Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Hát Casillas mögött nagy lehetõséget senki se fog kapni. Adán meg hát, meccshiány ide vagy oda... Nem úgy él a lehetõségeivel ahogy kéne. Nyugodtan mehet nyáron...

A JC-os hírt az isteni Marca hozta le. Nem fogunk kapust igazoni szerintem. Ha mégis, akkor egy fiatal játékost, mivel Adán nyáron el fog igazolni a több játéklehetõség miatt.

REAL MADRID

horpeti
Nem értem, akkor minek Adan a cserekapus, ha pár hét kihagyás miatt már új kapust kell szerzõdtetni? 😊
Nyilván egy Casillas szintû kapus nem padozna.. De így akkor a padozó kapusnak tényleg semmi lehetõsége nincs sajnos.

Coentrao és Di Maria is egy-egy, Rui Faria aki a játékosbejárón még belekötött a bíróba, két meccses eltiltást kapott. 😄

REAL MADRID

limperatore
"A legígéretesebb opció az ex-Interes Júlio César lenne. A 33 éves brazil jelenleg a QPR játékosa, aki visszanyerte korábbi formáját és a Brazil válogatottba is újra meghívót kapott."

akkor iker tuti csere lenne végig ha josé marad az edzõ

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szomferi

igazságtartalomtól eltekintve rohadt jó lett ez a kép 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Vezérigazgató, nem a fõszerkesztõ <#awink>

REAL MADRID

Várjál az a legdurvább, hogy a Marca fõszerkesztõje azt mondta, hogy 3 forrásból is megerõsítést nyert az információ 😄 (ezekszerint a 4 jelenlévõbõl? 😄DDD)

REAL MADRID

REALista
Ez aztán a bizonyíték.Egy névtelen sms.Az eszem megáll...
Ez bárki lehet a csapat környékérõl a takarítótól kezdve a portásig.valaki aki tudott a találkozóról és egy kis plusz pénzért még érdekesebbé tette a sztorit, azzal meg nem számolt hogy ekkora balhé lesz belõle.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Egyébként úgy néz ki bepereljük az újságot, amivel a Marca csak veszíthet. Ha nem adja ki a forrását, nincs bizonyítéka, veszít. Ha kiadja a forrását (amit nem fog) a presztízsét veszti és a kutya nem fog többet megbízni bennük.

REAL MADRID

Na a Marca nem nyugszik és kiáll az igaza mellett. A mai számban címlapon egy telefonos kép, aminek tartalma az állítólagos informátortól jött. Na most tegyük fel, hogy tényleg valaki információkat szivárogtat ki, akkor arra a 4 emberre szûkül a kör akik jelen voltak a megbeszélésen. (Perez, Casillas, Ramos, Sanchez) Én valamiért az elnököt ki is zárnám ebbõl a négyesbõl, róla képzelem el a legkevésbé ezt a viselkedést. Ja, vagy lehallgató van a tárgylóban 😄 (de már a tegnap megjelent cikk után az lett volna az elsõ dolgom, hogy ennek utánanézek <#bohoc>) Sokáig el fog még ez húzódni, ami nem tesz jót a csapatnak.

REAL MADRID

LasDen
lehet készülni az újabb clasicóra...hurray....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
sajnos ilyen ez a mai sportújságírás....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Értem én, de ez már a legalja, hogy jön a cáfolat és még az a vezetõ hír.

REAL MADRID

LasDen
valahogy el kell adni azt a kurva újságot....😄

Azert a Marca eleg lazan tolja. Cimlapon nagy betukkel az ultimatumos cikk, alatt meg Perez es a CSK-k cáfolata.

REAL MADRID

Végre hogy valaki kiáll a klubbért. Ennek így kéne lennie, mert a retek média szarászedi a klubot a koholmányaikkal.

