81624
-
Monoton #73919 -
#73918 Real Madrid-Real Sociedad 4-3 ::: összefoglaló -
#73917 4-3, jópár kapufával -
#73916 Nyertünk? -
Monoton #73915 Na végre Higuain is visszatér, remélem alkot valamit. -
#73914 mekkora kapus hiba -
Monoton #73913 Ez de szép volt -
#73912 Ronaldoooo:DDDDDDDD -
#73911 Nagyon kellett már.Benzin nagyon harcos volt. -
#73910 Áhh mekkora lövés pedig... -
#73909 2:2... -
Monoton #73908 MIlyen gól :D -
#73907 vicces lesz ez így :D majd kap az ego és meglátjuk milesz -
#73906 Adan mi a fasznak nem bikázta előre a labdát... Erre Casillas is bakizik... Komolyan kabaré ami van :D -
Monoton #73905 Következő meccsen Jesus kezd :D -
#73904 Nem kell túldramatizálni...:D
Azok után ami a médiában zajlott mostanság nem csoda hogy Adán nem bírta a nyomást.Tessék Casillas is bakizik... -
#73903 Hát ennek rossz vége lesz attól félek, legalábbis ha nem kapják össze magukat marha gyorsan. -
#73902 A füvet. -
Monoton #73901 Remélem megfogja Casillas. -
Monoton #73900 10 emberrel is verni kell ezt a Sociedadot. -
#73899 Gratulálok, edzőnek, kapusnak, mindenkinek! -
Monoton #73898 Adán piros, az igen. -
#73897 BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH:D:D:D:D:D -
Monoton #73896 Én sem bánom ha padozik kicsit, csak volt időszak amikor tényleg kellett volna neki. Szerintem most annyira nem indokolt.
Közben gyors góllal vezetünk. -
#73895 na legalább az új évet szépen kezdjük...:D -
#73894 Casillas nem fog belehalni pár meccses padozásba.Amúgy sincs a toppon már jó ideje, mondjuk nem ő az egyetlen... -
#73893 meg voltam győződve róla, hogy Arbeloa-Varane-Carvalho-Naco védősor lesz erre megint látni kel lEssien faszolásást jobb oldalon Arbeloa világtalanságát pedig a bal oldalon.
Casillas padozás megint az meg hab a tortán... -
#73892 Szóval Casillas még mindig büntiben... -
Neoncsoves #73891 lehet pakolni a kétesély X vagy Real Sociedadot... -
Monoton #73890 Di Mariat nem sajnálom, hogy padon kezd, de Kaká játszhatna. Jó lenne tudni, milyen formában van. -
#73889 A padosok majdnem megvernék a mai kezdőt
Casillas, Kaká, Modric, Higuaín, Di María, Nacho
-
#73888 streamek a meccshez itt -
Monoton #73887 Érdekes lesz, Nacho jobb lenne szerintem Essien helyett. Adán meg hát, technikai döntés ... -
#73886 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata:
Adán, Essien, Varane, Carvalho, Arbeloa, Alonso, Khedira, Callejón, Özil, Ronaldo, Benzema
Mikor takarodik már el ez a kártékony féreg? -
#73885 18. forduló: Real Madrid - Real Sociedad, holnap este 17:00-tól, élőben a Sport1-en!
Hala Madrid! -
#73884 Mourinho kihirdette a Real Sociedad elleni keretet. Kapusok: Casillas, Adán, Jesús. Védők: Varane, Carvalho, Arbeloa, Llorente, Nacho. Középpályások: Xabi Alonso, Khedira, Özil, Essien, Modric, Callejón, Di María, Kaká. Támadók: Cristiano Ronaldo, Higuaín, Benzema.
betonvédelem lesz. -
#73883 Nembaj, jó volt, kösz! :) -
#73882 na ezt jól bemásoltam, ömlesztve -.- :D -
#73881 José Mourinho lapinterjúban egyértelművé tette: esze ágában sincs távozni a Real Madrid kispadjáról.
José Mourinho interjút adott a Tuttosport című olasz napilapnak, amelyben egyértelművé tette, hogyan képzeli el a Real Madriddal kapcsolatos jövőjét.
"Maradok, és meg akarom nyerni a harmadik Bajnokok Ligája-trófeámat. A Málaga elleni vereség után komolyan elgondolkoztam arról, mitévő legyek a Realnál. A karácsonyi ünnepeket Portugáliában töltöttem a családommal, aztán elutaztam Dubajba a Globe Soccer Awardsra, ahol olyan barátokkal találkoztam, mint Maradona vagy Capello. Arra jutottunk, hogy a labdarúgás változik, méghozzá minden nap, minden percben és minden másodpercben. Csak egyvalami nem változik: még mindig az edző állítja össze a csapatot" – fogalmazott a portugál szakember.
A Tuttosport újságírója ezt követően még egyszer feltette a kérdést: "Tagadja, hogy elhagyja a Real Madridot?", mire Mourinho így felelt: "Sir Alex Fergusont tudnám idézni: már túl öreg vagyok, hogy lemondjak, és még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy lemondjak. Az a célom, hogy három csapattal nyerjek Bajnokok Ligáját, a Porto és az Inter után a Reallal is ünnepelni szeretnék. Három csapattal még senki sem nyert korábban. Ez lenne a Real Madrid tizedik trófeája, egyetlen klub sem büszkélkedhet kétszámjegyű serleggel ebben a sorozatban."
/sport1tv.hu/
remélem jó útra tereli a csapatot -
hugopareiros #73880 tavaly sok meccsen hozott színt a játékba
és pörgette fel az unalmas dolgokat
pl az APÓEL elleni meccsen is