81624
-
#75438 formalitás.... -
#75437 de még lesznek visszavágók is :D -
#75436 holland Bjorn Kuipers vezeti a szerdai Borussia Dortmund - Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntő odavágóját. A 40 éves játékvezető egy meccsen már fújt a spanyoloknak, méghozzá a moszkvai CSKA elleni 1-1-es találkozót. A németeknek még soha nem vezetett mérkőzést a holland bíró.
a döntőbe meg megkapjuk Cakírt...tessék örülni... -
#75435 felülről lefelé nem lehet játékost küldeni.....:D -
#75434 Mindenhol bevethető, A csapat kezdő, B csapat kezdő.. Nem is értem Ronaldo miért nem kezdő a B-ben. :D -
#75433 A Real B-ben ma Casemiro kezdő :D:D:D:D -
#75432 Köszönöm! ;) -
#75431 szarjanak sünt ezek a barmok, kiváltképpen az UEFA -
#75430 Still a better love story than Twilight :P -
#75429 Már a Dortmund-Málaga meccset sem adta, azt hittem levették a csatornák közül, de másnap megint volt ZDF... csupán arra az időre kódolják le...
"A Telekom által Családi és Extra TV csomagban elosztott ZDF csatornán futó Bajnokok Ligája mérkőzéseket 2013. április 2-tól nem sugározzuk, mivel a ZDF csatorna nem rendelkezik a műsor magyarországi közvetítési jogaival. Az UEFA a közvetítések azonnali kitakarását kérte. A Magyar Telekom minden esetben betartja a vonatkozó szabályozásokat ezért eleget tett a felszólításnak."
-
Monoton #75428 -
#75427 ha valakinek nincs Digije, hanem T-homeja, akkor kell lennie ZDF-nek is :)
Na, az is adni fogja! -
#75426 -
#75425 nem játszom reallal...:D -
#75424 nagy fm-es vagy,és nem ismered...hát szégyeld el magadat -
#75423 elfogynak a játékosok :O -
#75422 am ki ez a Casemiro?? :D -
#75421 a bajnokság már kvázi lefutott...így nyugodtan lehet fiatalokat bedobálni.... -
#75420 A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Diego López; Nacho, Albiol, Carvalho, Marcelo; Casemiro, Modric; Callejón, Özil, Cristiano; Benzema. -
Monoton #75419 -
Monoton #75418 Casemiro a kezdőben! -
#75417 De ma még lesz egy bajnokitok
18.00 Real Madrid-Real Betis
tv: Sport1 hu
streamek: -
#75416 Szerdán játszunk és a Digi Sport fogja közvetíteni. -
#75415 Srácok, a Real mikor nyomja a következő meccsét a BL-ben? Illetve nem tudjátok, hogy melyik adón fogják leadni?! ;) -
#75414 Jopofa:) -
Monoton #75413 Rohadt jó cikk :D -
#75412 " Raphael Varane-ról például már 2013-ban megírta az [origo], hogy mekkora őstehetség. A francia védő már abban a szezonban, mindössze 19 évesen nyert egy BL-t a Reallal, majd öt évvel később egy újabbat."
A BL 15 év múlva
Casillas edző, Milan-Inter egyesülés Shanghai néven, Barton München edző, JM Chinese Macao igazgató, arabok az élen, SAF 85 évesen is tanácsadó....ennyi hülyeséget összehordani :D -
pacclacc #75411 Szerintem is vissza kéne vásárolni :D -
#75410 Drenthe mesterhármas.. -
#75409 Higany amúgy mintha kezdené visszanyerni valamennyire a formáját... -
#75408 most hogy mondod...:D -
Monoton #75407 Én pizsamanak néztem :D -
#75406 mindegy melyik megy...ha egy Falcao szintű csatár érkezik, akkor úgyis csak másodhegedűs lesz csak... -
#75405 hát ezelőtt pár héttel szó volt erről, hogy csatár csere lesz a fos teljesítményük miatt.
-
#75404 ez mos honnan? beszéltél perezzel v mi? -
#75403 közben kiderült, hogy a nyári csatár cserénél, tuti Benzema lesz eladva, Higu meg marad. :| -
#75402 lol C nyakát majdnem kitekerték, aztán Toquero is simán mehetett volna zuhanyozni, erre kap egy sárgát. A bíró egy nagy menyét, de hát mindig az volt, egy jó meccsvezetést nem láttam még tőle.
A Bilbaot pedig mindig utáltam a fafaragó játékáért. -
#75401 ja, akkor látszik, hogy nagy gondolkodásban van. de akkor a meccsre nem is figyel. nagyon elmélkedik, hogy mit kéne :D -
#75400 bírom az öreget :D Néha úgy sétálgat, hogy lesi ahova lép, mintha nem akarná, hogy a taktikai zóna vonalán túllépjen :D
De bazz ezen behugyoztam: Cé gólja után Khedira az ötösről még be akarta bikázni a labdát erre a felső lécre rúgta. Szerencsétlen még onnan se bírja a kapuba rúgni :D:_SD?A_DSA -
#75399 Bielsa ezzel a melegítő, pulcsi, szemüveg kombóval olyan öreg uras :D mint egy öreg nyugdíjas bácsi :D