81624
-
Monoton #74878 Az ilyeneken csak nevetni tudok :D -
#74877 Én ezen a Twitteres marhaságon "arcpálmáztam", hogy nílván nekünk drukkol a bíró, mert a Real madridot és CR-t követi ott. :D
És valaki szentül meg van győződve róla, hogy biztos ezért segített minket. Komolyan a fasza szakadna le az ilyeneknek -
pacclacc #74876 #74869
Befejeztem. Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy 11 est nem kaptunk meg! Köcsög bíró. Ha az berúgtuk volna simán nyerünk 11 ember ellen is!!! Szánalom. Még valami. Mielőtt azt írná valaki, hogy nem biztos hogy úgy megnyertük volna. Akkor MU szurkolok miért hiszik azt, hogy ők 11 emberrel a pályán 100 % biztosan megnyerték volna a meccset? Szánalmas okfejtés, de hát ez van. Elvették tőlük a BL-t. -
pacclacc #74875 Látom mindent szó szerint értesz. Feltételeztem. Azt hiszem. Tehát akkor valakit mellkason rúgni nem veszélyes? Tehát ha puskával lábon lőlek, az nem veszélyes, csak az ha fej belőlek? Komoly! Veszélyes játék volt és hogy közhellyel éljek mint te! Az piros lap az amit a Biró befúj. Végül is a piros lap a foci velejárója... :D Veszélyes játékra találták ki :S -
#74874 és mind2 csapat ugyanannyi jegyet is kap...kész vicc ez a rinya már :D -
#74873 jajjaa ezt olvastam én is :D Amúgy tényleg az! Főleg, hogy a felek közösen állapodtak meg. -
Monoton #74872 Egyes fészbúk felhasználók szerint már az is csalás, hogy Bernabeuban lesz a kupadöntő :ASDAD -
Monoton #74871
-
#74870 én már kezdem unni...nem lesz következő meccs, amivel elfoglalhatná magát mindenki? :D -
#74869 Életveszély? Húú, akkor szerencse, hogy ezt Arbeloa élve megúszta. Fel is jelenthetnétek Nanit emberölési kísérlet alapos gyanújával.
Nem. Mindkét eset nagyon messze volt az életveszélytől. De előbbinél még attól is, hogy a lépe leszakadjon, mert az meg csak úgy nem szakad le, főleg nem ennyitől. Gondolj bele kicsit, hogy a küzdősportokban milyen terhelést kell elviselnie a szerveknek, több százszorosa annak az energiának, ami Arbeloát érte. A sérülés meg a sport velejárója, nem lehet elkerülni. -
Monoton #74868
-
#74867 Szemet biro,elvette a madridtol a lehetoseget,hogy 11 ellen nyerhessunk,megfosztva ezzel a csapatot az erkolcsi gyozelemtol!!!
:p -
#74866 Today is the birthday of best president in the world Florentino Perez and he turns 66 years old
-
#74865 ha Arbeloa nem ugrik fel...ha...ha..
akkor ennyi erővel ne játszunk focit, mert mindig benne van a sérülés veszélye.... -
pacclacc #74864 Mondjuk ha Arbeola nem ugrik fel akkor ezzel az erővel lerugja a fejét. Ahogy mondjátok véletlenül. Ugye az semmiség. NA off.
-
pacclacc #74863 Lényegtelen. Hasonló az eset. Mind a 2 eset életveszélyes volt!!!! Láttam csontokat törni a pályán, és utána azt kiabálták az emberek, hogy egy örök életre eltiltani, a vétkes játékost a szabálytalansága miatt. Általában senki nem akar a másiknak sulyos sérülést okozni. Most gondolj bele, ha Nani ha nem is szándékosan, de eltőri a bordáit, vagy leszakad a lépe, vagy stb. Akkor mit szolnál hozzá ha a szurkolok azt kiabálnák, hogy tiltsák el örökre?? Hmm? Lehet kicsit keményen fogalmaztam, de remélem mindenki érti.
Rettenetesen sajnálom, hogy a csapatom igy nyert, mert sokkal jobb lett volna, ha 11-11 ellen nyerünk. Persze hogy neked nehéz feldolgozni. Nekünk is az lenne ha elvesztettük volna, mert pl nem fujnak be egy jogos 11es-t.
