81624
-
#75158 azt nyilatkozta, amit nyilatkoznia kellett...nem etika meg ilyen okokból. hanem, mert szimplán ezzel tudta a legjobban mérsékelni a bírói döntés okozta raget... -
Monoton #75157 Teljesen egyetértek -
#75156 A barcával szemben nem éppen tisztelettel nyilvánult meg soha, főleg Guardiola alatt. Meg az egész Barca - Madrid viszony forrongó volt (idén már nem). Egészen más a kapcsolat az MU-val. Lehet negatív lesz, majd kiderül. Az biztos, hogy ez is fel van fújva, mint minden.
Engem nem ért demoralizálón, bár meglepődtem, én sem vártam ilyet. Majd kiváncsi leszek, mi lesz. -
#75155 Nem erről van szó.
Hanem arról, hogy az a sajtótájékoztató már simán átment seggnyalásba. Érdekes módon amikor szénné vert minket a Barcelona akkor valahogy nem lett ennyire elismerve a másik fél.
Egy-egy ilyen kijelentésnek meg simán lehet demoralizáló hatása, a csapatra nézve. -
#75154 Szerintem teljesen etikus ez így. Ha rommá vertük volna a Unitedot, akkor is tisztelettel nyilatkozott volna, míg valószínűleg fordítva is, de így, hogy ráadásul kétes meccs is volt, pláne nem etikus még utána esetleg porig alázni, hogy jól kivertünk, bebebe... Talán az oviban. :) -
#75153 meg így beédesgette magát a mu szurkolóknál...teljesen oda voltak meg vissza után Mouért...okosan csinálja ez :D -
#75152 Mert így illik. :) -
#75151 Szerintem meg kb igaza van. Nemértem, hogy a klub edzője miért nyalogatja a United meg SAF seggét. -
#75150 a nem a legjobb jutott tovább dologra gondol... -
pacclacc #75149 Ezt mire értette Ramos? -
#75148 "Szerettem volna, ha Mourinho megválogatja a szavait a Manchester United elleni mérkőzés után. Ezeket a dolgokat megbeszéltem vele. A véleményem mindig az emberek szemébe mondom, így tettem Mourinhóval is, ahogy mindenki mással" - nyilatkozta Ramos.
Ramos gyakorolhatna egy kis önkritikát... -
#75147 Én meg még nem láttam, jól tetted, hogy beraktad! :) -
#75146 régi, viszont még kurva nagyot nevettem rajta :D
-
#75145 ilyen ez a válogatott...még lesz 5-6... -
Monoton #75144 Khedira lesérült a válogatott edzésén ... -
#75143 hétfő, 09:17 - A Punto Pelota értesülései szerint Xabi Alonso nem kívánja meghosszabbítani a 2014 júniusáig tartó szerződését. A Real Madrid további két évre szerette volna magához kötni a baszk középpályást, ám tudomásul veszik döntését, és támogatják mindenben. A hír szerint a Királyi Gárda nem kívánja pénzzé tenni a játékost, figyelembe véve azt, amit eddig a csapatért tett, így 1,5 év múlva szabadon eligazolhat.
