81624
-
Monoton #73799 Az Mourinhonal barmit jelenthet -
#73798 én azt olvastam technikai okok miatt -
#73797 Casillas miért lett kicseszve a kezdőből? -
#73796 Málaga - Real Madrid
Kezdés: 20:00, TV: Sport2 -
#73795 innen lesz szép megnyerni a BL-t. -
#73794 azért kaphattunk volna könnyebbet :D
úgy vélem könnyebb mint a Milan, amit a Barca kapott. persze majd meglátjuk -
#73793 Lényegtelen a statisztika. A csapatok mostani formája alapján, szerintem megütnének minket mint a harangot. Tavalyi formák alapján meg nem kérdéses, hogy mi győznénk. Szerencsére sok idő van még a meccsekig, lehet fejlődni.
Unitedet amúgy mindig a verhető csapatok közé soroltam, szerintem kb. 1999-ben voltak utoljára igazán jók. Jobban örülök nekik mint pl. egy Juventusnak. -
#73792 a mu ellen a bl statunk:
4 meccs 3 győzelem 1 vereség, amikor továbbjutottunk rajtuk akkor megnyertük a bl-t. Vélemények?:D -
#73791 Hurrá, akkor nyugodtan nézhetem streamen normális kommentárral! :D
Jó meccs lesz, az biztos. Előtte levő EL Classico meg hát.. soha rosszabbkor, mert oké, hogy nincs tétje, de biztos nagy lesz a nyomás, hogy nem lehet csúnyán kikapni. Mondjuk attól is függ, mit hoz az első meccs. -
#73790 A február 13-án rendezendő Real Madrid - Manchester United összecsapást a DIGI Sport fogja élőben közvetíteni!
Hala Madrid! -
#73789 Megismétlődhetne Ronaldo mesterhármasa az OT-n :D
Csak most a másik Ronaldo rúgná. -
#73788 ez lesz.
-
#73787 Jaja, vagy nagyon szar meccsek lesznek, vagy nyílt sisakos, "szarunk bele" találkozók, jó sok góllal. Esetleg a harmadik variáció lehet az is, hogy durvulás lesz lábtörésekkel, piros lapokkal. -
#73786 jó szar meccsek lesznek....de továbbjutunk...ez a MU egy kalapfos....bár mi is...szóval egál... -
Neoncsoves #73785 akkor majd jövőre -
#73784 2/3 March 2013 Real Madrid v Barcelona
bár nagy a valószínűsége, hogy nem igazan fog számítani, de akkor is.. -
#73783 2013. 02. 13. / 20:45 - RM vs. MU
2013. 03. 05. / 20:45 - MU vs. RM -
#73782 Az elmúlt évek tapasztalatai alapján rohadt jó meccsnek kell lennie. Remélem így is lesz.
-
#73781 Fasza jó kis meccs lesz...:) -
#73780 Galatasaray - Schalke
Celtic - Juventus
Arsenal - Bayern
Sahtar Donyeck - Dortmund
Milan - Barca
Real Madrid - Manchester United
Valencia - PSG
Porto - Malaga
otthon kezdünk. -
#73779 "A Real Madrid hivatalos közlemény formájában biztosította támogatásáról Tito Vilanovát, az F.C. Barcelona vezetőedzőjét, akinek a lehető leggyorsabb felépülést kívánnak."
(realmadrid.com | madridista.hu)
Mielőbbi gyógyulást neki! -
#73778 Szerintem ha BL-t nyerne a csapat, akkor erről az egészről mindenki elfeledkezne.
Én abban bízom, hogy legalább a BLre, és talán a spanyol kupára még lesz elég motivációjuk.
Bár azon is sok múlik, hogy mennyire motiváltan edzenek egész évben, mert ha félvállról veszik, akkor nem lesznek annyira formában a fontos meccseken, mintha egyébként pörögnének.
Majd kiderül. Mounak jobban fanatizálható, családiasabb csapatra van szüksége, és azokkal sokkal nagyobbat tud alkotni. Meg lehet, maga a spanyol bajnokság sem fekszik neki. Totál szánalmas sajnos, ami néha itt folyik. :DDD -
#73777 Egyetértek mondjuk én elfogult vagyok Mou-val szemben.:)
Azért az előző szezonokban csak nyertünk egy kupát meg egy rekordokkal teli bajnokságot úgyhogy kár lenne temetni.Ez egy ilyen szezon.Nem jönnek úgy a gólok, hiányzik a motiváció.Egyébként az idény elején a Barca sem játszott semmivel sem jobb focit csak egyszerűen szerencsésebben jöttek ki a nehéz meccsekből és ez adott nekik annyi lelki erőt, motivációt hogy feljavultak.
