81624
  • szabii98
    Marcello hamarosan visszatérhet ha minden igaz. Mennyire hiányzott ő, szerintetek?:)
  • Neoncsoves
    Én speciel nem foglalkozom a pletykákkal, ha van hivatalos hír azt elolvasom, de ezekre a pletykalapokra nem nagyon szoktam adni. Egyébként persze, akiket jobban foglalkoztat (szurkolókat) ezek a pletykák, azok lehet megnyugodnának, ha cáfolnák ezeket a dolgokat, de én személy szerint nem tartok rá igényt.
  • ProGabe #73877
    De nem a játékosok miatt kell ez hé! Miattunk, szurkolók miatt, ill. a klub hitelessége érdekében (huhh, ez igen polkorrektre sikeredett :D).

Azt elfelejtettem írni, hogy ha lenne ilyen ember, annak természetesen valami nyílt fórumon kéne nyilatkoznia, hivatalos honlap, facebook, hivatalos youtube csatorna, stb.
  • Pukkka
    Ember, te írod egyel lejjebb, hogy rinyál, mert nem áll ki érte a klub. Mikor is mondott Ő ilyet? Egyszer se, pletyka ez is mint a többi. Csak a hozzád hasonló kevésbé eszes, mint bakkerman aki bejön ide, hogy Mou vagy Cr megy e el előbb, ezek alapján alakít véleményt. Valahogy megértem, hogy kezd tele lenni a töke azzal, hogy mindenféle szerencsétlennek beállítják, miközben, a bárkát és Messit szokás szerint, az egekig magasztalják.
  • Neoncsoves
    "Felreppen valami idióta pletyka"

kérdem azt, egy profi sportolót, edzőt miért érdekelnek a pletykák??? akkor mi különbözteti meg az amatőr és a profi sportolót, ha nem a mentalitás...
  • ProGabe #73874
    Ezt most miből is sikerült leszűrnöd? :D
  • Neoncsoves
    Egy profi sportoló nehogy már depressziós legyen pár médiakurva nyilatkozata miatt... Vicces ez a világ...
  • Neoncsoves
    Szánalmas, hogy egyesek "kiállásért", meg hasonló dolgokért rinyálnak, holott örüljenek, hogy a történelem legnagyobb futball csapatánál játszhatnak. Kötelességtudat nuku, csak a dőljön a della, nem igaz? :)
  • WuFraZselic
    mondjuk Figonak elég jó dolga van Milánóban, nem hiszem, hogy otthagyná
  • Monoton
    Jelenleg nincs hivatalosan ilyen egyén a klubnál. Mou szerette volna Hierrot a posztra, de Perez annulálta a dolgot. Ja, előtte még Figot is. Mondjuk nem csodálom :/
  • ProGabe #73869
    "Nem is tudom pontosan, hogy ezt hogy kéne csinálnia a klubnak"

Az egyik jó megoldás ez lenne: amint felröppen valami idióta pletyka, akkor ki kéne állnia valakinek - nem muszáj a szóban forgó embernek, vagy éppen Mourinhonak (sőt ő inkább soha ne nyilatkozzon! :D), ki kéne nevezni egy hiteles embert, lehetőleg nagy múltú focistát - és elmondani, pontosan mi is a helyzet.

Az a legrosszabb, amikor felröppen valami hír és nincs semmi reagálás a klub részéről. Ezt a magyar politikusoktól tanulhatták, mert ha meg is szólalnak, az sokszor csak handa-bandázás, semmi konkrétum. Általában elmondják, hogy "minden a legnagyobb rendben van".

