Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
"A Real Madrid leigazolhatja a Napoli uruguayi csatárát, Edinson Cavanit - írja a Tuttosport.
Az olasz lap szerint nemcsak pletykáról van szó, ugyanis a gólerõs csatár ügynöke Madridban járt, ahol tárgyalt a spanyol klub vezetõivel. Ez azért történhetett meg, mert a Real Madrid és a Napoli állítólag már megegyezett egymással, és a királyiak hajlandóak kifizetni a 63 millió eurós vételárat.
A Tuttosport ugyanakkor azt is írja, hogy az üzlet csak nyáron fog bekövetkezni, amikor Cristiano Ronaldo elhagyja a Realt."
„Tetszett a csapat hozzáállása a mérkõzéshez. Nem illethetem õket kritikával. Sok játékosom remek meccset hozott egyénileg, mint Albiol és Coentrao, akik már régen léptek pályára és ennek ellenére jól teljesítettek. Senkire nem panaszkodhatok a meccs után. Megtették azt, amit kértem tõlük."
/madridista/
Szerintem nagyon mást nézhetett a Mister. <#falbav>#falbav>
REAL MADRID
Fontos védéseket mutatott be és kisegítette a csapattársait azzal, hogy megjátszható volt hátul. Egy nagycsapat kapusaként viselkedett.
Most komolyan, hülye ez az ember???
Úgy beszél róla mintha egy taknyos 18 éves lenne. Mintha nem nyert volna meg 2 BL-t, 1 VB-t, 2 EB-t stb..
REAL MADRID
REAL MADRID
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Padon: Jesús, Kaká, Benzema, Özil, Carvalho, Marcelo és Essien.
I met God. She's black
Ha az idézet jó, akkor simán elõfordulhat, hogy a FIFA azért Pirlonak adta, mert úgy gondolta, nem fog feltûnni. De ez az egész abszurd, nem lehet annyira nyomi a FIFA, hogy egy nyilvános szavazást manipulál, ami tökre könnyen kideríthetõ.. vagy mégis? 😄
Hala Madrid!
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
Decemberben még azt nyilatkozta Buffon, hogy Pirló van olyan jó játékos mint Messi, csak kevesebb gólt lõ a posztja miatt ezért szorul háttérbe. Mennyire reális hogy mégis inkább C.Ronaldóra szavazna "állítólag" mint válogatottbeli, és klubtársára?
REAL MADRID
Ramost öt meccsre eltiltották!
Sergio Ramosra öt mérkõzésre szóló eltiltást rótt ki a Spanyol Királyi Labdarúgó-szövetség. A Real Madrid hátvédje szerdán elõbb kiállíttatta magát, majd durván odaszólogatott a játékvezetõnek.
Sergio Ramos a Celta Vigo elleni kupavisszavágón második sárga lapja után mehetett zuhanyozni, holott Augusto Fernández csúnya megrúgásáért önmagában kiérdemelte volna a kiállítást, hiszen mellkason, illetve állon talpalta a galíciai játékost.
A bekk nehezen vette tudomásul Ayza Gámez játékvezetõ döntését, sortûz alá vette, és állítólag olyanokat mondogatott neki, mint hogy „te szégyentelen, egész nap csak b*szogatsz minket”.
A bíró mindezt beleírta a meccs jelentésébe, és bár Ramos késõbb bocsánatot kért tetteiért, a súlyos büntetést nem úszta meg.
Az öt mérkõzéses eltiltásból hármat (Osasuna, Valencia, Getafe) a bajnokságban, kettõt (Valencia elleni párharc) pedig a Király-kupában tölt majd le.
A Real Madrid komoly védõgondokkal küzd, hiszen februárig Pepe sem játszhat sérülés miatt, Fabio Coentrao és Marcelo pedig csak mostanában tér vissza.
(in b4 zártkapu a realnak románozásért)
Vivimos por ti, vence por nosotros.
más:
"Több szavazatot meghamisíthatott a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), így nyerhetett ilyen nagy fölénnyel az Aranylabda–szavazáson az FC Barcelona argentin sztárja, Lionel Messi.
Legalábbis ez derül ki abból a csütörtökön közölt hírbõl, amely a Pro Sport online oldalán jelent meg. A román sportnapilap Twitter-bejegyzésekre, illetve a külföldi sajtóban megjelent cikkekre hivatkozva állítja ezt, ugyanis a szavazáson résztvevõk egy része azt panaszolta, a FIFA listáján másként lettek feltüntetve a szavazatok, mint ahogy azt õk megtették. „Esküszöm, hogy Cristiano Ronaldóra szavaztam, de a FIFA Messinek adta a szavazatomat” – állítja az Arsenal cseh válogatott labdarúgója, Thomas Rosicky. „Cristiano Ronaldóra szavaztam, de a FIFA Pirlónak adta a szavazatom” – mondta a Juventus olasz válogatott kapusa, Gianluigi Buffon. „Természetesen Falcaóra szavaztam. A FIFA szerint azonban Messire. Nem értem mi történhetett, de én biztos nem szavaztam Messire” – nyilatkozta a kolumbiai válogatott szövetségi kapitánya, Jose Pekerman. Thiago Silva, a PSG brazil válogatott labdarúgója is azt állítja, hogy Cristiano Ronaldóra adta le a voksát, mégis Messi szerepel a neve mellett, de egy indonéziai újságíró, Nurdin Saleh is azt panaszolta, hogy bár Xavira szavazott, a voksát mégis Messinek adták."
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

REAL MADRID
2 meccs 2 gól 1 gólpassz
<#zavart1>#zavart1>
REAL MADRID
A két kupameccs között is találkoznak a srácok a denevérekkel:
Január 16: Real Madrid - Valencia (Kupa - elsõ mérkõzés)
Január 20: Valencia - Real Madrid (Liga)
Január 23: Valencia - Real Madrid (Kupa - visszavágó)
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID