81624
  • LasDen #75438
    formalitás....
  • SLICK
    de még lesznek visszavágók is :D
  • LasDen #75436
    holland Bjorn Kuipers vezeti a szerdai Borussia Dortmund - Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntő odavágóját. A 40 éves játékvezető egy meccsen már fújt a spanyoloknak, méghozzá a moszkvai CSKA elleni 1-1-es találkozót. A németeknek még soha nem vezetett mérkőzést a holland bíró.

a döntőbe meg megkapjuk Cakírt...tessék örülni...
  • LasDen #75435
    felülről lefelé nem lehet játékost küldeni.....:D
  • horpeti
    Mindenhol bevethető, A csapat kezdő, B csapat kezdő.. Nem is értem Ronaldo miért nem kezdő a B-ben. :D
  • szucsy89
    A Real B-ben ma Casemiro kezdő :D:D:D:D
  • LoSA
    Köszönöm! ;)
  • Mor3llo
    szarjanak sünt ezek a barmok, kiváltképpen az UEFA
  • szucsy89
    Still a better love story than Twilight :P
  • morvaigaben
    Már a Dortmund-Málaga meccset sem adta, azt hittem levették a csatornák közül, de másnap megint volt ZDF... csupán arra az időre kódolják le...

"A Telekom által Családi és Extra TV csomagban elosztott ZDF csatornán futó Bajnokok Ligája mérkőzéseket 2013. április 2-tól nem sugározzuk, mivel a ZDF csatorna nem rendelkezik a műsor magyarországi közvetítési jogaival. Az UEFA a közvetítések azonnali kitakarását kérte. A Magyar Telekom minden esetben betartja a vonatkozó szabályozásokat ezért eleget tett a felszólításnak."

• Monoton
  • Mor3llo
    ha valakinek nincs Digije, hanem T-homeja, akkor kell lennie ZDF-nek is :)
    Na, az is adni fogja!
  • LasDen #75426
  • LasDen #75425
    nem játszom reallal...:D
  • bakkerman
    nagy fm-es vagy,és nem ismered...hát szégyeld el magadat
  • LasDen #75423
    elfogynak a játékosok :O
  • LasDen #75422
    am ki ez a Casemiro?? :D
  • LasDen #75421
    a bajnokság már kvázi lefutott...így nyugodtan lehet fiatalokat bedobálni....
  • miilann04
    A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Diego López; Nacho, Albiol, Carvalho, Marcelo; Casemiro, Modric; Callejón, Özil, Cristiano; Benzema.
  • Monoton
  • Monoton
    Casemiro a kezdőben!
  • banok
    De ma még lesz egy bajnokitok
    18.00 Real Madrid-Real Betis
    tv: Sport1 hu
    streamek:
  • shala
    Szerdán játszunk és a Digi Sport fogja közvetíteni.
  • LoSA
    Srácok, a Real mikor nyomja a következő meccsét a BL-ben? Illetve nem tudjátok, hogy melyik adón fogják leadni?! ;)
  • horpeti
    Jopofa:)
  • Monoton
    Rohadt jó cikk :D
  • LasDen #75412
    " Raphael Varane-ról például már 2013-ban megírta az [origo], hogy mekkora őstehetség. A francia védő már abban a szezonban, mindössze 19 évesen nyert egy BL-t a Reallal, majd öt évvel később egy újabbat."
    A BL 15 év múlva
    Casillas edző, Milan-Inter egyesülés Shanghai néven, Barton München edző, JM Chinese Macao igazgató, arabok az élen, SAF 85 évesen is tanácsadó....ennyi hülyeséget összehordani :D
  • pacclacc
    Szerintem is vissza kéne vásárolni :D
  • DaniX14
    Drenthe mesterhármas..
  • LasDen #75409
    Higany amúgy mintha kezdené visszanyerni valamennyire a formáját...
  • LasDen #75408
    most hogy mondod...:D
  • Monoton
    Én pizsamanak néztem :D
  • LasDen #75406
    mindegy melyik megy...ha egy Falcao szintű csatár érkezik, akkor úgyis csak másodhegedűs lesz csak...
  • SLICK
    hát ezelőtt pár héttel szó volt erről, hogy csatár csere lesz a fos teljesítményük miatt.
  • LasDen #75404
    ez mos honnan? beszéltél perezzel v mi?
  • SLICK
    közben kiderült, hogy a nyári csatár cserénél, tuti Benzema lesz eladva, Higu meg marad. :|
  • SLICK
    lol C nyakát majdnem kitekerték, aztán Toquero is simán mehetett volna zuhanyozni, erre kap egy sárgát. A bíró egy nagy menyét, de hát mindig az volt, egy jó meccsvezetést nem láttam még tőle.

A Bilbaot pedig mindig utáltam a fafaragó játékáért.
  • LasDen #75401
    ja, akkor látszik, hogy nagy gondolkodásban van. de akkor a meccsre nem is figyel. nagyon elmélkedik, hogy mit kéne :D
  • SLICK
    bírom az öreget :D Néha úgy sétálgat, hogy lesi ahova lép, mintha nem akarná, hogy a taktikai zóna vonalán túllépjen :D

De bazz ezen behugyoztam: Cé gólja után Khedira az ötösről még be akarta bikázni a labdát erre a felső lécre rúgta. Szerencsétlen még onnan se bírja a kapuba rúgni :D:_SD?A_DSA
  • LasDen #75399
    Bielsa ezzel a melegítő, pulcsi, szemüveg kombóval olyan öreg uras :D mint egy öreg nyugdíjas bácsi :D