81624
  • Neoncsoves
    nálunk mindig volt valami idegbeteg?:D
  • pacclacc
    ma találtam.

bocsi h berakom de kicsit vicces :D így visszanézni...

• Monoton
    Deportivo elleni meccs utáni nyilatkozata:

- Szóval, újra szélső védőt játszottál...
    - A körülmények miatt. Ha enyém lenne a választás, mindig középen játszanék. De azért vagyunk itt, hogy segítsünk, és bárhol játszom.
    /madridista/

De már máskor is nyilatkozta, hogy nem szeret a szélen játszani.
  • SLICK
    igen tavaly kérdezték is egy interjú során, hogy hol van szivesebben és akkor a jobb szélt preferálta. Ugye ekkor már középső védőt játszatott vele Mou...
    Bár legutóbb is mikor nyilatkozott akkor meg volt elégedve a középső védő poszttal is...
    Egyébként egy ilyen kaliberű játékosnál, aki mindkét poszton kiemelkedőt nyújt nem lehet gond, hogy hol játszik, hiszen játszik, kezdő, ez itt a lényeg!
  • Rudee
    Igen és a Sevilla-ban is szélső védőt játszott inkább. Meg egyébként se évekről van szó, reméljük legalábbis, hogy hamarabb lesz újra egészséges a teljes keret.
  • Voyager5
    Ezt hol olvastad?
    Mert nekem úgy rémlik, hogy mikor szóba került a pozíciója interjúkon, akkor sosem foglalt állást egyik mellett sem.
    Sőt, régebben talán a jobb oldalt jobban is szerette.
  • Monoton
    Mert nem szeret ott játszani. Ennyi, Előbb-utóbb megunná és elmenne olyan csapatba. ahol a saját posztján játszatnák.
  • SLICK
    Sokat játszott azon az oldalon és nagyon jól ráadásul... miért ne lehetne ott megint?
  • Rudee
    A kupában az Alcoyano ellen kezdünk. Továbbjutás esetén az Almería-Celta páros győztese következik, aztán ha nem lesz nagy meglepetés akkor a negyeddöntőben a Valencia. Négy között pedig akár egy újabb Clássico is létre jöhet.
  • Rudee
    Amíg nincs Arbeloa addig kénytelen lesz Ramos jobb oldalon játszani, oda egyáltalán nincs más megoldás.
  • Monoton
    És hol? Ramos nem fog kimenni a szélre hosszabb távon.
  • SLICK
    pont neki nem kellett volna :S Most lehet kiharcolhatott volna egy állandó kezdő szerepet...
  • Monoton
    Ja meg van egy Carvalhonk is
  • LasDen #73386
    ha máshova nem is, a padra biztos leül 1-2 canterano...
  • Monoton
    Ramos, Pepe, Albiol szerintem alap lesz a védelemben.
  • LasDen #73384
    jó kis válogatott hét volt ez....több ilyen kéne...
  • Rudee
    AS írja is már, hogy a következő 3 meccsen Nacho lesz vélhetően az egyik középső védő. Nem tudom, hogy a BLben mire lesz elég a kezdőbe 3 Castilla-s védő, jó lenne ha addig valakit helyre raknának.
  • Rudee
    Jó lesz ez, lassan ki se tudunk állni.
  • Rockynhooo
    Varane is kidőlt :DDDD
  • Neoncsoves
    aztán egy jó angol szezon után megtanul majd egész pályán átívelni :D
  • SLICK
    nem csak dortmundban, hanem a bajnokságban is...

