81624
-
Gauge #75118 Ilyen tarsbol nekem ketto is kellene...:):) -
#75117 összefrecskolnám a pittyit! Na jó a cickóit is -
Monoton #75116 Nagyobb nem volt? -
#75115 ez a dudu is jó kapus.... -
#75114 van neki társa...
-
Gauge #75113 Nem akarom, hogy Ronaldo elmenjen, de kell neki egy tars.... -
Gauge #75112 Jesszus, mi van itt!!! Mikor bekapcsoltam a tvt 1-2 volt... Most meg mar 4-2. Hala Madrid!!!!! Szeretem , mikor akarnak! -
Monoton #75111 Xabi azert nalunk egeszen mast jatszik mint a Liverpoolban. -
#75110 ha bl lesz a szezon vége, akkor biza modricot ha akarja ha nem, hősnek kiálltják ki. ő lőtte a tj-t jelentő első gólt. ha jó, ha nem csónak.... -
#75109 Modric akkor lő bika gólt, mikor el akarnám küldeni a fasorba. De még mindig ugyan az a véleményem.
Bár ő az egyetlen Ronaldo mögött aki képes rálőni a labdát távolról és többnyire sikeresen. Alonsotól is hiányolom a poolos lövéseit.
Közben 4-2 -
Monoton #75108 Luka -
#75107 felesleges a nagy rotálás, idény végén 7-8 játékostól nyugodtan meg lehetne vállni. -
#75106 Kezdem kibaszottul unni ezt az egyfélidős, csak kontrázni tudó, szar, ötlettelen fos játékot.
Igaz a 2. félidőben kiderül, hogy feljavulnak-e vagy továbbra is ilyen ratyi ívelgetős alibipasszos beleszaró mentalitással jönnek ki.
Arbeloát meg úgy elzavarnám, mint blöki a postást. Még neki áll feljebb, hogy Coentraot szar helyzetbe hozta, holott 2 játékos is szabadon volt előtte.
Az meg nonszensz hogy idény leje óta baj van a pontrúgásoknál és ezidáig nem sikerült megoldást találni a problémára. Ez így egy szégyen.
Én ezt az idényt leszarom már szinte, nagyon várom a nyári változásokat. De hogy mi a túrós fitymáért kell erőltetni az amerikai túrnét?? Pont emiatt vagyunk szarban egyrészt. Nagyon kivesz a játékosokból. Nem lenne jobb valahol máshol Európában? Néha ez ta kurva anyagiasságot is lehetne mellőzni és kicsit szemelőtt tartani a csapat érdekeit is. -
#75105 Annyi a jó ezekben a liga meccsekben, hogy nincs mit kockáztatni és minden meccsen lehet más felállással próbálkozni :D -
#75104 akkor most azt mondd meg, h mikor tanulunk meg kivédekezni egy szögletet. -
#75103 kibaszott pontrúgásból megint -
Monoton #75102 Jól van, most már k**va unalmas ez sok kapott gól pontrúgásból. -
#75101 Pepe ad egy gólpasszt :D -
#75100 Just call me...Prophet! -
#75099 Morata lő egy gólt
Higuaín lő egy gólt -
#75098 há mi ez? seggükbe lesz rúgva...:D -
#75097 na, szokásos kezdés... :D -
#75096 farkas norbi majdnem lehányta a mikrofont :D -
#75095 mint a gránát vörös :D -
#75094 az olyan snassz :D -
#75093 cinóber vörösben a mallorca...innye, a sima vörös má nem is jó? :D -
Monoton #75092 Castilla kikapott 2-0 a Las Palmastól :/ -
#75091 Vagy 4-5-1
Vagy 5-4-1
Vagy 4-4-2
:DD -
Monoton #75090 -
#75089 kösz-kösz! -
Monoton #75088 Nocsak, nocsak 4-3-3 -
#75087 streamek -
#75086 hopp csúsztam kicsit :D -
#75085 A Real Madrid kezdőcsapata: Diego López, Arbeloa, Sergio Ramos, Varane, Coentrão, Pepe, Kaká, Modric, Cristiano Ronaldo, Higuaín és Morata.
na akkor Pepe vkp lesz na és a kis kopasz Morata is kezdő ^^ -
#75084 A Real Madrid kezdőcsapata a Mallorca ellen (20:00): Diego López - Varane, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão - Cristiano Ronaldo, Kaká, Modric, Arbeloa - Higuaín, Morata -
Monoton #75083 Rohadt jó az összes :D -
#75082 -
Monoton #75081 Szerintem is igaza van, maradásra bírták aztán nem nagyon kapott bizalmat. A "megígért" új szerződésből (fizetésemelésből) sem lett semmi, pedig simán érdemelne annyit, mint a francia (vagy Benzema kevesebbet).
Aztán lehet azzal jönni, hogy most szar formában van (ami persze igaz), de kevesebb játékkal is eredményesebb a francia gyorshajtónál.
De ez a hír is valószínűleg valami kacsa akar lenni (még ha van is valóságalapja), szóval jelenleg nem nagyon kell komolyan venni.
Azért sajnálnám ha lelépne :( -
#75080 Leverkusen - Bayern München meccsen Carvajal kezdő. Aki esetleg nézni akarja akkor Eurosport 2-n nézheti. -
#75079 kölcsönbe van csak