Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kazai21
Pörgessük már fel a játékot jöjjön be Marcelo Khedira helyére és Calejón Mariska helyére:/

Mi equipo favorito: Real Madrid

kazai21
Minek kellett megint ellõni megint elõre a semmibe???

Látom ha labdát rugjuk el akkor is sárga jár :S

Amiga
Remélem támadásban maradunk és nem ülünk az eredményre. Jobb kontrák kellenek...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

horpeti
Nem is kell elszállni. Ez kõkemény taktika, és semmi könnyed edzõmeccs, vagy bármi. Azt asszem nagyon sokáig nem várhatjuk hogy a barcát könnyed focival szétpasszoljuk és verjük 2-3 góllal. Én már megszoktam ezt, és látom is, hogy ez kell ide. Különösen tetszik a letámadás, és olyankor nem is tudnak mit csinálni. A védõk annyira nem labdazsonglõrök.

horpeti
De érzi a barca is hogy szarul játszanak, dekoncentráltak.. nem elég élesek. Ezért a színészetbe se pörgik bele magukat... majd ha vérszemet kapnak, netán 1 góllal, akkor majd beindul a teljes gépezet, és lesz minden mint a búcsúban... a végén egy Ramos pirossal. 😄

SLICK
én ne mfogo kelszállni a gyõzelemtõl, HA(!!!) gyõzünk, ilyen 3 nehéz meccses szériánál szerintem abszolút jó, ha behúzzuk, még ha szar játékkal. Taktikai harcot folytat Mou. Remélem 1 gólt még valahogy bekotorunk, sokkal nyugodtabb lennék...

horpeti
Jah. De én azt mondom, addig jobb, amíg nem ad lapot a bíró, meg 1-2 kétes szitut inkább elenged... mert amint jönnek a lapok, akkor még jobban kezdik dobálni magukat az emberek... Ez most olyan, mint a Chelsea ellen.. ott se fújt sokat, nem is dobálták magukat, mert minek. 😄

horpeti
hogy dícsérik a labdabirtoklást.. 74/26... a felsõ sort nem nézik, kapuralövés: 4/0 vs 8/4. 😄

Casillas
Messi is végigmehetett volna egyszer a félidõ végén, ha reklamálás helyett a labdára figyel, mert egymásnak szaladt a két Real védõ... 😊
De hát Istenem, nincsenek hozzászokva, hogy nem fújnak be nekik minden szarságot. Még így is örülhetnek, hogy Alves megúszta a sárgát azért a félórával késõbbi labdaelrúgásért a meccs elején.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

horpeti
Amúgy nagyon vicces volt egy jelenet, amikor eladta a Barca a saját térfelén, senki nem is nézett a labdafelé, csak sétáltak lehorgasztot fejjel a barca játékosok... mondom az lol. 😄

kazai21
Vagy ha Alves nem akkor majd Busquets.😊)))))

horpeti
Jah, szegény Tejjó 15x próbálta megkerülni. 😄 Én mindig fosok, mert 2x olyan gyors, de Arbeola mindig épphogy megoldja a szabályosság határán belül.. Kis kéz , tapi, de oda vissza van.

horpeti
Örülj, hogy a barca is ilyen szar, és nem vezet 4-0ra. 😄 Én elégedett vagyok a játékkal, max. a kontrák mehetnének pontosabban, csak hát nagyon nehéz. De ahogy Özil is elment, abban is ott volt a gól.
Remélem Alves ki fog pontozódni mondjuk egy reklamálásért, vagy mûesésért. 😄

szabii98
Arbeloa durván védekezik szerintem.. de örülök, megérdemelten vezetünk!

I met God. She's black

horpeti
Óriási a játék, a színészetet nem eszi a bíró!!!!! Pedig már az 5. percben el kezdték a sírást.
Kemény lesz a 2. félidõ. Ha összejön 1-2 kontra, abban mindig ott a gól.

