Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Gratulálok, edzõnek, kapusnak, mindenkinek!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Adán piros, az igen. <#ticking>

REAL MADRID

REALista
BÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁH😄😄😄😄😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Én sem bánom ha padozik kicsit, csak volt idõszak amikor tényleg kellett volna neki. Szerintem most annyira nem indokolt.

Közben gyors góllal vezetünk. <#eljen>

REAL MADRID

REALista
na legalább az új évet szépen kezdjük...😄

REALista
Casillas nem fog belehalni pár meccses padozásba.Amúgy sincs a toppon már jó ideje, mondjuk nem õ az egyetlen...

SLICK
meg voltam gyõzõdve róla, hogy Arbeloa-Varane-Carvalho-Naco védõsor lesz erre megint látni kel lEssien faszolásást jobb oldalon Arbeloa világtalanságát pedig a bal oldalon.

Casillas padozás megint az meg hab a tortán...

banok
Szóval Casillas még mindig büntiben...

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

lehet pakolni a kétesély X vagy Real Sociedadot...

Di Mariat nem sajnálom, hogy padon kezd, de Kaká játszhatna. Jó lenne tudni, milyen formában van.

REAL MADRID

szabii98
A padosok majdnem megvernék a mai kezdõt
Casillas, Kaká, Modric, Higuaín, Di María, Nacho

I met God. She's black

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Érdekes lesz, Nacho jobb lenne szerintem Essien helyett. Adán meg hát, technikai döntés ...

REAL MADRID

Firerock
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata:
Adán, Essien, Varane, Carvalho, Arbeloa, Alonso, Khedira, Callejón, Özil, Ronaldo, Benzema

Mikor takarodik már el ez a kártékony féreg?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Taki 122
18. forduló: Real Madrid - Real Sociedad, holnap este 17:00-tól, élõben a Sport1-en!

Hala Madrid!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

miilann04
Mourinho kihirdette a Real Sociedad elleni keretet. Kapusok: Casillas, Adán, Jesús. Védõk: Varane, Carvalho, Arbeloa, Llorente, Nacho. Középpályások: Xabi Alonso, Khedira, Özil, Essien, Modric, Callejón, Di María, Kaká. Támadók: Cristiano Ronaldo, Higuaín, Benzema.

betonvédelem lesz.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

horpeti
Nembaj, jó volt, kösz! 😊

szabii98
na ezt jól bemásoltam, ömlesztve -.- 😄

I met God. She's black

szabii98
José Mourinho lapinterjúban egyértelmûvé tette: esze ágában sincs távozni a Real Madrid kispadjáról.
José Mourinho interjút adott a Tuttosport címû olasz napilapnak, amelyben egyértelmûvé tette, hogyan képzeli el a Real Madriddal kapcsolatos jövõjét.
"Maradok, és meg akarom nyerni a harmadik Bajnokok Ligája-trófeámat. A Málaga elleni vereség után komolyan elgondolkoztam arról, mitévõ legyek a Realnál. A karácsonyi ünnepeket Portugáliában töltöttem a családommal, aztán elutaztam Dubajba a Globe Soccer Awardsra, ahol olyan barátokkal találkoztam, mint Maradona vagy Capello. Arra jutottunk, hogy a labdarúgás változik, méghozzá minden nap, minden percben és minden másodpercben. Csak egyvalami nem változik: még mindig az edzõ állítja össze a csapatot" – fogalmazott a portugál szakember.
A Tuttosport újságírója ezt követõen még egyszer feltette a kérdést: "Tagadja, hogy elhagyja a Real Madridot?", mire Mourinho így felelt: "Sir Alex Fergusont tudnám idézni: már túl öreg vagyok, hogy lemondjak, és még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy lemondjak. Az a célom, hogy három csapattal nyerjek Bajnokok Ligáját, a Porto és az Inter után a Reallal is ünnepelni szeretnék. Három csapattal még senki sem nyert korábban. Ez lenne a Real Madrid tizedik trófeája, egyetlen klub sem büszkélkedhet kétszámjegyû serleggel ebben a sorozatban."

/sport1tv.hu/
remélem jó útra tereli a csapatot<#worship>

I met God. She's black

tavaly sok meccsen hozott színt a játékba
és pörgette fel az unalmas dolgokat

pl az APÓEL elleni meccsen is

szabii98
Marcello hamarosan visszatérhet ha minden igaz. Mennyire hiányzott õ, szerintetek?😊

I met God. She's black

Én speciel nem foglalkozom a pletykákkal, ha van hivatalos hír azt elolvasom, de ezekre a pletykalapokra nem nagyon szoktam adni. Egyébként persze, akiket jobban foglalkoztat (szurkolókat) ezek a pletykák, azok lehet megnyugodnának, ha cáfolnák ezeket a dolgokat, de én személy szerint nem tartok rá igényt.

