81624
  • REALista
    Végül is csak kb egy tucat rekordot megdöntve lettünk bajnokok tavaly...
  • ProGabe #73558
    " A Spanyol Labdarúgó Liga kedden díjazta az előző idény legjobbjait, több kategóriában is győztest hirdettek, és ahogy várható volt, szinte minden ponton a Real Madrid és a Barcelona játékosai nyertek.

Mégsem történt minden a papírforma szerint: Cristiano Ronaldo például semmiféle díjat nem kapott, az előző idény legjobbjának ugyanis Lionel Messit választották, és a legjobb támadó is az argentin szupertörpe lett. Szintén kisebbfajta meglepetés, hogy a legjobb vezetőedző kategóriában sem a bajnokcsapat mestere győzött, hanem Pep Guardiola, aki az előző három idényben is besöpörte ezt a titulust.

Persze a Real Madrid-játékosok sem maradhattak díjazás nélkül: a játékosok és edzők szavazatai alapján Iker Casillas lett a liga legjobb kapusa, Sergio Ramos a védők versenyében győzött, Xabi Alonso pedig a középpályásoknál szerezte meg az első helyet.

Nem volt meglepetés, hogy a sportszerűségi díjat a Barcelona ikonja, Carles Puyol nyerte el, az előző idény felfedezettjének pedig a málagai Iscót választották."

Azért egy "pfff"-t ez megérdemel tőlem.
  • bakkerman
    Pepesről lemaradtam,valaki betudná linkelni? :O
  • nagy hős
    Ramos szabadrugas golja megvolt mindenkinek? Hiaba iszonyatosan butus a srac nalam nagy kedvenc :D
  • pacclacc
    Én is egyetértek. Ha egy fikarcnyi esély van arra, hogy valaki szimulál azt tiltsák el. Legyen az a kedvenc csapatom tagja vagy akárki. Nincs helye ennek a focipályán! Ha tudnak meccsek után elemezni bizonyos dolgokat, akkor jó lenne ezeket is figyelembe venni!
  • SLICK
    egyetértek
  • Casillas
    Már rég büntetni kéne ezeket a túljátszott hempergéseket, akár utólag is. Nem csak Spanyolországban, világszerte. Majdcsak leszoknának róla néhány sárga/eltiltás után.
  • nagy hős
    Jah, az itteni kozvetitesben azzal szorakoztak hogy felgyorsitottak pepe fetrengeset es visszatekertek otszor a kommentatorok meg rohogtek rajta
  • horpeti
    Akkor nem spanyol bajnokságnak hívnák. :D
  • Taki 122
    ...a Pepés jelenetnél hasonló volt a reakcióm!
  • SLICK
    A Pepés megmaradt bennem is, az egy kis kontakt volt. Egyébként kibaszott röhejes már az ilyen, pont ezután gondolkodtam el azon, hogy mi lenen ha a játékosok nem dobnák fel magukat ,meg nem esnének el már egy köpéstől is..
  • horpeti
    2 jelenet volt, amikor szakadtam a röhögéstől (egyébként kínomban nevettem a borzalmas látványtól):
    1. Di Maria bal szélen el kezdte vinni a labdát, megtolta a labda megállt, és Maria túlfutott rajta 5 métert és megállni se bírt.

2. Amikor elkaszálták 1x Pepét és úgy vergődött a pályán, mint egy eppilepsziás. Aztán 3 mp után (megvolt a sárgalap) megfordul és feláll és fut tovább.
  • SLICK
    Le a kalappal a fiúk előtt, ilyen gané pályán így helytállni és ilyen tempót diktálni emberfeletti. Albiol és María ratyik voltak ma.... María egyre többet önzőzik, na meg könnyelműsködik sok esetben.
  • Firerock
    Di Maria-t mai játéka alapján Megye 2-ből is elküldenék...
  • SLICK
    MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCKYEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nagy hős
    Haha, csodas :)
  • Rudee
    Na a kis Morata
  • nagy hős
    Nem o adta a labdat Callejonnak a tizi elott?
    Szutykos streamrol nezem csak, de olyan kakas labda volt :D
  • Rudee
    Nyilván a passzra gondolt.
  • Monoton
    ?
  • Rudee
    Spori ezt is benézte, "szerencsére" nem lett gól, bár az egyenlítés erősen lesgyanús volt.
  • nagy hős
    Elkepeszto
  • Monoton
    De éreztem hogy kimarad
  • nagy hős
    Kaka ez gyors volt
  • Monoton
    Callejon szerintem jó, nekem Di Maria játéka nem tetszik. És nem csak most.
  • Rudee
    Callejón helyett kezdhetett is volna nyugodtan. De már késő lesz lassacskán.
  • nagy hős
    Ket kapufa utan mi mas is johetett volna
  • Monoton
    Kaká beállhatna csatárposztra :/
  • Rudee
    De éreztem...
  • Rudee
    A szövetség által küldött ellenőrnek meg az lett volna a dolga, hogy a birka bírót felülbírálja.
  • ProGabe #73529
    A bíró dolga lett volna lefújni, elhalasztani a meccset, nem? Sajnos nem ez az egyetlen rossz ítélete .
  • Rudee
    Legalább vezetünk.
  • Firerock
    Cristiano vízilabdában sem rossz:)
  • Monoton
    Még most is szakad, de lehet locsolták is kicsit :D
  • LasDen #73525
    de esett az eső v fellocsolták a pályát?? :D
  • tobias88
    Tavaly Barcának is le kellett játszania ilyen körülmények között egy meccset, persze nem is nyertünk. Ettől független mi az istenért nem lehet ezeket a meccseket elhalasztani? Gyalázat ami itt van.
  • Monoton
    Ez így vicc, lefutják a labdát a játékosok :D
  • Rudee
    Ezt nézni is rossz. Ma néztem a vízilabda MK döntőt, ott volt ennyi víz.
  • Rudee
    Olasz izé nem érdekel.
  • limperatore
    de 200 liter az 2 hektoliter :p