81624
  • REALista
    Érdekes hogy erről a bakiról nem beszél senki.:D
  • LasDen #74837
    ennyi, meg egy bambi...
  • mrroma
    6 nap alat Mou elerte hogy senkit ne erdekeljen a 13 pontos Barca vezetes....nem semmi
  • mrroma
    Iker azert meg a csapatkapitany
    Gratula, nagy mecs volt
  • horpeti
    ill. elég durvának éreztem, csak mindenki olyan nyugodt volt, a kommentár sem emelte a hangját, csak szépen lassan emelte, elkönyveltem, hogy ez egy sárgás, mert ritka a piros, főleg, ha nem reklamál senki (általában piros közeli eseteknél támadják le a bírót).. Barca-Reálon szétrobbant volna a stadion, mindenki letámadja a bírót, stb. :D

De lehet azért nem támadták, mert annyira full nyugodt volt a bíró, nem olvasták le róla, hogy mit akar. Biztos pókerezik! :D
  • horpeti
    Szegény Alex valószínűleg szívrohan közeli állapotba került a lap felmutatásakor, biztos megállt az ütő benne. Meg szerintem mindenkiben.
    Engem is sokkolt, mert nem éreztem annyira durvának. De egyébként vártam, hogy jöjjön a lap, de annyira nyugodt volt a bíró, hogy azt hittem elmarad, már vártam, mikor nyúl oda. Aztán jött sokkkkkk.
  • horpeti
    Óriási ez a bíró, hogy halál nyugodtan odamegy, nézi, van e sérülés, nyugtatgatja az Mut, realt, int az ápolóknak... majd a játékosok számára váratlanul felmutatja a pirosat!
    Így nem az van , hogy odaugrálnak elé és próbálnak reklamálni.
    Van Persie is csak úgy finoman magyaráz, biztos más lett volna, ha a bíró odarohan és már a zsebében matatott volna. :D
  • LasDen #74831
    am Mou örülhet. folyton rinyált, hogy olyyan 2. kapust akar, aki versenyre készteti Ikert. Tessék, Lópezzel megkapta. Nagyon jól védett mostanában, és nem is szar meccseken. Nem lennék a helyében, mikor Iker kész a visszatérésre. Iker az Iker, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni, de López meg jól véd. Nemtom mikor fog neki lehetőséget adni, hogy legalább megmutassa visszarázkódott a játékba...
    habár a bajnokságban végülis mehet a verseny...ott már mindegy...:D
  • LasDen #74830
  • SLICK
    komolyan 30 egynéhány éves embereknek is a fos ömlik ki már a szájukon, mert az elvakultságtól és a gyönyörtől már a gatyába több nem megy. Pföjj de gusztustalan egy bagolyköpedékek ezek a menyétek.
  • SLICK
    OMG!
  • SLICK
    De végülis minket tolnak a bírók, Di María 2 sárga lap szinte azonnal a semmire... Ramos kétes kiállítása, igaz nem BL.. de akkor is.
    De mint mondtam az összes bíró húzza a faszára a lapjait. Nem a Real adta a piros lapot és szívre lehet tenni a kezeket, melyik csapat nem használta volna ki a lehetőségeit egy ilyen eset után? Az más ha egy csapatnak nem sikerül. A Real két helyzete is kimaradhatott volna, főleg a Modric lövése.
  • szomferi
    AZIIIIIIIIGEN :D:D:D
  • Monoton
    Nap képe :DDD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A karácsonyfa odabasz :DDD
  • szomferi
    a legjobb komment ez volt:

majd RVP kiállításáról meg a Chelsea ellen meg nem adott büntetőkről is kérünk képet !

szerencsére a kommentelők/szurkolók nagy része nem a gyökér szerkesztőkkel ért egyet, és el is ítéli amit csinálnak
  • Monoton
    Szarul vágták körbe a fejét, nem tetszik! :D Foglalkozni sem érdemes ezekkel :D
  • Ferrari23
    Könnyű okosnak lenni így visszajátszást lesve. De ott élőben nem tudni mit, hogy látott a bíró. Tipikus olyan eset volt, hogy 10-ből 5 bíró pirost adott volna, 5 nem , ezért is kár ezen lovagolni, ez a bíró ott abban a helyzetben így döntött és kb ennyi. Lehet ráfogni, de MU megérdemli a sorsát, mivel amíg nem kerültek bajba kb. mindent csináltak, csak nem fociztak.
  • szomferi
    és kezdődik...

