81624
  • Gauge
    Ilyen tarsbol nekem ketto is kellene...:):)
  • SLICK
    összefrecskolnám a pittyit! Na jó a cickóit is
  • Monoton
    Nagyobb nem volt?
  • LasDen #75115
    ez a dudu is jó kapus....
  • LasDen #75114
    van neki társa...
  • Gauge
    Nem akarom, hogy Ronaldo elmenjen, de kell neki egy tars....
  • Gauge
    Jesszus, mi van itt!!! Mikor bekapcsoltam a tvt 1-2 volt... Most meg mar 4-2. Hala Madrid!!!!! Szeretem , mikor akarnak!
  • Monoton
    Xabi azert nalunk egeszen mast jatszik mint a Liverpoolban.
  • LasDen #75110
    ha bl lesz a szezon vége, akkor biza modricot ha akarja ha nem, hősnek kiálltják ki. ő lőtte a tj-t jelentő első gólt. ha jó, ha nem csónak....
  • SLICK
    Modric akkor lő bika gólt, mikor el akarnám küldeni a fasorba. De még mindig ugyan az a véleményem.
    Bár ő az egyetlen Ronaldo mögött aki képes rálőni a labdát távolról és többnyire sikeresen. Alonsotól is hiányolom a poolos lövéseit.
    Közben 4-2
  • Monoton
    Luka
  • SLICK
    felesleges a nagy rotálás, idény végén 7-8 játékostól nyugodtan meg lehetne vállni.
  • SLICK
    Kezdem kibaszottul unni ezt az egyfélidős, csak kontrázni tudó, szar, ötlettelen fos játékot.
    Igaz a 2. félidőben kiderül, hogy feljavulnak-e vagy továbbra is ilyen ratyi ívelgetős alibipasszos beleszaró mentalitással jönnek ki.
    Arbeloát meg úgy elzavarnám, mint blöki a postást. Még neki áll feljebb, hogy Coentraot szar helyzetbe hozta, holott 2 játékos is szabadon volt előtte.
    Az meg nonszensz hogy idény leje óta baj van a pontrúgásoknál és ezidáig nem sikerült megoldást találni a problémára. Ez így egy szégyen.
    Én ezt az idényt leszarom már szinte, nagyon várom a nyári változásokat. De hogy mi a túrós fitymáért kell erőltetni az amerikai túrnét?? Pont emiatt vagyunk szarban egyrészt. Nagyon kivesz a játékosokból. Nem lenne jobb valahol máshol Európában? Néha ez ta kurva anyagiasságot is lehetne mellőzni és kicsit szemelőtt tartani a csapat érdekeit is.
  • Rockynhooo
    Annyi a jó ezekben a liga meccsekben, hogy nincs mit kockáztatni és minden meccsen lehet más felállással próbálkozni :D
  • miilann04
    akkor most azt mondd meg, h mikor tanulunk meg kivédekezni egy szögletet.
  • SLICK
    kibaszott pontrúgásból megint
  • Monoton
    Jól van, most már k**va unalmas ez sok kapott gól pontrúgásból.
  • szomferi
    Pepe ad egy gólpasszt :D
  • LasDen #75100
    Just call me...Prophet!
  • LasDen #75099
    Morata lő egy gólt
    Higuaín lő egy gólt
  • LasDen #75098
    há mi ez? seggükbe lesz rúgva...:D
  • szomferi
    na, szokásos kezdés... :D
  • LasDen #75096
    farkas norbi majdnem lehányta a mikrofont :D
  • LasDen #75095
    mint a gránát vörös :D
  • szomferi
    az olyan snassz :D
  • LasDen #75093
    cinóber vörösben a mallorca...innye, a sima vörös má nem is jó? :D
  • Monoton
    Castilla kikapott 2-0 a Las Palmastól :/
  • horpeti
    Vagy 4-5-1
    Vagy 5-4-1
    Vagy 4-4-2
    :DD
  • Monoton
  • SLICK
    kösz-kösz!
  • Monoton
    Nocsak, nocsak 4-3-3
  • banok
    streamek
  • SLICK
    hopp csúsztam kicsit :D
  • SLICK
    A Real Madrid kezdőcsapata: Diego López, Arbeloa, Sergio Ramos, Varane, Coentrão, Pepe, Kaká, Modric, Cristiano Ronaldo, Higuaín és Morata.

na akkor Pepe vkp lesz na és a kis kopasz Morata is kezdő ^^
  • Rockynhooo
    A Real Madrid kezdőcsapata a Mallorca ellen (20:00): Diego López - Varane, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão - Cristiano Ronaldo, Kaká, Modric, Arbeloa - Higuaín, Morata
  • Monoton
    Rohadt jó az összes :D
  • szomferi
  • Monoton
    Szerintem is igaza van, maradásra bírták aztán nem nagyon kapott bizalmat. A "megígért" új szerződésből (fizetésemelésből) sem lett semmi, pedig simán érdemelne annyit, mint a francia (vagy Benzema kevesebbet).
    Aztán lehet azzal jönni, hogy most szar formában van (ami persze igaz), de kevesebb játékkal is eredményesebb a francia gyorshajtónál.

De ez a hír is valószínűleg valami kacsa akar lenni (még ha van is valóságalapja), szóval jelenleg nem nagyon kell komolyan venni.

Azért sajnálnám ha lelépne :(
  • SLICK
    Leverkusen - Bayern München meccsen Carvajal kezdő. Aki esetleg nézni akarja akkor Eurosport 2-n nézheti.
  • LasDen #75079
    kölcsönbe van csak