Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maga a meccs pontosan mikor kezdõdik?

banok
20.45 Bayern München-Real Madrid
tv: TV2, Sat1, ORF1, TVR1, STV2
streamek itt: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
nekem ötletem nincs a végére....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szégyen. Így lefeküdni a muszlimok elõtt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

remélem gyõzünk, és reális esélyt is látok rá (egy 1-2es gyõzelem jöhet)

szucsy89
Én megmondom õszintén, teljesen semlegesként egy szoros Bayern sikernek örülnék, mert akkor maradna nyílt a párharc igazán.

Mindként csapat védelme a leggyengébb, így az fog dönteni, hogy ki hibázik hátul többet. Hogy aztán Ronaldo, Özil, Robben vagy Ribery milyen meccset fog ki? Ezt lehetetlen megmondani, mint ahogy a továbbjutót is.

De szerintem Mourinho fogja jelenteni a különbséget.
Rockynhooo
tippek ma estére? Elfogultság nélkül plz 😄

Szerintem 2:1es Bayern siker lesz. De az idegenben lõtt gól miatt ez teljesen jó eredmény lenne szerintem. A lényeg hogy 1el többel ne kapjunk ki és hogy lõjünk gólt/gólokat. Mondjuk egy 1:1et 2:2t sikernek könyvelnék el. Ha nyerni tudnánk az meg maga lenne a mennyország. Aztán otthon majd adjunk a szájuknak 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

kár hogy este dolgozok, de majd felvételrõl megnézem, 1-2 gólos gyõzelmet várok

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Casillas
3-2 ide

Vivimos por ti, vence por nosotros.

SLICK
Holnapi tippem 2-1 ide 😊
Hétvégén meg barkasz foltozás lesz ^^

LasDen
dortmund ellen is szarok vltak....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Igazándiból a Mainz ellen már tulképp tökmindegy volt nekik. Elõzõ fordulóban kellett volna verniük a Dortmundot, vagy minimum X-re hozni a meccset, hogy versenyben maradjanak.
horpeti
Meg ugye lesz egy visszavágó is. 😄 Ahol legalább a "hazai pályát" ki lehet húzni. 😄

LasDen
tegyük hozzá, hogy héten bayern (is) ótvar szarul jáccott...szóval nem olyan egyértelmû hogy ki nyer 😄D

Effe88
<#eljen> én egy kicsit esélyesebbnek tartalak titeket mert hát murinnyó azért nagy stratéga de sok minden szól a Bayern mellett(hazai pálya,müncheni döntõ,motiváció,mainz elleni pihenés a hétvégén)

Webbnek én se örülök hihetetlen alkalmatlan ember az.Remélem nem róla fog szólni a meccs😉.

SLICK
hála a jó égnek! Azt hittem ezt a meccset is Pro 4-en adják...

horpeti
Én egy 4-4nek is örülnék idegenben. 😄

tobias88
Webb miatt ne aggódj, a Manchestert nem tudja úgy sem továbbjuttatni <#idiota>
tobias88
tv2õn lesz a meccs, el se hiszem <#vigyor2>
Rockynhooo
Az a vicc hogy én még nagyobb sanszot adok a Bayernnek így elöljáróba mint magunknak. Aztán az elsõ meccs után már okosabbak leszünk , de én eléggé tartok tõlük azért.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
Én sem értem mi ez a classicozás.
Nekünk egy olyan Bayernt kell legyõznünk, akik a hétvégén tulképp bukták a salátástálat, +extra motiváció nekik, hogy a döntõ Münchenben lesz +ugye a mumusunk 😄

A katalánoknak meg a Chelseat, akik ugyan most nincsenek a toppon, de biztos vagyok benne, hogy mindent elkövetnek majd, hogy visszavágjanak a régmúlt sérelmeiért 😄
Szóval nincs itt még semmi sem lefutva. Nagyon nincs.

Nemtudom olvastátok-e, hogy az a nyomorult Webb vezeti a holnapi meccsünket... hát nem örülök neki..
Hihetetlen h már a döntõrõl beszélnek egyesek! Mekkora Blama Lenne ha chelsa vs bayern lenne.

tobias88
Vagy lehet az az oka, hogy a Madrid 3,5 éve nem nyert rendes játékidõben a Barca ellen <#vigyor2>

Bayern - Madrid 2.55 3.6 2.55
Fogadóírodák se tudják, hogy ki az esélyesebb, valahogy így ítélem meg én is azt a meccset