tipikus bagoly mondja verébnek eset
  • Jagumo
    Semmi ilyesmi. Ezt annyira nem szeretem mikor valaki a saját szeretett csapatát ( vagy akármilyét ) próbálja védeni mikor egyértelműen nincs igaza. Max sárga! max. Mellesleg Chelsea drukker vagyok szóval távol áll tőlem, hogy védjem a MU-t :D
  • Monoton
    Javítottam az előzőt.
  • kilyking
    http://www.youtube.com/watch?v=y4NQsphCWQY
  • Jagumo
    Modric gólja hatalmas volt, de a MU kezében volt a meccs. Még 10 emberrel is mentek előre. Továbbá ami rendkívül idegesített az Hajdú Attila borzasztó sítlusa. Annyira fent volt a saját seggében, hogy arra nincs szó. Kíváncsi leszek a folytatásra ^^
  • LasDen #74816
    nemtom....én semmit nem látozk 35-nél...
  • kilyking

Hali!
    Ha megnézitek 0:35-től lehet látni, hogy Nani elég tisztán utána rúg a levegőbe.
  • REALista
    Szerintem simán véleményes a dolog.Nehéz döntés a bírónak...
  • horpeti
    Akkor mind a kettőt hordágyon viszik le, majd jelentkeznek vissza! :P
  • SLICK
    ezt a hasonlítgatást hagyjuk, nálunk is vannak olyan emberek, akik előveszik ezt a szar énjüket (igaz kevesebb)
  • horpeti
    Ja, még vissza is húzta, amikor észrevette, ha nem teszi, lehet tényleg -1 vese Arbeolának. :)
    De egyébként meg már mindegy, lefújták a meccset.
  • Pukkka
    Én úgy gondolom, hogy ezt most a Madrid sem akarta. Meg lehet nézni, Arbeola sem játszott rá, rögtön felkelt. Mondjuk azon érdemes elgondolkozni, hogy ha ez mondjuk Jordi Albával szemben történt volna, vajon, még mindig ott fetrengene e...
  • Golyo69
    akkor neked is csak gratulálni tudok!!!

ha megnézed nani a labdát nézi mikor már előre néz ott a játékos..persze hogy összeütköznek!!!!

Ez legrosszabb esetben is max sárga!!

Egyébként Grat a Madridnak!
  • Neoncsoves
    Azért Giggs is megúszott egy sárgát, volt egy eset amikor hátulról pároslábbal utánacsúszott Ronaldónak.. igaz, hogy 1 méterrel CR mögött volt, de akkro is veszélyes mozdulat, mivan ha eltalálja ...
  • LasDen #74807
    szerintem is megérdemelt....veszélyes játék, ki vele...
  • Smithie
    Úristen.Roy Keane,minden favágók legnagyobbika.Ha ez piros,akkor Keane egész pályafutása csak kitaláció. :D
  • Monoton
    Én teszek mindenki
    véleményére, mert minél többször nézem meg, annál pirosabb lapot adnák én is.
  • REALista
    Jah én is szakadtam rajta...:D
  • LasDen #74803
    és ezt pont keane mondja?? :DDD
  • REALista
    „A kiállítástól függetlenül a jobbik csapat veszített. Nem érdemeltünk győzelmet, nem játszottunk jól, de hát a futball már csak ilyen. Nem akarok beszélni a kiállításról, nem vagyok biztos benne, mi történt" – kezdte a mérkőzés utáni sajtótájékoztatót a Real Madrid mestere, José Mourinho.

Roy Keane, a manchesteriek legendája érdekes módon egyetért Cüneyt Cakir játékvezető Nanit leküldő döntésével.

„Azt hiszem, helyes döntés volt, függetlenül attól, hogy Nani szándékosan szabálytalankodott-e. Figyelnie kell a pályán levő többi játékosra" – vélekedett.
  • Monoton
    Azinternethatása! Az utcán lévő oszlopba csak kötnek már bele. :)
  • Effe88
    Az kurva nagy meccs volt.100%-ig BL színvonal volt:)
    Az után írtam , hogy idén megnyeritek a BL-t...
    Simán benne van ez is.
    Nagyon jó párharcok lesznek:)
  • Neoncsoves
    egyébként egyesek miért éreznek késztetést arra, hogy átmenjenek ilyenkor az ellenfél csapatának fórumára (madridistára irogatott pár MU-s meg barcás) ???