Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RONALDOOOOOOOOOOOOO

GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL

nagyon veszélyes ez így

kazai21
Istenem,szedjük már össze magunkat ne hagyjuk,hogy beszorítsanak...

Mi equipo favorito: Real Madrid

csak vissza ne álljunk!

még bármi lehet csak nyerjük meg a meccset !!! 😄 végétõl fosok ott basszuk el megint ?!

SLICK
hinnye ez meleg volt! Figyelni kell nagyon

kazai21
Fuu meleg volt Marcelo elaludt:/

LasDen
szerintem az ilyen nem 11-es...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98
annyi!! hala madrid!!

I met God. She's black

kazai21
GÓÓÓÓÓÓÓL😄DDD GYERÜNK HAJRÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!

SLICK
11-es!! Be kell lõni!

kazai21
Hala Madrid!

Taki 122
Elõre a tizedikért, i Hala Madrid !

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

szabii98
<#worship>

I met God. She's black

Nos rám egyetren troll se mondja azt, hogy nagy arcal miket irogatok ide... Na mindegy szoval ma alázás lesz. Legyen igazatok!!!!

Taki 122
Hivatalos kezdõcsapatok:

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rockynhooo
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Khedira, Alonso, Di María, Özil, C. Ronaldo és Benzema!!!

Padon: Adán, Coentrao, Albiol, Kaká, Granero, Callejón és Higuaín

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

horpeti
Dehogynem. Néhány barca játékos pedig direkt beregisztrált trollkodni, és google translatetel trollkodnak. C. Roni meg visszaanyázik álnéven.
Még pontosan nem tudtam kideríteni, melyik Messi, de C. Ronit már lelepleztem privátban. 😄

Nem tudtad? A srácok ebbõl a topicból merítenek lélektant a meccsekre.
Figyeljünk oda, hogy mit írunk 20:15kor, mert az utolsó eligazításkor nézik meg az utolsó oldalt. Nehogy a mi hibánk legyen 😞

horpeti
Folytatva okfejtésem (miért ne😄), szerencsére tök mindegy, hogy mi szurkolók hogy állunk hozzá innen a TV elõl, mert akármennyire is negatív pacclacc, vagy esetleg nagyképû más, vagy a trollok, az bizony nem fogja befolyásolni a meccset.
Vagy mégis hat a tömegtelepátia C. Ronira? 😄

kazai21
A La Gazzetta dello Sport szerint a Milán a nyáron állítólag kész eladni a Real Madridnak Kevin-Prince Boatenget. Az olaszok évek óta anyagi gondokkal küszködnek és pletykák szerint idén a ghánai játékos vételárából fedeznék a nyári átigazolási terveket.

SLICK
Muszáj gyõzni ma! Ott kell lennünk a döntõben!! HALA MADRID!!!

Taki 122
Real Madrid - Bayern München
2012.04.25 (szerda), 20:45
TV: Digi Sport

http://www.facebook.com/penamadridista.hu

kazai21
Tudom,hogy benne van a pakliban,hogy X lesz vagy épp kikapunk.De én minden madridi meccshez pozitívan állok bárki is legyen az ellenfél.

De oké meccs után megbeszéljük😊)))

Nem vagyok negativ, probálom a dolgokat realisan nézni! Azért mert Realmadrid Szurkoló vagyok nem mondom azt h mindenkit szanaszét verünk, meg ezt nyerünk meg azt.

Évek ota ezt hallani istenverte emberektõl, és a végén nem jön be semmi!

Én csak csendre intek mindit, aki igazán szereti a Madridot, h ne mondjunk nagy szavakat, hanem szurkoljunk szép csendben!!! Ha megtettük a lépést akkor örüljünk. Nagy esélye van annak, h ma nem lépünk tovább, ez a Bayern nem kis csapat, és nem letolt gatyával fognak idejönni! szvsz nekünk ma 3 gólt kell rugnunk legalább. Sikerülhet? Vagy pocsék nap lesz? Hogy gondolod? Egy igazi drukker mindent mérlegre tesz. Örülök h ennyire biztos vagy a dolgodban. Barca szurkolo társaink többsége is igy volt, és azt a meccset is lefujták!