Tehát konkrétumok kellenek, amitől megnő a hitelesség.
  • pacclacc
    CR nek ha baja van az nem a pénz hanem, hogy kiálljanak mellette, és úgy érzi, hogy itt a klub nem áll ki érte. Nem is tudom pontosan, hogy ezt hogy kéne csinálnia a klubnak, de ez CR dolga és a klubé. Én úgy érzem elvész ez a játékos. Túl nagy a nyomás, és ezt nem bírja. Ha nem nyer Aranylabdát nagyon nagy bajba fog kerülni, azzal nagyon meg fogják alázni! Én így érzem... Szurkolok neki h minden rendeződjön. szvsz.
  • pacclacc
    Amit ide leírtál az 0 csak bla bla, be is fejezheted!
  • Neoncsoves
    Nekik van egy kialakított taktikájuk, amiben megengedhető, hogy ő csak sétálgasson a pályán, így neki elnézhető, és így "félgőzzel" is nagyon kiemelkedő játékos. Nekünk nincs ilyen taktikánk, ergo még szép, hogy CR majd megdöglik a pályán...
  • Casillas
    De lol, nem is értem a gondolkodásmenetet, ha valamiért (a válogatotton kívül persze), hát a saját nevelőklubodért főleg meg kéne halni a pályán...
  • Pukkka
    Ezt máshogy látjuk. Raul sem ténfergett soha céltalanul labdát várva, pipa is lettem volna rá =)
  • Neoncsoves
    Ezt nem mondtam, de egy saját nevelésű világszintű játékosnak talán én is jobban elnézném ha fele annyit hajtana mint CR, de ugyanakkor rekordszámú gólokat vágdosna...
  • Pukkka
    És akkor már ingyen tartják? Jó nagy baromság amit írsz..
  • Neoncsoves
    Talán ezért nem szúrja senkinek a szemét, mivel nem 90 akárhány millióért vették, hanem ők nevelték ki...
  • Pukkka
    És ennek, mi köze ez egészhez?
  • Casillas
    tehát aki a Castillából jön fel, annak kevesebbet kell futnia?
  • Neoncsoves
    ja csak az a különbség, hogy egyikőjük a nevelőklubjánál játszik, és ez nem CR javára szól :)
  • Pukkka
    Nyilván, az egyéni elismerések is hajtják, de ez igaz Messire is. Ott még sem szúrja ez senkinek a szemét. Pedig meg lehet nézni, Messi mennyit hajt egy meccse, én CR mennyit. Ég és föld a különbség, és nem Messi javára.
  • SLICK
    na végre valaki leírta, de CR esetében Pukkka véleményében is látok igazságot.
    Én voltam az aki a legjobban ellenezte, hogy CR itt játsszon, mert bomlasztani fogja a csapatot, de be kell látni, hogy sokat változott és jó írányba. Jó a hisztijei megvannak, de nem olyan szinten mint a PL-ben. Ha a pénz érdekelné azt csinálná mint a cigány-zsidó Zlatan vagy Eto'o. Elmenne Kínába vagy az arabokhoz, esetleg az oroszokhoz... vagy épp a PSG City kettős valamelyikébe...
  • Neoncsoves
    CR a saját karrierjével foglalkozik, azért görcsöl a gólokért. Azért görcsöl, hogy jobb legyen a statja mint Messinek. Tök mindegy mit nyilatkozik, úgyis egyedül ez hajtja. És full leszarja, hogy ezt épp egy City mezben csinálja, vagy egy Real Madrid mezben...
  • SLICK
    már a mai Blikk is lehozta :D
  • Pukkka
    Több dologban egyetértek veled. Igazad van abban, hogy hosszú távú terve van szükség, és nem években kellene gondolkodni. Ezért is hányok attól, hogy egyes divat szurkerek, pár rossz eredmény után, elküldenék a fél csapatot, és az edzőt. Ahogy mondtad, be kell építeni hazai játékosokat, mind Iker, Morata, Jese... Ettől függetlenül, van a mostani csapatban jó pár olyan zsoldos, akik meccsről meccsre kiteszik a belüket az eredményért. CR-nél sem hinném, hogy a pénz motiválja, rajta inkább azt látom, hogy görcsösen akarja szállítani a gólokat, eredményeket, és ebbe kezd belefáradni, és teszi frusztrálttá. Ettől függetlenül, én soha nem adtam azokra a pletykákra, amit a Marca, AS és egyéb szennylapok közöltek le, sokan viszont ez alapján ítélkeznek. A bajnokság elúszott, bár én még mindig azt mondom, hogy annyira nem voltunk rosszak, hogy 16 pontnyi hátrányba kerüljünk, más tényezők, is közbejátszottak. A BL-ben viszont ott vagyunk, végig kell menni, és megnyerni.
  • ProGabe #73852
    Először is: ezt a CR-es hírt legelőször a Sun hozta le. Szóval én még megvárom mit ír a Blikk...

