Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
Én ugyan soha nem keresem a kifogásokat, és szerintem a Barcára sem fújtam soha, de egyetértek, úgy sportszerû, ha elismerjük a másik fél gyõzelmét és örülünk a miénknek.

Ettõl függetlenül a tegnapi bíróteljesítményt boldog-boldogtalan elítéli érzelmi érdekeltségtõl függetlenül, ahogy én látom.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Cabell
Most, hogy látjátok, hogy néhány férresikerült itélet miatt hogy ordít mindenki, hogy nektek fújnak a bírók, nem gondoljátok, hogy a tavalyi "Barcával vannak a bírók" címû történet is ugyanennyire alaptalan hülyeség volt?

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Casillas
Értem én, hogy nyerni kell(ene), bíró ide vagy oda, de azért nagyon nem mindegy, hogy döntetlen állásnál 40 percet emberelõnyben játszhatunk (Ruben ugyebár), vagy 10 percet kettõs emberhátrányban (hosszabbítással együtt). Ez a Sennás mosakodás meg bullshit, a tizenhatos közelében sem volt a szögletnél, inkább csak a bíró húzott be egy 1-est Ruben 9-ese elé utólag, hogy meg tudja magyarázni a baromságát. Csodálom, hogy CR-t nem rakta ki valahogy.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rockynhooo
Egyébként nagyon hiányzik a csapatba Di María.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
Az a helyzet, hogy szarul játszottunk tegnap, bíró ide vagy oda. Hétvégén sok hiányzónk lesz, de remélem behúzzuk a Sociedad ellen, és remélem jobban odafigyelnek majd a végén is.
Igen Pepe kapott eg pirosat egy Villareal játékostól, amiért a Biró is megjutalmazta egy sárgával xD

pzoli00
<#violent><#gun> José Luis, a kártyabûvölõ

ProGabe
csodás. a tetves spanyol sajtó annyira kiabált, hogy a bírók minket segítenek, hogy az ilyen majmok túlkompenzálnak.

persze megint leírom, hogy a Real Madridnak mindenféle bírói tevékenység, csalás, sérülés ellenére is illik nyernie. fõleg ebben a fos bajnokságban. 6 pont még mindig megvan, most dõl el milyen csapatot épített a José srác.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

miilann04
elvileg xabi, lass és ramos mellett pepe sem lesz bevethetõ, de ezután az ámokfutás után még nem teljesen tiszta a bíró ténykedése.
meghát amit callejón kapott a bokájára, nem biztos, hogy kezdõ lehet a hétvégén.

legalább rápihennek a bl meccsre...

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

morvaigaben
"A Real Sociedad ellen Ramos, Özil, Lass, Mourinho és Faria mellett valószínûleg Pepe sem léphet pályára! A portugál védõ az öltözõfolyosón azt mondta a bírónak: "Micsoda tolvaj, a k***a anyád!", ami miatt a Fegyelmi Bizottság valószínûleg egy mérkõzésre eltiltja."
(penamadridista fb)

Remélem fel is képelte akkor már...

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

szomferi
remélem Mou megóvja a meccset...

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

miilann04
Özil piros lapjának valódi oka...

Özil a következõ miatt lett kiállítva, azonnali piros lappal: "A játékos hangosan, cinikusságtól fûtötten megtapsolta az egyik döntésemet, miközben nagyon közel állt hozzám."

ja hát így azért mindjárt más, gondolom ti is megértitek a döntését.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Amiga
Mémet kell csinálni a bíróból Egy kis photoshop, és máris pirosat mutathat Obamától Darth Vaderig mindenkinek. Aztán el kell vele árasztani a netet.

aztán odament Pipita gratulálni, õ kapott egy sárgát, Pepe elrángatta onnan, õ nem kapott szerencsére semmit
morvaigaben
Akkor most Pepe kapott pirosat, vagy nem? Odament gratulálni a bírónak 😄

Taki 122
A játékvezetés kritikán aluli volt, ráadásul ma sem ment úgy a játék ahogyan kellett volna, ennek ellenére meglehetett volna a három pont. Rettentõen bosszant, hogy az elmúlt két meccsen 4 pontot vesztettünk. Kemény sorozat vár ránk a következõ hónapban és nagyon remélem, hogy ez volt az utolsó megingás a szezon hátralévõ részében. A Barcelona ellen már egy döntetlen is eredmény lenne, az elmúlt összecsapások alapján. (...természetesen nem akarom leírni a csapatot!)

