Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Nyilván egy Casillas szintû kapus nem padozna.. De így akkor a padozó kapusnak tényleg semmi lehetõsége nincs sajnos.
REAL MADRID
akkor iker tuti csere lenne végig ha josé marad az edzõ
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
igazságtartalomtól eltekintve rohadt jó lett ez a kép 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
REAL MADRID
Ez bárki lehet a csapat környékérõl a takarítótól kezdve a portásig.valaki aki tudott a találkozóról és egy kis plusz pénzért még érdekesebbé tette a sztorit, azzal meg nem számolt hogy ekkora balhé lesz belõle.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
Amúgy szerintem sem rúgják ki, szerintem majd egy ilyen bla.bla Mourinho az edzõnk, tiszteljük õt.. mindenki jól kijön vele.. bla bla .. õ marad az edzõnk.. a média hülyeséget mond blabla lesz.
REAL MADRID
Semmiképp sem tudok elképzelni olyat, hogy Mou távozik, Kaká szerzõdését felbontjuk ...
REAL MADRID
REAL MADRID
No mi lesz?
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Padon: Adán, Carvalho, Modric, Higuaín, Callejón, Nacho, Morata.
Értem én hogy biztosra megy Mou. De Callejón mondjuk kezdhetne nyugodtan Marcsa helyett, vagy épp Adán Casillas helyett...
Amúgy a belsõ védõpárosnak örülök, néha jól jönnek a sérülések, így van lehetõség cáfolni azokat a híreket, hogy gyengék lennének és el kell adni õket. Bár Albiolt megértem, ha több lehetõséget szeretne. Minden esetre ha Ramos, Pepe, Varane, Albiol megmaradna a következõ idényre, akkor védõ bajaink nem lennének. Carvajal szinte biztos, hogy jön. Ugye Coentraót lehet vinné a Chelsea. A helyére kellene majd esetleg valakit keresni... Hacsak Nachoból nem faragnak bal hátvédet...
REAL MADRID

REAL MADRID