ProGabe
De nem a játékosok miatt kell ez hé! Miattunk, szurkolók miatt, ill. a klub hitelessége érdekében (huhh, ez igen polkorrektre sikeredett 😄).

Azt elfelejtettem írni, hogy ha lenne ilyen ember, annak természetesen valami nyílt fórumon kéne nyilatkoznia, hivatalos honlap, facebook, hivatalos youtube csatorna, stb.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ember, te írod egyel lejjebb, hogy rinyál, mert nem áll ki érte a klub. Mikor is mondott Õ ilyet? Egyszer se, pletyka ez is mint a többi. Csak a hozzád hasonló kevésbé eszes, mint bakkerman aki bejön ide, hogy Mou vagy Cr megy e el elõbb, ezek alapján alakít véleményt. Valahogy megértem, hogy kezd tele lenni a töke azzal, hogy mindenféle szerencsétlennek beállítják, miközben, a bárkát és Messit szokás szerint, az egekig magasztalják.

"Felreppen valami idióta pletyka"

kérdem azt, egy profi sportolót, edzõt miért érdekelnek a pletykák??? akkor mi különbözteti meg az amatõr és a profi sportolót, ha nem a mentalitás...

ProGabe
Ezt most mibõl is sikerült leszûrnöd? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Egy profi sportoló nehogy már depressziós legyen pár médiakurva nyilatkozata miatt... Vicces ez a világ...

Szánalmas, hogy egyesek "kiállásért", meg hasonló dolgokért rinyálnak, holott örüljenek, hogy a történelem legnagyobb futball csapatánál játszhatnak. Kötelességtudat nuku, csak a dõljön a della, nem igaz? 😊

WuFraZselic
mondjuk Figonak elég jó dolga van Milánóban, nem hiszem, hogy otthagyná

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Jelenleg nincs hivatalosan ilyen egyén a klubnál. Mou szerette volna Hierrot a posztra, de Perez annulálta a dolgot. Ja, elõtte még Figot is. Mondjuk nem csodálom :/

REAL MADRID

ProGabe
"Nem is tudom pontosan, hogy ezt hogy kéne csinálnia a klubnak"

Az egyik jó megoldás ez lenne: amint felröppen valami idióta pletyka, akkor ki kéne állnia valakinek - nem muszáj a szóban forgó embernek, vagy éppen Mourinhonak (sõt õ inkább soha ne nyilatkozzon! 😄), ki kéne nevezni egy hiteles embert, lehetõleg nagy múltú focistát - és elmondani, pontosan mi is a helyzet.

Az a legrosszabb, amikor felröppen valami hír és nincs semmi reagálás a klub részérõl. Ezt a magyar politikusoktól tanulhatták, mert ha meg is szólalnak, az sokszor csak handa-bandázás, semmi konkrétum. Általában elmondják, hogy "minden a legnagyobb rendben van".

Tehát konkrétumok kellenek, amitõl megnõ a hitelesség.

CR nek ha baja van az nem a pénz hanem, hogy kiálljanak mellette, és úgy érzi, hogy itt a klub nem áll ki érte. Nem is tudom pontosan, hogy ezt hogy kéne csinálnia a klubnak, de ez CR dolga és a klubé. Én úgy érzem elvész ez a játékos. Túl nagy a nyomás, és ezt nem bírja. Ha nem nyer Aranylabdát nagyon nagy bajba fog kerülni, azzal nagyon meg fogják alázni! Én így érzem... Szurkolok neki h minden rendezõdjön. szvsz.

Amit ide leírtál az 0 csak bla bla, be is fejezheted!

Nekik van egy kialakított taktikájuk, amiben megengedhetõ, hogy õ csak sétálgasson a pályán, így neki elnézhetõ, és így "félgõzzel" is nagyon kiemelkedõ játékos. Nekünk nincs ilyen taktikánk, ergo még szép, hogy CR majd megdöglik a pályán...

Casillas
De lol, nem is értem a gondolkodásmenetet, ha valamiért (a válogatotton kívül persze), hát a saját nevelõklubodért fõleg meg kéne halni a pályán...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Ezt máshogy látjuk. Raul sem ténfergett soha céltalanul labdát várva, pipa is lettem volna rá =)

Ezt nem mondtam, de egy saját nevelésû világszintû játékosnak talán én is jobban elnézném ha fele annyit hajtana mint CR, de ugyanakkor rekordszámú gólokat vágdosna...

És akkor már ingyen tartják? Jó nagy baromság amit írsz..

