81624
-
pacclacc #75640 Persze mérgesek vagyunk ez egyértelmű, de azért bizakodunk. Én pl. nem nagyon csodálkozok, hogy ilyen megtörténik. Ebből a csapatból nem néztem ki a BL döntőt, valahogy próbálom reálisan felfogni a dolgokat! Ezért mondom azt várom a csodát, de az nem most fog eljönni! -
#75639 régen Stuart Pearce próbálkozott hasonlóval :D Behozta a cserekapust, míg a másikat (David James) kiküldte mezőnybe...de nem jött be :D
-
Monoton #75638 Én sem tenném be Ikert, még mindig azon vagyok, hogy Diego most remek formában van. -
#75637 Akkor húzna nagyot, ha Ikert nem a kapuba rakná be! :O -
#75636 erről nálam szó sincs. most is, kinyomtam a 2. gól után, de 15-20 perccel később csak újra bekapcsoltam...
nézni fogom a meccseket jövőre (és ameddig élek) is , szorítok, drukkolok, szurkolok is majd a csapatnak, de idén már elfogyott -
#75635 kik lesznek az eliltottak visszavágóra?
ramos? -
Monoton #75634 Valahogy egyébként úgy érzem, hogy Ronaldo szerződés hosszabbítása is a BL-en fog múlni. -
Pukkka #75633 Ezzel én is így vagyok. Remélem Mou a visszavágóra húz egy nagyot, berakja Ikert a kapuba, és 3 támadóval nekáll csapatni. -
Monoton #75632 De én meg nem tudom azt csinálni, hogy akkor most majd nem szurkolok a csapatnak és nem nézek meccset. Csak a bizakodás maradt. Vagy elmehetek a Real kispadjára, de hát az meg milyen lenne már -
#75631 ez nem ilyen egyszerű. attól, hogy vagy valaki és oda állsz a kispad elé, még nem fogsz csak azért nyerni, mer neked van neved, mint játékos (Maradona, hahó) -
#75630 nekem most elfogyott kicsit a bizakodás. 3 év 3 elődőntő és mind bukás. folyton csak vereség...kezdem kurvára unni :(( -
#75629 igen és ezért hajlok inkább arra, hogy innen már majdnem csoda kéne, hogy en juson döntőbe a dortmund, de az az 1 gól azért még nagyon fontos lehet. -
#75628 végülis a Leverkusennél is két edző van :D -
Monoton #75627 Gravesentől meg mindenki félne :D -
hugopareiros #75626 Raúlt, Zidanet és Robi Carlost kell ide visszahozni. Hárman egyszemélyben lennének "Az edző".
Őket mindenki tisztelné.
RC tüzelné fel a védősort, Zizu a középpályásokat, Raúl a csatárokat.
Tökéletes lenne.
-
Monoton #75625 Ezt már bukták mert az új szabályok szerint 20 év a minimum tagság, hogy indulhass a választásokon. -
#75624 Te a másik végletről beszélsz. -
pacclacc #75623 Teljesen egyértelmű. -
Monoton #75622 Én bizakodok, mást nem tehetek és nem is tudok, nem is akarok. Nem fogom leírni a csapatot, de nehéz lesz kiállni 3 gólos hátránnyal. És azt is komolyan írtam, hogy a másik meccs sincs lefutva. Vannak csodák kérem szépen, mindig is voltak a fociban. Meg máshol de az most kit érdekel. -
Zenszkij #75621 Végére elfáradt a BVB. A Madridnak az első perctől kezdve mennie kell, mint a gépnek, a Dortmund viszont nagyon gyors csapat és életveszélyesen kontrázik. A Real nem lő úgy három gólt, hogy egyet se kapjon ez fix. -
#75620 Nyerni fogjuk, de nem jutunk a fináléba sajnos :( -
Neoncsoves #75619 Megér minden pénzt! -
#75618 ha netán lőtt volna még egy gólt a Madrid valami csoda folytán akkor adnék nekik esélyt, így nem.... A jelenlegi Reálból nem nézem ki, hogy úgy tudna játszani, mint mondjuk a tavalyi szezonban. Semmi akarás, alibi, semmire sem jó játékosok vannak itt java részt. Így nem lehet -
#75617 Amúgy nagyon egyszerű a megoldás...legyetek pártolótagok és nyárok induljatok az elnöki posztért...ha nyertek hozzátok wengert, aki majd az utánpótlásból építkezik, lesz egy csupaszív csapat, akik csak a realt szeretik és ingyeng játszanak....a 4. hely minden évben meglesz..... -
pacclacc #75616 lesz visszavágó???????? :?D???????? -
hugopareiros #75615 nem jelenik meg a dortmund a meccsen, ezért 3-0ra nyerünk (mint a fifában)
tehát a továbbjutás meglesz -
#75614 visszavágóra mit mondtok
mennyi esélyt adtok magatoknak
(most komolyan, nem padokat linkelve ám:D:D)
mert, hogy nem láttam a meccset és érdekelne, hogy mi volt:D -
Monoton #75613 Na de várjál! Nem 20 fillérért jön. -
Monoton #75612 :DDDD -
Neoncsoves #75611 nézd meg Bödét! ha Böde jön, akkor jön! és gólt lő! -
#75610 mindig ez a fizetés duma...azt hiszitek csak az a jó focista, aki 20fillérért játszik?? :D -
Monoton #75609 "El is gondolkodtam, hogy drukkolok-e továbbra is nekik." "Egyébként nem is értem miért vártam csodát a mai meccstől, megszakítottam jó szokásomat hogy nem nézek Madrid meccset."
Ezeket amúgy komolyan írjátok? Vagy én vagyok megzavarodva? Nem akarok belekötni, csak azért na ... -
#75608 No offence, de amíg a klub filozófiája alapjaiban nem változik addig ez is lesz. Ki fizeti ki értük a milliós pénzeket? Ki ad nekik eszement fizetéseket?
-
pacclacc #75607 "Új mentalitás kell" Elfogy a mentalitás egyből, mikor megjön a fizetésük !!!!!!!!!!!! -
pacclacc #75606 ezt a szép iróniát :DDDDDDDD -
#75605 Borzalmas volt a játék. :)
Lelketlen csapat, elkpzelés nélkül. De főleg az, hogy beleszartak. El is gondolkodtam, hogy drukkolok-e továbbra is nekik. Új mentalitás kell, mert ez nagyon nem gyere be. :) -
#75604 Na az az egy gól sokat jelenthet...:D:D:D -
#75603 Arsenal módi megy...Majd jövőre :D -
pacclacc #75602 10 éve várja minden Realmadrid drukker, csak az a baj, hogy olyan futballisták vannak itt, akik azt hiszik, hogy a puszta jelenlétükkel meg lehet nyerni!!! -
#75601 Vagy inkább a nyári amerikai túrára.Majd ott megmutatják a fiúk...:D