Chelsea - Barcelona 4.75 4.10 1.65
Aki látta a Benfica elleni Chelsea meccseket az tudja, hogy jogosak az oddsok, szóval nagy eséllyel Clasicó lesz a döntõben
SLICK
most néztem az El Clasicó oddsait. 1,67 a barcara, 4,65 a Reálra. Úgy látszik tudnak valamit. A barkasznak oda van adva a meccs és hogy a fogadóirodák se bukjanak sok pénzt ezért levitték az oddsot... Bár remélem nem bírják majd elcsalni a meccset és végre nyerünk ellenük.

horpeti
Jól játszottunk, nagyon kemény volt ilyen bunkerfoci ellen. Ami persze nem szidandó, mert ellenünk ez kell (mint ahogy a barca ellen is 😄). De kitartottunk, király. Hajrá Levante! 😄

Taki 122
GÓÓÓÓL!!! Benzema (81')
3 - 1

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

zalrobto
na végre <#nyes>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Taki 122
RMA 2 - 1 SPO

C. Ronaldo (72')

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Taki 122
Arbeloa megint borzasztó gyengén játszik...
(Lass)

horpeti
Más bajnokságot nem nézek, de máshol is ilyen sokat tévednek, meg hoznak rossz döntéseket? 😊
Mondjuk néha nézek milan meccset, ott is érdekesen fújnak. Ami sárga lenne nem, de néha meg simán osztogatják a taktikai faltokra (amire kéne is, de sokszor nem adják, pedig csomó van a meccseken).

horpeti
Katasztrófa ez a bíró is. 😄 A feje is olyan sunyi nyomi. 😄

horpeti
Dejó, megint a bíró által nyújtott ellen árral is szembe kell úszni, és úgy kiharcolni egy amúgy is nehéz gyõzelmet. Különben nem lenne izgi... De hajrá, meglesz! 😊

Rendes Biro fujja a meccset 😊

tobias88
Gijon meglõtte a szépítõt, úgy is nyer a Madrid 3-4 góllal
pzoli00
0-1 oda, most már legalább kettõt kell rúgnunk!

White QVAS
Arbeloa hozza a formáját. Lassan a saját cseleitõl, és lábától kell félnie, mert saját magát fogja leszerelni.

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Taki 122
*Coentrão helyett Marcelo kezd a bal oldalon!

Taki 122
Real Madrid - Sporting Gijón
2012.04.14 (szombat), 20:00
TV:

horpeti
Elõtte se daráltunk annyira, inkább szenvedõsebbnek láttam a focit. Aztán jött a "végre" gól, és valszeg a görcs kicsit kijjebb oldódott. 😄 Aztán a 2. félidõre meg szerencsére tényleg beindult a gépezet.

REALista
Nagy mázlink van amúgy hogy az Atlético viszonylag hamar betalált és volt idõnk reagálni rá. Csak azt tudnám miért veszünk vissza mostanában egy gól után és adjuk át a területet.Rossz volt nézni ahogy 1:0 után játszottunk, csak idõ kérdése volt mikor jön az egyenlítõ gól...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

horpeti
Ja, pedig az elején rosszat sejtettem. Hisztis volt és sértõdõs. Persze elég szépen nekiestek. Csak azt hittem, hogy a teljesítményére fog menni. Az elején sokat is önzõzött, a gólok jót tettek neki, lenyugodott, és utána már osztotta is jobban a zsugát. 😊

pzoli00
104 gól a bajnokságban <#taps>, már most több mint tavaly és még hátravan 6 forduló <#wow1>, mennyinél fog megállni a számláló?

SLICK
ja és még a 11-es is kamu volt, 3 métterre álltak Higuaíntól. Csak pont véletlenül akkor, arra szállt egy galamb, melynek a szárnycsapása által keltett légörvény megmozgatta Higuaín haját majd elvetõdött. Nem is értem 😞

pzoli00
azért CR nélkül nagy sz@rban lennénk 😊

LasDen
ajj ez a tetves bíró már megin elfújta a meccset a madridnak...nincs igazság....

REALista
Ronaldo szèpen kihúzta a csapatot a kakiból.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
Egyébként évek óta ez volt a legszimpatikusabban játszó Atleticó. Nem azt a bunkóköcsög stílust vették elõ.

horpeti
Ronaldo végén "lol"... "Igen nagy fájdalmai vannak" mondja a kommentár.. jön a sárga, már fel is pattan. 😄
Amúgy jogos!

Amúgy ez a bíró is szar, de egy fokkal jobb, mint a többi. Pl. amikor a barca ellen minden kis odarúgásért jár a sárga, és emiatt még jobban rá is játszanak, mivel eszi a bíró a lapokat érõ jeleneteket, itt meg szinte semmiért nem adott, nem is volt túl sok színészkedés, mert egyszerûen nem érte meg. 😄

Taki 122
4 - 1 Callejón (88')