Lehet kivogásokat keresni, tulajdonképp mindenki ezt teszi. Gondolkozzun el kicsit. -
#74862 Miben hasonlít? Ne viccelj már.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Anyone who's ever played the game should be able to see the two are different. The one above is coming from such a height and trajectory that it's there for heading, to do what Eboue did was dangerous play. Nani's was different in that it was coming from a flatter height where by he could cushion it down, as he tried to do. This is just desperation from sad United haters to try and catch us out, people really need to get a life, and learn something about the game."
"Eboue's red card is justified because he had no reason to raise his leg for that air challenge. Nani raised his leg to control the air ball with his foot and Arbeloa happened to be there. And in this case, Eboue has a slight vision of Nani beside him. In Man Utd vs Real Madrid case, Nani had no vision of incoming Arbeloa at all due to Nani facing the other way. Unless Nani has eyes at the back of his head." -
#74861 pedig a vicc az, hogy az a schalke még eleve esélytelenebb volt mint az idei schalke(na jó télen náluk eltört vmi, de szezon előtt ez volt a viszonyítási alap):D
Ha már német ellenfél akkor a Dortmund-al meleg párharc lenne, mondjuk elődöntőbe újra összejönne ott lehetne dráma rendesen:D
A nagy piros lapra visszatérve én azt mondom nem is volt ez akkora hiba...
főleg nem akkora amekorrára a mu drukekrek kikáltják.
Először is felfedezhető volt egy rúgó mozdulatszerüség nani mozdualtába, valszeg ez kavarhatta meg őket és ezért gondolkoztak el rajta.
Lehet nem ért volna pirosat és rossz döntés, de olyankor mikor pl szándékos könyökllésekért se adnak semmi vagy le se fújják azoknál nem szoktak ekkora nagy botrányok kirobbanni.
Elkönyvelte szándékos rúgásnak azért meg adjon is pirosat egy bíró mert nem futballpályára való.
Nem egy eggyértelmű eset volt ahol látható volt, hogy semmi nem történt.
Az meg a másik, hogy ez korántsem olyan szintű tévedés mint egy meg nem adott szabályos gól vagy tizi, mert egy piros lap nem jelenti egyenesen azt, hogy gólokat fog kapni a csapat.
Persze megérhető a manchesteri szurkolók véleménye, de az már kevésbé mikor hirtelen, hogy történetesen pont összejött egy bírói tévedés ami negatívan érintette őket, hogy olyan összesküvésleéleteket találjanak ki mint amiket olvastam.
Komolyan hirtelen nagy kamu sorozat lett az egész mert kiesett a manu,akkor most a németeket és a spanyolokat nyomatják a németeket azért mert épp kisegítik az euzónát,
a spanyolokat meg annyira nyomatják, hogy az utóbbi évekbe a 2 legjobb klubbnak kikiáltott csapat a világon mindössze 1X jutott fináléba, ugye az előző 3 évbe csak a barca játszott döntőt és nyert akkor is a manchester ellen...
nyilván mikor az angolok voltak elődöntőbe 3 csapattal ott akkortájt nem volt kamu sorozat a bl...
-
#74860 Itt egy a keddihez hasonló eset Ebouétól.Akkor nem balhézott senki az eset miatt...:D -
#74859 Barcaval kapcsolatban fura érzéseim vannak most. Ugye alap esetben mindig ellenük szurkolok, de kéne azért valaki aki szembe szállhat a németekkel.... az ellenségem ellensége a barátom :D Szerintem hamarabb állíthatnák meg ők a Bayernt mint a Milan. Csak aztán ha tovább mennek nehogy Real - Barca legyne megint , max a döntőben :P -
#74858 Feltételezve, hogy a Barca nem jut tovább, én csak azt kívánom, hogy egyik némettel se találkozzunk a döntőig. -
Monoton #74857 Marcelo lejárt jogsival vezetett és lekapcsolták. -
#74856 Na ja. Hiába mondja mindenki, hogy BL meg itt már nincs könnyű ellenfél.. azért megnézném ki mondja azt, hogy nekem mind1 kit kapunk.. Porto vagy Bayern... -
#74855 Ezek a csapatok is képesek felszívni magukat egy-egy meccsre, főleg ha az ellenfél nagy mellénnyel fut ki a gyepre, könnyen pofára lehet esni. Pl. Schalke 2 éve elődöntőig ment.(Tudom, h az egy másik csapat volt, de akkor se gondolta senki, hogy eljutnak odáig.) -
#74854 hát azért egy porto/malaga + schalke/galata elég gyenge -
#74853 Teljesen mindegy, hogy kit kapunk, a kieséses szakaszban már mindenkit egyenrangú ellenfélként kell kezelni.
