Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
El kéne adni egy csomó mindenkit abból a pénzbõl meg vehetünk normális játékosokat, meg nincs mese ki kell próbálni a Castillásokat. Talán lenne normális összetartás ezáltal csapat is...
Kapus poszt az érintetlen maradna. Védelembõl nagy valószínûséggel kiesik Albiol, Carvalho is megy. Jobb szélre visszahozatnám Carvajal-t a bundes ligából, így Arbeloának lenne normális vetélytársa. Középre meg felhoznám Nachot, így akkor lenne 4 középsõ védõnk: Ramos, Pepe, Varane, Nacho. Bal szél szintén megoldott Marcelóval meg Coentraoval...
Középpályát totál át kell szervezni. Essien nem lesz itt jövõre, valószínûleg Kaká sem, és bízom benne, hogy Khedira sem. Sahint nem tudom milyen formában van a Poolnál, õ abszolút lutri. Vkp posztra kell egy igazi Makelele szerû labdaszerzõ játékos, Diarra az volt, csak szerencsére õt is elszartuk. Jelenleg nem is tudok olyan játékost aki jó lenne. M'Vila úgy látszik kipukkant, mert nem nagyon alkot maradandót, válogatottba se hívták be. Ez a poszt gyakorlatilag üres most. Alonsónak kellene valami váltótárs, nem tudom Sahin jó lenne-e. Esetleg Alexet vagy José Rodriguezt fel lehetne még hozni.
Irányítónak kéne egy igazi vezéregyéniség, Özilnek bõven volt már ideje belerázódni, ne mhiszem el, hogy ennyire labilis legyen a formája. Modric leigazolása megitn felesleges volt, de a bénázását fogju karra, hogy késõn érkezett, 1 évet még adnék neki.
Jobb oldalon Di Maria meg Callejón ugye. Di María ezt az önzõzést meg a vergõdést meg fos játékot befejezhetné, nem lenne vele amúgy baj maradhatna. Callejón szintén feljavulhatna, bár tegnapihoz nem tehetett többet hozzá. Amúgy mostanában jól játszik.
CR-t el kéne adni, nincs szükség a vergõdésére, hisztijeire, meg a szabadrugás elbaszásaira. Helyette jöhetne David Silva vagy Mata. Akkor jöhetne még Jesé vagy Sarabía alternatívának.
Csatárok közzül meg Higuaín az akit nem látnék már itt, vele is el van szaladva a ló. Csapat szempontjából meg nem tesz jót az ilyen. Falcaó jöhetne mondjuk, vagy valaki más. Soldadót sikeresen elbasztuk, fénykorát éli most Valenciában, meg jól is tenné ha nemet mondana, hogy aztán megint csak kiabsszanak vele.
Egyébként a probléma forrása (amit nem akartam elfogadni, de beláttam) az, hogy nincs csapatösszetartás. Amikor Mourinho idejött ugye átszervezett mindent, beleértve azt is legyenek gyakori csapatösszetartó tréningek. Na most a legutolsó és egyszeri amire emlékszem az egy grillparti volt még a Mou korszak elején volt. Azóta semmi. (Az ilyen kötelezõ megjelenéseket, mint az Audis gokartozás meg a többi nem kell figyelembe venni.) A sorozatos nyilatkozatokból is látszik, hogy valami nincs rendben a játékosok közt.
A problémám még a taktikával van. Én nem vagyok megmondóember, de ez az egész egy fos. Sõt én nem is nevezem már taktikának amit most játszunk, csak összevisszaság van. Az olyan kisebb dolgok is bosszantóak, hogy mi a faxért Ronaldo végzi a pontrugásokat? 10/9 sorfalba!!! Helló! Talán kipróbálhatnánk mást is. Vagy, hogy Modric miért Khedira helyén játszik. A német vkp létére 100x veszélyesebb azon a poszton. (Amúgy a horvát leigazolását nem tudom hova tenni, teljesen feleslegesnek tartom. Akkor lett volna értelme ha Kaká távozik.)
Na mindegy lehet koncentrálni a BL-re és várni, hogy a bajnokságban hibázzanak elõttünk.
REAL MADRID
"Rosszul lehet játszani, de lelketlenül soha!"
Számomra ez a legdühítõbb, hogy az akaratnak és az elszántságnak halvány szikráját sem látom. Most már ez megy meccsrõl meccsre, a ligában és a BL-ben egyaránt. Ideje lenne ébresztõt fújni... Hala Madrid!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A cserepadon: Adán, Varane, Kaká, Albiol, Modric, Callejón, Morata.
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
/madridista/
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
REAL MADRID
Hala Madrid!
Más: Malagát figyelitek milyen durván tolja? 😄
Persze ez a meccs nem csak ezen ment el. Az adódó helyzeteket (még mindig) be kellene rúgni! És akkor nincs ez a "vakarózás" a végén egy-egy ilyen esetnél, ha addigra már sikerült kialakítani egy 2-3 gólos, magabiztosnak mondható elõnyt.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
REAL MADRID
REAL MADRID
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
tv: Digisport 1 hu
steamek: http://banok.myfreeforum.org/UEFA_Bajnokok_Lig_ja_UEFA_Champions_League_about20.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!