Barca meg totál nincs még ott fejben, remélhetõleg így is marad, mi meg nem veszünk vissza a határozottságból! 😊

kazai21
Mariska ma nem az igazi.Callejón jöhet be.
Többieknek meg jobban kéne helyezkedniük,ha letámad a Barca egybõl elõre rúgjuk mert senkinek se tudunk passzolni:/

limperatore
az hát, komédia az a topic 😊 minden ami barcának rossz az csak a bíró miatt van

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

SLICK
miért nem építün kfel egy normális támadást? Mi ez a fos ívelgetés?

kazai21
Nagy nyomás van rajtunk..:/

Casillas
mivel a Barca topikban is faszkodsz, nem tudom eldönteni hogy ez még irónia-e, de láttam hogy onnan jött az ötlet

limperatore
viszont a gólotoknál 3an lesen voltak és elõtte messivel is szabálytalankodtak, nektek csal az egész spanyol liga 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Grove4
Irónia! 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

limperatore
<#idiota>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

SLICK
nem volt az

Amiga
MEKKORA!!!

banok
hoppá

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szomferi
KHEDIRAAAAAAAAAAAA!!!!!!

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SLICK
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kazai21
eeeez aaaaaaazzz 😄 1:0 idee!!!!!!!!!!😄

limperatore
alves esése 11es lett volna MEGINT NEKTEK FÚJNAK A BÍRÓK 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

kazai21
Hala Madrid!

Amiga
Ahogy mondani szokták: nem eshet az esõ örökké. Most mi nyerünk. :-)

Ma gyerekek nagyon jó napom volt! Ha az élet igazságos akkor az estém el lesz baszva :S

Sokszor hallom másoktól, h nincs igazság, akkor ma hogy is alakul az estém?

horpeti
Bajnokság szempontjából kritikus a pontrablás, tehát a döntetlen is nagyon jó lenne. Presztizs szempontjából persze nyerni kell + Messi vérzõ orr. 😄

Taki 122
Hivatalos kezdõcsapatok:

Coentrão, Arbeloa <#confused>

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Rockynhooo
Igen nagyon jó lenne. De ma a döntetlen is felérhet egy gyõzelemmel.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
én csak a gyõzelmet tudom elfogadni ma! Ideje lenne mostmár visszavágni!

Rockynhooo
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata a Klasszikusra!!!

Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrao, Xabi, Khedira, Di Maria, Özil, C. Ronaldo és Benzema!

Padon: Adán, Kaká, Granero, Marcelo, Albiol, Higuaín és Callejón.

#71753 köszönjük!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

banok
20.00 Barcelona - Real Madrid
tv: Sport1 hu/sk, Digisport 1 ro, Sky Sports 1 uk
streamek itt: http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=330&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Casillas
és ha azt mondták volna, hogy van, akkor nincs?

LasDen
szóval van....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pzoli00
"A spanyol El Mundo szerint a klub hamarosan hivatalosan is bejelenti José Mourinho "szerzõdéshosszabbítását". Az új megállapodás értelmében a felek megerõsítik az eredeti szerzõdést és a portugál mester még az eddigieknél is nagyobb hatalmat kap majd a klubnál; míg a tréner segítõi jelentõs fizetésemelésben részesülnek."

Mourinho marad 2014-ig!

Taki 122
Lass ügynöke: "Senkivel nincs elõszerzõdése. Élõ kontraktusa van a Real Madriddal, és nem fog a Galatasarayba menni. A testvére sem találkozott senkivel ettõl a klubtól. Most kizárólag a ligára és a BL-re koncentrál."

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Effe88
LasDen
hogy 300 forint lesz-e az euró...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Az egyértelmû, csak azon gondolkodtam, h mi lenne a választás elé állítanák, melyiket választaná?

mindkettõért menni akar... talán

M a fontosabb most Mou-nak, a bajnoki cím vagy a BL gyõzelem?

kazai21
Nem tudom mi a baja vele,pedig volt egy idõ amikor sokat játszatta:/