Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann04
lol, esküszöm reggel amikor néztem még a chelsea meccset írták 20.45re. így már mindjárt más.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

pro4.hu

remélem ennek lehet hinni 😊

miilann04
jól látom, hogy a pro4 és a digi is a benfica-chelseat adja holnap?
digipluson meg elvileg tenisz lesz, szal..

Taki 122
5 - 1 <#eljen> Jó meccs, szép játék!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Casillas
Még azért így is volt elmaradt tizenegyesünk.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

SLICK
Na azért mennyire másabb, ha nincs elcsalva a meccs, na meg a helyzeteinket is kihasználjuk rendesen...

REALista
<#wow2>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
Dicsak! Sahin Khedira helyett... :o

SLICK
ÁMEN!

Amiga
Megvolt a holtpont, a csapat innentõl a szezon hátralévõ részében már csak erõsebb lesz.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

SLICK
Benzema szépen beverte ^^

REALista
Jaj ez a szabadrúgás már fél gólt jelent ellenünk mostanában..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
Na így kellene kihasználni a helyzeteket mindig!!! Benzemának is jót fog tenni ez a gól remélem...

Na erre beszívunk egyet :|

SLICK
jót tenne egy nagy arányú gyõzelem szvsz.. Picit nyugodnának a kedélyek is

SLICK
Ezaz! Ne álljunk le!!

kazai21
Hala Madrid!

Mi equipo favorito: Real Madrid

Taki 122
Nagyjából 10 perc és kezdõdik a meccs...
Remélem nem vesztünk több pontot a "klasszikusig".

Ma este feltétlenül nyernünk kell, Hala Madrid!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata:

MARCA.com & madridista.hu

mintha az MLSZ szervezné a spanyol ligát is 😄
horpeti
El se hiszem, emberi idõ. Kár, hogy most meg pont házibuli lesz, és õk nem focirajongók! 😄

Taki 122
Real Madrid - Real Sociedad
2012.03.24 (szombat), 20:00
TV:

Voyager5
A szövetség és a bírók, egyenesen a Spanyol labdarúgás szégyenei.
Rockynhooo
Özil, és Mourinho egy meccses eltiltást kapott, míg Pepét és Fariát két mérkõzéssel sújtották. Sergio Ramos egyik sárgáját nem vélték jogosnak, így a védõ játszhat hétvégén.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

pzoli00
értem én, de ugye a csapatok mögött komplett vállalatok állnak, akik nyereséget akarnak termelni, szóval attól, hogy papíron valaki mondjuk 20 millió euróba kerül, nem biztos, hogy a valóságban is annyi.

LasDen
lesz egy olyan, hogy financial fair play, ami ezeket hivatott megelõzni (persze kérdés hogy hatékony lesz-e)
amúgy meg az emirates már tavaly óta a klub hivatalos szponzora...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pzoli00
eddig sem volt pénzszûkében a klub, viszont ezután... <#wow1> Ha a milliárdos arab befektetõk is beszállnak a klubba, márpedig úgy néz ki a helyzet, akkor a 50-100 millás átigazolások csak úgy repkedni fognak a következõ évek során. Nem lesz olyan játékos akit ne tudnánk majd leigazolni.

LasDen
evezzünk kellemesebb vizekre ti tuskók..bo ho ho...

egyszer majd elmegyek....egyszer....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Casillas
Á, akkor viszont tökéletes játékvezetésnek lehettünk szemtanúi, kösz.

Köszönjük.

szomferi
háh, látom már <#gonosz1>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Jakuza001
Hopp veletlenul masik link ment el. Keretik torolni.
Viszont itt van ki kapta azt a bizonyos sargat, ami allitolag mosakodas Casillas szerint.

LasDen
coentrao büdös bagós és azé nem jácchat...

szomferi
Coentrao nem sérült?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ha vannak olyanok aki szeretnek meccseket visszanézni FULL HD-ban és torrentezni, annak ajánlom, hogy most probáljon meg REGISZTRÁLNI a (az) sporthd.org -ra

Máshol is olvastam egy véleményt!

Tehát akkor nem csak én látom igy! Idézek mást is más forumról :

"Altintop a labdát rúgta el, mikor becsúszott, ez tisztán látszott, nem ért szabadrúgást a szerelés"

kazai21
Szerintem biztos,már csak az a kérdés,hogy Arbeloa vagy Altintop lesz jobb szélen a védelemben.
Sahinnak örülnék ha már játszana azért megnézném mit tud a srác.

szvsz

Én be se fujtam volna mert ugyláttam, hogy a labdát rugta el Altintop, de majd megnézem HD a meccset, és biztosat mondok!

Rockynhooo
Akkor Albiol - Varane belsõ védõ páros ? 😄

Casillas
ja hogy még mindig sérült karvaly is, hát akkor Varane-t kezdõbe végre, hajrá.

kazai21
A Real Madrid a mai napon zárt kapuk mögött folytatja a felkészülést. A hazai csapat következõ meccsén hiányozni fog eltiltás miatt: Lass, Ramos, Özil és Pepe. Sérülés miatt nem lesz ott Di María, Carvalho és feltehetõen Callejón sem.

Casillas
Casillas - Coentrao, Arbeloa, Carvalho, Marcelo - Khedira - Altintop, Kaká, CR - Benzema, Higuain

De ha Di Maria is játszhat, akkor Altintop se kell kezdõbe, Khedira helyett is jobban örülnék Sahinnak, sõt még Coentrao is feljebb mehet, ha Varane kezd a védelemben, és tartani akarja az egycsatáros szarakodást Mou. De sztem nem lesz itt gond.

miilann04
hát azért a védelem közepe elég komoly szerepet játszhat a meccs alakulásában. mondjuk varane miatt nem aggódom, õ nagyobb hiba nélkül lefogja hozni az egész meccset, viszont kérdés ki lesz a párja, albiol vagy carvalho. utóbbiban már a legkevésbé se bízom, szóval remélem hogy inkább albiol, mondjuk ha jó napot fog ki akkor vele se lesz nagy gond, de õ azért nem olyan biztos pont.
de nem is konkrétan a védelem miatt félek, csak idén eddig minden meccsen ott volt xabi és szûrte a támadásokat lassal vagy khediraval karöltve. na most ezek közül lass eltiltott, khedirat meg nem is értem hogy mit keres egyáltalán a keretben. szóval legjobb esetben is a középpályán khedira coentrao páros fog szûrni, ami azért nem egy életbiztosítás szerintem. (már ha addig coentrao 'kibékül' joséval, nem tudni a cigis dolog miatt hány meccsrõl akarja mellõzni, bár jelen helyzetben talán nem nagyon engedheti meg magának hogy tovább regulázza coentraot).
de az elmúlt két meccs miatt lehet hogy kicsit támadóbban megyünk neki hazai pályán és 2 csatár kezd, akkor ugye kicsit átalakul a felállás.

tobias88
Ha azt nézed, hogy Callejon sem játszhat, akkor van esély rá, hogy a nagyon beharangozott Sahin végre pályára léphet <#idiota>
szomferi
a középpálya is, bár Kaká ott lesz, meg talán Di Maria... Granero, Sahin maybe?

Tibi7
Semmi baj nem lesz a védelemmel. Valahol nem bánom, hogy sem Ramos, sem Pepe nem lesz.
Rockynhooo
Szerintetek következõ meccsre mi a reális kezdõ ? Védelem érdekes lesz..

CAMP NOUban ha így játszunk, megint kapunk egy 5öst... minimum...

LasDen
meg fogunk halni...

Cabell
ja értem 😄😄😄😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Casillas
De hát hiszen idén is velük vannak.