81624
  • LasDen #75078
    ha igaz, akkor Higu meg menni akar. Megértem. Csinált ő eleget, hogy ő legyen a kezdő, de senki nem bízott benne eléggé. Lehet nem világklasszis, de nehogy már ne férne be a csapatba. De akkor menjen oda, ahol jobban megbecsülik... és jöjjön Falcao és rúgjon 20000 gólt...
  • szucsy89
    2 gól 1 gólpassz... de most ő végleg visszament nem? Vagy opciójuk van rá?
  • Neoncsoves
    ez kevés madridhoz! legalábbis a speciális egy szerint...
  • Monoton
    Sahin kezdő és gólt is szerzett a Freiburg ellen.
  • horpeti
    hehe :D
  • LasDen #75073
    elfáradt meccs után, aztán már alig látott...ha meg előtte, akkor azé...:D
  • REALista
  • ProGabe #75071
    :D

• miilann04
    majd helikopterrel leszáll a pálya közepére.
  • LasDen #75069
    akkor mostantól busszal jár edzésre? :D
  • SLICK
    Karim Benzemának nyolc hónapra elvették a jogosítványát, valamint 18.000 euróra büntették a legutóbbi gyorshajtása miatt.

Na Karim fiam... ideje lesz a pályán felgyorsulni... :|
  • Effe88
    hát pedig a galata könnyű ellenfél
    legnagyobb bohóc csapat a legjobb 8-ban
    jól jártatok velük, olyan sima tj-lesz mint az állat
    bár előző körben meg megkaptátok a MU-t szóval most visszaadott vmit a sors
  • ProGabe #75066
    Mennyire jó lenne. Itt szidná a csapatot a sok kis hülye.

Aki meg azt hiszi, hogy a Galata egy könnyű ellenfél lesz, az menjen, álljon sorba egy kis észért ebben a szép tavaszi időben!
  • DasIsFuck
    na jó, de amikor egy erős csapat épp megkapja a leggyengébbnek tituált csapatot ilyen helyzetbe, legalább 1 vki mindig elsüti rá, hogy megvették a sorsolást..stb.
    psg ha megkapja a galatát ugyan ez lett volna szvsz.
  • SLICK
    Én a médiával nem foglalkozom sose, elkönyvelem magamban, hogy nagy meccs lesz és kész. Sajnálom, hogy a Real és Barca a két legdominánsabb a spanyol bajnokságban ezáltal a kupában is, én is szivesen látnék még egy kicsivel több erősebb csapatot az élbojban.
    3-4 éve nekem is Hype volt az El Clasicó, de a környezetemben meg magamon is tapasztalom hogy lecsengett.
    De, hogy már ezt a sorsolást is megvádolni azzal, hogy csalás. Meg hogy várható volt, hogy "gyengébb" ellenfelet kap a Real. Minden egyes csapatnak ugyanannyi esélye volt mást kapni. Ez a sorsolás, most így sikerült nem kell ezen fennakadni.
    A másik: a Real a Halálcsoportból jutott tovább, majd kapta a MU-t egy cseppet sem volt könnyű sorsolása idáig. Valahol azért igazsásos is, hogy ez a párharc lett.

Aki meg hülye és nem veszi észre a tényket és csak belemagyarázza a hülyeségét az tudjon rá.
    Félreértés ne essék nem neked címezem mondandóm ezen részét. Észreveszik majd azok az emberek, ha ezt olvassák.
  • DasIsFuck
    na jó de elég megnézni mi van, ma ekörül a meccskörül még úgy is, hogy lassan lasan 1 hét alatt lesz 3 classico.
    mintha az atya úristen játszana a brazil all starral vb döntőt, kb a médiai hype...
    na msot ez azért azt bizonyítja, hogy nem unják még elegen ahhoz, hogy en hozzon sok moneyt.
    különben szerintme sokan azért mondják ezt, mert már ők is unják ami körülötte van mindig.

de nem hiszem, hogy egy ilyen sorsoláson lehetne ezt irányítani, főleg úgy, hogy nicns ágsorsolás, szóval semmi jelentősége nincs annak, hogy most kiket kapnak,max ha msot kerülnek össze.
  • Voyager5
    Mostmár remélem megnyerjük a BL-t aztán a sok nyomorult hater köpködhet, hogy az UEFA elintézte nekünk :D
  • SLICK
    Komolyan szégyen amit bemesélnek már maguknak egyesek, hogy mindenáron El Clasicót akar az UEFA. Basszus találkoztak 2002-ben is többször. Az is biztos tervezett volt. -.-
    Ugyanúgy összekerülhetett volna a Bayern - Dortmund is... Érdekes az is most volt!

Komolyan az emberi hülyeség határtalan.
  • szabii98
    inkább játszanak veletek :D
    a döntőig úgyis kell találkoznunk :P
  • DasIsFuck
    ne aggódjatok az elődöntőbe úgyis összejön az várva várt classico
  • Monoton
    Sorsolas lesz megint.
  • REALista
    Azt lehet tudni, hogy melyik párharc győztesével játszunk ha továbbjutunk?
  • REALista
    Most látom az UEFA is követi Twitteren a Cé Ronaldot...:D
  • szabii98
    már a döntőt is megvettük
  • Voyager5
    így van
  • Gizda
    a sorsolás is meg lett véve a bíró után úgy látom
  • Voyager5
    Galata :DDD
  • LasDen #75051
    galata...nem rossz :D
  • Voyager5
    Őket már nem kapjuk :d
  • horpeti
    Gondolom a Malaga lenne a legkönnyebb ellenfél. :)
  • szabii98
    mindegy kit kapunk, csak ne a Dortmundot és a Barca kapja a Bayernt
  • Voyager5
    Szerintem kapjuk ma a Bayernt :D
  • SLICK
    pfff Modrictól nem esek hanyatt egy gólja miatt. Amúgy annyira stílszerű, hogy egy játékos akkor lő gólt amikor már tényleg minden kötél szakad.
  • Monoton
    Lol :D

• SLICK
    hát nem jött össze :(
  • Monoton
    Na gyerünk szurkoljuk ki azt a bohócligás Levante gólt :D
  • miilann04
    majd a következő körben. sztem most a psgt kapjuk.
  • SLICK
    úgysincs már ott Del Piero :D
  • hugopareiros
    Juventus jöhet. Ideje revansot venni rajtuk.
  • LasDen #75039
    a csapból is az folyik....nekem is elég volt már picit...