Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
A Pepés megmaradt bennem is, az egy kis kontakt volt. Egyébként kibaszott röhejes már az ilyen, pont ezután gondolkodtam el azon, hogy mi lenen ha a játékosok nem dobnák fel magukat ,meg nem esnének el már egy köpéstõl is..

horpeti
2 jelenet volt, amikor szakadtam a röhögéstõl (egyébként kínomban nevettem a borzalmas látványtól):
1. Di Maria bal szélen el kezdte vinni a labdát, megtolta a labda megállt, és Maria túlfutott rajta 5 métert és megállni se bírt.

2. Amikor elkaszálták 1x Pepét és úgy vergõdött a pályán, mint egy eppilepsziás. Aztán 3 mp után (megvolt a sárgalap) megfordul és feláll és fut tovább.

SLICK
Le a kalappal a fiúk elõtt, ilyen gané pályán így helytállni és ilyen tempót diktálni emberfeletti. Albiol és María ratyik voltak ma.... María egyre többet önzõzik, na meg könnyelmûsködik sok esetben.

Firerock
Di Maria-t mai játéka alapján Megye 2-bõl is elküldenék...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

SLICK
MORATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUCKYEAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Haha, csodas 😊

Rudee
Na a kis Morata <#eljen>

Szar Bayern, szar Bayern :)

Nem o adta a labdat Callejonnak a tizi elott?
Szutykos streamrol nezem csak, de olyan kakas labda volt 😄

Rudee
Nyilván a passzra gondolt.

?

REAL MADRID

Rudee
Spori ezt is benézte, "szerencsére" nem lett gól, bár az egyenlítés erõsen lesgyanús volt.

Elkepeszto

De éreztem hogy kimarad

REAL MADRID

Kaka ez gyors volt

Callejon szerintem jó, nekem Di Maria játéka nem tetszik. És nem csak most.

REAL MADRID

Rudee
Callejón helyett kezdhetett is volna nyugodtan. De már késõ lesz lassacskán.

Ket kapufa utan mi mas is johetett volna

Kaká beállhatna csatárposztra :/

REAL MADRID

Rudee
De éreztem...

Rudee
A szövetség által küldött ellenõrnek meg az lett volna a dolga, hogy a birka bírót felülbírálja.

ProGabe
A bíró dolga lett volna lefújni, elhalasztani a meccset, nem? Sajnos nem ez az egyetlen rossz ítélete .

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
Legalább vezetünk.

Firerock
Cristiano vízilabdában sem rossz😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Még most is szakad, de lehet locsolták is kicsit 😄

REAL MADRID

LasDen
de esett az esõ v fellocsolták a pályát?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tobias88
Tavaly Barcának is le kellett játszania ilyen körülmények között egy meccset, persze nem is nyertünk. Ettõl független mi az istenért nem lehet ezeket a meccseket elhalasztani? Gyalázat ami itt van.
Ez így vicc, lefutják a labdát a játékosok 😄

REAL MADRID

Rudee
Ezt nézni is rossz. Ma néztem a vízilabda MK döntõt, ott volt ennyi víz.

Rudee
Olasz izé nem érdekel.

limperatore
de 200 liter az 2 hektoliter :p

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Effe88
ez semmi
lazio-rómát láttad?

Rudee
Ilyen pályán játszani... gratulálok a szövetségnek. Sérüljenek csak le páran, bravó...

Effe88
<#gonosz1>

SLICK
van az hektoliter is...
CR meg elég szépet kapott, ömlik a vér a szemhélyából

limperatore
kemény a pálya 😄 200 liter víz van rajta kb 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

SLICK
na Coentrao... Callejón szvsz lehetne közép csatár C helyett. Gondolom nem õ lesz most szélen...

Taki 122
Ismert a Real Madrid kezdõcsapata a Levante otthonában: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao; Xabi Alonso, Essien, Özil, Callejón, Di María, Cristiano Ronaldo.

A cserepadon: Adán, Varane, Kaká, Albiol, Modric, Nacho, Morata.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

ProGabe
Khm...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Taki 122
Ma este Levante UD - Real Madrid 21:30-tól, élõben a Sport1-en!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Rudee
Joselu ismét gólt lõtt a Hoffenheim-ben, jó lenne egy ilyen ifjú titán ezekben a csatármentes idõkben.

Callejon kerulhet a kezdobe szerintem.

REAL MADRID

szabii98
illett volna nyerni, akármilyen erõs is a dortmund. mindegy, a továbbjutás szinte már biztos

I met God. She's black

Rockynhooo
Sokat nem vesztünk velük.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

DasIsFuck
én nem értem mit estek itt össze-vissza ha nem nyer a csapat.
egy ki-ki meccsen nem sikerült nyerni, na és simán továbblép a madrid a csoportból.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

LasDen
Morata lehetõsége lenne...de nem lesz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Higuaínt izomprobléma miatt kellett lecserélnie Mourinhónak, így könnyen lehet, hogy a bajnoki mérkõzésre sem õ, sem pedig Benzema nem lesz bevethetõ. Pontosabb diagnózis késõbbre várható. <#szomoru1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
hát nagyon meg kell emberelni magunkat, mert könnyen csecsre szaladhatunk a továbbiakban

Mesut! Ahova kellett

SLICK
+1

REALista
na ezek után több Özil szabadot szeretnék látni.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!