81624
  • Voyager5
    Hmmm.
    Di Matteot kirúgták :D
  • shala
    Kezdenek ezek a pletykák valóban idegesítővé válni.
    Mourinho és Ronaldo folyamatosan kínozzák a madridi szurkolókat nyilatkozataikkal, amit nem találok fernek. Ronaldo, ha menni szeretne, menjen, sokat köszönhetünk neki, és bármit csinál, bárhová igazol én sosem fogom leköpdösni érte.
    Azonban, hogy Mourinho szerződésének hosszabbítása ellenére is állandóan kétértelmű nyilatkozatokat ad a jövőjével kapcsolatban, azt több, mint felháborítónak találom.
    Persze nem tudni, hogy mi megy a színfalak mögött, lehet, hogy ez valami nagy "kampány" része, de számomra ennek az egésznek már negatív hangvétele van.
  • 9csöves9
    a klub vezetése meghívta.azért van egy "kis" köze a Juventushoz is...
  • White QVAS
    Nem is oly régen ő maga nyilatkozta, azt hiszem még video interjú is volt, hogy az ifjoncokkal fog foglalkozni. Egyébként meg attól mert itt próbálja meg átadni tudását, mint szimpla ember nem mehet el egy kiemelt BL meccsre?
  • SLICK
    hogy lenne edző mikor annak tanul? :D Meg az ifikkel akar foglalkozni Reálnál
  • LasDen #73594
    ez az igazság...
  • SLICK
    -.-
  • LasDen #73592
    ő lesz a chelsea edzője....
  • SLICK
    Zizou mit keres a Juve - Chelsea meccsen? :o
  • SLICK
    Karanka +1, de neki azért még csak kellene tanulni valamit. Torilnak meg mostanában nem nagyon megy. Igaz teljesen más közegben kell helytállni idén.
  • szabii98
    valahogy az eddigi játéka engem sem fogott meg, de számomra marcello nagyon hiányzik :D
  • SLICK
    szerintem kibírtuk volna nélküle is ezt az idényt... amúgy a középpályán kéne még erősíteni, Callejón kevés opciónak a szélekre. Bár örülök, hogy nem túlzottan CR függő a csapat, mert a Levante ellen is egész jól helyt álltak a többiek, igaz a pálya miatt nem is lehetett kibontakozni rendesen. A hétvégi meccsen meg C sem volt igazán formában, de ettől függetlenül kurvajól játszottunk.
    Alonso alternatíva nincs még mindig... Sahint nem tudom hogyan muzsikál, meg eleve hogy számol-e vele Mou jövőre vagy bárki más...
  • LasDen #73587
    én is....meg később esetleg Torilt is...hátha a nagyokkal is tudna alkotni valamit :D
  • Monoton
    Karankat birom, megneznem mit birna a csapattal Mou nelkul.
  • Monoton
    José sem tudja hova tenni. Vagyis lehet tudja, de az nem a posztja ahol mostanában játszik.
  • Rockynhooo
    Amúgy én Modrict nem bírom hova tenni. Annyira nem vágytam a leigazolására. Nem is vagyok tőle hanyatt esve.
  • SLICK
    erről nem is tudtam :S Hát tény hogy ilyen eset után nem sok kedve van az embernek bármihez is..

Egyébként miért lenne ugyan "megfenyítve" Perez? Azért José sem engedhet meg iylet magának. Bár tény, hogy hathatott rá mert elég sok mindent megengedett neki Perez.
    De ha elmenne mégis akkor ki lenne a helyén? Nincs egy olyan edző jelenleg akit szivesen látnék a padon...
  • LasDen #73582
    májusban....akkor pedzegette, hogy befejezné...de nem hiszem, hogy így lenne....
  • Voyager5
    Nyár elején valamikor, akkor volt róla szó azthiszem, hogy Perez nem indul a köv. választáson.
  • SLICK
    mikor halt meg a felesége?
  • LasDen #73579
    Perez nem tért észhez....szimplán csak be van fenyítve Mou által...ő nem olyan tutyimutyi edző, mint akik itt jártak, vele nem tud baszakodni, mert itt hagyja a csapatot pillanatok alatt. márpedig Mou az edzőistenség a szemében...szóval ott tartunk, hogy nem Perez rúghatja ki Mout, hanem fordítva :DD
  • Voyager5
    Igazándiból én sem értem mi bajuk lehet. Jó lenne belátni a kulisszák mögé egy picit.