Majd este meccs után találkozunk itt, és megbeszéljük 😊

úgy sem állhatunk hozzá, hogy jájjj kapunk 1 gólt és akkor cida lesz 😞

kazai21
Túl negatívan állsz mindenhez legyél optimista és tuti nyerünk este😄DD

Reméltem is hogy egy joshoz szolok! Majd egyszer josolhatnál nekem is 😄

kazai21
Jól van László,meg mondtam a frankót!

Ilyen hozzáálásal kiesünk mint a .....

kazai21
Hopp,10perce keltem még azt sem tudom milyen nap van😄

én jobb szeretném ha ma rúgnánk :S holnap már késõ

kazai21
Holnap rúgunk a Bayernek 2-3 gólt és irány a döntõ!😄

Oziris666
ès miböl gondolod h a továbbjutó nem lesz hiányos???
Elsö meccs:
Sárga lap: Badstuber (31.), Robben (37.), Lahm (64.), ill. X. Alonso (55.), Coentrao (55.), Di Maria (60.), S. Ramos (75.), Higuain (91.), Marcelo (93.)

Oziris666
Ès?Ottvan helyettük Lampard,Essien,Mikel ,védelemben meg Bosingwa,David Luiz,Cahill,Cole

Ez se gyengébb sokkal!
Amúgy se hiszem h ez dönt egy döntöben,ott tényleg bármi lehet...

Special One
a BL döntõben Ramires, Raul Meireles, Ivanovic és Terry sem játszhat a Chelsea részérõl, az igen <#wow1>

I\'m the best!

Hát mikor a 2 golt kaptuk a Bayern elen nem azt láttam, hogy odateszik magukat! Nekik mégjobban kellen tisztelniük az elenfelet! Mi csak szép csendben!

Azért mondom. Csendben magadba mondj ki nagy szavakat, mert ha ide leirod, még a végén felhasználják ellenünk 😄

horpeti
Még szerencse, hogy Mourinhoék játszanak, nem a szurkolók, remélhetõleg nekik nem nagy a pofájuk. Nem hülyék, tudják milyen jó a Bayern. 😄

ProGabe
Ilyen hozzáállással csakis veszíteni lehet! Nagy pofával még senki nem nyert meccset.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
(Végre pár troll a másik topikot is látogatja, nem csak minket 😄 Ez is eljött egyszer! Idén jó lenne adni a trolloknak egy BL gyõzelmet is! 😛 A bajnokságért már nem jöhetnek, mert az tiszta volt.)

horpeti
Nálunk is van esély bõven kipontozódásra úgy tudom. 😄 Bárcsak tartanánk ott!
Holnap durva meccs lesz, hasonló feszültséget várok. Ami szerencse, hogy van rúgott gólunk, nem úgy, mint a Barcának volt, és ez fájt is nekik.

Príma meccs volt a mai, tényleg méltó a BLhez ez a fajta küzdés!

Barca szurkolókat meg sajnálom, bár fordított esetben nyilván a Chelsea szurkolók lennének szomorúak. Holnap a Madrid szurkolók örüljenek! 😊

Effe88
holnap eldõl melyik csapat nyeri meg idén a bl-t ez fix!!!

a sorsunk a kezünkben van. a hiányos Chelseat megveri a holnapi továbbjutó. Muszáj nyerni!!

Ma este az jut eszembe, hogy Végignéztem a Barca-Chelsa meccset.

Sok Barca barátom nagypofájuan azt mondta, hogy a Chelsat kiütik mint a sza*-t.
Mi szurkolok sok mindent mondhatunk, de legjobb lesz ha befogjuk a pofánkat, és szép csendben mi is tisztelhetnénk az ellenfelünk!

Madrid szurkolok is gondolkozanak csak el hogy a Bayern nem véletlenül van Elödöntõben.

REALista
Hát igen.Hú mi lesz itt holnap...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
Áááááááá!!!! Holnap kötelezõ megverni a Bayernt!!!! Ezt a Chelseat pedig meg kell verni szintén legalább 5 góllal!!!

LasDen
inkább te fogd fel hogy erre van az el clásico topik...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Firerock
Ti karót nyeltetek?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"