81624
  • Pukkka
    Akkor kérem, magyarázzátok már el, mi a probléma. Lehetőleg csak akkor, ha 3 évnél régebb óta vagy Madrid drukker. Köszi, jöhet privátba is.
  • ProGabe #73838
    +1
  • Monoton
    Nem igazán fogjátok fel szerintem, hogy mi a probléma. Feliz Navidad!
  • Casillas
    Ez, de kurvára. Örülök, hogy végre valaki leírta.
    Ezeket az internetes szavazásokat meg a "herpderp Mourinho nem bökte meg Casillast fb-n karácsonyra, úgyhogy holnap eligazol a Citybe" bullshit cikkeket meg felejtsétek már el. Ezek a madridista hírek is itt a folyamatos faszkodással pont elég zavaróak, nem kell hogy még az sg-t is elöntse a fos. Adán védett, na és akkor mi van, nagyon jól tudjátok mindannyian, hogy nem leszünk már bajnokok, ez a Barca nem fog 20 pontot bukni. Korábban sose volt baj, ha már eldőlt az utolsó fordulókra a bajnokság, és Adán volt a kezdő kapus, most ugyanígy kellene felfogni. Amúgy is BL-ért megyünk idén, már év elején is az volt kitűzve fő célnak, majd ha onnan is kiszopunk ez ellen a MU ellen, akkor lehet sírni. (szpojler alert: nem fogunk)
    Boldog karácsonyt.
  • Grove4
  • Pukkka
    Még, annyi, hogy nem azt mondom, hogy nincsenek problémák, mert vannak. Viszont ez szerintem inkább a folyamatos frusztrációból fakad, hogy az utóbbi időben semmi nem jön össze. Az idei bukott, vagy ikszelt meccseink 90%-a simán meglehetett volna, ha minden bemegy, ami tavaly mondjuk bement.
  • Pukkka
    Komolyan nem értem, mit kell itt össze vissza sírni. Van olyan, hogy nem megy. Tavaly, mikor a Barca szopott folyamatban, senki nem akarta onnan elküldeni Pep-et, ez valami Madridi szokás. Úgy futott neki a csapat az évnek, hogy a 10. a cél. A bajnokság nem most lett elbukva, hanem már hetekkel ezelőtt. Jelen helyzetben, az hogy Adan véd, vagy Iker, édes mindegy ( úgy mondom ezt, hogy nálam nagyobb Iker fan nem nagyon van... ) . Itt a többség a Blikk szintű újságokban megjelenő cikkek alapján következtet erre-arra, ami elég nagy hiba.
    Szinte az egész idényben alapembereink hiányoznak sérülés miatt, ez nagyban hátráltatja a csapat dolgát. Mou-t elküldeni a legnagyobb hiba lenne. Jelenleg nem nagyon van olyan edző a piacon, aki úgy össsze tudná rakni a Madridot, ahogy Ő azt megtette. Vissza lehet emlékezni, pár éve hol voltunk. Most meg azért megy a sírás, mert idén nem nyerjük meg újra a Bajnokságot. Nézzetek már magatokba... Az, hogy a barcasok folyamatban azzal jönnek, hogy Mou-t el kell küldeni, a legjobb bizonyíték arra, hogy maradnia kell. Részemről, ha a bajnokság hátrelévő részében a Bárkát, beütjük, ahogy az az utóbbi időkben szokásos, és mellé behúzzuk a BL-t, bőven elégedett leszek.
  • horpeti
    Lehet igazad van. A zavarodottság mindenképpen látható a csapaton, hogy nem tudnak rendesen a célra koncentrálni.
    Kíváncsi leszek, mi lesz az év második felében. Vagy óriási botrány, vagy normalizálódik a helyzet.
  • Voyager5
    Szerintem meg nem a motivációval van baj, hanem azzal, hogy a portugál részleg elkezdett menstruálni. Mourinho folyamatosan olyan nyilatkozatokat tett, amik egész biztos nem a csapat javát szolgálták. Aztán itt van Ronaldo, aki ugye "boldogtalan", franc se tudja miért.

Ezek a srácok szerintem éhesek a sikerre, csak ezek a dolgok demoralizálóan hatottak rájuk, aztán most zavarban vannak és szarul is játszanak.
    Egy csomó dolog meg csak rátett egy-egy lapáttal, pl. sérülések, aztán hogy kivágják a kezdőből a csapat ikonját, merthogy Adán jobban teljesít jelenleg. Aha persze...
  • horpeti
    És egyébként ez engem eléggé elkeserít, és olyankor nem is nagyon tudok drukkolni.
    Hogyan tudnék drukkolni annak a csapatnak, aki önmaga se akar igazán hajtani és sikereket elérni. Ha látom, hogy ők maguk is belexarnak az egészbe (csapatszinten).

Amikor látom, hogy újra motiváltak, akkor én is motiváltabb leszek a drukkolásra. :)
  • horpeti
    Mindegy, mire megy ki a játék, ez az egész most nem válik a csapat hasznára.
    Egyre jobban látom, hogy a primadonna válogatottat valahogy tényleg marha nehéz összerakni, és a mostani gárdát nem is tudom, hogyan lehetne motiválni, csapattá formálni.

