Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
digipluson meg elvileg tenisz lesz, szal..
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Na erre beszívunk egyet :|
Remélem nem vesztünk több pontot a "klasszikusig".
Ma este feltétlenül nyernünk kell, Hala Madrid!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
MARCA.com & madridista.hu
2012.03.24 (szombat), 20:00
TV:

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
amúgy meg az emirates már tavaly óta a klub hivatalos szponzora...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egyszer majd elmegyek....egyszer....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Vivimos por ti, vence por nosotros.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Viszont itt van ki kapta azt a bizonyos sargat, ami allitolag mosakodas Casillas szerint.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Tehát akkor nem csak én látom igy! Idézek mást is más forumról :
"Altintop a labdát rúgta el, mikor becsúszott, ez tisztán látszott, nem ért szabadrúgást a szerelés"
Sahinnak örülnék ha már játszana azért megnézném mit tud a srác.
Mi equipo favorito: Real Madrid
Én be se fujtam volna mert ugyláttam, hogy a labdát rugta el Altintop, de majd megnézem HD a meccset, és biztosat mondok!
Mi equipo favorito: Real Madrid
De ha Di Maria is játszhat, akkor Altintop se kell kezdõbe, Khedira helyett is jobban örülnék Sahinnak, sõt még Coentrao is feljebb mehet, ha Varane kezd a védelemben, és tartani akarja az egycsatáros szarakodást Mou. De sztem nem lesz itt gond.
de nem is konkrétan a védelem miatt félek, csak idén eddig minden meccsen ott volt xabi és szûrte a támadásokat lassal vagy khediraval karöltve. na most ezek közül lass eltiltott, khedirat meg nem is értem hogy mit keres egyáltalán a keretben. szóval legjobb esetben is a középpályán khedira coentrao páros fog szûrni, ami azért nem egy életbiztosítás szerintem. (már ha addig coentrao 'kibékül' joséval, nem tudni a cigis dolog miatt hány meccsrõl akarja mellõzni, bár jelen helyzetben talán nem nagyon engedheti meg magának hogy tovább regulázza coentraot).
de az elmúlt két meccs miatt lehet hogy kicsit támadóbban megyünk neki hazai pályán és 2 csatár kezd, akkor ugye kicsit átalakul a felállás.