Mindenesetre érdekes meccs várható a hétvégén, fõleg, hogy Ramos, Xabi Alonso és Lass begyûjtötték az ötödik lapjukat, így õk eltiltásukat töltik a Sociedad ellen. Nagyon remélem, hogy di María bevethetõ lesz!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
Sry az offért... a logod mibõl van? 😄
nem szoktam a bírót szidni, de ez erõsen kritikán aluli volt...
szarok az X-re, de ez volt olyan hülye most, mint anno Övrebo (vagy hogyhívják) a Chelsea-Barca bl meccsen, nem rokonok véletlenül?
LasDen
RIP...meghalt a poén...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hát szerintem keversz valakivel, mivel én ebbe a topicba az elémúlt 1 évben ha 4x beírtam a mai nap elõtt, akkor sokat mondtam 😄 Bár lehet abból a 4-bõl egyik ilyen tartalmú volt én nem emléxem rá 😄😄

LasDen
a libertadores kupa elõtt is ezt írtad és mégse kaptunk ki a barcától...hazudós vagy....

Tibi7
És nézd meg, milyen meccsek várnak ránk ezentúl!
3 pont az a 6 mivel a barcátol menetrendszerint kifogunk kapni a gecibe sajnos.... Ezt mint realos írom, mert ez 99%....

SLICK
a spanyol szövetségnél mostmár gondolkodjanak el a bírói ténykedéseken. Ilyen látványosan elfújni egy meccset.... Úgy látszik ennek a nyomorultnak fáj hogy a kis csapata hátrányban van...

shala
Király meccs volt, bíró nekem is adott sárgát, pedig stadion környékén nem voltam.

non potest pluere aeternum

morvaigaben
Na végül Higuain is beszerzett egy kártyát...

LasDen
ûristen...itt az armageddon....

REALista
Na 6 pont a különbség.Hát ha valaki a szezon elõtt elém tesz egy papírt hogy ekkora lesz az elõnyünk a 28. forduló után, akkor röhögve aláírtam volna, de így azért hogy két meccsen 4 pontot buktunk na meg a következõ meccsen kb a fél csapat eltiltott lesz...hát nem tudom...
Nagyon necces lehet még a szezon vége...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

horpeti
Úristen. Nekem kb. ennyi a reakcióm. Úúúúúúúristen!!!

tobias88
Ebben egyetértek veled. Hány lapot osztott ki? 20at?
SLICK
Na jó, ez már szánalmas. Remélem a Jakuza féle trógerbarcás emberek állvapisilnek telifaszból...

morvaigaben
Ez, ez ez miiiiiii?????

REALista
Remélem ezt a bírót se látjuk többet meccset vezetni...

REALista
Na ez már vicc két egymás utáni meccset is egy tetves szabad miatt bukunk el...
Ráadásul be sem akarta fújni a bíró csak a közönség miatt ítélte meg.

SLICK
nem hiszem el bazdmeg

morvaigaben
ILYEN KOMOLYAN NINCS!!!

elvileg az elsõt Senna kapta
REALista

Amiga
Az ilyen bírót örökre el kell tiltani. Csaló...

<#idiota><#zavart1>

az lenne a kemény, ha utólag se tiltanák el?😊
LasDen
jah....gyorsan le is kapta a villarreal...

nem nézem a meccset, de ez tényleg igaz?????😄

ekkora fail lehetséges? 😮
Tibi7
Egész meccsen szidom Özilt, erre tessék 😊
REALista
Gyönyörû passz egy csodás befejezéssel!

SLICK
NA VÉGRE MÁR!!!

REALista
Nagyon okosan kell játszani innentõl..

REALista
RONALDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DE KELLETT!!!!!!!!!!!!!!!!

SLICK
ilyeneket eltiltanék a pályáról komolyan.

De Khedira hogy nem bírja eltalálni azt a tetû labdát? Most már muszáj lenne belõni egy kikúrt gólt meg mégegyet, mert azután izgulhatunk...