Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, mindig van mire fogni, de ez nem mentség. 1 db kapura lövésünk volt az Osasuna ellen és ha a játékosoknak ez megfelel akkor szerintem rossz csapatban játszanak. Nagyon várom a MU elleni BL meccset, mert majd ott kiderül, hogy mit akar/tud a csapat. Viszont a jelenlegi hozzáállással a vörösök oda-vissza vernek minket fél lábbal. De ne legyen igazam.

REAL MADRID

LasDen
"Szóval a Real pamplónai szenvedésében vastagon benne van a Barca is, amely tét nélkülivé tette a bajnokságot. A királyi gárda csüggedten szöszmötölt Pamplónában, tényleg semmit sem kreált, nem törte össze magát és gyaníthatóan a továbbiakban sem fogja. Mármint a bajnokságban. Félgõzzel a dobogót biztosan elcsípi, és megpróbálja a Spanyol Király Kupában és a Bajnokok Ligájában kárpótolni magát. Néhányan persze Cristiano Ronaldo hiányával indokolták az Osasuna elleni szenvedést, de õk talán nem látták, hogy az elmúlt fordulókban vele együtt mit produkált a gárda.
"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Azert nem ugy van az. Valoszinuleg ha nem sikerul vele hosszabitani, akkor Perez meg megprobal penzt csinalni belole, hogy tudjuk mibol potolni.

REAL MADRID

Fõleg, hogy lenyilatkozta, kitölti a szerzõdését.

A megy és a mehetne között hatalmas különbség van.

REAL MADRID

Effe88
miért ne mehetne el???

A Tuttosport már tudja, hogy CR elmegy? <#nevetes2>

REAL MADRID

Na egy újabb pletyi

"A Real Madrid leigazolhatja a Napoli uruguayi csatárát, Edinson Cavanit - írja a Tuttosport.

Az olasz lap szerint nemcsak pletykáról van szó, ugyanis a gólerõs csatár ügynöke Madridban járt, ahol tárgyalt a spanyol klub vezetõivel. Ez azért történhetett meg, mert a Real Madrid és a Napoli állítólag már megegyezett egymással, és a királyiak hajlandóak kifizetni a 63 millió eurós vételárat.

A Tuttosport ugyanakkor azt is írja, hogy az üzlet csak nyáron fog bekövetkezni, amikor Cristiano Ronaldo elhagyja a Realt."

Én speciel megbántam, hogy megnéztem, úgy látszik, Õ nem. 😄
Nekem ez a kedvencem:
„Tetszett a csapat hozzáállása a mérkõzéshez. Nem illethetem õket kritikával. Sok játékosom remek meccset hozott egyénileg, mint Albiol és Coentrao, akik már régen léptek pályára és ennek ellenére jól teljesítettek. Senkire nem panaszkodhatok a meccs után. Megtették azt, amit kértem tõlük."
/madridista/

Szerintem nagyon mást nézhetett a Mister. <#falbav>

REAL MADRID

Háát, elég szégyen...
Voyager5
Mourinho Casillasról:
Fontos védéseket mutatott be és kisegítette a csapattársait azzal, hogy megjátszható volt hátul. Egy nagycsapat kapusaként viselkedett.

Most komolyan, hülye ez az ember???
Úgy beszél róla mintha egy taknyos 18 éves lenne. Mintha nem nyert volna meg 2 BL-t, 1 VB-t, 2 EB-t stb..
Kivancsi leszek a holnapi Marca pontszamokra, szerintem 5 felett senki nem fog kapni.

REAL MADRID

Firerock
Ez a szerencsétlen Kaka(inkább hívnám Fos -nak) is mehetne már Milánba vagy ahova akar,csak messze el!

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Undorító ez a csapat komolyan mondom...

zalrobto
ezek már teljesen feladták <#falbav>szomoru<#szomoru1>

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Shep
Megint -2 pont, lassan már a 3. hely is kérdéses lesz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

REALista
Bááááh kapura kellett volna gurítani inkább...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
ilyen is kevés van, hogy ronaldo nem játszik...furcsa is 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szomferi
bezony

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Ronaldo lapok miatt maradt ki ugye?

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

szabii98
A Real Madrid kezdõcsapata: Casillas; Arbeloa, Varane, Albiol, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Modric, Di María, Callejón; Higuaín.

Padon: Jesús, Kaká, Benzema, Özil, Carvalho, Marcelo és Essien.

I met God. She's black

Persze Jó vicc az egész, mert ugye Idézeteket írnak le eberektõl. Tehát azt állítják, hogy egyes emberek ezt mondták. Az itt a kérdés, hogy tényleg mondták e ezeket a dolgokat, ha igen, akkor...

horpeti
Nem is az a kérdés, hogy mi járhatott a fejében, hanem az, hogy az az idézet, hogy „Cristiano Ronaldóra szavaztam, de a FIFA Pirlónak adta a szavazatom” , az kamu-e vagy tényleg ezt írta. Mert ha egy idézet is kitaláció, vagy következtetés, akkor az egész egy nagy kamu.

Ha az idézet jó, akkor simán elõfordulhat, hogy a FIFA azért Pirlonak adta, mert úgy gondolta, nem fog feltûnni. De ez az egész abszurd, nem lehet annyira nyomi a FIFA, hogy egy nyilvános szavazást manipulál, ami tökre könnyen kideríthetõ.. vagy mégis? 😄

Taki 122
Ma este 20:00-tól: Osasuna - Real Madrid, TV: Sport2.

Hala Madrid!

