Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tv: TV2, Sat1, ORF1, TVR1, STV2
streamek itt: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=278&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mindként csapat védelme a leggyengébb, így az fog dönteni, hogy ki hibázik hátul többet. Hogy aztán Ronaldo, Özil, Robben vagy Ribery milyen meccset fog ki? Ezt lehetetlen megmondani, mint ahogy a továbbjutót is.
De szerintem Mourinho fogja jelenteni a különbséget.
Szerintem 2:1es Bayern siker lesz. De az idegenben lõtt gól miatt ez teljesen jó eredmény lenne szerintem. A lényeg hogy 1el többel ne kapjunk ki és hogy lõjünk gólt/gólokat. Mondjuk egy 1:1et 2:2t sikernek könyvelnék el. Ha nyerni tudnánk az meg maga lenne a mennyország. Aztán otthon majd adjunk a szájuknak 😊
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Webbnek én se örülök hihetetlen alkalmatlan ember az.Remélem nem róla fog szólni a meccs😉.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nekünk egy olyan Bayernt kell legyõznünk, akik a hétvégén tulképp bukták a salátástálat, +extra motiváció nekik, hogy a döntõ Münchenben lesz +ugye a mumusunk 😄
A katalánoknak meg a Chelseat, akik ugyan most nincsenek a toppon, de biztos vagyok benne, hogy mindent elkövetnek majd, hogy visszavágjanak a régmúlt sérelmeiért 😄
Szóval nincs itt még semmi sem lefutva. Nagyon nincs.
Nemtudom olvastátok-e, hogy az a nyomorult Webb vezeti a holnapi meccsünket... hát nem örülök neki..
Bayern - Madrid 2.55 3.6 2.55
Fogadóírodák se tudják, hogy ki az esélyesebb, valahogy így ítélem meg én is azt a meccset
Chelsea - Barcelona 4.75 4.10 1.65
Aki látta a Benfica elleni Chelsea meccseket az tudja, hogy jogosak az oddsok, szóval nagy eséllyel Clasicó lesz a döntõben
3 - 1
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
C. Ronaldo (72')
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
(Lass)
Mondjuk néha nézek milan meccset, ott is érdekesen fújnak. Ami sárga lenne nem, de néha meg simán osztogatják a taktikai faltokra (amire kéne is, de sokszor nem adják, pedig csomó van a meccseken).
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
2012.04.14 (szombat), 20:00
TV:

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Amúgy jogos!
Amúgy ez a bíró is szar, de egy fokkal jobb, mint a többi. Pl. amikor a barca ellen minden kis odarúgásért jár a sárga, és emiatt még jobban rá is játszanak, mivel eszi a bíró a lapokat érõ jeleneteket, itt meg szinte semmiért nem adott, nem is volt túl sok színészkedés, mert egyszerûen nem érte meg. 😄