81624
-
#75720 a Juvenil B-ben játszik -
Monoton #75719 Mekkora gól :DDDD -
#75718 az benne van -
Monoton #75717 Akkor meg Rooney jön ide :D -
#75716 falcao cselzíj(pénz+torres)
lewa bayern,mu?
real-? -
Monoton #75715 Nem baj, jövőre a Falcao - Lewandowski csatárpárossal körbeverjük Európát. :/ -
Neoncsoves #75714 én azt hittem észak-koreai :\ -
#75713 az a 36 csak 9?!:D
zidane fiával amúgy mi van?
ő is castillában nyomja? -
#75712 Morata, vietnami kölcsön játékos. idén a castillaban 36 gólt lőtt eddig. 17 éves tehetség, akit nyáron megvesz a csapat... -
Neoncsoves #75711 ezt elkiabáltam :DDDD -
#75710 az ki?
japán? -
Neoncsoves #75709 eddig lendületesen játszunk, a fiataloktól sokat várok. egy győzelem is benne lehet még... -
#75708 Morata lő egy gólt... -
#75707 legalább a fiatalok jáccanak... -
#75706 az ám acélos védelem :D
X lesz, vagy kikapunk ma. Győzelmet nem várok, legalább meglepődök ha nyerünk -
Monoton #75705 Diego López, Albiol, Carvalho, Pepe, Nacho, Khedira, Essien, Di María, Kaká, Benzema és Morata.
Courtois, Juanfran, Godín, Miranda, Filipe Luis, Mario, Gabi, Koke, Raúl García, D. Costa és Falcao. -
#75704 Biztos nagyon rá vannak szorulva Balotelli nőjére. -
#75703 Azt a kurva élet :D
Lenne majd olyan botrány mint a Chelseanél? :D -
Monoton #75702 :DDDDDDDDDDDDD -
#75701 lesz motiváció
-
Monoton #75700 Csak inkább szomorú, mint vicces. -
#75699 És most akkor melyik is a legnagyobb?:D -
#75698 Vihar a biliben...
Szó se róla, tiszteletem minden rajongói oldal készítőjének, mert rengeteg munka van bennük. -
#75697 szappanopera :D -
Monoton #75696 part 1
part 2 -
#75695 jó kis bari meccs lehetett -
#75694 Mi volt ezt a trónfosztás? -
Monoton #75693 Nagyon nyomja a média Ancelottit a kispadra :S -
Monoton #75692 Igazából szánalmas amit a tulajdonos csinál és engem nem is lepett meg ez az egész. Egyszer már eljátszották ugyanezen okokból, akkor a kilépők egy csoportja megalakította a penamadridista-t ami már a kezdetektől színvonalasabb volt a másiknál. Egyébként a trónfosztás egy nap alatt megvolt. :D Én sok sikert kívánok nekik az régi/új oldalhoz. -
Neoncsoves #75691 megy a bohóckodás, bár számomra mindkettő oldal megfelel(t). de ez az újabb fórumfelülete jobban tetszik. -
#75690 olvastátok milyen kálvária van és trónfosztás készülődik a legnagyobb magyar Real oldal címért? :D -
Monoton #75689 -
hugopareiros #75688 ez volt az első amit 2013tól visszamenőleg találtam:
1964
Semi-Final - FC Zurich 2-1, 6-0 (8-1)
ezen kívül (1964 után) 5 db 2-0ás eredmény született -
hugopareiros #75687 jó böngészést -
neogabe #75686 Sziasztok,
Valaha nyert a Real BL elődöntőben legalább 3-0 arányban a Bernabeuban az utóbbi 14 évben?
Ha igen ki/k ellen, emlékeztek?
Hala Madrid -
Neoncsoves #75685 Ezt kihagytad:
"A szurkolók a “Kevesebb pénzt, több odaadást”, “11 Juanitót, 11 Juanitót akarunk a csapatba”, valamint a“takarodjatok, takarodjatok” rigmusokat skandálták."
mekkora csicskák ezek a játékosok! szarok voltak, tűrjék el a kritikát! -
Monoton #75684 Nem bírják a srácok a kritikát.
"A mérkőzés lefújása után a játékosok nem köszönték meg a szurkolóknak, hogy eljöttek és szurkoltak értük, ami csak olaj volt a tűzre. Az egyik televíziós társaság kamerái felvették, ahogy Pepe Coentraót kéri, hogy tapsoljon a közönség madridi felének, aki ezt láthatóan elutasította.
A Sportyou szerint a Real Madrid két kapitánya, Higuaín és Ramos visszaszóltak a sértő rigmusok kiabálóinak, de nem történt komolyabb incidens, az egész nagyon gyorsan zajlott."
forrás
-
#75683 akkor jól hallottam :D
azért a pápával példálózni. persze értem mit akar vele, de az egészen más. őket ebben a korban választják :D de persze sok sikert neki akár vonul v nem...:) -
#75682 nem biztos még
"Amikor arra gondolok, hogy Konrad Adenauer korábbi német kancellár 73 évesen lépett hivatalba, az új pápa, Ferenc pedig 76 éves, akkor azt hiszem, 67 évesen még én is tehetek valamit. De hogy mihez kezdek, azt csak a szezon befejezés után árulom el" – nyilatkozta.
ki tudja
lehet folytatja
-
#75681 Pep bejelentése idején arról volt szó, hogy idén befejezi...de mintha hallottam volna olyat is, hogy végül úgy döntött, hogy nem fejezi be...nemtudom...