81624
-
Monoton #75198 Van Real Madrid chips is :D
-
hugopareiros #75197 ugyan olyan az íze, mint a többinek :D
kóstoltam már pár hónapja a tescoban (~350ért vettem egy dobozzal) -
#75196 uramatyám :D :D -
Monoton #75195 -
#75194 akkor szarik rá és elment kurvázni....:D -
Monoton #75193 Az NEM mentség -
#75192 eltiltott... -
Neoncsoves #75191 biztos hóakadályok miatt nem ért oda a meccsre -
Monoton #75190 Higuain megsérült vagy mi a faxért nincs a válogatott keretben? -
#75189 -
Monoton #75188 Garay Manchesterbe költözhet.
A vételár fele minket illet, úgy hogy mi egész jól járnánk. (15-20 millió körüli lehet a teljes vételár) -
Monoton #75187 4-0 lett. Jesé (2) és Morata (2) góljaival -
#75186 ráadásul ahogy nézem végre oktatnak a gyerekek. -
Monoton #75185 Délben játszik a Castilla a Cordoba ellen ha valakit érdekel. -
#75184 visszatér milanoba....a romahoz távozó allegri helyére :D -
#75183 remélem hazatér milanoba -
#75182 Én is örülnék ha maradna, de nem nagyon látok rá esélyt... -
#75181 Ha elmegy én sajnálni fogom. Számomra a világ legjobb edzője és mellette imádom a karakterét is. Nagy űrt fog hagyni maga után :\
Kár, hogy két ember létezik akit szívesen látnék rajta kívül. Abból az egyik Del Voszke aki fix, hogy nem jön ide többet vissza. A másik Hiddink.. De szerintem Ő is elvan ott ahol van. -
#75180 psg
ancelotti meg jön ide -
#75179 Lehet vett lakást. :o
:P -
#75178 Inter lesz ebből?
Di Matteo-t elnézném talán, vagy fingom sincs :D
de akkor, ha már elmegy, nyerje meg a bl-t -
Monoton #75177 32 meccsen 20 gól -
Monoton #75176 Felőlem mehet Isten hírével ahova akar. -
#75175 Mou június eggyel felmondta az albérletét Madridban. Mehet a találgatás :DDD -
nagy hős #75174 Higany duplazott a valogatottban -
#75173 de fifa oldalról is érthetetlen....miért lőnének meg egy ilyet? ez csak egy cím. nem változtat konkrétan semmin. viszont ha ennyire fontos nekik, hogy ki lesz a győztese akkor válasszanak ők, ne szavaztassák a kapitányokat, mert akkor esélyes, hogy nem az lesz, amit ők akarnak.
ettől függetlenül úgy hiszem nem került rossz helyre -
#75172 amúgy nem értem...nem értem mi okból hazudna pandev - tegyük fel valótlant állított. hogy védje Mout? minek? nem szorul rá. Vagy Mou kérte meg? De miért menne belle?
De egyáltalán mi oka lenne Pandevnek, hogy konfrontálódjon a fifaval, miközben tudja, hogy nem úgy van. valahogy illogikus, hogy pandev előáll ezzel, csak mert valamiért....
furcsa az egész.... -
#75171 kitudja :D -
#75170 Azért vannak az írásszakértők, hogy ezt 1 perc alatt kiderítsék. Ilyen hülye lenne a FIFA, hogy ki is adja a bizonyítékot? :)
Kiváncsi vagyok, lesz-e ilyen szakvélemény, a mezei ránézés az csak 1 dolog. -
#75169 vagy FIFA, izé :D -
#75168 Az UEFA kiadott egy képet, Pandev 'igazi' szavazólapjáról
a kép magáért beszél. Köcsög uefa -
pacclacc #75167 FIFA FAIR PLAY -
Monoton #75166 Politika. -
#75165 Ennyi ráadásul ha megbeszélte Mou-val mi a faszért kell egyáltalán megemlítenie... -
#75164 Goran Pandev: "Macedónia kapitányaként Mourinhóra szavaztam a FIFA szavazásán, ahol a legjobb edzőt kellett megjelölnöm. A szavazatom leadása után nem tudom mi történt. A FIFA szerint Del Bosquét jelöltem meg első helyen, Mancinit másodikként és Kloppot harmadiknak. Furcsa dolgok történtek, de ezen sem én, sem Mourinho nem tudunk változtatni." - nyilatkozta a macedón játékos a LaSextának.
Érdekes hogy már nem ez az első ilyen hír... -
cabell2 #75163 bocsánat, olvashattam volna a többi kommentet..
komolyan, olyan mintha valami film lenne ez, és ti lennétek a gonoszok..:D
most komolyan, persze hogy örültök hogy tovább ment a csapat, örüljetek is, nade azért azt talán ti is beláthatjátok, hogy egy ilyen meccs után egy ehhez hasonló korrekt nyilatkozat a minimum..el vagyok képedve, hogy a játékos ilyet nyilatkozik.
fordított helyzetben büszke lettem volna, ha SAF így nyilatkozik a sajtótájékoztatón. semmi seggnyalás nincs benne, hanem az ellenfél teljesítményének elismerése és józan önkritika a siker ellenére -
cabell2 #75162 mert mi volt ott a gond a nyilatkkozatával? -
Neoncsoves #75161 nyilván... de az edzőt egy ember baszhatja le: a főnöke! és ez jelen esetben Perez és nem Ramos! -
Monoton #75160 Ja, de az edzőnek is meg kellene tanulnia, hogy ha egy csapatnál dolgozik, akkor nem beszél arról állandóan, hogy "visszatérek oda", "az lesz a következő állomásom" ... -
Neoncsoves #75159 ezek a senkiházi sportolók sose fogják fel, hogy az edzőjük gyk. a főnökük! egy gyárban játszd ezt el, vagy egy irodában; másnap munkanélküli vagy... pofa az van, csak teljesítmény nincs...