokkal a mecset
-
Rudee #73193 Én csak a megszokott 11-est hiányoltam, hogy lesszike is gólt lőhessen...
Amit ezek 6 forduló alatt kaptak, az nekünk egy szezonba talán összejön. Egyszerűen nevetséges.
Alig várom a holnapi meccset, nyilván kapunk pirosat hogy legyen biztos hiányzó jövő vasárnap. -
#73192 Azért ez a spanyol bajnokság valami hihetetlenül undorító tud lenni.Ilyen pofátlanul elcsalni egy meccset... -
#73191 aztakurva :AFDSASDFDSASDF
-
Rudee #73190 Szegény Sevilla-t hogy megveretik a bírók. Idén valahol már eldöntötték, hogy kinek kell nyernie a bajnokságot. -
#73189 real life FM...:D -
Monoton #73188 „Alonso, Özil, Modric egyszerre a pályán? Ha akarják, mondják meg a másik nyolc nevet is. Válasszanak, és mondják. A középpálya kész, és ha akarják, adják meg a védőket és a támadókat is. Ha akarják, összeállíthatják az egész csapatot, én pedig majd megmondom, hogy elfogadom-e, vagy nem. A következő sajtótájékoztatóra hozhatják a kész csapatot.”
/penamadridista/ -
#73187 Holnap Real Madrid - Deportivo 19:50-től, élőben a Sport1-en! -
nagy hős #73186 Sahin lott egyet ma is, remelem allando kezdo lesz a Poolban, szuksegunk lenne egy jo nurira -
pacclacc #73185 Utolsó megmozdulás a válogatottba! Talán azért néz ki ez a szobor így! -
#73184 aztán mér kéne erre emlékezni??, elég szar...:D -
#73183 Na ez nagyon gáz, még ha Olaszországban lenne azt mondom talán megértem... de így :/ -
#73182 +1
szánalom. fogadjuk 10ből max ha két ember emlékszik még erre a góljára, amit ugyancsak a vb döntőn láthattunk:
-
#73181 Elég nagy szégyen, ha nekik csak ennyi marad meg 'Zizou' pályafutásából...
(Ha pedig poénnak szánták, elég sz@rul sikerült...)
Én inkább ezt a mozdulatot önteném szoborba: Zidane -
#73180 wow -
Monoton #73179 Párizsban szobrot állítottak Zidane tiszteletére ...
Ez azért elég durva -
Rudee #73178 Sahin a rendes neve és kettőt vágott. -
Rudee #73177 Itt nem az a lényeg, hogy kinek lőtte, hanem hogy hogyan. Hetek óta csak az edzésen lát labdát, az a nem mindegy. Egy meccs ritmusát annyi kihagyás után felvenni még a 10 éves gyerekek ellen is időbe telik. Arról nem is beszélve, hogy vélhetően oda tette magát, mert van benne bizonyítási vágy. Remélem hamarosan bajnokin is visszatérhet. -
#73176 gratulálok......
-
Neoncsoves #73175 ezek ellen még Morata is majdnem mesterhármast szerzett :DD -
#73174 Végeredmény: Real Madrid 8 - O Millonarios
Gólszerzők: Kaká (14', 38', 60'), Morata (31', 36'), Callejón (23', 68'), Benzema (79'). -
#73173 A szezon során mellőzött Kaká, ma megkapta a lehetőséget a Santiago Bernabéu Kupán. A brazil középpályás kezdőként lépett pályára és már az első félidőben duplázni tudott. A második játékrészben harmadik gólját is megszerezte büntetőből, ami azt jelenti, hogy a kupa történetében ő az egyetlen játékos, aki mesterhármast tudott szerezni.
aranylabdát neki... -
#73172 morale boost, semmi más -
#73171 Félidőben: Real Madrid 5 - O Millonarios
Gólszerzők: Kaká (14', 38'), Morata (31', 36'), Callejón (23'). -
Neoncsoves #73170 Suhin szar gólt lőtt ... -
#73169 Kaká kezdő?? hova kell felírni??:O
-
#73168 Ismert a Real Madrid kezdője a Santiago Bernabéu Kupán: Adán; Nacho, Albiol, Varane, Coentrao; Khedira, Özil, Kaká, Callejón, Morata, Higuaín.
-
#73167 Real Madrid - Millonarios, ma este 20:30-tól.
A mérkőzést a XXXIV. Santiago Bernabéu kupa keretein belül rendezik, és Alfredo di Stéfano előtt is tisztelegnek. Di Stéfano a Real Madrid előtt a Millonariosban futballozott.
Streamek: http://lshunter.tv/ | http://www.rojadirecta.me/ -
#73166 Izgi meccs volt. a tizi teljesen jogos, de a többi anti madridista úgyis aztmondja hogy a bírók megnyerték a meccset
a végén már mindegy alapon durván kaszált a rayo :| -
#73165 a kapussal... -
#73164 Kivel már megint? -
#73163 együttérzett... -
#73162 Casillas megint majdnem sírt a tizeneggyes után:/ -
#73161 CR is fasznak cifrázza meg?
Pepét meg nem irigylem, múlt héten én meg egy csapó ajtót fejeltem meg, szépen szétnyílt a szemem mellett a bőr... -
#73160 Higu :DDDDDD annyira tudtam hogy elbassza :D -
#73159 jól játszik a rayo, érdekes lesz a második félidő -
#73158 Ez mekkora kontra volt.Marcelo sarokkal majd a befejezés!