Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na kinek van még ilyen fala? 😄

REAL MADRID

Diego Lopez, Essien, Carvalho, Varane, Arbeloa, Alonso, Khedira, Özil, Callejón, Cristiano, Benzema

Az a védelem nem valami acélos és Callejón helyett is Modricot vártam a kezdõbe. :/

REAL MADRID

LasDen
mit szenvedett marcelo azzal a szarral, erre Cé egy pillanat alatt kinyitotta 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Holnap ilyen lendülettel kell pályára lépni (3:25) 😄

REAL MADRID

REALista
Jó kép.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

😄

REAL MADRID

A Guus Hiddink vezette Anzhi Makhachkala komolyan érdeklõdik Kaká iránt. Néhány nappal ezelõtt Schumi Babaev közvetítõ elismerte, hogy az elsõ, nem hivatalos egyeztetések már megtörténtek a két klub között. Emellett a hírek szerint Roberto Carlos (sportigazgató) a múlt hetet Madridban töltötte a családjával, de kihasználta az alkalmat, hogy meggyõzze Kakát a költözésrõl.
/madridista/

Ezt ki kell használni, mert az Anzhiból pénzt is ki lehet húzni a játékosért.

REAL MADRID

horpeti
Lehet volt már, én most találtam, és végignézve eléggé meghatódtam! 😊

Ronaldo1
Ronaldo2
Ronaldo3

horpeti
Micsoda csodás hírek, Wenger, Neymar. Változatos a média, mert látja, hogy unjuk azt, amivel eddig etetett, most dob más csontokat. 😄

Én inkább szenvedni látom. Lehet, hogy havi x millióért én is inkább ott szenvednek, mint a semmiért otthon😊
Én bírom Wengert, szerintem egy klubcsere jót tenne neki is.

REAL MADRID

LasDen
ahhoz képest jól bírja 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98
<#idiota>
lehet hogy csak London nem megfelelõ környezet neki 😄😄

I met God. She's black

LasDen
na akkor soha többé nem nyernénk semmit, de a biztos bl-be jutás meglenne...hurray.....

SLICK
hát meg lenne fiatalítva a csapat az tuti 😄

szabii98
akarom mondani csakfoci

I met God. She's black

szabii98
Egybehangzó sajtóhírek szerint a nyártól Arséne Wenger ülhet le a blancók kispadjára. Az újraválasztását megcélzó klubelnök, Florentino Perez a francia tréner 7 millió fontos éves fizetését is állná. Az El Mundo Deportivo címû lap szerint Perez másik aduásza a brazil Neymar lehet, akit elhalászna a Barcelona orra elõl.

pepsifoci

I met God. She's black

szomferi
még 2-3 igazán elférne a Getafe hálójában <#vigyor2>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen

ProGabe
Mi? És tényleg bammeg! 😄
Én hülye kikapcsoltam az Eurosport app hangját a telefonon, így az sem szólt. Micsoda first world problem 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
simán kihagytam volna ha nem szólsz 😄DD

Holnap délben játszunk, ne felejtsétek 😄

REAL MADRID

horpeti
Amúgy milyen szerencse, hogy pont most törte el a kezét Casillas, nem 2 hét múlva, amikor már nem lehet igazolni (ill. nem tudom, hogy vannak az idõszakok). 😄

A 13. miatt vettünk kapust <#vigyor1>

REAL MADRID

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ProGabe
shiiiiiiiiit

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bocsi, nem volt idõm olvasgatni a fórumot, csak most neten szembekerültem a hírrel. 😊

Tegnap már hivatalos volt <#smile>

REAL MADRID

Spanyol sajtóforrások szerint a Real Madrid két-három hónapra kidõlt kapusának, Iker Casillasnak utóda a királyi klub korábbi futballistája, Diego López lesz. A 31 esztendõs kapuvédõ a Sevillától érkezik, négymillió euróért.

Casillas
Lehet, hogy nem olyan szar kapus, de én mondjuk kurvára nem értékeltem volna, ha valami olyan faszság miatt esünk ki a MU ellen, mint amikor kiállították. Lehet próbálgatni offseasonban, meg kupameccsen, ha szoros lenne a bajnokság, de nem a BL egyenes kieséses szakaszában, fõleg nem nekünk, és nem most.