Nagyon aktív lett ez a Puntó Pelota nevű papír is :D
Minden esetre ha ez a hír igaz, kiváncsi lennék, hogy miért nem akarja meghosszabbítan ia szerződését. Bár tény, hogy már kevésbé lenne aktívabb szerepe a csapatban abban a 2 évben. -
Gauge #75142 Én naívan bízok abban továbbra is, hogy mi hozuk a kötelezőt, ők meg botlanak, de MINDEN meccsükön látom a 12. embert (bíró) - az íteleteit -, amitől elborzadok... -
#75141 idény elején volt pár érdekes meccsük, bár magunknak köszönhetjük javarészt ,hogy ekkora a különbség most pontok tekintetében -
Monoton #75140 Hát itt mi nem foglalkozunk a Barcaval. Itt megteheted ha valami problémád van. -
Gauge #75139 Lehetne bajnokságot nyerni, de nem úgy, hogy a Barcelonat ilyen undorító módon nyomják a bírók.. -
#75138 jó, most egyiknek se megy. De ha megy neked a góllövés, és mégis minden 2-3. meccsen a kispadon vagy, az nem túl jó érzés.... -
Neoncsoves #75137 fáj nekem ezt leírni, mert Higuaínt jobban kedvelem mint Benzemát, de nyilván azért nincs "hivatalos" sorrend, mert mindketten szarok. -
#75136 de ez a baj. a 2 csatár Benzema és Higuaín felváltva játszanak több s kevesebb időt a pályán. Mou nem állított fel egyértelmű sorrendet (bár a franciát valamivel jobban favorizálja, de "hivatalosan" nincs) és ez nem tesz jót. egyik se érzi azt a kifejezett bizalmat, hogy számítanak rá hóban koszban.... -
Neoncsoves #75135 lemaradtam egy picit akkor... de azt se fogom fel miért kell megadni a játékjogot neki? miért nem lehet szépen engedni, hogy két szék közé essen? :) -
Monoton #75134 Már visszajött és Győrben folytatja. :/ De ezt itt nem fogom kibeszélni mert ha rágondolok már felidegesít. -
Neoncsoves #75133 undorítóak a mai sportolók, pénzéhes köcsög a 90%uk. itt van Janics Natasa példája, elhordta minden szarnak a Magyar Sportszövetséget, kiment, aztán most mintha mi sem történt volna, jönne vissza... az apja f*szát az ilyennek, de komolyan! Nagy részük a klubhűség fogalmáról még csak nem is hallott, párezer euróval nagyobb fizuért (amikor amúgy se keresnek szarul) még a saját anyjukat is képesek eladni egyesek...
Karim meg mit rinyál? Teljesíteni kell és akkor 80-90 percet megkapja... Nem tudom mit gondolnak ezek... nagyon felhúztam most magam. Az ilyen kis szarrágókat el kell paterolni szépen a csapattól és a szívbe fektetni, nem pedig a köcsög zsoldosokba! (Casillas is hányszor elmehetett volna máshova, mégis itt maradt... ezért ő a kedvencem a csapatból). -
Monoton #75132 Én azt gyűlölöm amikor a médiának, a nyilvánosság felé sírnak, amivel csak a klubnak okoznak kárt. -
Neoncsoves #75131 az a baj ezzel a csapattal, hogy itt mindenki csak rinyálni tud, küzdeni és a klubért szinte meghalni, csak igen kevesek... -
Monoton #75130 Jajj, most meg ő sír? Micsoda dráma. -
#75129 "Akkor vagyok boldog, ha 90 percet játszom. Játszhatok egy órát és betalálhatok egyetlen érintésből, de attól még nem leszek boldog." - Benzema -
#75128 elismerte, hogy amit nyújtott ma az egy fing volt. Bár Benzemánál sokszor megesik hogy széleken van, de ez nem az ő posztja és meg is látszik mennyire nem találja magát. Nem bírom felfogni, hogy miért nem tud úgy focizni itt mint Lyonban. Világ egyik legjobb csatára lehetne, de hónapok óta sehol nincs. -
Monoton #75127 -
#75126 unta...már menne franciaországba gyorshajtani.... -
#75125 Szerintem csak èrzi hogy nem megy neki.
-
#75124 ettől függetlenül nincs megtiltva neki a távoli lövés -
Monoton #75123 Benzemaval valami baj van ... vagy csak nem akarta már szegény Mallorcaiak előtt fényezni magát a lefújás előtt. -
#75122 na, Benzin :D -
Monoton #75121 -
Monoton #75120 Ne legyél telhetetlen :D -
#75119 volt, de úgy gondoltam ezen is jól látható minden, ami fontos :D