Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
tény hogy ezt megszokhattuk tõle, de eddig jóval kevesebb ilyen eset fûzõdik hozzá ebbe naz idényben. Na meg mégiscsak az egyik legjobb védõnk

Nekem Pepebõl is kezd elegem lenni, az a tegnapi hátbakönyökös manõver nem hiszem, hogy véletlen volt.

REAL MADRID

Rockynhooo
Évek óta ezt írogatjátok mit hogy kellene. Meg próbáljuk ki a Castillasokat de ezekbõl a dolgokból soha nem lesz semmi. Szinte mindennel egyetértek de ezek a dolgok soha nem fognak teljesülni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Khedira is szaksz játékos, de nem egy Real szint. Komolyan Lass sokkal jobb volt mint õ.
El kéne adni egy csomó mindenkit abból a pénzbõl meg vehetünk normális játékosokat, meg nincs mese ki kell próbálni a Castillásokat. Talán lenne normális összetartás ezáltal csapat is...

Kapus poszt az érintetlen maradna. Védelembõl nagy valószínûséggel kiesik Albiol, Carvalho is megy. Jobb szélre visszahozatnám Carvajal-t a bundes ligából, így Arbeloának lenne normális vetélytársa. Középre meg felhoznám Nachot, így akkor lenne 4 középsõ védõnk: Ramos, Pepe, Varane, Nacho. Bal szél szintén megoldott Marcelóval meg Coentraoval...

Középpályát totál át kell szervezni. Essien nem lesz itt jövõre, valószínûleg Kaká sem, és bízom benne, hogy Khedira sem. Sahint nem tudom milyen formában van a Poolnál, õ abszolút lutri. Vkp posztra kell egy igazi Makelele szerû labdaszerzõ játékos, Diarra az volt, csak szerencsére õt is elszartuk. Jelenleg nem is tudok olyan játékost aki jó lenne. M'Vila úgy látszik kipukkant, mert nem nagyon alkot maradandót, válogatottba se hívták be. Ez a poszt gyakorlatilag üres most. Alonsónak kellene valami váltótárs, nem tudom Sahin jó lenne-e. Esetleg Alexet vagy José Rodriguezt fel lehetne még hozni.
Irányítónak kéne egy igazi vezéregyéniség, Özilnek bõven volt már ideje belerázódni, ne mhiszem el, hogy ennyire labilis legyen a formája. Modric leigazolása megitn felesleges volt, de a bénázását fogju karra, hogy késõn érkezett, 1 évet még adnék neki.
Jobb oldalon Di Maria meg Callejón ugye. Di María ezt az önzõzést meg a vergõdést meg fos játékot befejezhetné, nem lenne vele amúgy baj maradhatna. Callejón szintén feljavulhatna, bár tegnapihoz nem tehetett többet hozzá. Amúgy mostanában jól játszik.
CR-t el kéne adni, nincs szükség a vergõdésére, hisztijeire, meg a szabadrugás elbaszásaira. Helyette jöhetne David Silva vagy Mata. Akkor jöhetne még Jesé vagy Sarabía alternatívának.

Csatárok közzül meg Higuaín az akit nem látnék már itt, vele is el van szaladva a ló. Csapat szempontjából meg nem tesz jót az ilyen. Falcaó jöhetne mondjuk, vagy valaki más. Soldadót sikeresen elbasztuk, fénykorát éli most Valenciában, meg jól is tenné ha nemet mondana, hogy aztán megint csak kiabsszanak vele.

Khedirat sokáig én sem bírtam, de az elõzõ pár meccsen õ azért odatette magát. A másik kettõvel egyetértek. Özilnek szakaszai vannak, van hogy rohadt jó egy ideig, de van, hogy rohadt gyenge. Sajnos jelenleg az utóbbi korszakát éli. Di Maria viszont folyamatosan alul teljesít, vagy ez maximum amit tud? Vannak neki is villanásai, egy hatalmas gól vagy gólpassz, de ez kevés. De mögötte Arbeloa is csetlik-botlik.

