Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

anno a Chelseatõl is elpaterolta
SLICK
Hát amennyiben igaz, hogy Lass elõszerzõdést írt alá, beszarok. 😞 Nem akarom hogy elmenjen, Mounak is benne van a keze biztos... Nem lát??? Ezerszer jobb teljesítményt nyújt mint Khedira..

Taki 122
FC Barcelona - Real Madrid
2012.04.21 (szombat), 20:00
TV:

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Effe88

horpeti
Hát ilyen szinten már, ahol Lass is van, jogosan gondolhatja úgy, hogy ugyanannyi (vagy több) pénzért miért ne kereshetne újabb kihívást. Nyilván máshol is jól tudja magát érezni, fõleg, ha játszana. Végülis ez a munkája, és ezt is szereti csinálni.

Ez olyan, minthogy valaki marha jó informatikus és kreatív, de egész nap nap excel cellákat kell másolnia jó pénzért egy idilli környezetben. Persze, jön a zsé, meg jó is, de akár gondolhatja úgy, hogy ha már van hivatása, meg kihívásra van szüksége, akkor miért ne csinálná? 😊

Másik is váltanak melóhelyet. 😄DD

Voyager5
Azért amiért anno Makalele.
Vagy amiért Eto'o a Barcelonából, majd az Interbõl..

money money money
lehet hogy MOurinho rásegít egy picit

Ha nem szarna bele, akkor miért akarna távozni egy Real MAdridból?

horpeti
Miért, látjátok az edzéseken, mit csinál? 😊
Én nem tudok róla semmit. Gondolom nem szarik bele az egészbe. De lehet. 😄

De õ nem akar küzdeni a kezdõbe jutásért :S

kazai21
Lass-t nem szabad elengedni.

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK
Lassnál a szerzõdésmódosítás miatt van egy kis zûr. Remélem megegyeznek a felek és végül marad. Khediránál milliószor hasznosabb játékos, nem egyszer bizonyított... Nem is értem miért nélkülözi Mou... Bár most elvileg sérült.
Alonso helyett meg megint kérdés, hogy ki lenne jó megoldás... Sahin nagy lutri. De most hirtelen még ötletem sincs ki lehetne helyette. De la Red jó lenne, de hát sajnos.... 😞
Parejo mondjuk nem játszi krosszul Valenciában tudtommal, de sztem neki más a posztja, elõrébb játszik. Vagy esetleg megint álmodjak nagyot és esetleg felhozni egy fiatalt és beépíteni? :|

Voyager5
Jaja.
Varane-t mielõbb be kéne építeni, hogy stabil kezdõ lehessen, csípem a srácot, mindig jó teljesítményt nyújtott eddig.
Marceloval igazándiból csak az a problémám, hogy sokszor hiszi azt magáról, hogy õ Robi Carlos, egy-egy elõrefutásánál. Nagyon hasznosan tudja segíteni a támadásokat, csak rá ne lõje 😄
Pepevel kapcsolatban meg teljesen igazad van.
VKP-kra kéne kitalálnunk valamit. Xabi felett lassan eljár az idõ, helyettese lenne ugye Sahin, de amennyit õ játszik...
Lassról azt olvasgatom, hogy menne máshova. Én nagyon szeretném ha maradna még. Simán benne van még 4-5 év. Coentrao-t valóban játszatni kéne többet, õ benne azért nagyon bízok.
Khedira meg tipikusan az a játékos aki felõlem maradhat is, de ha hoznának a helyére jobbat akkor azt azért tudnám díjazni 😄
SLICK
Ahhoz ez a védõsor kell:

Ramos, Pepe, Varane/Albiol, Marcelo

Lehet Varane fiatal, oszt? Be kell építeni, nem húzni halasztani, Barca is dobja be a mélyvízbe a fiatalokat. Albiol meg hát ennyi lehetõség mellett, nem hiszem hogy marad, de talán mégis. Nem lenne Õ sem rossz, de ha nem játszik, nem is lesz formában sose...
Arbeloa jobb szélen sokat gyengélkedik, nem õt kell erõltetni kezdõként.

