81624
-
#73759 unalmas félidő, kurvaszarok vagyunk...jólenne ha változna a helyzet mert így bl helyünk sem lesz :L -
#73758 A Real Madrid kezdője az Espanyol ellen: Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrão - Khedira, Alonso - Özil, Modric, Callejón - Ronaldo. -
#73757 -
#73756 :DDDDD
-
#73755 SPOILER
Megnyertük! -
#73754 BL Döntő a sport1-en.
1998 Real-Juve, már megy egy ideje! -
pacclacc #73753 ez sem rossz. ezt az oldalt én is nézegettem, de azt gondoltam majd nektek mást dob a google :DD:D! Jah adidas kellene, pl olyan amit real jatékosok viselnek, Nem tudom h magyarországon lehet e olyan fajtát kapni! -
#73752 ugyanezen az oldalon van adidas is...szóval állj a helyét az a 8 másodperc :D -
#73751 ezt szépen beillesztettem
amúgy mea culpa, most olvasom hogy Adidast szeretnél -
#73750 most nem azért, de kb 8 másodpercbe került :D -
pacclacc #73749 Sziasztok elég furcsa kéréssel fordulok hozzátok!
Magyarországon keresek neckwarmer-t Nyakmelegitőt, amit a focisták használnak edzéseken.
Ha valaki tudna olyan webshopot ahol lehet kapni adidas nyakmelegitőt az legyen szíves szóljon nekem! Vagy esetleg üzletet! -
Ferrari23 #73748 Megérdemelt hazai vezetés , sőt már 2 vel mennének se szólhatnánk... -
#73747 Ez gyönyörű... -
#73746 Borzasztóan gyengén játszunk, sok a kedv. :)
Meccs vége felé majd kijön a technikai különbség, és akkor behúzzuk. Nem tetszik annyira a játék, de ez van. :) -
Monoton #73745 Jaja, én is azt néztem, hogy sokkal jobban helyezkedik mint Arbeloa. -
#73744 Özil/Kaká jöhetne helyette igazán... vágnak gyors kettőt, és el van döntve a meccs -
Ferrari23 #73743 Qrva szarok vagyunk! -
#73742 Varane viszont nagyon jó szélen is, elképesztő a gyerek :o -
Monoton #73741 Modric egy katasztrofa ... -
#73740 na szép lesz ha Benzema is kiesik :S -
Neoncsoves #73739 Carvalho miatt lehet nézni fogom, elég vicceseket bénázott mostanában :D -
#73738 Real Madrid kezdőcsapata: Adán; Arbeloa, Varane, Pepe, Carvalho, Alonso, Essien, Modric, Di María, Cristiano Ronaldo & Karim Benzema.
Kispad: Casillas, Sergio Ramos, Khedira, Kaká, Özil, Callejón, Nacho. -
#73737 Köszi. Örülök, hogy nem Digi streamet linkeltél. :)) -
#73736 első, második
igaz, hogy nem Digi stream, de remélem megfelel -
zsotesz #73735 banok oldalán biztos lesz -
#73734 Ja ok, akkor nekem marad a stream.
Tudtok majd küldeni? :) Előre is köszönet. -
#73733 a Digi2 adja a spanyol meccseket, a Digi1 pedig az olaszokat (igazán megcserélhették volna...) -
#73732 Jó volt nagyon, kösz a linket, ma estére hangoló. Adja a TV a meccset? -
#73731 -
#73730 Nem volt rossz a Barca meccs. Persze akkor is csoda kellett volna a győzelemhez, ha egyenlítenek, akkor biztos hogy a Barca is komolyabb erőket mozgósított volna. -
Monoton #73729 Tegnap végre nyert a Castilla és a C csapat is. :) -
#73728 úgy néz ki minden csapat kötelezően lefekszik a barkasznak :\ -
#73727 Ezt most úgy kérdezted, mintha Mi, szurkolók adnánk meg a szabadrúgáslövőt Mourinhonak (pl. facebook szavazás).
Ha engem kérdezel, persze, hogy nem, mindig örülök, amikor más rúgja (volt egy időszak, amikor örültem Ronaldo szabadoknak, mert ha nem is ment be, de kacsázott, kipattant, veszélyes volt, szöglet, stb, tehát nem teljesen eltékozolt, de mostanában nem annyira adja).
:) -
#73726 Egyébként az megéri nektek, hogy Ronaldo lelki megnyugvása, egója érdekében csak ő rúghassa a szabadokat, általában tök eredménytelenül?
Lehet többre mennétek egy Özillel, nem? (Dortmund ellen is, tegnap is...) -
#73725 Az biztos, hogy jó hatékonysággal rúgja a szabadokat. Néha állhat oda Ronaldo miatt, de akkor jó is. :) -
#73724 Mesut varázslatos, 3 pontot érő szabadrúgása!
-
Gauge #73723 Ez a Khedira mi a franccal érdemli a helyét minden héten. Ekkora téglát a csapat játékában már régen láttam... -
Monoton #73722 barcasnorbi :) -
Monoton #73721 Ez vicc, hogy szögletből, pontrúgásból kapunk állandóan gólokat. -
#73720 Mi a frászt csinálnak már megint?