Persze most nem akartam szídni a Madridot, csak belátni, hogy valóban a legnagyobb kihívás a sok egotól duzzadó és talán emiatt elkényelmesedő sztárt csapattá formálni...
    Egyáltalán nem éhesek a sikerre... Amikor azok voltak, ment is a szekér.
  • Monoton
    Egyébként egy marca szavazáson a válaszadók 82,2%-a elküldené Mou-t. :/
  • Monoton
    Tök mindegy mikor megy el Mourinho, sajnos megint lehet sz*rból várat építeni.
  • Neoncsoves
    remélem nem arra megy ki a játék, hogy nem közös szerződésbontással legyen vége itt a karrierjének és akkor nem kevés dellát kapna mourinho... remélem nem ekkora zsidó azért
  • ProGabe #73825
    Mintha meg akarná magát buktatni Mourinho. A prezi be is hívta egy "krízisbeszélgetésre": http://eurosport.yahoo.com/video/mourinho-set-crisis-talks-080448649.html. Ilyeneken szokta kirúgni az edzőket :S
  • szabii98
    mindenki tudja hogy ő a jobb és csak pihent, nem gáz
  • horpeti
    Casillas: "A hét elején már gyanakodtam, hogy nem fogok játszani, de ez nem jelentős kudarc. A legfontosabb az lett volna, hogy nyerjünk a Málaga ellen. Mourinho nem mondta, hogy nem fogok játszani. Nem szokta megmagyarázni azt, ha játszok, és azt sem, amikor nem. Jól érzem magam, egészséges verseny van Adán és köztem. Keményebben kell edzenem, hogy visszanyerjem a helyemet."

Azért ez mekkora bullshit, hogy Casillas arról nyilatkozik, hogy "visszanyerjem a helyemet"???
    Sajnos még motiválatlanul is jobban véd Casillas. :S
  • Monoton

/marca/
  • Voyager5
    Röhögni fogsz de igen :D

Csapatok:
    Casillas, Butragueño, Hierro, De la Red, Morata, Chema Martínez, José María Manzanares. Santiago Segura, Sebastián Belluscio, José de Rico, Melendi, Manuel Quijano, Raúl Quijano, Andy, San Bernardino, Adrián Rodríguez.
    Edző: Luis Aragonés.

Codina, Morientes, Guti, Álvaro Benito, Llorente, Carlos Sobera, Alberto Contador.Henri Mendez, Xuso Jones, David Otero, Óscar Quijano, Héctor Polo, Lucas, El Hombre de Negro, Florentino Fernández, Huecco.
    Edző: José Ramón Sandoval

Az első csapat nyert 5-3-ra.
  • LasDen #73820
    az...simán felismerni :D
  • Grove4
    Az itt bal szélen Torrente (Santiago Segura)? :D
  • szomferi

• LasDen #73817
    a kupában nem is nevezik...nem ő szokott leülni a kispadra....
  • gabi89
    Azért ez max a bajnokikra igaz. Mert kupában jó párszor előfordul...
  • Voyager5
    Behozhatta volna akár Carvalhot is, tudom, hogy ezer éve nem játszott, de mehetett volna Pepe helyére Pepe pedig Ramos helyére, Ramos pedig balra, ahogy írod. Még ez is jobb lett volna mint így.

Na mindegy. Köv. meccsen lehet Adán lesz a 9-esünk, Özil meg a bal védőnk.
  • Monoton
    Én még mindig azon vagyok kiadva, hogy Callejón mit keresett baloldali védőposzton. De ha be is hozta oda, miért nem Essien jött le, így Arbeloa mehetett volna a posztjára. Még Ramos is jobb lett volna balra, hiszen Schuster alatt pár meccset lehozott azon poszton. Rendre megvertek minket a széleken, ennek a taktikának semmi értelme nem volt.
  • Voyager5
    Mourinho is egyre nagyobb fasz. Ennek a döntésnek semmi értelme nem volt. Gondolom összeszólalkoztak valamin aztán megmutatta ki az úr a házban fuck yeah, de ugye mindent a csapatért...

Remélem nyáron megy. (Viheti CR-t is).
  • Effe88
    ez nem semmi
    "Az Infostrada szerint Iker Casillas 10 év után került ki először a Real Madrid kezdőjéből edzői döntés következtében. A világ- és Európa-bajnok kapus legutóbb a Deportivo elleni meccsen kispadozott 2002 májusában."
  • Gauge
    Én azt gondolom, hogy ebben a csapatban még Raúl, Guti és Zidane is jobban teljesítene ennyi kihagyás után is...
  • White QVAS
    Nehéz ilyenkor bármit is mondani, erre azért nem számítottam. Úgy tűnik mi viseljük a szopóálarcot az elmúlt időszakban. Sajna.
  • Monoton
    Tessék, semmi védelem.
  • szomferi
    hát ez szép volt
  • szabii98
    ójajjj
    a bírónak is vannak kétes dolgai, de ha őt nem nézzük, úgy is fosok vagyunk
  • szomferi
    te jó isten...
  • Monoton
    Callejon a balhátvéd? wtf?
  • Monoton
    Kaká játszhatna már igazán. Nem hiszem, hogy a csapathoz képest átlagon alul teljesítene.
  • SLICK
    ez jogos, de Arbeloa a saját posztján is bénázik bőven mostanában...
  • Monoton
    A probléma, hogy egyikük sem (Essien, Arbeloa) a saját posztján játszik. Közben 1-0
  • SLICK
    Essien és Arbeloa menyétkedéseit kínos nézni is. Benzema megint elfelejtett focizni, igaz félig sérülten játszik elvileg. A többiek meg valahogy nem is próbálnak kaidni magukból többet
  • Monoton
    Egyébként ma is gyengék vagyunk.