#73378: Na ja ilyenkor lenne nagy kiugrási lehetőség... annak idején Sarabia is milyen jó volt a BL-ben, most meg ő is elveszett. Mégsem olyan jó?
    Mondjuk ezen agyalta, hogy nem ilyen hoki Getaféknek kellene kölcsönadni játékosokat, hanem vmi komolyabb angol csapatba. Itt nem is fog fejlődni annyit.
  • Rudee
    Jesé-t annyira dicséri a spanyol sajtó, én megnézném, főleg ilyen ínséges időkben, mikor a támadók felének kérdéses a játéka.
  • Rudee
    Higuaín Chile elleni gólja egész szép volt.
  • LasDen #73376
    ez nem is olyan sok....biztos lelehet rúgni még valakit....
  • Rudee
    Nehéz lesz így Dortmundban

Arbeloa 2-3 hét
    Benzema ?
    Coentrao 2-3 hét
    Di María ?
    Higuaín ?
    Khedira ?
    Marcelo 2-3 hónap
    Pepe ?
    Ramos ?
    Ronaldo ?

A ?-eknél még nincs pontos diagnózis.
  • szoltan
    2-3 hétre dőlt ki
  • LasDen #73373
    van még pár nap, meg pár játékos...azokat is lerúghatnák már, ha már úgyis benne vannak....
  • Monoton
    Állítólag Benzema is megsérült.
  • SLICK
    na Arbeloa sem tudja folytatni a meccset... remélem nem súlyos
  • szomferi
    az utolsó verzió érdekes lenne :D
  • LasDen #73369
  • Rudee
    Persze, hogy ez a sor lenne a legjobb megoldás, de hónapokat Ők se bírnak folyamatosan. Én remélem, hogy legalább 1-2 alkalommal bedobja Casado-t, hátha találunk végre egy jó kis védőt házon belül.
  • nagy hős
    Valahogy nem tudom elkepzelni hogy jose ne arbeloat valassza, meg ha meg is kopott benne a bizalma egy idore. Igy elsore en is a Ramos-Pepe-Varane-Arbeloa negyessel mennek, annyira nem vagyunk kurvajo helyzetben hogy egy elso osztalyban nulla percet jatszott castillassal bohockodjunk hatul.
  • Rudee
    Tudom és akkor rögtön kockáztatni kell? Nem. AS már le is hozta, hogy a Castilla-s Casado mellett Arbeloa és Essien lehet még a megoldás.
  • LasDen #73365
    gondolom arbeloa átmegy...ennyi...nem fog canteranokkal jáccadozni, pedig szerintem az ilyen esetek jó alkalmak lennének...
  • miilann04
    hát, amikor sérülés miatt kidől a két kezdő kaliber balbekked, akkor azon a poszton eléggé tartalékossá válsz..
  • Rudee
    Az a meccs másfél éve volt, ez az egyik szempont. A másik, hogy az után 3 nappal a szalonna ellen játszottunk a BL-ben, így az egész keret eléggé tartalékos volt. Most nem jön BL elődöntő. Ráadásul ha annyira számolna vele, akkor játszott volna legalább 1 percet mondjuk az előző szezonban, de erre sem került sor. Ezért tartom kizárhatónak, hogy egy olyan játékost fog bevetni (ráadásul nem 1-2 meccsre, hanem hónapokra), aki eddig semmi bizalmat nem élvezett.
  • miilann04
    anno amikor a valencia ellen felhívta josé a nagyokhoz, akkor balbekket játszott, miért vagy ilyen tuti biztos benne, hogy most nem így lesz?
  • Rudee
    Nacho középső védő, Őt biztos nem fogja bedobni Mourinho. Még ha a saját posztjára kéne, akkor talán, de egy rutintalan 22 évest más posztra tuti nem fog felhozni. Casado meg Rios a Castilla-ban a bal oldali védő posztjára rakható játékos, de velük se hiszem, hogy bepróbálkozna.
  • Rudee
    Eleinte Arbeloa is játszott a bal oldalon, nem tudom hogy most ez jó megoldás lenne vagy sem. Talán igen, egy Ramos-Varane-Pepe-Arbeloa négyes még jó lehet. Meg nagyon régen Albiol a Valencia-ban is játszott kényszerből azon a poszton, az viszont érdekes megoldás lenne szerintem.