Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2012.04.21 (szombat), 20:00
TV:
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Ez olyan, minthogy valaki marha jó informatikus és kreatív, de egész nap nap excel cellákat kell másolnia jó pénzért egy idilli környezetben. Persze, jön a zsé, meg jó is, de akár gondolhatja úgy, hogy ha már van hivatása, meg kihívásra van szüksége, akkor miért ne csinálná? 😊
Másik is váltanak melóhelyet. 😄DD
Vagy amiért Eto'o a Barcelonából, majd az Interbõl..
money money money
Én nem tudok róla semmit. Gondolom nem szarik bele az egészbe. De lehet. 😄
Alonso helyett meg megint kérdés, hogy ki lenne jó megoldás... Sahin nagy lutri. De most hirtelen még ötletem sincs ki lehetne helyette. De la Red jó lenne, de hát sajnos.... 😞
Parejo mondjuk nem játszi krosszul Valenciában tudtommal, de sztem neki más a posztja, elõrébb játszik. Vagy esetleg megint álmodjak nagyot és esetleg felhozni egy fiatalt és beépíteni? :|
Varane-t mielõbb be kéne építeni, hogy stabil kezdõ lehessen, csípem a srácot, mindig jó teljesítményt nyújtott eddig.
Marceloval igazándiból csak az a problémám, hogy sokszor hiszi azt magáról, hogy õ Robi Carlos, egy-egy elõrefutásánál. Nagyon hasznosan tudja segíteni a támadásokat, csak rá ne lõje 😄
Pepevel kapcsolatban meg teljesen igazad van.
VKP-kra kéne kitalálnunk valamit. Xabi felett lassan eljár az idõ, helyettese lenne ugye Sahin, de amennyit õ játszik...
Lassról azt olvasgatom, hogy menne máshova. Én nagyon szeretném ha maradna még. Simán benne van még 4-5 év. Coentrao-t valóban játszatni kéne többet, õ benne azért nagyon bízok.
Khedira meg tipikusan az a játékos aki felõlem maradhat is, de ha hoznának a helyére jobbat akkor azt azért tudnám díjazni 😄
Ramos, Pepe, Varane/Albiol, Marcelo
Lehet Varane fiatal, oszt? Be kell építeni, nem húzni halasztani, Barca is dobja be a mélyvízbe a fiatalokat. Albiol meg hát ennyi lehetõség mellett, nem hiszem hogy marad, de talán mégis. Nem lenne Õ sem rossz, de ha nem játszik, nem is lesz formában sose...
Arbeloa jobb szélen sokat gyengélkedik, nem õt kell erõltetni kezdõként.
Pepe egy kíváló védõ lenne, ha nem borulna el az agya. Akárki köphet rá bármit, ez tény. Nem egyszer bizonyította, ha nyugodt, higgadt akkor tényleg klasszis teljesítményt nyújt.
Marcelo is jó védõ lenne, csak néha õ is visszábbvehetne magából. Coentraon a meccshiány érzõdik, de nem is értem Mourinho miért õt erõlteti ilyen nagyobb meccseken. Marcelo biztosabb pont mégiscsak a folyamatos játéklehetõség miatt.
http://www.twitch.tv/hegii
Szerintem jobban teljesít még,mint Callejón.
Mi equipo favorito: Real Madrid
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Padra: Adán, Sahin, Varane, Kaká, Di Maria, Granero
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Jöhet a köv meccs, alig várom. Aztán a visszavágó.
Azért Özil adott pár jó zsugát, és Di Maria is bolondított néha. De persze, nem tudtak dominálni, a Bayern gyönyörûen zárt. Még az a szerencse, hogy annyira Robben és Ribery sem tudott parádézni.
És igen, CR is lehetett volna keményebb, de neki se volt területe, 0 kb.
Ez van, jó volt a Bayern, ez fõleg annak köszönhetõ (nem azért, mert mi voltunk szarok). 😄
De még innen is tovább lehet jutni. Persze ehhez meg kell verni a Bayernt. De ez elvárható a továbbjutáshoz.
Khedira lehet jó volt egy ideig, de aztán amikor elfáradt még lassabb lett még körülményesebb
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Özil és Di maria se volt faláb. Alonso volt gyengébb.
Ultra negatív mindenki. 😛 Slick meg a másik véglet. Na jó éjt! 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
SLICK-nek meg abban igaza van, hogy a fejekben azért rohadtul ott lehet a classico is, nagyon szerencsétlenül jött most ki ez a sorsolás, tulképp ebben a 2hétben mindent bukhatunk.
De nyugi, nem a világ vége 😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Korán temetek mi? Majd a csapat rámcáfolhat egy hét mulva, de ilyen akarásal? Kétlem...
Ha 3mat rugunk otthol akkor (talán) van esély, mert egy gólt találni fog a Bayern.
Izgis hét lesz. El Classico, visszavágó... kemény.
Remélhetõleg holnap a Barca is megszenved😄
ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830