Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te úgy amúgy meg is nézed a meccseket vagy csak az eredményekrõl olvasol? A bírók nagy része állandóan a Barcelonának fúj, és még védik is azt kisköcsög Messit. Ronaldo meg szabadrúgást is alig kap hasonló helyzetekben. Szal nem kell nekem itt az észt osztani. Nézd a meccseket, aztán dumáljál...
Ne úgy nyerjünk bajnokságot, hogy kétszer kikapunk a Barcelonától.
Úgy csak akkor lenne "teljes értékû" a cím, ha BL döntõben viszont legyõznénk az örök riválist.

Büszke lennék természetesen a csapatra ha bajnok lenne classico gyõzelem nélkül, de az utóbbi évek gránátvörös kék hegemónia miatt, ott lenne bennem a hiányérzet.

Capelloval is bajnokok lettünk, mégse volt húdehullaremekmindenjóság.

LasDen
hol van az még??? messze...nagyon messze....

most van 4 pont és 3 meccs a csapatok elõtt mielõtt találkoznának. nem kell ennyire elõrerohanni
és nem kellenek ezek a szúrkálódások, hogy a barcanak mi mennyi hol és mikor kell, hogy megnyerje a bajnokságot. tisztában vagyunk vele....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

a barcának elég lehet a pontegyenlõség is, ha a real nem nyer a camp nou-ban<#beka3>

LasDen
a szilveszteri összefoglalolba egy Cé montázst készítek, ahol a gravitációt meghazudtolva mindig a bíró írányába esik és már a levegõben kéri a sárgát és a tizenegyest....

de ha ez nem tetszik akkor majd elfogyasztok egy falatkenyeret (báháháhááhá de vicces)

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ezt a szilveszteri összefoglalókba szántad a poént a barca verést? te se gondolod komolyan hogy camp nouban van esély. alaphangon 3ról indul
Casillas
érdekes, szerintem egy barca-drukkernek vicces bírózni bármelyik sorozat bármelyik szezonjában az utóbbi 5-7 évbõl.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
az az érdekes, hogy a real drukker barca bírózik, a barca drukker real bírózik, de a kettõ között senki nem látja az igazságot (kivéve persze én, de én mindenki felett állok, így nem számítok)....😄

Sippie
😄😄 azért vicces pont ebben a szezonban bírózni egy reál drukkernek 😄
kazai21
Ha ilyen gyorsan elvesztettünk már majd nem 10 pont elõnyt akkor a többit se lesz nehéz😄D

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
nem kell itt rinyálni...nem változott semmi, majd ha a barca vezet 2 ponttal akkor lehet mondani, addig vezetünk és mi vagyunk a bajnokesélyesebbek nem õk....

Casillas
Akkor már inkább verjük meg a barcát, és nyugodtan kikaphatunk kétszer másoktól.

Amiga
Ha innentõl mindent megnyerünk és a Barcától kikapunk, egy ponttal nyerjük a ligát. :-D

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

shala
ezt nem értem, még csak most kezdõdik a küzdelem -.-

non potest pluere aeternum

A mai meccs (a sokadik....) nyújtja a bizonyosságot, hogy a Barca csakis bírókkal tud majd bajnokságot nyerni. Mindent megtesznek, hogy a Barcelona nyerjen. 3-4 db be nem fújt 11-es ezen a meccsen... hát, ecsém, Barcelonának meg a kurva esõ cseppet is befújják... menjenek a picsába.
LasDen
gondoltam, hogy lesznek, akik rinyálnak majd a kosár miatt...😄D nem csak foci létezik ám 😄

a meccs meg világi 0-0 volt...már az 50. perc környékén éreztem

Firerock
sajnos vége a bajnoki címért folyó küzdelemnek,sajnálom,de megérdemeljük. 10pontról elveszíteni egy bajnokságot...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Casillas
ja, teljesen jogos lenne a döntetlen, ha kihagytuk volna az a 3-4 tizit, ami járt.

Nem kell nagy josnak lenne, lesz ez még igyse 😞

shala
jó meccs volt, az eredmény szomorú, de reális.

non potest pluere aeternum

miilann04
na, nem tudom ti hogy vagytok vele, én 4et számoltam.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Ugy látszik nekünk nem fujnak be labda nélküli 11est 😄

tobias88
Szerintem teljesen jogos a döntetlen, bár inkább a 3-3 lett volna eredményben reális.
Barcás létemre nem csak a döntetlen miatt tetszett, de ilyen 0-0ás (akárki játszhatja) meccset szívesen megnéznék párat <#eljen>
Voyager5
Epic meccs volt.
Voyager5
Na majd Callejon 😊
REALista
Ilyen nincs...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rash87
Tudnám,h ilyen Pepe szintû idegbeteg hülye miért játszhat még a Real-ban...

Glory, Glory Man. United!

Mor3llo
Váó, Pepe már a saját csapattársakat is aprítja? 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Christian88
Ha ennyire képben vagy, remélem azt is láttad, amit tegnap megadtak a barca ellen, de a Milan-barca meccsen nem 😊

http://www.twitch.tv/hegii

Eddig is rühelltem a margitot de ez most rátesz...<#mf1>
REALista
Nagyon jó a meccs.Mindkét oldalon vannak helyzetek bõven.

tobias88
Áttették, csoda. Az 5 perc hosszabbítás amúgy is 20 perc alatt megy le.
S még REKLAM is....................

REALista
Na azért...

Miaz Higuaint lerántják 16 belül szögletnél, és nem 11-es? Bezzeg A Barca kapott hasonloért a Milan ellen 😄

tobias88
5 perc ráadás, nem hiszem el <#idiota>
Eddig is utáltam a kosárlabdát, de ez most rátesz
REALista
Fasza hosszabbítás.Az elsõ félidõ akkor felejtõs...

Voyager5
1 normális bajnokságuk van, azt se tudják közvetíteni 😄DDDDD
REALista
Na gyerünk Chicago nem akarunk hosszabbítást...

Ronaldó kapufa 😞

http://coolsportz.de/stream1.php

Itt lehet nézni, angol kommentárral

..::IBM X32::..

Voyager5
Sport1 fail
REALista
Na mi a tököm van nem közvetítik?:S

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Taki 122
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata:

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Voyager5
Nemtudom mennyire követitek Rault a Schalke-ben, de mostanában megint eléggé megy neki.
Az EL-ben a Bilbao ellen 2 meccsen 3 gólt lõtt, ma pedig a Hannover ellen 2-t 😊

Huntelaar pedig a Bundesliga góllövõlista 2. helyezettje. Gomez mögött lemaradva 1 góllal.
Casillas
Minden este esélyes a Real hendi.

atila4
Ma este esélyes a Real hendi?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

pzoli00
unatkoztam <#crazya>

Taki 122
Real Madrid - Valencia
2012.04.08 (vasárnap), 21:30
TV:

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas