Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voyager5
Szeretsz veszélyesen élni 😄
SLICK
igen komoly... Egyedül Chrome-ot használtam még, de semmi bajom az IE-vel így ennél maradtam

LasDen
IE...srsly? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
IE-n nincs gond

LasDen
yep

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Másnál is?

REAL MADRID

Csak mert az elõzõ nem tetszett <#mf1>

Amúgy meg, "David Beckham announces his salary at PSG will be going to a children's charity.” <#worship>
Kattanj rá!

REAL MADRID

ProGabe
Úúú, egybõl logócsere. Divatdrukker! 😄ddd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Hát még mindig hatalmas a reklámértéke. Nekem egyik kedvenc játékosom, remélem azért nem csak padozni fog.

REAL MADRID

Jó mondjuk ezt majd akkor hiszem el, ha Arbeloa is szól az ügyben vagy lesz videó.

REAL MADRID

REALista
Most olvasom hogy Beckham aláírt a PSG-hez.Azért nem semmi hogy még 37 évesen is tolja...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
LOÁL! 😄

Rockynhooo

😄DDDDDD

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
A Punto Pelota exkluzív értesülése szerint a tegnapi El Clasico után Messi a parkolóban provokálta Arbeloát, aki a feleségével az autójukban ült és távozni készültek. Az argentin többek közt hülyének nevezte a Real Madrid védõjét. Helyszíni szemlélõk szerint az argentin csatár a mérkõzés tetemes részét is Arbeloa provokálásával töltötte.

Varane-nak gondolom, nem mert beszólni, mert csúnyán kivette a játékból 😄_😄?SA_😄SA

Dudek meglátogatta a társakat.

REAL MADRID

Igen, és egész másfajta kezdõ lesz a visszavágón 😄

REAL MADRID

horpeti
Remelem hogy nem lesz ilyen,ez a meccs meglepoen kulturalt volt,osszehasonlitva az elmult classicokkal. Madrid sem volt ultra agressziv. Nekem tetszett a meccs. Viszont a visszavagon dol el minden,szerintem masfajta jatekot fogunk latni.

Adánnál mindenképp jobb.

SLICK
Abszolút jó volt, amúgy nem sokon múlt, hogy belekanalazzon abba a lövésbe is. De nem volt szerencséje.

LasDen
úgy tudom egyszer már kikosarazta a Realt...nem hinném hogy játszana ilyen kis csapatban.....

Én kapusnak is õt hoztam volna <#taps>

Egyébként Diego López is jó volt ma, a gólról nem tehetett.

REAL MADRID

SLICK
Annyira tudtam, hogy valaki ezt a képet teszi be 😄DDD

REAL MADRID

LasDen
ki?? Falcao és ki??

Engem csak az bosszant, hogy sokszor nincs középen senki, csak a két szélen.

REAL MADRID

Rockynhooo
Nem szarok, de sokkal jobb csatáraink is lehetnének náluk.

SLICK
inkább Higuaín helyett

LasDen
Benzema helyett jöhet csatár....😄
amúgy meg tavaly 50 gólt lõttek õk ketten....ne mond már, hogy iszonyat szarok.....50 gól az 50 gól....

SLICK
amúgy túl nagy lehetõségek nincsenek normális befejezõ csatárra Falcaón kívül... Alig van normális csatár manapság. :|

Rockynhooo
Már mióta magyarázom, hogy nekünk egy értelmes csatár kellene 😄 De nem mert Higany az isten 😄 azt rálõni nem bír, Benzema meg csak elbaszni képes mindent.

SLICK
Ramos - Varane belsõ kettõs lassan állandósulhat. Pepe nagy bajban lehet...

Messi ma sem volt sehol. Ha Pepe fent lett volna, még ennyire se láthattuk volna.

SLICK
- moderálva - "viccnek is morbid"
Viccet félretéve, nem kéne piros lap. Amúgy a döntõre mindenki lap nélkül marad, hogy mindenki játszhasson?

REALista
Viszont a gólig nem nagyon volt helyzetük.

Ja, 1v1-ben semmit nem tudnak felmutatni. Visszavágon remélem a Ramos - Varane kettõs fog kezdeni. Carvalho-t inkább ne erõltessük.

REAL MADRID

Vitatkozni nem akarok. 1 Pedro helyzet volt, amire azt mondom, hogy megadható.

<#eljen>
ÕÕÕ, ezzel nem értek egyet. Volt 4-5 teljesen tiszta helyzeteük, ami csakis rajtuk múlott. Nálunk ezen még csinszolni kell😊
LasDen
van 2 csatárunk akik semmire nem jók....fuck yea 😄

horpeti
Jó meccs volt, de fõleg azért, mert kevés volt a fetrengés és a Cirkusz. Nem is értem, miért. Talán mert nem szorult annyira a hurok. Visszavágón szerintem vér fog folyni és lesz piros lap. 😄

REALista
Jó meccs volt.Helyzeteink megvoltak.Simán továbbjuthatunk szerintem ezzel az eredménnyel idegenben csak kicsit pontosabbnak kéne lenni a befejezéseknél...

Varane ma felnõtt. Essien úgy játszott mint régen. A Barca teljesen impotens volt, ha meglõjünk a helyzeteinket, nem lesz probléma.

Elsõ félidönek vége ! Jó meccs volt!

Varane a meccs embere. vitathatatlan sztem

SLICK
hát ennyi hiányzóval így helytállni, egy Barca ellen, nem kis dolog. Remélem továbbjutunk, és a Camp Nouban hozzuk a szokásos jó formánkat. Meglehet, mert ez a Barca se acélos annyira

[HUN]FaTaL
Jó meccs volt 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

REALista
Vaaaaaaaaaaaaaaraneeeeeeeeeeee

SLICK
VARANE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISTEN!!!!

Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
baszki Varane! szép! kár hogy ugrott 1500am <#vigyor>