81624
-
#73679 Erre inkább nem mondanék semmit...
http://www.dailymotion.com/video/xvhvgq_madridi-pletykak-es-pepe-fantomkiallitasa_sport -
#73678 A Király-kupa nyolcaddöntőjében a Real Madrid ellenfele a Celta Vigo lesz. -
#73677 [center]Szombaton El Derbi madrileño!
A spanyol pontvadászat 14. fordulójában rendezik az első madridi derbit, méghozzá a Santiago Bernabéuban.
Real Madrid - Atletico Madrid / szombat, 22:00 / TV: Sport2 [ ÉLŐ ]
-
#73676 Végeredmény: Real Madrid 3 - O Alcoyano (Összesítésben: 7 - 1)
Gólszerzők:
Di María (71')
Callejón (89', 92')
Hala Madrid! -
#73675 Callejón megérdemelte a gólokat, sajnáltam, hogy alig akart neki összejönni valami.
Di Maria góljánál viszont röhögtem egy ideig :D Beálltak Benzemával, aztán hipp hopp kijátszották. Látszik milyen szinten vannak a többiekhez képest.
José Rodriguez, meg amilyen jó volt az elején, annyira bedurvult a végére. Biztos a túlzott bizonyítási vágy hajtotta. Egyébként fasza vkp válhat belőle, ha minden jól alakul. Szivesen látnám nagy csapatban is idővel.
Albiolnak meg remélem nem lett komoly baja, csóri alig játszik erre már rögtö naz elején kap egyet :S -
#73674 gondoltam hogy Cheryshev jáccani fog, miután játszott a válogatottban is :D
-
#73673 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata:
Adán, Albiol, Varane, Carvalho, Nacho, Modric, Özil, Callejón, José Rodríguez, Cheryshev és Morata.
Cserék:
Jesús Fernández, Cristiano Ronaldo, Benzema, Coentrao és Di María.
Real Madrid - Alcoyano / 21:30 / DS2 [ ÉLŐ ] -
Monoton #73672 -
#73671 21.30 Real Madrid-Alcoyano
tv: Digisport2 hu
streamek:
-
#73670 A Real Madrid-Alcoyano Király Kupa párharc visszavágóját ma ete rendezik, 21:30-tól. A mérkőzést élőben közvetíti a Digi Sport 2!
Hala Madrid! -
Gauge #73669 Legszomorúbb akkor lettem, mikor Ramos-t láttam az ellenfél tizenhatosánál cselezni és kapura törni (Betis ellen). Ennyire szánalmas a középpálya? -
Gauge #73668 "histisz ovisok":))
De tényleg. Hol vannak az ütközések és a harcolni akarás? Azt csak nem várhatják már el, hogy az ellenfél folyosót hagyjon CR-nek a kapuig, mert egyébként leül és hisztizik... -
Monoton #73667 Tudod a tavalyi évben is az volt a szomorú, hogy egy nagyobb csapat ellen nem voltunk képesek jól játszani.
Bajnokságban egymást vertük a Barcaval, de más csapatot nem is kell említeni mert egyik sem nyújtott kiemelkedő teljesítményt.
BL csoportkörben simán vertük a már rég nem top csapat Lyont, az Ajaxot és a Zagrebet. Utobbi kettő sem egy világverő alakulat. Aztán kaptuk CSKA-t (:D) majd az Apoelt (:DD), majd jött a München akik ellen képesek voltunk elhúzni a büntetőkig. Mindezt élettelen, fos játékkal.
A kupában már a Malaga ellen is szar játékkal épphogy továbbmentünk, majd jött a Barca akit ugyancsak nem tudtunk megverni.
Rohadtul nem lenne semmi bajom a csapattal ha nem úgy mennének ki a pályára mint a hisztis ovisok, hanem mint aki küzdeni akar. Mert amit mostanában művelnek az nem küzdés, hanem akarás, aminek nyögés a vége.
Amúgy meg ha te szívesen nézed azt, hogy amikor Ronadot (nem szabálytalanul) a földre viszik (szóval elesik), majd utána ott ül és hisztizik meg toporzékol, közben az ellenfél meg már félpályán túl támadja a kapunkat, ahhoz csak gratulálni tudok. Szabadrúgásokról meg már volt szó, de gondolom azt meg Mourinho dönti el ki lövi. -
#73666 szép virág:) -
Neoncsoves #73665 -
#73664 -
Monoton #73663 Ma felkeltem, megvilágosodtam és szerintem kurva jók vagyunk, nincs semmi probléma. -
#73662 fene a szádat :D -
#73661 te is :D -
Neoncsoves #73660 nem,csak az átmeneti tényezők miatt nem leszek elvakult idióta -
#73659 -
#73658 jóvan de te hülye vagy :D -
Neoncsoves #73657 én tavaly is fikáztam magunkat -
#73656 normális, hogy rosszabb időszakban az ember kritikát fogalmaz meg csapata ellen és kételkedik a megközelítésükben.
istenítés volt. igen, mert a csapat kiemelkedően játszott és mindenki érezhette az erőt, ami a csapatból áradt. Jöhetett volna bárki, nagy esélyesként futott ki a meccsre a csapat. Aztán jött egy kvázi eseménytelen nyár és gyengén indított a csapat. Ezzel még nem lenne baj, mert később azért összekapták magukat. Az erő még mindig megvan, de valami hiányzik. Nem ugyanúgy mennek neki a meccseknek. A toronymagasan esélyes meccseken eltudnak csúszni vagy csak a győzelemhez nagyon minimális játékot hozzák. Egyenlő felek ellen pedig minden játszik. Tavaly egy City ellen csak győzelem lett volna.
Ilyenkor normális, hogy megkérdőjelezed a csapatot, a játékosokat és az edzőt. Az egyszerű agyaddal próbálsz rájönni, hogy szerinted mi lenne a helyes és ilyenkor akár radikálisabb megközelítést is elfogadnál, ha az segítene a csapaton.
-
#73655 Nyilván nem fogják azt leírni, hogy milyen kurvajók vagyunk, meg milyen hatalmas játékunk van, hogyha ez nincsen így.
Valami gebasz tuti van a csapattal, mert látványosan szarabbak vagyunk a tavalyi évhez képest. Aztán, hogy az év végén mi lesz az majd akkor kiderül. Temetni még korai szerintem a bajnoki címet, de ha folytatódik ez a tendencia akkor nem nagyon fogunk pezsgőt bontani a szezon végén.
A játékos/edző mozgások, meg engem speciel hidegen hagynak, mert a csapatnak drukkolok, nem pedig Alonsonak/CR-nek stb. Egységesen legyenek jók, mint csapat legyenek jók. Akkor nekem tökmindegy ki rúgja a bőrt a kedvenc csapatomban. -
#73654 Én speciel CR-t sosem csíptem, elfogadtam hogy itt van és kész. Nekem sose hiányzott.
Khedirát se kedveltem meg, Higuaínt is gyakran szidtam, úgyhogy nekem a véleményem azóta se változott. -
Dean Winchester #73653 ez így szokott lenni :D én pl. wenger Istenítését bírom :D ha megy a szekér (van 3 jó mecs) akkor wenger knóz , meg milyen jó edző :D viszont ha szarok vagyunk akkor meg " mikor akar már lemondani vagy elmenni..stb" mondjuk én folyamat ellene vagyok mert már sztem lejárt az ideje de mind1 :S bocs ha félig off volt -
cargame #73652 Vicc olvasni ami itt meg a madridistan lezajlik. Amig tavaly a csapat bajnok lett mindenki az egekig magasztalta, h mekkora csapat, mekkora jatekkal. Iden osszel meg mar CR takarodjon innen, meg adjunk el mindenkit. Ritkan szolok hozza itt, de ez nalam sok volt mar, h egyeseknek a velemenye 180 fokot tud valtozni, ha netan nem megy a szeker. De vegulis mind1. -
#73651 Most nézem a Barca meccset, hátha az jó lesz. :)) -
#73650 Sajnos tök mindegy, hogy mi mit gondolunk, meg mi mit taktikázunk ki, mert ezek a dolgok nem rajtunk múlnak. Vagy szurkolunk ezentúl is a csapatnak úgy, ahogy vannak, vagy nem.
Részemről kicsit elment a kedvem a Madridtól (de főleg a spanyol bajnokságtól), igazából már csak a BLt nézem. Egyszerűen nem köt le mostanában, mindig csak a nyomi spanyol bírók, stb. Úgyhogy kis mosolyszünet. :) -
#73649 tény hogy ezt megszokhattuk tőle, de eddig jóval kevesebb ilyen eset fűződik hozzá ebbe naz idényben. Na meg mégiscsak az egyik legjobb védőnk -
Monoton #73648 Nekem Pepeből is kezd elegem lenni, az a tegnapi hátbakönyökös manőver nem hiszem, hogy véletlen volt. -
#73647 Évek óta ezt írogatjátok mit hogy kellene. Meg próbáljuk ki a Castillasokat de ezekből a dolgokból soha nem lesz semmi. Szinte mindennel egyetértek de ezek a dolgok soha nem fognak teljesülni. -
#73646 Khedira is szaksz játékos, de nem egy Real szint. Komolyan Lass sokkal jobb volt mint ő.
El kéne adni egy csomó mindenkit abból a pénzből meg vehetünk normális játékosokat, meg nincs mese ki kell próbálni a Castillásokat. Talán lenne normális összetartás ezáltal csapat is...
Kapus poszt az érintetlen maradna. Védelemből nagy valószínűséggel kiesik Albiol, Carvalho is megy. Jobb szélre visszahozatnám Carvajal-t a bundes ligából, így Arbeloának lenne normális vetélytársa. Középre meg felhoznám Nachot, így akkor lenne 4 középső védőnk: Ramos, Pepe, Varane, Nacho. Bal szél szintén megoldott Marcelóval meg Coentraoval...
