81624
-
IXEMGabeo #75478 ajándékgól... -
Neoncsoves #75477 ha így haladunk akkor bizony német döntő lesz a BL-ben... -
#75476 megoldva
-
#75475 szia melyiken lehet nézni mert nem találok jót??
-
#75474 Nagyon álmosan kezd a csapat...:S -
#75473 labdához köze nincs a realnak...:(((( -
Zenszkij #75472 gól lewa -
#75471 Higuaín lő egy gólt... -
#75470 akkor jól jártál... -
Pukkka #75469 Nálam maradt a kép. -
Pukkka #75468 http://livetv.ru/en/eventinfo/165183_dortmund_real_madrid/ -
Pukkka #75467 Akkor keresek sopcastet =D -
#75466 Hidd el, nem lesz. Anno is volt valamilyen közvetítés valahol és már bekészültem, és 1 mpvel a kezdéskor vették le. A reklámokat még láthattam. :P -
Pukkka #75465 Tuti? Mert most van kép. -
#75464 A T-Home-nál igen. Műholdon például nem.
De streamek vannak/lesznek az oldalamon ;) -
#75463 Majd jon egy jo kis arab,v.orosz stream:) -
#75462 BL meccsek idejére elsötététik a ZDF-et, mivel nincs jogosultsága itthon közvetíteni azt...szóval hiába -
Pukkka #75461 UPC -n ZDF adja a meccset. -
neogabe #75460 Köszi a gyors választ, megnézem!!!!!
További instrukciókat is szívesen fogadom :-)
Hala Madrid! -
#75459 banok.try.hu
itt mindig találsz nagyon fasza működő streameket.
ami viszont nekem még soha nem akadt az a coolsport.tv
itt is rengeteg csatorna van és asszem minden meccs szokott lenni, szóval ezt ajánlom. -
neogabe #75458 stream eket próbáltam, de hol akad hol nem mindig tuti, lécci olyat mondjatok ami mindig beválik, és télleg tuti...
Köszi előre is -
neogabe #75457 Sziasztok
Akinek nincs digi sportja és Real fan mint én, hol nézitek a meccset?
Please Help!
-
#75456 gondolkodok is rajta, hogy idény végén megválnak-e tőle vagy adnak még egy lehetőséget neki. Marcsára is kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak neki, bár ha a jó formáját hozza akkor tuti marad. Modric is egy kérdőjel, mert attól mert kicsit elkapta a fonalat, attól még mindig nem illik bele a keretbe, de a helyére hoznák Iscót esetleg (már ha hozzák) vagy mást?
Khedirára is kiváncsi vagyok, Casemiro nem lesz rossz ahogy néztem a meccset. Remélem beküzdi magát a nagy keretbe. Védelemben is nagy változások lesznek jövőre. Csatár poszton is lesz kisebb változás.
Az a baj megint egy félig új csapatot kell újra összerekni, de ki lesz az aki összerakja? Mou vagy más? Előbbinek jobban örülnék. -
Monoton #75455 Igen, Callejónnak sajnos nem sikerül kiemelkedő teljesítményt elérni pedig szimpatikus játékos :(
Ha Modric 100%-os akkor szerintem ő kezd és Özil megy ki balra. -
#75454 akkor helyette vagy Callejón vagy Kaká fog kezdeni szvsz. Bár Callejónt amennyire csípem a klub iránti alázata miatt, valahogy mégse érzem rajta azt az igazi akarást, sokat görcsöl, pedig simán jó játékos lehetne ő is. -
Monoton #75453 Mou azt nyilatkozta, hogy Lopez, Ramos, Varane, Pepe, Coentrao, Khedira, Xabi Alonso, Mesut, Higuain, Cristiano játszani fog. Di Maria kétséges még. -
#75452 mondjuk felbasz, hogy semmi infó nincs róla, mennyit kell kihagyni Marcelonak, más csapatoknál meg már az eset után 10 perccel mondják mi van.
Pedig ő is kezdett visszalendülni a régi formájába. :(
Az a baj, hogy már olyan fázisba értünk, ahol minden sérülés nagyon tudja befolyásolni a játékunkat. Nagyon minimális a pótlási lehetőség, ha valaki kidől. Rohadtul dühítene, ha pont emiatt nem tudnánk kiállni a legjobb 11-el és esetleg kiszpnánk. -
Monoton #75451 Higuain fog kezdeni szerintem, most ő van jobb formában. Coentraonak meg vigyáznia kell, mert Marcelo kitudja mennyi időre off. :( -
Monoton #75450 Egy bombaformában lévő Lópezt csak a hülye ültetné le a kispadra. Bajnokin is játszania kell, hogy ne essen ki a ritmusból. Casillas majd véd jövőre. -
#75449 Milyen döntő? Fifázol? :P -
#75448 casillas a döntőre marad...Lopez kezd persze a döntőn, de megsérül és jön iker, mint egyszer régen, és jól lejátszik mindnkit :D -
#75447 na meg a csatáraink... :S Tőlük félek a legjobban, hogy olyan passzívak lesznek mint egy tál szotyi.
REAL MADRID LINE-UP::
Goalkeepers: Casillas, Diego López, Adán y Jesús.
Defenders: Varane, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão, Albiol, Carvalho y Nacho.
Midfielders: : Xabi Alonso, Khedira, Özil, Kaká, Modric, Callejón, Di María y Casemiro.
Strikers: Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín y Morata.
kezdőnek ezt látnám szivesen: Lopez (Casillast inkább bajnokin kezdetném majd, ne legyen lutri a formája itt a BL-ben), Ramos, Pepe, Varane, Coentrao, Khedira, Alonso, Di María, Özil, CR, Benzema -
Monoton #75446 Kérdés, hogy milyen formában vannak a kezdő játékosok. (Di Maria pl.) -
#75445 En is remelem. A legkiakasztobb,ha nem latni a csapaton a kuzdest. A nemeteket alapbol nem szeretem (nemtom miert),de fantasztikus volt most nezni oket,kicsit szurkolni nekik. Allat. Egyebkent marha szimpi jatekkal. Kemeny lesz. Mondjuk holnap lehet a Dortmund is.
Lelketlenek ne legyenek a fiuk, a tobbi nem erdekel:) -
#75444 hát remélem az égést letudtuk a szezon elején meg a Galata visszavágón és innen már tényleg mindent beleadnak. Ez itt már nem vicc kategória -
#75443 Ennel a Barcanal rosszabbul csak nem jatszunk. Sajnalom a szurkolokat. De ez van,legalabb szokjak hogy nem minden alomvilag,nagyon erett mar.
Sajnos a Madridnal is erik az eges,remelhetoleg elmarad. :) -
#75442 holnap legalább 2 gólos előnyt kell bezsebelni, hogy picit biztosabb legyen a döntőbe jutás nincs mese, aztán pedig komolyan helyre kell tenni a fejeket. Mert ha ki is kapunk a döntőben csúnya lenne ilyen különbséggel. -
Monoton #75441 -
#75440 sima liba... -
Monoton #75439 Lehet felkötni a gatyeszt ha továbbmegyünk.