Ja és Mou-val kapcsolatban a legfontosabbat még nem is említettük, hogy 6 év szenvedés/égés/ után végre sikerült újra alkotni valamit a BL-ben is... -
#73776 Kimagasló edző ez tény. 2 év alatt bajnokság+kupa, de szenved vele picit a csapat én úgy érzem. Nem csak most., úgy ált. De az hogy nem lehetne helyette edzőt találni nem igaz. Én úgy tartom, hogy minden edzőnek meg kell találnia a sikerei színhelyét (persze ez nem jelenti, hogy akkor dobálhatjuk a tornyibarnabásokat a csapat élére). Nem látom, hogyha Mou még 5 évig itt lenne, bajnokságokat nyernenénk, netántán BL-t. Persze rám cáfolhat.
Sikeres edző, de nem hiszem, hogy legnagyobb sikereit itt fogja aratni....
És igazából már elegem van a dolgaiból. Tudom mit miért csinál, de már nem bírom hallgatni. Unom és unalmas....Nem fogok könnyet hullajtani ha megy v marad.... -
#73775 Nem az edzovel van a gond. Persze,neki kellene motivalni a jatekosokat meg olyan legkort kialakitani,hogy tuzben egjenek,na de azert mindennek van hatara. Profikrol van szo,nem kellene noszogatni oket,hogy meccs van hajtsal legyszi. Lehet a jatekosok meguntak a hajtast es lazitani akarnak egy elnezobb edzovel. Kivancsi leszek mi lesz,nem szeretem latni a beleszaros hozzaallast. Barca ebbol a szempontbol szimpi es ott sem lehet mondani,hogy csak az edzon mulik a moral. Meg sok mas csapatnal is. -
Dean Winchester #73774 http://www.footazo.com/ronaldo-o-fenomeno-perde-17kg-em-reality-show-brasileiro/ -
#73773 Azt kit hoznátok Mourinho helyére? Nála nincs jobb edző jelenleg a világon. Két ember létezik aki nem feltétlen lenne gyengítés Mouhoz képest: Del Voszke és Hiddink. Első nem hinném hogy visszajönne valaha is, másik meg kap elég pénzt. Szerintem semmi értelme nincs megint ilyen Luxemborgokkal meg Ramosokkal kísérletezni. Van egy szar szezonunk 2 csodálatost követően... -
#73772 Talan a bl meg motivalja oket. Ha az sem,akkor tenyleg megeszi a fene az egeszet. -
#73771 Sajnos tenyleg nagy baj van a motivacioval. Ez viszont foleg a jatekosok mentalitasabol adodik. Csoda hogy 1-2 evig legalabb sikerult oket osszeszednie Mourinhonak,aztan persze a sikerek utan ujra elkenyelmesedtek. Nem konnyu a balerinakkal. :)
Bocs ekezet miatt,teloval 2x annyi ido lenne.
-
Gauge #73770 Ideje lenne tényleg berakni a fitalakot játszani. Ennél szarabbul már ugysem menne...
Egyébként én is úgy gondolom, hogy Mourinhonak mennie kellene. Nyilvánvaló, hogy nem tudja motiválni a játékosait. -
#73769 Ja, de volt vagy 5 ziccer még mellé. Ha abból 1 bemegy, akkor 3-1 és nincs meccsre ráülés sírás. Megvoltak a helyzetek, nem ment be.
Persze lehetett volna jobban hajtani a 3-1ért a sok ziccer mellett is, de abban még jobban benne lett volna a kontragól. Evvan. :) -
#73768 A barca ezt még megúszta...az Atleticonak meg támadni kell, muszáj :s
a barcánál a túlerő, az AMnél Falcao -
#73767 Én látatlanban aláírnám :) -
Neoncsoves #73766 mourinho van -
#73765 szép volt -
#73764 Hihetetlen, hogy megint kezdünk ott tartani (nylevtan FTW), ahol pár éve. Semmi akarás, semmi hajtás, rossz taktika. Mi a f*sz van? -
#73763 megnyerjük a BL-t és szarunk a BL helyekre :D -
#73762 Remélem fejek fognak hullani a Real Madridnál. Kezdve José Murinhoval (majd mehet Ronaldo is) aki a sokadik pontvesztés után sem tudja felfogni hogyha egyel vezet egy csapat akkor nem szabad beállni védekezni. Ezt már megye 1-ben is tudják hogy ez nem így megy. Mit keres még itt ez az ember? -
#73761 már csak Falcaoban bízhatunk!! -
Monoton #73760 Ha így haladunk, akkor a BL helyért is küzdeni kell.