Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
REAL MADRID
Közben gyors góllal vezetünk. <#eljen>#eljen>
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Casillas padozás megint az meg hab a tortán...
REAL MADRID
Casillas, Kaká, Modric, Higuaín, Di María, Nacho
I met God. She's black
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
REAL MADRID
Adán, Essien, Varane, Carvalho, Arbeloa, Alonso, Khedira, Callejón, Özil, Ronaldo, Benzema
Mikor takarodik már el ez a kártékony féreg?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Hala Madrid!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
betonvédelem lesz.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
José Mourinho interjút adott a Tuttosport címû olasz napilapnak, amelyben egyértelmûvé tette, hogyan képzeli el a Real Madriddal kapcsolatos jövõjét.
"Maradok, és meg akarom nyerni a harmadik Bajnokok Ligája-trófeámat. A Málaga elleni vereség után komolyan elgondolkoztam arról, mitévõ legyek a Realnál. A karácsonyi ünnepeket Portugáliában töltöttem a családommal, aztán elutaztam Dubajba a Globe Soccer Awardsra, ahol olyan barátokkal találkoztam, mint Maradona vagy Capello. Arra jutottunk, hogy a labdarúgás változik, méghozzá minden nap, minden percben és minden másodpercben. Csak egyvalami nem változik: még mindig az edzõ állítja össze a csapatot" – fogalmazott a portugál szakember.
A Tuttosport újságírója ezt követõen még egyszer feltette a kérdést: "Tagadja, hogy elhagyja a Real Madridot?", mire Mourinho így felelt: "Sir Alex Fergusont tudnám idézni: már túl öreg vagyok, hogy lemondjak, és még túl fiatal vagyok ahhoz, hogy lemondjak. Az a célom, hogy három csapattal nyerjek Bajnokok Ligáját, a Porto és az Inter után a Reallal is ünnepelni szeretnék. Három csapattal még senki sem nyert korábban. Ez lenne a Real Madrid tizedik trófeája, egyetlen klub sem büszkélkedhet kétszámjegyû serleggel ebben a sorozatban."
/sport1tv.hu/
remélem jó útra tereli a csapatot<#worship>#worship>
I met God. She's black
és pörgette fel az unalmas dolgokat
pl az APÓEL elleni meccsen is
I met God. She's black
Azt elfelejtettem írni, hogy ha lenne ilyen ember, annak természetesen valami nyílt fórumon kéne nyilatkoznia, hivatalos honlap, facebook, hivatalos youtube csatorna, stb.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
kérdem azt, egy profi sportolót, edzõt miért érdekelnek a pletykák??? akkor mi különbözteti meg az amatõr és a profi sportolót, ha nem a mentalitás...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
REAL MADRID
Az egyik jó megoldás ez lenne: amint felröppen valami idióta pletyka, akkor ki kéne állnia valakinek - nem muszáj a szóban forgó embernek, vagy éppen Mourinhonak (sõt õ inkább soha ne nyilatkozzon! 😄), ki kéne nevezni egy hiteles embert, lehetõleg nagy múltú focistát - és elmondani, pontosan mi is a helyzet.
Az a legrosszabb, amikor felröppen valami hír és nincs semmi reagálás a klub részérõl. Ezt a magyar politikusoktól tanulhatták, mert ha meg is szólalnak, az sokszor csak handa-bandázás, semmi konkrétum. Általában elmondják, hogy "minden a legnagyobb rendben van".
Tehát konkrétumok kellenek, amitõl megnõ a hitelesség.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Én voltam az aki a legjobban ellenezte, hogy CR itt játsszon, mert bomlasztani fogja a csapatot, de be kell látni, hogy sokat változott és jó írányba. Jó a hisztijei megvannak, de nem olyan szinten mint a PL-ben. Ha a pénz érdekelné azt csinálná mint a cigány-zsidó Zlatan vagy Eto'o. Elmenne Kínába vagy az arabokhoz, esetleg az oroszokhoz... vagy épp a PSG City kettõs valamelyikébe...
Amúgy megint ott vagyunk, ahol 4-5 éve: a vezetõségnek be kéne látnia, hogy változott a rendszer, nem lehet trófeákat venni (igazán sohasem lehetett), és elõ kéne állniuk egy 3-4-5 éves tervvel. Rengeteg jó játékost nevel ki a klub, tököm kivan a zsoldosokkal, akik fanyalognak, ha nem jönnek az eredmények. Klubhûséget meg szintén nem lehet pénzen venni.
Tehát kéne egy hosszútávú terv, nem kell megint milliókat költeni, meg új edzõt szerzõdtetni, akit kirúgnak 9 hónap után, mert nem nyert meg mindent a csapattal.
Na kérem szépen ez a probléma, ebbe fáradtam bele én is, meg rengeteg régi szurkoló. A világ egyik legjobb csapatának szurkolunk, de lassan 7 éve azt kell néznünk, ahogy arcon köpik a múltat. Nem bírják megérteni, hogy ha sztárokat vesznek (ez persze mindig is így volt, ez alapvetõen rendben van), azokat ki kell szolgálnia olyan embereknek, akik szürke eminenciásként ölnének is a csapatért. Nem fanyalognak, nem milliókra vágynak, "csak" teszik a dolgukat. Casillas, ha kéne örökre leülne a padra, ha tudná, hogy ezzel jót tesz a csapatnak.