81624
-
#74918 Ez a Higuain mekkora gyökér... A Castillába is túl rossz focista lenne -
Monoton #74917 -
#74916 Meg is nézem a bíró twitterét...gyanús ez nekem..:D -
Monoton #74915 Tizenegyest kaptunk! BUNDAAA! GÓÓÓÓL! -
#74914 2 csatáros rendszer kell, akkor megszűnne az a poszt. Lenne egy vkp egy irányító és kétszélső + a védők... -
hugopareiros #74913 bvb.de
ez alapján 7 meccsen 173 percet nyomott (23 perc / meccs átlagban) -
#74912 nem nagyon...csereként főleg... -
Monoton #74911 Beszarás, hogy Benzema folyton lesre szalad :D -
Monoton #74910 Sahinnal amúgy mi van? Játszik Dortmundban? Mert jövőre rohadt nagy szükség lenne valakire, ha Xabi hiányzik. -
#74909 Viszont zsír, mert Khedira helyett jön Xabi Alonso és nem Modric helyére! Ezt akartam látni. Végre láthatjuk, hogy jó-e így a középpálya, Mu ellen végre jó volt így Modric nem Xabi Alonso szerepkörben. -
#74908 Most már tök mindegy, nem itt úszott el. Attól függetlenül persze kötelező hajtani, hisz ezért kapják a pénzt, de ha van meccs, amire tartalékolni lehet, akkor miért ne. Tét nélküli. -
#74907 Én csak azt nem értem, a szünetben, minek játszanak be egy régebbi Barca meccset gólösszefoglalót?? :) Hogy idegesítsék a Madrid szurkolókat? :P -
hugopareiros #74906 Ha megnyerjük a BL-t, akkor mindenki megbocsájtja majd ezt a bajnoki szezont, viszont ha nem...akkor szánalom az a 'tenni nem akarás' amit mutatnak ezeken meccseken. :/ -
#74905 A sport1 élőben adja, nem csúsztatva! :D -
Monoton #74904 Köszi, Coolsportz jó lesz most, ha meg megszakad megyek Sopcastra. :) -
#74903 A Sopcastok elég jók. -
Monoton #74902 Jajj ez arab akkor, mégsem jó, legyen bármilyen éles a kép :DDDDD -
Monoton #74901 Igen, de mást is szűrnek, fél óráig jó lesz aztán továbblépek :D -
#74900 mostanába eléggé szűrik. múltkor faterral néztük barca meccset rajta, aztán copyright miatt levették fél óra után.... -
Monoton #74899 Ez a veetle elég jó. -
#74898 melyik stream lesz a legjobb minőségű előreláthatólag? -
Monoton #74897 Csak az ÉLŐ! -
#74896 de élőben csúsztatják...:D -
#74895 Jó ez igaz! :D -
#74894 de az már nem élő :D -
#74893 A sport1 adja csúsztatva 19:30-tól! -
#74892 19.00 Celta Vigo-Real Madrid
tv: magyar tv nem adja élőben
streamek: -
#74891 Szerintem ezek fogadtak :D -
#74890 szép :D -
#74889 kollektív hülyeség terjed a csapatban :D
Essien, Benzema és Marcelo után, Özilt is megbüntették közlekedési szabálytalanság miatt. A német játékost 500 euró és hat büntetőpontnyi bírságot szabtak ki, amiért tiltott helyen fordult meg. Azonban mivel a helyszínen egyből kifizette a bírságot, így a pénzbüntetést a felére mérsékelték. -
#74888 kisebb lesz a légellenállás... -
Monoton #74887 Így majd jobban megy a játék :D -
#74886 de csúnya! Ráért volna ezzel BL győzelem után -
#74885 Jó, a fél világot megkérdezték az eset kapcsán, 1000 pro és kontra, sehol nincs egyetértés szakemberek között sem. És mindaddig amíg ennyire vitatható egy eset, addig nem a rosszabbik megoldását kell választani a szankcionálásához szerintem. Ezért szerettem pl. Kassait, mert ő képes volt úgy levezetni egy meccset, hogy nem lapokkal vagy elfújásokkal irányította azt, következetesen ítélt meg helyzeteket, sárgát is csak akkor mutatott fel, ha már elkerülhetetlen volt(pl. többszöri szabálytalanság után), és az ilyen játékvezetők hiányoznak a sportból.
#74882: mert nem akartam olyan dolgokba belemenni, hogy mi ért volna büntetőt, mi nem. Evra lerántása éppúgy szabálytalan volt, mint Rafael kezezése. Egyik sem kapott 11est, ez teljesen rendjén volt szerintem.
A kiállítás azt jelentette, hogy az addigi taktikát teljesen meg kellett változtatni, átalakultak a poziciók, egyből visszaállt mindenki védekezni, helyet hagyva Alonsonak és Modricnak. Lendületből estetek rá a védelemre, nem lehetett kihúzni. Egy gyors csere akkor talán segített volna, de ezt már nem tudjuk meg. És hát elég nagy mentális csapás volt mind a piros, mind az első gól, ami szintén a védelem szétesésnek egyik oka volt. -
Monoton #74884 És tényleg :D
-
#74883 Morata levágatta a haját :o -
pacclacc #74882 Bocsáss meg a túlzó érvelésemért. Az zavar, hogy míg te piros lapról beszélsz addig , én beszélhetnék egy meg nem adott 11-esről. Amúgy én úgy gondolom, hogy a meccs képét nem a kiállítás változtatta meg, hanem a bekapott gólotok! Az első golig teljesen egybe voltatok, pedig már Nani nem volt a pályán. Én így látom! Mikor a második gólt kaptátok, teljesen széthullottatok hátul.
Én úgy látom a Nani szabálytalanságát, hogy azért lehet piros lapot adni. Nem nagyon vitatkoznék, a Biró döntésén. Sajnos Nani arca mindent elárult, mikor veretlenül beletalpalt a mellkasába! Tudta ő hogy az a lap lehet piros is. szvsz. De zárjuk le! -
#74881 Hidd el, a madrid szurkolók már évek óta csak hasonló érzéssel vannak. Fel a fejjel, az élet nem áll meg. Attól még jó csapat az, akinek szurkolsz, ne törj össze, nem éri meg. :) -
hugopareiros #74880 Collina szerint még Ferdinandnak is pirosat kellett volna adni tapsolás miatt.
Az ő szaktekintélyét pedig nem lehet kétségbe vonni. -
#74879 Te megpróbáltad túldramatizálni a történteket, hogy alátámaszd az érvelésed. Veszélyes játék volt aláírom, de az meg nem ér egyből pirosat a szabálykönyvben sem.
És nem gondolja senki sem, hogy 11 emberrel biztosan továbbjutottunk volna, de én inkább aláírtam volna egy 4:0-ás vereséget focival, mint egy ilyen vitatható meccset, ahol mindkét fél esélyes volt, mindkét fél teljes erejével küzdött, ahol nem volt egyik a másik játéka alá rendelve. Ez egy igazi döntővel felérő találkozó lehetett volna. És igen baszottul mérges vagyok a bíróra, hogy abban a vitatható szituációban ő a rosszabbik megoldást választotta, amivel pontosan tudta, hogy döntően megváltoztatja a játék addigi menetét. Konzekvensen hagyni kellett volna, hogy egyenlő esélyek döntsenek az eredményről, és ne egy ilyen tényező. Emellett az is fáj, hogy az angol csapatok évek óta képtelenek voltak felvenni a versenyt a spanyolokkal, a United 2 döntőt is elveszített, ahol szinte alig volt veszélyes a Barcára, és most végre esély lett volna megtörni ezt a spanyol hegemóniát, végre egy évek óta leginkább összeszedett United állt ki a világ egyik legerősebb csapata ellen, és képes volt felhúzni a kesztyűt vele.
És ha ezt a Madrid szurkolók nem értik, akkor kívánom hogy még az idei kiírásban egy hasonló eset búcsúztasson titeket is, hogy megtudjátok milyen érzés is ez.