Talán ezért nem szúrja senkinek a szemét, mivel nem 90 akárhány millióért vették, hanem õk nevelték ki...

És ennek, mi köze ez egészhez?

Casillas
tehát aki a Castillából jön fel, annak kevesebbet kell futnia?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

ja csak az a különbség, hogy egyikõjük a nevelõklubjánál játszik, és ez nem CR javára szól 😊

Nyilván, az egyéni elismerések is hajtják, de ez igaz Messire is. Ott még sem szúrja ez senkinek a szemét. Pedig meg lehet nézni, Messi mennyit hajt egy meccse, én CR mennyit. Ég és föld a különbség, és nem Messi javára.

SLICK
na végre valaki leírta, de CR esetében Pukkka véleményében is látok igazságot.
Én voltam az aki a legjobban ellenezte, hogy CR itt játsszon, mert bomlasztani fogja a csapatot, de be kell látni, hogy sokat változott és jó írányba. Jó a hisztijei megvannak, de nem olyan szinten mint a PL-ben. Ha a pénz érdekelné azt csinálná mint a cigány-zsidó Zlatan vagy Eto'o. Elmenne Kínába vagy az arabokhoz, esetleg az oroszokhoz... vagy épp a PSG City kettõs valamelyikébe...

CR a saját karrierjével foglalkozik, azért görcsöl a gólokért. Azért görcsöl, hogy jobb legyen a statja mint Messinek. Tök mindegy mit nyilatkozik, úgyis egyedül ez hajtja. És full leszarja, hogy ezt épp egy City mezben csinálja, vagy egy Real Madrid mezben...

SLICK
már a mai Blikk is lehozta 😄

Több dologban egyetértek veled. Igazad van abban, hogy hosszú távú terve van szükség, és nem években kellene gondolkodni. Ezért is hányok attól, hogy egyes divat szurkerek, pár rossz eredmény után, elküldenék a fél csapatot, és az edzõt. Ahogy mondtad, be kell építeni hazai játékosokat, mind Iker, Morata, Jese... Ettõl függetlenül, van a mostani csapatban jó pár olyan zsoldos, akik meccsrõl meccsre kiteszik a belüket az eredményért. CR-nél sem hinném, hogy a pénz motiválja, rajta inkább azt látom, hogy görcsösen akarja szállítani a gólokat, eredményeket, és ebbe kezd belefáradni, és teszi frusztrálttá. Ettõl függetlenül, én soha nem adtam azokra a pletykákra, amit a Marca, AS és egyéb szennylapok közöltek le, sokan viszont ez alapján ítélkeznek. A bajnokság elúszott, bár én még mindig azt mondom, hogy annyira nem voltunk rosszak, hogy 16 pontnyi hátrányba kerüljünk, más tényezõk, is közbejátszottak. A BL-ben viszont ott vagyunk, végig kell menni, és megnyerni.

ProGabe
Elõször is: ezt a CR-es hírt legelõször a Sun hozta le. Szóval én még megvárom mit ír a Blikk...

Amúgy megint ott vagyunk, ahol 4-5 éve: a vezetõségnek be kéne látnia, hogy változott a rendszer, nem lehet trófeákat venni (igazán sohasem lehetett), és elõ kéne állniuk egy 3-4-5 éves tervvel. Rengeteg jó játékost nevel ki a klub, tököm kivan a zsoldosokkal, akik fanyalognak, ha nem jönnek az eredmények. Klubhûséget meg szintén nem lehet pénzen venni.

Tehát kéne egy hosszútávú terv, nem kell megint milliókat költeni, meg új edzõt szerzõdtetni, akit kirúgnak 9 hónap után, mert nem nyert meg mindent a csapattal.

Na kérem szépen ez a probléma, ebbe fáradtam bele én is, meg rengeteg régi szurkoló. A világ egyik legjobb csapatának szurkolunk, de lassan 7 éve azt kell néznünk, ahogy arcon köpik a múltat. Nem bírják megérteni, hogy ha sztárokat vesznek (ez persze mindig is így volt, ez alapvetõen rendben van), azokat ki kell szolgálnia olyan embereknek, akik szürke eminenciásként ölnének is a csapatért. Nem fanyalognak, nem milliókra vágynak, "csak" teszik a dolgukat. Casillas, ha kéne örökre leülne a padra, ha tudná, hogy ezzel jót tesz a csapatnak.

2015-ig van élõ szerzõdése. AS szintû hír, tehát a valóság alapja, 99%-ban nulla. Érdemes volt bejönnöd...

SLICK
szvsz Mou nem CR függõ, így õ marad. Amúgy CR távozik idény végén ez már biztos így.
Mondjuk AS... Ennél már csak a Marca a nagyobb szarkavaró lap...