Pepe egy kíváló védõ lenne, ha nem borulna el az agya. Akárki köphet rá bármit, ez tény. Nem egyszer bizonyította, ha nyugodt, higgadt akkor tényleg klasszis teljesítményt nyújt.
Marcelo is jó védõ lenne, csak néha õ is visszábbvehetne magából. Coentraon a meccshiány érzõdik, de nem is értem Mourinho miért õt erõlteti ilyen nagyobb meccseken. Marcelo biztosabb pont mégiscsak a folyamatos játéklehetõség miatt.

Christian88
Nem hiszem, hogy jobban védekeztek volna egy Realnál. Egyszerûen nem ment be ma.

http://www.twitch.tv/hegii

Voyager5
Nemtudom néztétek-e a Chelsea-Barcelonát, de ahogy a Chelsea védekezett, na az az amit mi sohasem fogunk tudni 😄DDD, pedig igény az lenne rá.
+1

kazai21
Nem tudom mi bajod van még mindig Mariskával😄DDDDDDDDDD
Szerintem jobban teljesít még,mint Callejón.

Mi equipo favorito: Real Madrid

szomferi
elõbb legyünk túl a classicon, lehet búskeksz lerúgja Marcsát, aztán fél évre kidõl... :/

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

pedig jaú lenne egy Higu - Benz elöl, két szélrõl megkínálva egy CR-Callejón párossal, majd középen picit hátrébb Özil irányít, mellette/mögötte meg egy mérgezett egér fel-alá futkározva szûri a középpályát.

Padra: Adán, Sahin, Varane, Kaká, Di Maria, Granero

Casillas
remélem a visszavágón Higuain kezd Benzema helyett (neadjisten mellett, de hát két csatárról manapság már álmodni sem lehet)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

pzoli00
azért megnéznék egy statisztikát, hogy szögletbõl hány gólt kaptunk az idén

de nem értem... Khedira hogy lehet nálunk fix kezdõ? Meg Alonso is az egész szezonos teljesítményével együtt ami max egy Sevillaban menne el, de talán még ott sem. El kell felejteni ezt a mély irányítós dolgot, minden csapat vesz 2 erõs és közepes gyorsaságú embert középre akik 6 méterig el tudnak passzolni, jól tudnak szerelni és fejelni azt csókolom... 2 szûrõ kp, abból egyik max még támadni is tud, ott is van a 4-5 fõs támadó szekció ami még mindig jobb mint ez a 3 fõs szenvedés elöl

Igyvan Látszott mikor a másodig gólunkat szoptuk, akkor erõsen gondolkodott, hogy szedje e a lábát :S

Xabi Alonso hónapok óta, sõt egész szezonban 90 percenként max 1 értelmes passzot ad (az is általában átívelés a túloldalra), amúgy hátrapöcköl vagy lepasszolja a 3 méterre álló embernek. CR nem villant sajnos... A Bayern védelmét lehetett volna cumiztatni 2 csatáros játékkal.

horpeti
Lehet azért volt, mert a Classicora tartogattak, és úgy voltak vele, hogy legyen 1-1, de az is lehet, hogy ennyire elfáradtak (remélem nem). Most már tök mindegy. 😄
Jöhet a köv meccs, alig várom. Aztán a visszavágó.

horpeti
Jah, utolsó 15 percre mintha lehúzták volna a rolót a Madridnál. Erõnlétben jobb volt a Bayern.
Azért Özil adott pár jó zsugát, és Di Maria is bolondított néha. De persze, nem tudtak dominálni, a Bayern gyönyörûen zárt. Még az a szerencse, hogy annyira Robben és Ribery sem tudott parádézni.

És igen, CR is lehetett volna keményebb, de neki se volt területe, 0 kb.

Ez van, jó volt a Bayern, ez fõleg annak köszönhetõ (nem azért, mert mi voltunk szarok). 😄
De még innen is tovább lehet jutni. Persze ehhez meg kell verni a Bayernt. De ez elvárható a továbbjutáshoz.

pzoli00
én azt mondom, hogy ez az 1 gólos vereség simán belefér, ugyanis ma kb. 80%-on robogott a csapat, tisztán látszott a mozgásukon, hétvégére tartogatják a patronokat 😊

Alonso öreg már, sajnos köv szezonban én max padra raknám, kezdõbe nem. Özil és Di Maria messze volt a jó teljesítménytõl...
Khedira lehet jó volt egy ideig, de aztán amikor elfáradt még lassabb lett még körülményesebb

pzoli00
CR játéka hiányzott, de nagyon, persze a gólpasszon kívül, nagyon kivették a játékból

Effe88
te nagyon értetsz a focihoz😊

LasDen
én leszarom a bl-t...lesz ami lesz....lényeg, hogy bajnokságot behõzzük...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Khedira jó volt ma. 😊
Özil és Di maria se volt faláb. Alonso volt gyengébb.

