81624
-
Neoncsoves #75600 vártam a csodát a BL-től, mert bajnokikon erre tartalékoltunk. de most jöttem rá, hogy az AtMa elleni meccsre tartalékolunk ma -
pacclacc #75599 1ik csapat lelkes törekvő , míg a másik túlfizetett öreguras. -
#75598 amúgy te annyira hülye vagy :D -
Neoncsoves #75597 Egyébként nem is értem miért vártam csodát a mai meccstől, megszakítottam jó szokásomat hogy nem nézek Madrid meccset. De nem cáfoltak rám a fiúk -
#75596 sok az ismerős... -
Monoton #75595 Pepe megint integet, beszarás. -
Monoton #75594 :D -
#75593 erről a grösskrautz meg reusről mindig a kiskakas gyémánt félkrajcárja jut eszembe :D -
hugopareiros #75592 rúgna annyit szerintem mint benzin vagy higuain -
Neoncsoves #75591 én felküldeném Nachot, Jesét, Moratat meg ezt a Casemiro gyereket. szokják a légkört -
#75590 am...jövő héten csak 3 gólt kell rúgni és jók vagyunk...:D -
Neoncsoves #75589 na majd KAKÁ:DDDDDDDDD
ja nem -
#75588 az, hogy valaki kiteszi a lelkét egy csapatért, még nem elég. én is játszhatnék ennyi erővel, mert én is megtennék mindent. de ha nem ütöd meg a szintet, akkor nem ütöd meg, és mehetsz.... -
Zenszkij #75587 ez se volt les... -
Neoncsoves #75586 Marcelo-t kifelejtettem ő is jól passzolna a támadó focinkhoz. -
Neoncsoves #75585 leírtam hogy tisztában vagyok a képességbeli korlátaival, de őt nem sokszor láttam sétálgatni és szimpatikus játékos... -
Monoton #75584 Én meg azt nem értem, hogy ha BL-re fókuszáltunk csak akkor ez mi? -
Monoton #75583 Callejón? Láttál mostanában Real meccset? -
#75582 Én még mindig azt nem értem mi volt ma a taktika, halvány fingot nem láttam senkitől sem. -
Zenszkij #75581 gusztustalan volt ez a sárga -
Neoncsoves #75580 kár menteni ezt a csapatot. a következő emberekre lehet építeni a keretből:
Casillas - Lopez - Varane - Özil - Modric - CR - Pepe - Callejón
a többi mehet a levesbe.
Özil: tudom hogy mostanában szar, de az első szezonja mégis isteni volt, simán hozhatná azt - vagy a még jobb szintet
Modric: fürge, technikás, Özillel jó pajtik lennének középen
CR: csupaszív ember, él-hal a fociért és ráadásul tehetséges is.
Pepe: szar meccse van most, de általában stabil pont a védelemben
Callejón: lehet nem olyan technikás mint CR, de a szíve és a klub iránti alázata meglenne ahhoz, hogy fix csere vagy akár néha kezdő is legyen... -
#75579 Higany mekkorát játszott ma is! -
Monoton #75578 Jó nem védem Alonsot, de ez akkor is a védelem hibája volt megint. -
#75577 Na a spanyolok csecsre szaladni mentek németekhez -
Zenszkij #75576 RÓBERTGIDA -
hugopareiros #75575 nekiment a beton a németnek :( -
Neoncsoves #75574 Beton? megint beton volt, nem érte utol ezért inkább fellökte :DDDd -
pacclacc #75572 itt a vége
-
Monoton #75571 Khedira okés, de Xabi még mindig beton és neki nem is a kontrázás a feladata. -
pacclacc #75570 Özil kért egy sárgát magának :DDDDDDDDDD -
Neoncsoves #75569 a probléma már a puszta csapatban való jelenléte. ha lenne helyette egy gyorsabb lábú középpályásunk aki utol is éri a labdát, illetve aránylag technikás, akkor nem lenne gond... Xabi is öreg már, nagyon nem illik bele a kontrázós képbe a gyök2es gyorsaságával... -
IXEMGabeo #75568 mit védett Diego Lopez ott volt a 4. -
Monoton #75567 De ha lehozza Khedirat a középpálya ennél is jobban átjárhatóbb lenne. -
Monoton #75566 BM se jutott még tovább. Na lehet megkövezni :D -
Neoncsoves #75565 Nem Modric a probléma, sokkal inkább a kibaszott lassú Khedira (aki tehetségtelen is) + szintén ikarus busz Xabi Alonso... -
pacclacc #75564 Tudom, abban is biztos vagyok, hogy ez a Dortmund be fog találni legalább 1szer idegenben is, és mi lehet, hogy nem rúgunk ezeknek otthon hármat.. -
#75563 Csak úgy TOL minket az UEFA...szinte már pofátlan, amit Platiniék csinálnak...pofátlan.... -
Neoncsoves #75562 ha nézed az utóbbi pár hónap meccseit Real oldalról, akkor tudod miért veszem olyan biztosnak a német döntőt -
Monoton #75561 Te kit hoznál be ki helyett?
Mondjuk Benzema jöhetne Modric helyére.
-
#75560 már csúnya. Semmi elképzelés nincs.
ÉS ez basz fel, hogy Moutól semmi olyat nem látok mint amitől nagy edző lett...
De ilyen nyomorék csapattal nem is lehet nyerni lófaszt se. Modric, Khedira? Kik ezek bazdmeg?