Egyébként a probléma forrása (amit nem akartam elfogadni, de beláttam) az, hogy nincs csapatösszetartás. Amikor Mourinho idejött ugye átszervezett mindent, beleértve azt is legyenek gyakori csapatösszetartó tréningek. Na most a legutolsó és egyszeri amire emlékszem az egy grillparti volt még a Mou korszak elején volt. Azóta semmi. (Az ilyen kötelezõ megjelenéseket, mint az Audis gokartozás meg a többi nem kell figyelembe venni.) A sorozatos nyilatkozatokból is látszik, hogy valami nincs rendben a játékosok közt.
A problémám még a taktikával van. Én nem vagyok megmondóember, de ez az egész egy fos. Sõt én nem is nevezem már taktikának amit most játszunk, csak összevisszaság van. Az olyan kisebb dolgok is bosszantóak, hogy mi a faxért Ronaldo végzi a pontrugásokat? 10/9 sorfalba!!! Helló! Talán kipróbálhatnánk mást is. Vagy, hogy Modric miért Khedira helyén játszik. A német vkp létére 100x veszélyesebb azon a poszton. (Amúgy a horvát leigazolását nem tudom hova tenni, teljesen feleslegesnek tartom. Akkor lett volna értelme ha Kaká távozik.)

Na mindegy lehet koncentrálni a BL-re és várni, hogy a bajnokságban hibázzanak elõttünk.

REAL MADRID

zsoldoscsapat lettünk. hiányoznak a vezéregyéniségek, az igazi madridisták a csapatból...

Taki 122
Teljesen egyet értek! Rossz nézni amit mûvelnek. Lehet, hogy "közhely" de abszolút igaz:

"Rosszul lehet játszani, de lelketlenül soha!"

Számomra ez a legdühítõbb, hogy az akaratnak és az elszántságnak halvány szikráját sem látom. Most már ez megy meccsrõl meccsre, a ligában és a BL-ben egyaránt. Ideje lenne ébresztõt fújni... Hala Madrid!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Megérdemelt pofon volt ez. Se Kedhirát, se Özilt, se di Marìát nem szìvesen látnám a kezdõben...
Nem motiváltak a fiúk. Engem leginkább Özil antifocija és di María önzõ játéka idegesít.
LasDen
olyan kurva izgalmas nézni a meccseinekt mostanság...egyáltalán nem izgatnak...nincs kedvem megnézni õket

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Újabb -3 pont lesz ez....

Taki 122
Ismert a Real Madrid kezdõcsapata a Betis ellen: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao; Khedira, Xabi Alonso, Özil, Di María, Cristiano Ronaldo, Benzema.

A cserepadon: Adán, Varane, Kaká, Albiol, Modric, Callejón, Morata.

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

ProGabe
Megkapták a szokásos kocsikat a srácok, meg vezettek egy keveset:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A legfrissebb hírek szerint Gareth Bale tudatni fogja a Tottenham vezetõségével, hogy a Real Madridba akar igazolni a következõ szezonban. A játékost korábban a City is le szerette volna igazolni, azonban a Daniel Levy által kért 74 millió eurót nem fizették ki. A hírek szerint a transzfer, ha létrejönne, akkor 60-65 millió eurót kellene fizetnie a Királyi Gárdának.
/madridista/

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

REAL MADRID

Taki 122
Ma este 22:00-tól Betis - Real Madrid, élõben a Sport2-n!

Hala Madrid!

Voyager5
Lényeg, hogy továbbmentünk. Fájó ugyan, hogy egy kamu góllal tudtak csak egyenlíteni, de hát ez van.

Más: Malagát figyelitek milyen durván tolja? 😄
Taki 122
Azért még mindig nagyon bosszantó, hogy az UEFA évrõl évre képes alul múlnia önmagát játékvezetõk terén...