Ultra negatív mindenki. 😛 Slick meg a másik véglet. Na jó éjt! 😄

pzoli00
úgy tûnik Kakát és Callejónt hétvégére tartogatja a mester 😊

LasDen
szar fosch csapat lehánynám mindent meg a portást is....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Több volt ebben a meccsben, ezzel egyetértek. Én mondjuk többet vártam a Bayerntõl, de magunktól is..
SLICK-nek meg abban igaza van, hogy a fejekben azért rohadtul ott lehet a classico is, nagyon szerencsétlenül jött most ki ez a sorsolás, tulképp ebben a 2hétben mindent bukhatunk.
Legyen úgy ahogy mondod, de ezzel a faláb középpályával én sajnos nem várok ilyen pozitív eredményeket sajnos egyik fronton sem...

pzoli00
egyébként Mourinhot nem lehet hibáztatni, a játékosokon múlik minden, ma is mennyi labadát adtak el, nagyon pontatlanul játszottak, hiányzott a dinamika

szabii98
Irtó erõs volt a Bayern védõsor.

I met God. She's black

SLICK
3 kibaszott nehéz meccs elé néztünk, várható volt hogy inkább ezt áldozza be. Barca ellen meg megmutattuk, hogy le tudnánk gyõzni õket. Fõleg a Spanyol kupa meccsekre gondolok és ott a visszavágóra. Ha úgy játszunk mint akkor, tuti megverjük õket. Otthon meg elég erõt fog adni a Barca elleni gyõzelem is és a Bayernt is megverjük.

horpeti
Hát az biztos, hogy olyan akarással, ami neked van, is ami miatt most ideges vagy, nyert volna a Madrid! 😄
De nyugi, nem a világ vége 😄

Effe88
korrekt<#eljen>

undorító ez a ribéry, lehánynám a fejét

REALista
Rossz helyzetben nem vagyunk de ebben a meccsben több volt. Ezzel a szar focival is simán egálban voltunk és azért nagyon más ha hazai pályán úgy játszunk hogy a Bayern-nek kell a gól és nem nekünk.Na mindegy hazai környezetben simán lehet ebbõl egy 3:0 is akár.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Az a baj, hogy nincs akarás. Nincs küzdés. Simán ki lehetett volna védekezni, a második golt de senki nem teszi oda magát! Kimerem jelenteni, h itt buktuk el a BL-t!

Korán temetek mi? Majd a csapat rámcáfolhat egy hét mulva, de ilyen akarásal? Kétlem...

Ha 3mat rugunk otthol akkor (talán) van esély, mert egy gólt találni fog a Bayern.

horpeti
Kurva jó volt a meccs, kár, hogy vesztettünk a végén, de a párharc még nem lefutott. Nagyon kemény a Bayern. 😊
Izgis hét lesz. El Classico, visszavágó... kemény.

Remélhetõleg holnap a Barca is megszenved😄

pzoli00
hát a mai teljesítény nagyon gyenge volt, nem tolták 100%-on a srácok, valószínû a hétvégi meccs miatt, lehetett látni a játékukon, hogy a döntetlenre játszanak, ez van, reméljük a legjobbakat 😊 Ja és CR a gólpasszon kívül nem igazán villogott, köszönhetõen a Bayern védelemnek.

Én inkább azt kérdezném meg, hogy miért kell megpróbálni eltörni az ember lábát, hogyha vesztésre állnak? Egy szót se szólhatott volna Marcelo, hogyha pirosat kap ezért a megmozdulásért

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Ha egy Bayerntõl kiszopunk te mit vársz egy Barca ellen? 😄DDDDD

LasDen
szerintem meg a 92. percben fogják lefújni...ne legyen igazam....