Középpályát totál át kell szervezni. Essien nem lesz itt jövőre, valószínűleg Kaká sem, és bízom benne, hogy Khedira sem. Sahint nem tudom milyen formában van a Poolnál, ő abszolút lutri. Vkp posztra kell egy igazi Makelele szerű labdaszerző játékos, Diarra az volt, csak szerencsére őt is elszartuk. Jelenleg nem is tudok olyan játékost aki jó lenne. M'Vila úgy látszik kipukkant, mert nem nagyon alkot maradandót, válogatottba se hívták be. Ez a poszt gyakorlatilag üres most. Alonsónak kellene valami váltótárs, nem tudom Sahin jó lenne-e. Esetleg Alexet vagy José Rodriguezt fel lehetne még hozni.
Irányítónak kéne egy igazi vezéregyéniség, Özilnek bőven volt már ideje belerázódni, ne mhiszem el, hogy ennyire labilis legyen a formája. Modric leigazolása megitn felesleges volt, de a bénázását fogju karra, hogy későn érkezett, 1 évet még adnék neki.
Jobb oldalon Di Maria meg Callejón ugye. Di María ezt az önzőzést meg a vergődést meg fos játékot befejezhetné, nem lenne vele amúgy baj maradhatna. Callejón szintén feljavulhatna, bár tegnapihoz nem tehetett többet hozzá. Amúgy mostanában jól játszik.
CR-t el kéne adni, nincs szükség a vergődésére, hisztijeire, meg a szabadrugás elbaszásaira. Helyette jöhetne David Silva vagy Mata. Akkor jöhetne még Jesé vagy Sarabía alternatívának.
Csatárok közzül meg Higuaín az akit nem látnék már itt, vele is el van szaladva a ló. Csapat szempontjából meg nem tesz jót az ilyen. Falcaó jöhetne mondjuk, vagy valaki más. Soldadót sikeresen elbasztuk, fénykorát éli most Valenciában, meg jól is tenné ha nemet mondana, hogy aztán megint csak kiabsszanak vele. -
Monoton #73645 Khedirat sokáig én sem bírtam, de az előző pár meccsen ő azért odatette magát. A másik kettővel egyetértek. Özilnek szakaszai vannak, van hogy rohadt jó egy ideig, de van, hogy rohadt gyenge. Sajnos jelenleg az utóbbi korszakát éli. Di Maria viszont folyamatosan alul teljesít, vagy ez maximum amit tud? Vannak neki is villanásai, egy hatalmas gól vagy gólpassz, de ez kevés. De mögötte Arbeloa is csetlik-botlik.
Egyébként a probléma forrása (amit nem akartam elfogadni, de beláttam) az, hogy nincs csapatösszetartás. Amikor Mourinho idejött ugye átszervezett mindent, beleértve azt is legyenek gyakori csapatösszetartó tréningek. Na most a legutolsó és egyszeri amire emlékszem az egy grillparti volt még a Mou korszak elején volt. Azóta semmi. (Az ilyen kötelező megjelenéseket, mint az Audis gokartozás meg a többi nem kell figyelembe venni.) A sorozatos nyilatkozatokból is látszik, hogy valami nincs rendben a játékosok közt.
A problémám még a taktikával van. Én nem vagyok megmondóember, de ez az egész egy fos. Sőt én nem is nevezem már taktikának amit most játszunk, csak összevisszaság van. Az olyan kisebb dolgok is bosszantóak, hogy mi a faxért Ronaldo végzi a pontrugásokat? 10/9 sorfalba!!! Helló! Talán kipróbálhatnánk mást is. Vagy, hogy Modric miért Khedira helyén játszik. A német vkp létére 100x veszélyesebb azon a poszton. (Amúgy a horvát leigazolását nem tudom hova tenni, teljesen feleslegesnek tartom. Akkor lett volna értelme ha Kaká távozik.)
Na mindegy lehet koncentrálni a BL-re és várni, hogy a bajnokságban hibázzanak előttünk. -
Neoncsoves #73644 zsoldoscsapat lettünk. hiányoznak a vezéregyéniségek, az igazi madridisták a csapatból... -
#73643 Teljesen egyet értek! Rossz nézni amit művelnek. Lehet, hogy "közhely" de abszolút igaz:
"Rosszul lehet játszani, de lelketlenül soha!"
Számomra ez a legdühítőbb, hogy az akaratnak és az elszántságnak halvány szikráját sem látom. Most már ez megy meccsről meccsre, a ligában és a BL-ben egyaránt. Ideje lenne ébresztőt fújni... Hala Madrid! -
Gauge #73642 Megérdemelt pofon volt ez. Se Kedhirát, se Özilt, se di Marìát nem szìvesen látnám a kezdőben... -
Gauge #73641 Nem motiváltak a fiúk. Engem leginkább Özil antifocija és di María önző játéka idegesít. -
#73640 olyan kurva izgalmas nézni a meccseinekt mostanság...egyáltalán nem izgatnak...nincs kedvem megnézni őket