Ez a Manchester United bitang erős ellenfél volt, megértem a drukkereket, hogy bosszúsak, mert fordított esetben mi is azok lennénk... Viszont ilyen a futball...
Tegnap azért érezhető volt a csapaton, hogy sokat kivett belőlük ez a 2 klasszikus, pihentetések ide vagy oda.
Lopez meg kurvajó vétel volt, és minél többet látom játszani Varane-t annál inkább dicsőítem Zidane nevét, hogy idehozatta. Ebből a gyerekből klasszis védő lesz ha nem kanászodik el. -
#74852 -
pacclacc #74851 De Sanyi bácsi mondta meccs után, hogy egy 11-es nem kaptunk meg. minket nem nagyon érdekel mert tudtunk 11-es nélkül nyerni, a MU szurkolok meg érthető okokból nem akarnak tudomást venni a dologról!!!! -
#74850 Mondjuk eddig a lehető legnezebb ellenfeleket kaptuk. Ha szándékosan akartunk volna nehezebbet összerakni se lehetett volna :D Ajax , Dortmund , City... emlékszem ezek a kalapokból a legerősebbek voltak. Aztán meg MU... talán a bayern szopatósabb lett volna, na de na! kijelenthetjük, hogy eddig nem volt egy leányálom a sorsolás, bár azt már tavaly megkaptuk... -
Monoton #74849 Most nincs Del Piero aki elcsavarja a sorfal mellett
Viccet félretéve, bárkit is kapunk nem szabad félvállról venni, úgy kell kimenni, mintha minden meccs a döntő lenne. -
#74848 A továbbiakat nézve én legjobban a két némettől parázok. Annak örülnék a legjobban ha összekerülnének. Persze a Juve is nagyon kemény dió lehet, remélem nem jön létre a Real - Juve, mert akkor összekerülne a csapatom meg a másik amelyikkel még szimpatizálgatok meg figyelemmel kísérem. -
#74847 Helguera eleinte vkp volt és nem is volt rossz, csak aztán kényszerűségből védőt csináltak belőle, ott már valamivel gyengébb volt.
Egyébként a tegnapi BL-re visszatérve. Bízom benne, hogy ha már továbbjutottunk akkor a következő meccseken tényleg mindent kiadnak magukból a srácok és ezáltal rácáfoljanak a sok baromra aki csak a kedvezőbb bírói döntést hozza fel a Real egyetlen esélyének.
De sose tudjuk meg ,hogy mi lett volna, ha előbb változtat Mourinho és az esetleges cserék előbb jönnek meg ugye, ha nincs piros lap. Ezzel senki se számol, pedig a fociban bármikor bármi megtörténhet. Hiába a felállt védelem, előbb utóbb biztos talált volna egy gólt a Madrid. De ugye mindenki vérig meg van győződve arról, hogy esélytelen volt a Madrid. 1-1 után is hosszabbítás, onnan pedig már az MU-nak is kellett volna kockáztatnia és megint az adódik, hogy ki-ki meccsé alakul az egész.
De ezeket a dolgokat nem látják vagy nem is akarják észrevenni. -
#74846 Hát nem :D -
hugopareiros #74845 cambi jobb volt mint helguera -
#74844 Mekkora csapat volt az Te jó ég! Csak Cambiasso lóg ki belőle :c -
#74843 Tegnapi CR gól utáni "elnézést" kéréséről lemaradtam. Valaki egy videot plz! -
#74842 -
#74841 az a szabálytalanság, amit a bíró befúj..ennyi... -
Monoton #74840 Na eddig úgy néz ki nálunk lesz megtartva a Kupa döntő. -
Monoton #74839 Photoshop