Persze ez a meccs nem csak ezen ment el. Az adódó helyzeteket (még mindig) be kellene rúgni! És akkor nincs ez a "vakarózás" a végén egy-egy ilyen esetnél, ha addigra már sikerült kialakítani egy 2-3 gólos, magabiztosnak mondható elõnyt.

Firerock
Ma ismét viccet csinált magából az UEFA...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

DasIsFuck
xD Man city style

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

SLICK
nem teljesen a végére, de ja

DasIsFuck
csak nem bemakkoltak a citynek egy kamu tizit a végére?😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Most már biztos ...

REAL MADRID

tobias88
Amúgy ha ez 11es, a Madridnak kellett volna kapni 2õt már <#circling>
tobias88
Háhá. Ez se volt semmi. Mondom én <#idiota>
SLICK
És mekkora kamu bazdmeg 😄

morvaigaben
szupper...

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

SLICK
De éreztem hogy piros is lesz a meccsen 😄

tobias88
Bíró eléggé ellenetek van ma mondom ezt Barcásként. Kommentátor meg adja alá a lovat. Ha kiegyenlít a City, kap majd Moutól...
SLICK
a bíró valakivel bunyózni is fog 😄

Gólpassz elõtt ha érezné a jobb lábát kapura is lõhetett volna. Bár így jobban jártunk 😄

REAL MADRID

SLICK
a meccs se nagy eresztés mondjuk, de a kommentátor még asszisztál is hozzá. Komolyan ez a digi amúgy is egy vicc kategória. A stúdióban is azok a magasröptû beszólások, megjegyzések gagyivá teszi az egész adást 😄 Mint valami megmondó emberek, csak nem sikerül nekik... De a mûsorvezetõ a legfaszább, mintha fel lenne akadva a szeme, nem bír a kamerába nézni rendesen 😄

Firerock
Khedira,Modric katasztrófa. Di Maria megint fing,a gólpassz kivételével,mert az nagy volt

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ez a kommentátor nagyon gyenge 😄

REAL MADRID

SLICK
Modric eddig elég fing

Khedira is bazz ...

REAL MADRID

SLICK
Khedira a balfasz -.-

tobias88
jah ad, csak nem írja ki
SLICK
ó he ez meg mi vót? Legalább másodjára ha lepasszolja még gól is lehetett volna

tobias88
online tv kérésre mióta nem ad digit?
nagyképû CR 😊

SLICK
nem vagy egyedül 😄

Élettelen ez a fos digi kozvetites, mindjart bealszok :|

REAL MADRID

SLICK
BENZEMAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^^

banok
20.45 Manchester City-Real Madrid
tv: Digisport 1 hu
steamek: http://banok.myfreeforum.org/UEFA_Bajnokok_Lig_ja_UEFA_Champions_League_about20.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Taki 122
A Real Madrid kezdõcsapata: Casillas, Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrão, Khedira, Xabi Alonso, Modric, Di María, C. Ronaldo ,Benzema.

SLICK
rúgótechnikáját le se tagadhatná 😊

Voyager5
Máskor akkor majd úgy írom, hogy Enzo Rodriguez 😄
LasDen
a pályán amúgy nem használja már a Zidane nevet...Enzo Rodriguez a focis neve 😄 de ha csak a statisztikákból indulunk ki, úgyse lesz olyan jó mint az apja....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Voyager5
Szerintem nem rúgná ki. Inkább JM mondana le 😄

Kis Zidane meg nagy gólt rúgott a minap:

bakkerman
egyébként errõl eszembe jutott az,hogy milenne ha,Mourinho meg kiesne veletek? Nyílván nem fogtok kiesni,de matematikailag még megeshet ez is,szerintetek Perez kirugná õt? Azért ilyen szinten anyagilag nem mind1,hogy tavasszal BL-ben játszik egy ekkora csapat vagy EL-ben,több tízmillió euróról van szó ilyenkor

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!