81624
-
#73519 ez semmi
lazio-rómát láttad? -
Rudee #73518 Ilyen pályán játszani... gratulálok a szövetségnek. Sérüljenek csak le páran, bravó... -
#73517 -
#73516 van az hektoliter is...
CR meg elég szépet kapott, ömlik a vér a szemhélyából -
#73515 kemény a pálya :D 200 liter víz van rajta kb :D -
#73514 na Coentrao... Callejón szvsz lehetne közép csatár C helyett. Gondolom nem ő lesz most szélen... -
#73513 Ismert a Real Madrid kezdőcsapata a Levante otthonában: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao; Xabi Alonso, Essien, Özil, Callejón, Di María, Cristiano Ronaldo.
A cserepadon: Adán, Varane, Kaká, Albiol, Modric, Nacho, Morata. -
#73512 Khm...
-
#73511 Ma este Levante UD - Real Madrid 21:30-tól, élőben a Sport1-en! -
Rudee #73510 Joselu ismét gólt lőtt a Hoffenheim-ben, jó lenne egy ilyen ifjú titán ezekben a csatármentes időkben. -
Monoton #73509 Callejon kerulhet a kezdobe szerintem. -
#73508 illett volna nyerni, akármilyen erős is a dortmund. mindegy, a továbbjutás szinte már biztos -
#73507 Sokat nem vesztünk velük. -
#73506 én nem értem mit estek itt össze-vissza ha nem nyer a csapat.
egy ki-ki meccsen nem sikerült nyerni, na és simán továbblép a madrid a csoportból.
-
#73505 Morata lehetősége lenne...de nem lesz.... -
#73504 Higuaínt izomprobléma miatt kellett lecserélnie Mourinhónak, így könnyen lehet, hogy a bajnoki mérkőzésre sem ő, sem pedig Benzema nem lesz bevethető. Pontosabb diagnózis későbbre várható. -
#73503 hát nagyon meg kell emberelni magunkat, mert könnyen csecsre szaladhatunk a továbbiakban -
nagy hős #73502 Mesut! Ahova kellett -
#73501 +1 -
#73500 na ezek után több Özil szabadot szeretnék látni. -
#73499 Bezzeg a végén mikor már szorul a hurok akkor tudnak játszani... -
#73498 Mindent kihagyunk... -
#73497 sok sérült, nem megfelelő pótlás... végülis ennyi -
#73496 Nagyon komoly gondok vannak itt... -
#73495 meg lesz ez, hajrá! -
#73494 hát azért a bvb elég jó, csak német bajnok lett, jó játékosaik vannak
de szerintem behúzzátok a meccset még így is -
Neoncsoves #73493 ebből se bajnokság se BL győzelem nem lesz. szánalmas hogy ilyen játékosok felhúzhatják a real mezt -
#73492 Úgy látszik, hogy a srácoknak megint nem mondták meg, hogy melyik csapatban játszanak, vagy azt, hogy milyen mezt húztak magukra meccs előtt... a mai teljesítmény (ismét) kritikán aluli!
A Zaragoza elleni "laza" játékot be tudtam annak, hogy ma egy nagyon fontos mérkőzésük van a Bajnokok Ligájában. Az akkori akaratnak és a "megspórolt" energiának, lendületnek halvány látszata sem tükröződik a játékosokon, még az olyan alapembereken sem mint CR, Özil vagy éppen Xabi Alonso.
Egy alapos változás fejmosás rájuk férne (...reggeltől estig nézetném velük az 1. félidőt) mert ha így folytatják akkor csúnya lesz a vége.
Ébresztő srácok, Hala Madrid! -
#73491 mindkettő gól beadásból vagy fejesből érkezett az utsó emberhez, vigyázni kellene, több fejpárbajt kéne nyerni :W -
#73490 Én ezt nem hiszem el :/ -
#73489 ennyi amúgy :D
gyönyörű ívelés volt -
#73488 Nagyon kellett ez a gól...:) -
#73487 Így könnyű...:D -
#73486 ez mi mozdulat volt..majdnem össze esett Reus a labdával :D
nagyon jó a dortmund kerete, de ez még nem jelent semmit. -
#73485 Meg is érdemeljük.Gyengén játszunk nagyon... -
#73484 streamek a meccshez itt http://banok.myfreeforum.org/about20.html -
#73483 -
#73482 Casillas - Ramos, Pepe, Varane, Arbeloa - Xabi Alonso, Modric - Di María, Özil, Cristiano - Higuaín
kezdő -
#73481 A Real Madrid kezdőcsapata: Casillas, Ramos, Pepe, Varane, Arbeloa, Xabi, Modric, Di Maria, Özil, C. Ronaldo és Higuain.
Padon: Adán, Carvalho, Albiol, Nacho, Kaká, Essien és Callejón.
-
#73480 kellett a szerencse is, de lényeg hogy bent van 1-0!
Közben Máriácska is betalált 2-0 ^^