Amúgy megint ott vagyunk, ahol 4-5 éve: a vezetőségnek be kéne látnia, hogy változott a rendszer, nem lehet trófeákat venni (igazán sohasem lehetett), és elő kéne állniuk egy 3-4-5 éves tervvel. Rengeteg jó játékost nevel ki a klub, tököm kivan a zsoldosokkal, akik fanyalognak, ha nem jönnek az eredmények. Klubhűséget meg szintén nem lehet pénzen venni.

Tehát kéne egy hosszútávú terv, nem kell megint milliókat költeni, meg új edzőt szerződtetni, akit kirúgnak 9 hónap után, mert nem nyert meg mindent a csapattal.

Na kérem szépen ez a probléma, ebbe fáradtam bele én is, meg rengeteg régi szurkoló. A világ egyik legjobb csapatának szurkolunk, de lassan 7 éve azt kell néznünk, ahogy arcon köpik a múltat. Nem bírják megérteni, hogy ha sztárokat vesznek (ez persze mindig is így volt, ez alapvetően rendben van), azokat ki kell szolgálnia olyan embereknek, akik szürke eminenciásként ölnének is a csapatért. Nem fanyalognak, nem milliókra vágynak, "csak" teszik a dolgukat. Casillas, ha kéne örökre leülne a padra, ha tudná, hogy ezzel jót tesz a csapatnak.
  • Pukkka
    2015-ig van élő szerződése. AS szintű hír, tehát a valóság alapja, 99%-ban nulla. Érdemes volt bejönnöd...
  • SLICK
    szvsz Mou nem CR függő, így ő marad. Amúgy CR távozik idény végén ez már biztos így.
    Mondjuk AS... Ennél már csak a Marca a nagyobb szarkavaró lap...
  • bakkerman
    Szerintetek ki megy hamarabb,Mourinho vagy ő? Vagy egyszerre?
  • bakkerman
    Cristiano Ronaldo nem fogadta el a Real Madrid szerződés-hosszabbítási javaslatát, és évi nettó 15 millió euró ellenében sem volt hajlandó 2018-ig elkötelezni magát a királyi gárdához.
    A madridi AS napilap címlapsztorija szerint Cristiano Ronaldo nem fogadta el a Real Madrid szerződés-hosszabbítási ajánlatát, és legkésőbb 2015-ben szeretné elhagyni a királyi gárdát.
  • Voyager5
    Igazad van. Fogalmam sincs miért hittem azt, hogy az EB-n is ő volt.
  • 9csöves9
    A 2008-as EB-n Donadoni volt a kapitány, Lippi 2006 után lemondott, nagyon helyesen, hiba volt 3 év kihagyással utána nekifutni a 2010-es VB-nek, borítékolható volt a bukás. Szerintem amúgy kacsa a hír, nem akar ő már feleslegesen stresszelni, Kínában kinyalják a seggét, és ő az egyik legjobban kereső edző a világon. Pár évet lehúz, nyer pár bajnoki címet aztán szépen nyugdíjba vonul.
  • Grove4
    Én is ezen a véleményen vagyok.
  • Monoton
    Hát a Castilla elég gyengén muzsikál most :(
  • LasDen #73843
    én megnézném Karankat....vagy ha castillaval most is alkot valamit, akkor később Torilt...meg 5-10 év múlva De la Redet :D
  • Voyager5
    Régen jó volt, de nekem úgy tűnik mintha nem igazán haladna a korral. 2010-es VB-n pl. katasztrofális volt az olasz válogatottal, de a 2008-as EB-n is elég gyengén muzsikált. Előtte jó volt, ez tény.
    Szerintem nem tudna maradandót alkotni, kezdek azon a véleményen lenni, hogy Madrid házatájáról kéne bedobni valakit. Mint anno Del Bosque-t.
  • SLICK
    olasz edzőt? SOHA!!!!
  • Grove4
    Lippi nevét rebesgetik Mourinho helyére. Mit szólnátok hozzá?
    Én bírom az öreget a Juvés múltja miatt. Kiváncsi lennék mit alkotna nálatok, bár félek, megégetné magát.