Voyager5
Ha jól veszem ki akkor tulképp elküldte a médiát melegebb éghajlatra.
Voyager5
Az elmúlt évek során láthattunk egy csomó értelmetlen dolgot 😊

Amúgy szerintem sem rúgják ki, szerintem majd egy ilyen bla.bla Mourinho az edzõnk, tiszteljük õt.. mindenki jól kijön vele.. bla bla .. õ marad az edzõnk.. a média hülyeséget mond blabla lesz.
Nem lenne most értelme kirúgni, nyáron közös megegyezéssel adios és ennyi.

REAL MADRID

Voyager5
Szerintem vagy megerõsítik a pozíciójában, vagy kirúgják Mourinhot 😄
Szerintem amúgy ezzel kapcsolatban lesz valami- Gondolom a szokásos cáfolat, bla bla bla.

Semmiképp sem tudok elképzelni olyat, hogy Mou távozik, Kaká szerzõdését felbontjuk ...

REAL MADRID

és a kapuba De Gea-t

Leigazoltuk Falcaot, Aguerot es Silvat! <#idiota>

REAL MADRID

Voyager5
Real Madrid's president, Florentino Pérez, will give a press conference at 13:00 CET at the Santiago Bernabéu.

No mi lesz?
Na, Adán most mutasd meg.

REAL MADRID

REALista
Casillas 6-8 hétre kidõlt...:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REAL MADRID

horpeti
Gratula Di Marianak, hogy nem játszhat majd a köv. találkozókon. Egy megnyert meccsen...

miilann04
nevetséges a bíráskodás. megint.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
azt nem láttam 😄

SLICK
Modricnak kurvajó meglátásai vannak!
(nem)

Karanka meg Angy Birdsözik? 😄DD

REAL MADRID

SLICK
nem értem Nacho miért jobb oldalon játszik, Arbeloa meg a balon...

SLICK
hát ezt csak õ baszta el... :|

Bazd Adan, hat ezt meg en is megfogtam volna.

REAL MADRID

horpeti
Na, épp bekapcsoltam a ruszki streamet és gól. 😊 Legalább nem akad.

SLICK
Na Casillas off... remélem nem súlyos 😞

SLICK
Kezdõ: Casillas, Arbeloa, Varane, Albiol, Coentrão, Khedira, Xabi Alonso, Di María, Özil, C. Ronaldo, Benzema

Padon: Adán, Carvalho, Modric, Higuaín, Callejón, Nacho, Morata.

Értem én hogy biztosra megy Mou. De Callejón mondjuk kezdhetne nyugodtan Marcsa helyett, vagy épp Adán Casillas helyett...

Amúgy a belsõ védõpárosnak örülök, néha jól jönnek a sérülések, így van lehetõség cáfolni azokat a híreket, hogy gyengék lennének és el kell adni õket. Bár Albiolt megértem, ha több lehetõséget szeretne. Minden esetre ha Ramos, Pepe, Varane, Albiol megmaradna a következõ idényre, akkor védõ bajaink nem lennének. Carvajal szinte biztos, hogy jön. Ugye Coentraót lehet vinné a Chelsea. A helyére kellene majd esetleg valakit keresni... Hacsak Nachoból nem faragnak bal hátvédet...

Kösz el is felejtettem, olyan rég néztem ott :S

SLICK
A regisztráció határozatlan ideig szünetel!

REAL MADRID

stream?

LasDen

Úgy néz ki Kaká a nykunkon marad :/

REAL MADRID

az volt a másik...

SLICK
nekem tegnap a tetû Malaga vitte el a Mixemet... Amúgy az a poén hogy elsõnek azt is meg akartam rakni, hogy a Barca kikap... Csak hát majréztam 😄

én meg nem mertem rakni a Real gyõzelmet 2es szorzóért. epic fail, pedig meg kellett volna forgatnom bwinen min. 1,7es szorzón 9ezret...

SLICK
miért nem ilyen meccseket játszottunk idény eleje óta? :|

Szerintem a Valencia besokallt, hogy 3szor meccselnek velünk