De nem siratnám meg egyiküket sem tulajdonképpen. Egyedül azt sajnálnám, ha Perez nem indulna a következő választáson, amire azthiszem azért van esély. (Nemtudni mennyire viselte meg a felesége halála.)
  • SLICK
    Perezzel nincs bajom, mert úgy tűnik "észhez tért", vagyis remélem. Igazából Mouval sincs bajom, csak tényleg néha elrugaszkodhatna a megrögzött taktikáitól. CR meg nem tudom miért van felháborodva, én nem emlékszem olyan dologra ami miatt nem érez támogatást.
    Igazából az idény eleji boldogtalanságát sem értem...
  • Monoton
    Hát én őszintén megmondom talán rá is férne a csapatra egy kis változás. Meg ugye a nyáron elnökválasztás, voltak arról is pletykák, hogy Perez talán már nem is indulna. Bár ezt kétlem, látva, ahogy belekezdett az új stadion előkészületeibe, hosszabb időre tervez.
  • SLICK
    igen, de sztem biztos is, hogy idény végén CR, Mou meg még pár ember távozik innen...
  • pacclacc
    Aggasztó pletykák látnak napvilágot mostanában!
  • Firerock
    Félek:/
  • Taki 122
    A Manchester City elleni Bajnokok Ligája mérkőzést a Digi Sport 1 közvetíti élőben, szerdán, 20:15-től (felvezetéssel együtt)!

Hala Madrid!
  • SLICK
    Amúgy nem tudom hallottátok-e amit a kommentátor mondott. Ugye Mou szélső védőt keres és 2 fő opciója van. 1. Debuchy, csak uyge ő a Lille-l BL-ben játszott így biztos nem jön, a másik Carvajal, aki a Bundes Liga jelenlegi legjobban teljesítő szélsővédője (!!!!). Nem is tudtam hogy ennyire belendült a gyerek :o
  • Sippie
    Barca meccsen, mi?
  • horpeti
    Jaja, ez volt! Óriási! :D
  • szomferi
    az az volt? na akkor nem csak a szemem káprázott, pedig azt hittem :D
  • nagy hős
    Morata is tud loni, helyes :D
    Szogletnel volt egy magyar zaszlo amugy :)
  • nagy hős
    Ramos megerdemelte mar a golt, Benzin meg szepet tekert, tarthatnank egy kiutest ma
  • SLICK
    Senki ne mnézi a meccset?
    Özil nagy zsugát adott szabadból, közben Benzema is meglőtte a 2. gólját, nem is akárhogy :o Na csak nem most kezd el feljavulni? Nem bánom, maradjon is így!
  • szucsy89
    :DSS.SAs.s.dS:DSDDSA
  • Monoton
  • ProGabe #73562
    Ez VB-n volt, a törökök ellen.

• horpeti
    Még anno volt, biztos emlékeztek rá, hogy Rivaldo az egyik barca meccsen azt csinálta, hogy felé rúgták a labdát a szögletzászlónál, és ő meg összeesett a fejéhez kapva, hogy agyonrúgták, ellenfélnek piroslap.
    Aztán utólag valami pénzbüntetést kellett fizetnie, vagy mi. De lehet hogy eltiltás volt nemtom. Azon azért nevettem.. :)
  • Casillas
    Szánalmas, kár is tovább ragozni.