81624
-
Neoncsoves #73439 de jó hogy idén nem idegesítem magam Real meccsekkel :) meglehetősen nyugodtabb vagyok amióta az El Clasicokat is csak fél szemmel nézem -
cargame #73438 Abbol is a halkabb... -
#73437 ez egy fing -
Rudee #73436 Ronaldo-t nagyon leveszik a pályáról, 2x kapott használható labdát kb. Igaz az egyikkel tökéletesen élt is, de ez még nem lesz elég. -
#73435 ezek a suta lövések baszki :| -
cargame #73434 Itt a valasz :D Ennyire nyugodtan bzmeg :D -
#73433 na ezt miért nem tudtuk az elejétől kezdve? -
#73432 még messze a vége, de éreztrem hogy szopós meccs lesz ez... -
#73431 Pepe bazdmeg :|
De amúgy is mi a fasz ez a játék? -
cargame #73430 Mi a jo eletet csinalnak na?! -
#73429 Tudtok adni még streamet? A lenti oldalon levők mind akadnak, sopcastokra azt írja offline!
Köszi. -
cargame #73428 Khediranak ennyi volt... -
Rudee #73427 Úúú, megint a kedvenc szakértőim. Lehet ebből arab stream lesz végül, nem digi -
Rudee #73426 Jó kis meccs lesz, érzem.
Hiába nincs nagy formában a Dortmund, azért az ilyen derbikre mindenki képes összeszedni magát. Azt mondom, hogy még talán egy döntetlen is elég lenne, de persze a tippem az 2-1 ide.
Lassan jöhetne egy védőnktől gól, Varane pl milyen nagyot alkotna így. Celta ellen is voltak fejesei, most talán sikeresebb lesz. Vagy Ramos. -
#73425 20.45 Borussia Dortmund-Real Madrid
tv: Digisport 1 hu
streamek itt: -
#73424 Higuaín lő egy gólt... -
#73423 ja:(
pedig ezt meglestem volna, jó kis meccsnek igérkezik -
#73422 Szóval semmi :D Gondolhattam volna,köszi :)
mindig az a **** digi :\ -
#73421 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Ramos, Pepe, Varane, Essien, Khedira, Xabi Alonso, Di María, Özil, Cristiano Ronaldo és Benzema.
A Dortmund hivatalos kezdőcsapata: Weidenfeller, Subotiæ, Hummels, Piszczek, Schmelzer, Kehl, Bender, Götze, Reus, Grosskreutz, Lewandowski. -
#73420 so-so...a digi adja... -
#73419 Vmi értelmes csatorna,amit tv-ben is lehet nézni,adja a mérkőzéseteket? :) -
Rudee #73418 Coentrao ma már edzett -
Rudee #73417 Kassai és csapata kapta a dortmundi meccset. -
pacclacc #73416 inkább 11 esből mint birói segítséggel nyerjük a meccseket :D -
#73415 Cé is kapott a jóból rendesen
-
Monoton #73414
-
Rudee #73413 A 3 pont meg van, az a lényeg. Viszont Dortmundban nehéz lesz, ha nem javulunk. Szerencsére ők sincsenek nagy formában, de emlékezhetünk hogy volt már pár csapat, akik pont ellenünk kaptak szárnyra.
Özil szerintem jól játszott, voltak megint nagy labdái, Kaká se volt rossz, de ma nem tudott villanni. Higu gólja szerencsés volt, de lőtt már ilyet más is.
Kicsit szánalmas, hogy néhányan megint előveszik a témát, hogy Ronaldo 11esből lőtt csak gólt és mit akar az aranylabdával, de hát azt is be kell lőni. Persze megértem a nyafogásukat, Lesszike nem egyet és nem kettőt hagyott ki az előző szezon végén. Ha 40-ről lövöldözne meccsenként hármat az se tetszene nekik, úgyhogy mindegy. -
Monoton #73412 AZ széép :D -
#73411 tyühűűű :D -
Monoton #73410 Együtt a pályán Kaká, Özil, Modric :D -
#73409 tv: Sport2
streamek: -
#73408 hajrá skacok, 3 gólos különbség a minimum! -
Rudee #73407 Essien a bal bekk, erre kíváncsi leszek :) -
#73406 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata:
Casillas; Varane, Ramos, Pepe, Essien; Alonso, Özil, Kaká, Modric, Cristiano és Higuaín.
A padon: Adán, Benzema, Carvalho, Albiol, Callejón, Di María és Nacho. -
#73405 A hazai pályán 15 találkozó óta veretlen Real Madrid a Celta Vigo csapatát fogadja a Primera División nyolcadik játéknapján.
Real Madrid - Celta Vigo, ma 18:00-tól élőben a Sport2-n! -
Rudee #73404 Joselu kettőt lőtt a Hoffenheim-ben, rá is érdemes lesz figyelni. -
Rudee #73403 A kérdőjelesek közül Khedira kivételével mindenkit megtaláltam a mai edzés fotóin, úgyhogy reménykedhetünk. -
#73402 na tavaly meg a szélet preferálta... tehát lehetne itt linkelgetni a nyilatkozatokat egy darabig. -
pacclacc #73401 xD neeee -
Rudee #73400 Az idegbeteg van Bommeléknél kezdődik. Gravesen csak határozott volt, nem több.