81624
  • pacclacc
    Persze mérgesek vagyunk ez egyértelmű, de azért bizakodunk. Én pl. nem nagyon csodálkozok, hogy ilyen megtörténik. Ebből a csapatból nem néztem ki a BL döntőt, valahogy próbálom reálisan felfogni a dolgokat! Ezért mondom azt várom a csodát, de az nem most fog eljönni!
  • LasDen #75639
    régen Stuart Pearce próbálkozott hasonlóval :D Behozta a cserekapust, míg a másikat (David James) kiküldte mezőnybe...de nem jött be :D
  • Monoton
    Én sem tenném be Ikert, még mindig azon vagyok, hogy Diego most remek formában van.
  • Grove4
    Akkor húzna nagyot, ha Ikert nem a kapuba rakná be! :O
  • LasDen #75636
    erről nálam szó sincs. most is, kinyomtam a 2. gól után, de 15-20 perccel később csak újra bekapcsoltam...
    nézni fogom a meccseket jövőre (és ameddig élek) is , szorítok, drukkolok, szurkolok is majd a csapatnak, de idén már elfogyott
  • Effe88
    kik lesznek az eliltottak visszavágóra?
    ramos?
  • Monoton
    Valahogy egyébként úgy érzem, hogy Ronaldo szerződés hosszabbítása is a BL-en fog múlni.
  • Pukkka
    Ezzel én is így vagyok. Remélem Mou a visszavágóra húz egy nagyot, berakja Ikert a kapuba, és 3 támadóval nekáll csapatni.
  • Monoton
    De én meg nem tudom azt csinálni, hogy akkor most majd nem szurkolok a csapatnak és nem nézek meccset. Csak a bizakodás maradt. Vagy elmehetek a Real kispadjára, de hát az meg milyen lenne már
  • LasDen #75631
    ez nem ilyen egyszerű. attól, hogy vagy valaki és oda állsz a kispad elé, még nem fogsz csak azért nyerni, mer neked van neved, mint játékos (Maradona, hahó)
  • LasDen #75630
    nekem most elfogyott kicsit a bizakodás. 3 év 3 elődőntő és mind bukás. folyton csak vereség...kezdem kurvára unni :((
  • DasIsFuck
    igen és ezért hajlok inkább arra, hogy innen már majdnem csoda kéne, hogy en juson döntőbe a dortmund, de az az 1 gól azért még nagyon fontos lehet.
  • SLICK
    végülis a Leverkusennél is két edző van :D
  • Monoton
    Gravesentől meg mindenki félne :D
  • hugopareiros
    Raúlt, Zidanet és Robi Carlost kell ide visszahozni. Hárman egyszemélyben lennének "Az edző".

Őket mindenki tisztelné.
    RC tüzelné fel a védősort, Zizu a középpályásokat, Raúl a csatárokat.
    Tökéletes lenne.

• Monoton
    Ezt már bukták mert az új szabályok szerint 20 év a minimum tagság, hogy indulhass a választásokon.
  • Grove4
    Te a másik végletről beszélsz.
  • pacclacc
    Teljesen egyértelmű.
  • Monoton
    Én bizakodok, mást nem tehetek és nem is tudok, nem is akarok. Nem fogom leírni a csapatot, de nehéz lesz kiállni 3 gólos hátránnyal. És azt is komolyan írtam, hogy a másik meccs sincs lefutva. Vannak csodák kérem szépen, mindig is voltak a fociban. Meg máshol de az most kit érdekel.
  • Zenszkij
    Végére elfáradt a BVB. A Madridnak az első perctől kezdve mennie kell, mint a gépnek, a Dortmund viszont nagyon gyors csapat és életveszélyesen kontrázik. A Real nem lő úgy három gólt, hogy egyet se kapjon ez fix.
  • Voyager5
    Nyerni fogjuk, de nem jutunk a fináléba sajnos :(
  • Neoncsoves
    Megér minden pénzt!
  • SLICK
    ha netán lőtt volna még egy gólt a Madrid valami csoda folytán akkor adnék nekik esélyt, így nem.... A jelenlegi Reálból nem nézem ki, hogy úgy tudna játszani, mint mondjuk a tavalyi szezonban. Semmi akarás, alibi, semmire sem jó játékosok vannak itt java részt. Így nem lehet
  • LasDen #75617
    Amúgy nagyon egyszerű a megoldás...legyetek pártolótagok és nyárok induljatok az elnöki posztért...ha nyertek hozzátok wengert, aki majd az utánpótlásból építkezik, lesz egy csupaszív csapat, akik csak a realt szeretik és ingyeng játszanak....a 4. hely minden évben meglesz.....
  • pacclacc
    lesz visszavágó???????? :?D????????
  • hugopareiros
    nem jelenik meg a dortmund a meccsen, ezért 3-0ra nyerünk (mint a fifában)
    tehát a továbbjutás meglesz
  • Effe88
    visszavágóra mit mondtok
    mennyi esélyt adtok magatoknak
    (most komolyan, nem padokat linkelve ám:D:D)
    mert, hogy nem láttam a meccset és érdekelne, hogy mi volt:D
  • Monoton
    Na de várjál! Nem 20 fillérért jön.
  • Monoton
    :DDDD
  • Neoncsoves
    nézd meg Bödét! ha Böde jön, akkor jön! és gólt lő!
  • LasDen #75610
    mindig ez a fizetés duma...azt hiszitek csak az a jó focista, aki 20fillérért játszik?? :D
  • Monoton
    "El is gondolkodtam, hogy drukkolok-e továbbra is nekik." "Egyébként nem is értem miért vártam csodát a mai meccstől, megszakítottam jó szokásomat hogy nem nézek Madrid meccset."

Ezeket amúgy komolyan írjátok? Vagy én vagyok megzavarodva? Nem akarok belekötni, csak azért na ...
  • Grove4
    No offence, de amíg a klub filozófiája alapjaiban nem változik addig ez is lesz. Ki fizeti ki értük a milliós pénzeket? Ki ad nekik eszement fizetéseket?
  • pacclacc
    "Új mentalitás kell" Elfogy a mentalitás egyből, mikor megjön a fizetésük !!!!!!!!!!!!
  • pacclacc
    ezt a szép iróniát :DDDDDDDD
  • horpeti
    Borzalmas volt a játék. :)
    Lelketlen csapat, elkpzelés nélkül. De főleg az, hogy beleszartak. El is gondolkodtam, hogy drukkolok-e továbbra is nekik. Új mentalitás kell, mert ez nagyon nem gyere be. :)
  • REALista
    Na az az egy gól sokat jelenthet...:D:D:D
  • LasDen #75603
    Arsenal módi megy...Majd jövőre :D
  • pacclacc
    10 éve várja minden Realmadrid drukker, csak az a baj, hogy olyan futballisták vannak itt, akik azt hiszik, hogy a puszta jelenlétükkel meg lehet nyerni!!!
  • REALista
    Vagy inkább a nyári amerikai túrára.Majd ott megmutatják a fiúk...:D