Ja de látom Monoton is leírta már nagyjából ugyanezt.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

szomferi
még jó, hogy nem nyugat <#nevetes1>

3 hónap múlva léphet pályára leghamarabb, de ez nem friss hír

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Úgy tûnik Casillast meg kelet mûteni :S

Mûtét jól ment éjszakára bennfogták reggel Röntgen azt mehet haza 😊

Ádán szar. Nem csodálkoztam egy percet se, hogy elgondolkoztak azon, h hoznak valakit. Lopez-t jó kapusnak tartom, azt mondjuk nem tudtam, hogy mostanában keveset játszik. Ádámnál biztos jobb! 1 csepp könnyet nem ejtek ha a nyáron elmegy! Ha Lopez képes lesz mutatni valamit úgy érzem jó kis versengés kezdõdhet majd Casillas és közte!

Ez lenne a véleményem... Majd meglátjuk mi lesz!

SLICK
lehet pont az motiválná a legjobban... Na mindegy, ez van, Diego jött és le se megy a nap többet.

A Sevillaban sem volt stabil kezdõ, idén Palop többet is játszott nála. A két pad közül én is ezt választanám <#vigyor5>

REAL MADRID

Hagyjuk már Adánt, õ nyáron el fog igazolni mert többet akar játszani. Három Barca és két MU meccsre én sem tennék be, egy rossz formában lévõ, motiválatlan játékost.

REAL MADRID

LasDen
igen...ezért ment el anno 😄 most ezért a 2-3 hónapért bevállalja a késõbbi padozást? 😄

SLICK
semmit. Casillas felépül utána max csak kupameccseken fog védeni, mert ugyebár mégis rutinosabb mint Adán, talán azt õ végigvédheti. Ja meg a BL utolsó csoportmeccse, amikor már tét nélkül játszik a csapat, jobb esetben természetesen.

LasDen
mit akar López 4 évig itt?? 😄

SLICK
Hátha megára talált volna, mégha lepkézett is a kupában. Nehéz amúgy is hirtelen bravúrokat bemutatni, ha nem játszik valaki. Kivétel a kiscsapatoknál, mert ott kivédik a szemünket, annyira fel vannak spanolva... Éppen ezért bízom még halványan Adánban is, mert azért mégse lehet olyan szar kapus.

pénz + 3 hónap hírnév

Azért nem bíznak Adánban, mert lókukit se mutatott amikor lehetõséget kapott.

SLICK
Jó nyílván ezzel tisztában van õ is gondolom, mert akkor nem írt volna alá. De miért éri ez meg neki akkor?

SLICK
Ennyi erõvel felesleges 2. és 3. számú kapus a klubnál... Érdekes minden más csapat bízik a tartalék kapusaiban, egyedül itt kell kétségbeesetten igazolni valakit, ha beüt a baj. Iker felépül, aztán csóri padozhat.

De kellett valaki, akár cserének is. Mondjuk nem vártam, hogy 4 éves szerzõdéssel veszünk valakit 😄

REAL MADRID

SLICK
WTF? Jó Adán nagy lutri, de attól nem kellet volna kapust igazolni...

Hivatalos: Diego López 2017-ig a Real Madrid játékosa.

[NOTEBOOK] HP Elitebook: i5; 8GB DDR3; 128GB SSD + 750 GB HDD [KONZOL] XBOX 360 Slim 250 GB [MOBIL] Nokia Lumia 620

Rockynhooo
ó bazdmeg se védelem se kapus 😄 király lesz így.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
hát akkor nem árt ha a védelmet is betonná teszi Mou, hogy annál kevesebb dolga legyen Adánnak vagy bárki másnak

SLICK
hát ez gyönyörû :|

Kiderült, hogy 3 hónapig nem lesz Casillas. Most már én is azt mondom, hogy jó lenne valaki legalább fél évre kölcsön. Ha valami történne Adánnal, akkor Jesus jönne a sorban, de õ még gyengébb.

REAL MADRID