Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

95% h elmarad 😞

REAL MADRID

Elmarad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Solo quedan 10 minutos de margen y sólo hay tres focos encendidos. TIC, TAC, TIC, TAC, TIC, TAC
/marca/
<#nezze>

REAL MADRID

kazai21
Pedig már bekészültem,hogy végre végig nézek egy meccset normálisan.<#szomoru1>

Mi equipo favorito: Real Madrid

LasDen
gondoltam, hogy addig várnak...

esetleg szerelhetnének minden játékos fejére meg a labdára is lámpát és mehet a meccs...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Taki 122
22:00 a limit a fények helyreállítását illetõen. Amennyiben nem tudják teljesíteni, a mérkõzés minden bizonnyal elmarad.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

szabii98
aki még mindig ezzel a -11el jön fb-n azt legszívesebben fejbe lõném, sõt egy egész tárat bele eresztenék .xD na m1, majd ha a barca száját elkeni a madrid, akkor kicsit csitulnak a nagy drukkerkék

I met God. She's black

LasDen
szerintem az Ultras Surr szabotálta, mert érezték, hogy nagy zakó lesz a meccs és félelmükben elmettszették a kábeleket

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Taki 122
Sporthíradó.hu:

Nagy valószínûséggel elmarad a Rayo Vallecano-Real Madrid 21:30-ra kiírt mérkõzése, miután a hazaiak állítása szerint szabotálták a világító berendezéseket, amelyeket eddig nem tudtak üzembe helyezni. A jelek szerint hétfõn este pótolhatják az összecsapást. A sötét stadionban jelenleg senki sem tartózkodik biztonsági okokból.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

miilann04
dehogy, átkocognak a fiúk a bernabeuba, csak 10km, és a bemelegítés is letudva.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Taki 122
Elvileg már ott van az EON-os kocsi a stadionnál...

LasDen
akkor debrecenbe kell majd rendezni a rayo hazai meccseit, amíg nem lesz fény....vagy befizetni a villanyszámlát....

Taki 122
Penamadridista.hu (Facebook):

Nincs fény Vallecasban! Egyre közelebb emiatt az esti meccs halasztása.

Ez igen! <#idiota>

Rudee
Már látom a hétfõi lapokat: Özil kimaradt ezért távozni akar azonnal!! <#ticking>

Szar Bayern, szar Bayern :)

miilann04
oké-doki.

Taki 122
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata a Rayo otthonában:

Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo; Xabi Alonso, Essien, Modric; Di María, Cristiano és Benzema.

A cserepadon: Adán, Varane, Khedira, Kaká, Özil, Albiol, Higuaín.

SLICK
vagy annyira gyenge hogy nem lehet rá számítani... igazi pénzkidobás volt...

banok
21.30 Rayo Vallecano-Real Madrid
tv: Sport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Rudee
Kezdem úgy érezni, hogy Sahin még itt is többet játszana, mint a 'pool-ban. Ezért aztán megérte kölcsönadni.

Effe88
kölcsönnek indult de végül megvette az Anzsi, 4 éves szerzõdése van

Rockynhooo
Nagyon bízom benne!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Te nem értetted meg elsõre. Kölcsönbe ment el, hogy azóta éltek-e az opciós jogukkal arról meg nem volt hír.

miilann04
hát, gondoltam elsõre megértitek, de nem ment. 😞
de bizisten nem írom be többet, inkább rátok hagyom!

SLICK
hát ha tud teljesíteni is akkor oké... De M'Vila mehetne Khedira helyett nyugodtan...

SLICK
megakadt a lemez ? 😄

miilann04
lasst eladtuk.

Rudee
Jó lesz oda Sahin is.

SLICK
Akkor jövõre várok egy M'Vilát 😊

SLICK
kölcsönben van, igaz opciója van az oroszoknak rá

Rudee
Kölcsönbe ment csak, de szerintem is minimális az esély a visszatérésére.

miilann04
lasst eladtuk.

Rockynhooo
Szerintem többet nem látjuk ebben a csapatban játszani.

SLICK
rossz látni a vkp posztot 😞 Jövõre muszáj Alonso helyére szerezni valakit, meg remélem Diarra úgy kerül vissza hogy top formában, bár eddig nem tudom hogyan teljesít oroszban...

Taki 122
A Rayo Vallecano elleni keret: Casillas, Adán, Pacheco; Varane, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Arbeloa, Albiol; Khedira, Kaká, Özil, Xabi Alonso, Essien, Modric, Callejón, Di María; Cristiano Ronaldo, Benzema és Higuaín.

Rayo Vallecano - Real Madrid élõben a Sport1-en, 21:30-tól!

Hala Madrid!

SLICK
Jogasan tehetném fel az ominózus kérdést, hogy "Mi lett volna, ha...?" a nagyok mellett õ is sokkal több lehetõséget kapott volna, hisz benne is megvolt az, hogy igazi sztár lehessen. Sajnos ez így alakult. Nekünk akkor is sztár marad.
Mikor lesz olyan, mikor egy saját nevelés ilyen szinten tud majd játszani nálunk és ennyi ideig velünk marad? Remélem Callejón fel fog javulni, mert lenne benne potenciál, igazi madridista, gyors, agilis, de valami még mindig hiányzik nála...

Taki 122
Guti, a Real Madrid korábbi legendás játékosa a Radio Marcának megerõsítette, hogy végleg szögre akasztja a stoplist és felhagy az aktív futballal. "Így több idõt tölthetek a családommal, tanulni fogok, hogy sportigazgató vagy edzõ lehessek. Az az álmom, hogy a Real Madrid utánpótlásánál edzõsködhessek" - mondta Guti.

Köszönünk mindent, Guti! <#worship>

"Kiszámíthatatlan volt, forrófejû, mûvészi, durcás, ösztönös zseni."
http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/archives/2012/09/22/Adios_Guti/

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Rudee
Szerintem annyi alapja van, mint ahány helyzete volt a Citynek 60 percig <#eplus2>

Játszott 6 tétmeccset idén, simán megkaphatta már a maga kis pihenõjét. Hosszú a szezon.

szomferi
hát vettük észre... csak mennyi lehet az igazságalapja vajon? bár ha hétvégén is padozik Ramos, talán lehet benne valami

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Rudee
Egy meccsen kimaradt és a média máris ezen lovagol.

szomferi

Oziris666
A gyõzelmet nem kell magyarázni!

Voyager5
Juventusban meg esik az esõ 😄
Rudee
Azok ám, a stúdióban megint kitettek magukért 😄

A City támadósora olyan erõs, hogy egy Aguero csak csere. Az nem baj, hogy sérült volt hetekig. Meg hogy Mourinho szerint Maicon oldalán lehet átjátszható a Chelsea védelme. Jó, Õk is kékek, de azért mégis.

Rudee
Megint elég vicces az ellentábor.

Véletlen gyõzelem, meg hasonlók. Nem tudom mit néztek.

REAL MADRID

Rudee
Mi a csapat tartásának köszönjük a gyõzelmet, nem másnak.

Casillas
Szakemberek, szakemberek mindenütt.

#73082: HARMINC kapuralövésünk volt. Nem három perc alatt.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rockynhooo
"Visszaszereztem a csapatomat, és remélem, többé nem veszítem el õket. Igazat adtak nekem, hiszen ha a Barca vagy a City ellen így tudunk játszani, akkor bármikor meg tudjuk ezt tenni."

Köszönhetitek Kompanynak. Nézzétek vissza Marcelo, és ronaldo góljait !!!

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)