81624
  • szabii98
    nagyon jó......
  • miilann04
    jöhet nacho.
  • SLICK
    na ez szép lesz :S
  • Rockynhooo
    Nagyon rossz hírek érkeztek a brazil válogatott edzőközpontjából. Marcelo a mai edzésen megsérült, és a vizsgálatok kimutatták, hogy az egyik csont a lábfejében eltört, emiatt valószínűleg akár három hónapot is kihagyhat. A Real Madrid számára tragikusan alakul ez a válogatott szünet, hiszen korábban már Khedira és Coentrao is megsérült. A portugál helyére Bento kapitány más játékost hívott be a keretbe. Ráadásul Pepe is fájdalmakra panaszkodott.
  • Rudee
    Coentrao megsérült, Ronaldo-t meg baszottul aprítják a ruszkik. Tök jó...
  • Voyager5
    6-0 lett.
    Kaka rúgott is egy gólt:

Videón: 6:38 körül

• SLICK
    ennyivel jobbak lennének a többiek náluk?
  • Rudee
    A spanyol U21-es válogatottban Nacho csere, Morata még a padra sem került. Jó lenne több játékost is adni abba a korosztályba
  • Rudee
    Kaká-nak van már egy gólpassza.
  • Rudee
    Kaká és Marcelo kezdő Irak ellen.
  • gabi89
    Az a vicc, hogy még nézi is a bírót közben a kis ravasz :D
    Először hátrébb viszi a labdát majd megnézi a bíró mit csinál és mivel látja, hogy még mindig a sorfalnak magyaráz ezért még egy picit "csal"

Mondjuk szokás szerint a sorfal is bemozdul mire elrúgja Messi. 16-on belül állnak majd mire elrúgja addigra már a vonalon :D

• pacclacc
    Nem kell felkapni ilyenen a vizet! Azt kell nézni ki ir ilyen cikket! Rá kell hagyni!

Amúgy meg tényleg számít ha hátrahúzza a labdát!

Nem kell ezt magyarázni minden ember érti akinek az IQ a helyén van!
  • horpeti
    Hát igen, mert a sorfal nem véletlenül megy mindig közelebb és közelebb... :)
  • Taki 122
    Ami tény az tény. Nagyon bosszantó ezt látni, mivel be kell, hogy valljam, a meccsen én sem figyeltem fel erre. De abban is biztos vagyok, hogy ha a végeredményt nem is, azt a bizonyos szituációt merőben befolyásolta ez a húzás.

Nem csalóztam/csalóztunk le senkit, de az én véleményem az, hogy aljas húzás volt tőle, ráadásul nem ez volt az első eset. Persze ha a te csapatod egyik játékosáról van szó akkor ez egy "szemfüles", "ravasz" mozdulatnak tudható be, de ha ellenfélként látsz egy ilyen esetet akkor ne lepődj meg ha (szerintem érthető módon) felháborodást vált ki...
  • bakkerman
    igyekszem nem elfogultan írni a csapatomról itt az sg-n,ami néha sikerül,néha nem,de nem vagyok egy elvakult Barca drukker ez tény. Az meg hogy jártam-e focipályán,igen jártam,de nekem abszurd hogy egy ilyen dolog miatt lecsalózzák a kedvenc csapatom egyik játékosát(legyen az Messi,Pedro akárki)...
  • szabii98
    Igaz! Van ilyen.. benzin meg ki hagyta, ugyanúgy okolhatjuk őt is a döntetlenért. úgy ahogy mariskát is, montoyának meg küldhetünk egy csókot hogy nem lőtte be. ez ilyen
  • Taki 122
    Azért ne legyél már ennyire elfogult! Kész vicc az egész, komolyan...

Van az egy "jó" méter is, hidd el. Ha pedig azt mondod, hogy nem származott belőle előnye akkor te nem sokat jártál focipályán, már ne is haragudj. Ahhoz, hogy elcsavarja a sorfal fölött épp elég volt az az egy méter, nem kellett már hozzá az is, hogy akármelyik irányba elmozdítsa!
  • Rudee
    Ha előrébb nem viheti, akkor hátrébb sem. Egyébként az az előny, hogy ha nem viszi hátrébb akkor ugyanakkora erővel meglőve valóban a sorfalat találja telibe.
  • bakkerman
    ha előrébb vitte volna a labdát,akkor azt mondom jogos,de hátrébb vitte,semmilyen előnye nem lett belőle,még csak más irányba se vitte a labdát,szimplán hátrébb húzta egy jó fél méterrel.
    "A bíró ilyetén átverése, az ellenféllel szembeni jogtalan előnyszerzés bőven kimeríti a csalás fogalmát"

szóljatok,ha ti látjátok a videón azt a bizonyos előnyszerzést.
  • Taki 122
    Egy "kis" érdekesség a hétvégi klasszikusról...

Amiről nem beszél a média, avagy Messi sötét oldala

A vasárnap esti El Clásicón a mutatott játék képe alapján igazságosnak mondható döntetlen született, ugyanakkor azt nem lehet elmondani, hogy a Barcelona és Messi két találata abszolút megérdemelt lett volna; míg az első gólnál – szokás szerint – kiadós flipperezés után pattant az argentin elé a labda, addig a felvételek tanúsága alapján második gólja előtt a szabadrúgásnál csalással szerzett előnyt a katalánok kedvence…

Forrás: http://penamadridista.hu/index.php?mod=nw_d&hr_id=841
  • Rudee
    Ronaldo válla kificamodott az első vizsgálatok szerint.
  • banok
    Barcelona-Real Madrid 2-2 ::: Összefoglaló
  • LasDen #73337
    azt mondod?? :DDDD
  • SLICK
    vagy Ramos ki szélre és Varane középen :)
  • REALista
    Már látom előre a sportoldalak címlapját. Messi:Ronaldo 2:2
  • Rudee
    Arbeloa-t eddig bírtam nézni. Ez a mai teljesítmény viszont betett tőle. Bár csak jött volna Debuchy...
  • REALista
    Hát a meccs végére elmondhatjuk hogy elfáradtunk.Kicsit közelebb álltunk a győzelemhez szerintem az egész meccset figyelembe véve, de tény hogy akár meg is nyerhette volna a meccse a végén a Barca.
  • szabii98
    tizi helyett szabad*
  • dienesoft
    Igazságos a döntetlen, jó meccs volt. :)
  • Voyager5
    Jó ez így nekünk szerintem.
    Jó meccs volt.
  • LasDen #73327
    ezzel a döntetlennel nem nagyon vagyunk előrébb...

am érdekes, hogy mindenki csak 8 pontról meg 11 pontról beszél, de arról nem, hogy az AtM egy győzelemmel első lehet...
  • [HUN]FaTaL
    Jó meccs volt :)
  • szabii98
    sima vendég lett volna....benz szépen mellé lőtte....aztán kikotorni sem tudtuk, és messimakker belőtte. aztán, a tizit is bemakkolta és a 89. percben is majdnem kaptunk egyet. VICC az egész barca, mi végig támadjuk az egészet ők meg 3 helyzetből 2 gólt csinálnak
  • pacclacc
    na hoztuk a kötelezőt!
  • szomferi
    nagyjából :D
  • REALista
    Ezek a szabadrúgások fognak a sírba vinni...:D
  • szomferi
    már megint a 16-osnál, áááá faszom
  • LasDen #73320
    ronaldo ott pusztul meg a pályán....ott fogják eltemetni...
  • REALista
    Hát én nem.
  • Neoncsoves
    Amúgy Callejont megnézném most DiMaria helyén