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Sippie
"„Cristiano Ronaldóra szavaztam, de a FIFA Pirlónak adta a szavazatom” – mondta a Juventus olasz válogatott kapusa, Gianluigi Buffon"

Decemberben még azt nyilatkozta Buffon, hogy Pirló van olyan jó játékos mint Messi, csak kevesebb gólt lõ a posztja miatt ezért szorul háttérbe. Mennyire reális hogy mégis inkább C.Ronaldóra szavazna "állítólag" mint válogatottbeli, és klubtársára?
SLICK
sose értettem az ilyen transzfereket a részünkrõl...

Emlékszem még mikor bemutatkozott a Liverpoolban már arról cikkeztek, hogy meg akarják venni véglegesen 😄

REAL MADRID

Voyager5
Sahin ment kölcsönbe a Dortmundba 😄

Ramost öt meccsre eltiltották!

Sergio Ramosra öt mérkõzésre szóló eltiltást rótt ki a Spanyol Királyi Labdarúgó-szövetség. A Real Madrid hátvédje szerdán elõbb kiállíttatta magát, majd durván odaszólogatott a játékvezetõnek.

Sergio Ramos a Celta Vigo elleni kupavisszavágón második sárga lapja után mehetett zuhanyozni, holott Augusto Fernández csúnya megrúgásáért önmagában kiérdemelte volna a kiállítást, hiszen mellkason, illetve állon talpalta a galíciai játékost.

A bekk nehezen vette tudomásul Ayza Gámez játékvezetõ döntését, sortûz alá vette, és állítólag olyanokat mondogatott neki, mint hogy „te szégyentelen, egész nap csak b*szogatsz minket”.

A bíró mindezt beleírta a meccs jelentésébe, és bár Ramos késõbb bocsánatot kért tetteiért, a súlyos büntetést nem úszta meg.

Az öt mérkõzéses eltiltásból hármat (Osasuna, Valencia, Getafe) a bajnokságban, kettõt (Valencia elleni párharc) pedig a Király-kupában tölt majd le.

A Real Madrid komoly védõgondokkal küzd, hiszen februárig Pepe sem játszhat sérülés miatt, Fabio Coentrao és Marcelo pedig csak mostanában tér vissza.

FIFA FAIR

Casillas
mondjuk a twitterek közül egyiken se találtam semmit, de hát román újság.
(in b4 zártkapu a realnak románozásért)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

horpeti
Ez durva ha igaz,mert tudhatta a fifa hogy ez kozze lesz teve. Emiatt lehet hogy kacsa is. Ha igaz akkor jo leboges.

szomferi
😄 😄

más:

"Több szavazatot meghamisíthatott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), így nyerhetett ilyen nagy fölénnyel az Aranylabda–szavazáson az FC Barcelona argentin sztárja, Lionel Messi.

Legalábbis ez derül ki abból a csütörtökön közölt hírbõl, amely a Pro Sport online oldalán jelent meg. A román sportnapilap Twitter-bejegyzésekre, illetve a külföldi sajtóban megjelent cikkekre hivatkozva állítja ezt, ugyanis a szavazáson résztvevõk egy része azt panaszolta, a FIFA listáján másként lettek feltüntetve a szavazatok, mint ahogy azt õk megtették. „Esküszöm, hogy Cristiano Ronaldóra szavaztam, de a FIFA Messinek adta a szavazatomat” – állítja az Arsenal cseh válogatott labdarúgója, Thomas Rosicky. „Cristiano Ronaldóra szavaztam, de a FIFA Pirlónak adta a szavazatom” – mondta a Juventus olasz válogatott kapusa, Gianluigi Buffon. „Természetesen Falcaóra szavaztam. A FIFA szerint azonban Messire. Nem értem mi történhetett, de én biztos nem szavaztam Messire” – nyilatkozta a kolumbiai válogatott szövetségi kapitánya, Jose Pekerman. Thiago Silva, a PSG brazil válogatott labdarúgója is azt állítja, hogy Cristiano Ronaldóra adta le a voksát, mégis Messi szerepel a neve mellett, de egy indonéziai újságíró, Nurdin Saleh is azt panaszolta, hogy bár Xavira szavazott, a voksát mégis Messinek adták."

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SLICK
Ami a kispadon volt tegnap az valami fenomenális 😄

Firerock
Az Anus Mouthus õt is elérte😄

😄DD

REAL MADRID

2013 - Khedira
2 meccs 2 gól 1 gólpassz

<#zavart1>

REAL MADRID

SLICK
Mint anno a Barca ellen 😄

Firerock

Egy klasszikus így estére😊

Taki 122
A Real Madrid ellenfele a Király-kupa negyeddöntõjében a Valencia együttese lesz.

A két kupameccs között is találkoznak a srácok a denevérekkel:

Január 16: Real Madrid - Valencia (Kupa - elsõ mérkõzés)
Január 20: Valencia - Real Madrid (Liga)
Január 23: Valencia - Real Madrid (Kupa - visszavágó)

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

szomferi
Cé gólpassza se volt semmi, csak állt egyhelyben, aztán hopp, lendített egyet Khedirának 😄

SLICK
megelõztelek 😄

hháháhá <#nevetes2>

REAL MADRID

Azert sírtam volna, ha ezt is kihagyja Khedira 😄

REAL MADRID

<#vigyor1>

REAL MADRID

SLICK
Azt hittem ezt is elbassza Khedira...

SLICK
Ez fasza volt 😄DDDD Karanka visszfogta Mout, Mou meg visszafogta Rui Faríát 😄