81624
-
Neoncsoves #73399 nálunk mindig volt valami idegbeteg?:D -
pacclacc #73398 ma találtam.
bocsi h berakom de kicsit vicces :D így visszanézni...
-
Monoton #73397 Deportivo elleni meccs utáni nyilatkozata:
- Szóval, újra szélső védőt játszottál...
- A körülmények miatt. Ha enyém lenne a választás, mindig középen játszanék. De azért vagyunk itt, hogy segítsünk, és bárhol játszom.
/madridista/
De már máskor is nyilatkozta, hogy nem szeret a szélen játszani. -
#73396 igen tavaly kérdezték is egy interjú során, hogy hol van szivesebben és akkor a jobb szélt preferálta. Ugye ekkor már középső védőt játszatott vele Mou...
Bár legutóbb is mikor nyilatkozott akkor meg volt elégedve a középső védő poszttal is...
Egyébként egy ilyen kaliberű játékosnál, aki mindkét poszton kiemelkedőt nyújt nem lehet gond, hogy hol játszik, hiszen játszik, kezdő, ez itt a lényeg! -
Rudee #73395 Igen és a Sevilla-ban is szélső védőt játszott inkább. Meg egyébként se évekről van szó, reméljük legalábbis, hogy hamarabb lesz újra egészséges a teljes keret. -
#73394 Ezt hol olvastad?
Mert nekem úgy rémlik, hogy mikor szóba került a pozíciója interjúkon, akkor sosem foglalt állást egyik mellett sem.
Sőt, régebben talán a jobb oldalt jobban is szerette. -
Monoton #73393 Mert nem szeret ott játszani. Ennyi, Előbb-utóbb megunná és elmenne olyan csapatba. ahol a saját posztján játszatnák. -
#73392 Sokat játszott azon az oldalon és nagyon jól ráadásul... miért ne lehetne ott megint? -
Rudee #73391 A kupában az Alcoyano ellen kezdünk. Továbbjutás esetén az Almería-Celta páros győztese következik, aztán ha nem lesz nagy meglepetés akkor a negyeddöntőben a Valencia. Négy között pedig akár egy újabb Clássico is létre jöhet. -
Rudee #73390 Amíg nincs Arbeloa addig kénytelen lesz Ramos jobb oldalon játszani, oda egyáltalán nincs más megoldás. -
Monoton #73389 És hol? Ramos nem fog kimenni a szélre hosszabb távon. -
#73388 pont neki nem kellett volna :S Most lehet kiharcolhatott volna egy állandó kezdő szerepet... -
Monoton #73387 Ja meg van egy Carvalhonk is -
#73386 ha máshova nem is, a padra biztos leül 1-2 canterano... -
Monoton #73385 Ramos, Pepe, Albiol szerintem alap lesz a védelemben. -
#73384 jó kis válogatott hét volt ez....több ilyen kéne... -
Rudee #73383 AS írja is már, hogy a következő 3 meccsen Nacho lesz vélhetően az egyik középső védő. Nem tudom, hogy a BLben mire lesz elég a kezdőbe 3 Castilla-s védő, jó lenne ha addig valakit helyre raknának. -
Rudee #73382 Jó lesz ez, lassan ki se tudunk állni. -
#73381 Varane is kidőlt :DDDD -
Neoncsoves #73380 aztán egy jó angol szezon után megtanul majd egész pályán átívelni :D -
#73379 nem csak dortmundban, hanem a bajnokságban is...
#73378: Na ja ilyenkor lenne nagy kiugrási lehetőség... annak idején Sarabia is milyen jó volt a BL-ben, most meg ő is elveszett. Mégsem olyan jó?
Mondjuk ezen agyalta, hogy nem ilyen hoki Getaféknek kellene kölcsönadni játékosokat, hanem vmi komolyabb angol csapatba. Itt nem is fog fejlődni annyit. -
Rudee #73378 Jesé-t annyira dicséri a spanyol sajtó, én megnézném, főleg ilyen ínséges időkben, mikor a támadók felének kérdéses a játéka. -
Rudee #73377 Higuaín Chile elleni gólja egész szép volt. -
#73376 ez nem is olyan sok....biztos lelehet rúgni még valakit.... -
Rudee #73375 Nehéz lesz így Dortmundban
Arbeloa 2-3 hét
Benzema ?
Coentrao 2-3 hét
Di María ?
Higuaín ?
Khedira ?
Marcelo 2-3 hónap
Pepe ?
Ramos ?
Ronaldo ?
A ?-eknél még nincs pontos diagnózis. -
#73374 2-3 hétre dőlt ki -
#73373 van még pár nap, meg pár játékos...azokat is lerúghatnák már, ha már úgyis benne vannak.... -
Monoton #73372 Állítólag Benzema is megsérült. -
#73371 na Arbeloa sem tudja folytatni a meccset... remélem nem súlyos -
#73370 az utolsó verzió érdekes lenne :D -
#73369 -
Rudee #73368 Persze, hogy ez a sor lenne a legjobb megoldás, de hónapokat Ők se bírnak folyamatosan. Én remélem, hogy legalább 1-2 alkalommal bedobja Casado-t, hátha találunk végre egy jó kis védőt házon belül. -
nagy hős #73367 Valahogy nem tudom elkepzelni hogy jose ne arbeloat valassza, meg ha meg is kopott benne a bizalma egy idore. Igy elsore en is a Ramos-Pepe-Varane-Arbeloa negyessel mennek, annyira nem vagyunk kurvajo helyzetben hogy egy elso osztalyban nulla percet jatszott castillassal bohockodjunk hatul. -
Rudee #73366 Tudom és akkor rögtön kockáztatni kell? Nem. AS már le is hozta, hogy a Castilla-s Casado mellett Arbeloa és Essien lehet még a megoldás. -
#73365 gondolom arbeloa átmegy...ennyi...nem fog canteranokkal jáccadozni, pedig szerintem az ilyen esetek jó alkalmak lennének... -
#73364 hát, amikor sérülés miatt kidől a két kezdő kaliber balbekked, akkor azon a poszton eléggé tartalékossá válsz.. -
Rudee #73363 Az a meccs másfél éve volt, ez az egyik szempont. A másik, hogy az után 3 nappal a szalonna ellen játszottunk a BL-ben, így az egész keret eléggé tartalékos volt. Most nem jön BL elődöntő. Ráadásul ha annyira számolna vele, akkor játszott volna legalább 1 percet mondjuk az előző szezonban, de erre sem került sor. Ezért tartom kizárhatónak, hogy egy olyan játékost fog bevetni (ráadásul nem 1-2 meccsre, hanem hónapokra), aki eddig semmi bizalmat nem élvezett. -
#73362 anno amikor a valencia ellen felhívta josé a nagyokhoz, akkor balbekket játszott, miért vagy ilyen tuti biztos benne, hogy most nem így lesz? -
Rudee #73361 Nacho középső védő, Őt biztos nem fogja bedobni Mourinho. Még ha a saját posztjára kéne, akkor talán, de egy rutintalan 22 évest más posztra tuti nem fog felhozni. Casado meg Rios a Castilla-ban a bal oldali védő posztjára rakható játékos, de velük se hiszem, hogy bepróbálkozna. -
Rudee #73360 Eleinte Arbeloa is játszott a bal oldalon, nem tudom hogy most ez jó megoldás lenne vagy sem. Talán igen, egy Ramos-Varane-Pepe-Arbeloa négyes még jó lehet. Meg nagyon régen Albiol a Valencia-ban is játszott kényszerből azon a poszton, az viszont érdekes megoldás lenne szerintem.