Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyelen probléma Higuainnal, hogy olyan szinten belassult, amit el sem hiszek. Eddig sem volt cselgép, de legalább a gyorsaságával kompenzálta a technikai hiányosságait.

Kevés õ már ide, akkor is, ha befejezésben néha már Nistelrooyi magasságokban mozog. Ezt se hittem volna 07ben 😊

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

LasDen
tökéletes, minden szavával egyetértek....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Egy kis szösszenet madridista fórumról, amivel én teljesen egyetértek.

"... A csatár dologhoz meg. Ja, és hangsúlyoznám elõre, ez nem Higu-Benzema összehasonlítás lesz, hanem csak néhány gondolatom az argentinról és a helyzetérõl meg a mutatott formájáról!!!!!!!!!
Ugye idejött egy 19 éves kis takony. Eleinte még nem nagyon ment neki a góllövés, de látszott rajta, hogy ennyi sztár között nagyon bizonyítani akarja, hogy helye van a csapatban. Capellotól megkapta a bizalmat, és hát mindenki tudja mi volt azon a bizonyos Espanyol elleni meccsen. Baromi fontos gól a bajnoki címhez.
2008-ban jött Schuster, akitõl megint megkapta a bizalmat és meg is hálálta. Gondolom a Malága elleni 4-3-ra meg a sok fontos pontot érõ 90. perces gólokra is emlékeztek. Bajnoki cím a Realnak.
2009-ben Perez bevásárolt és Pellegrini lett az edzõ. Jött Benzema, Kaká, Ronaldo. Higu megint a kispadra szorult, de éppen csak addig, amíg Benzema nem betlizett, aztán Pelle is kezdõbe tette Higut, és az argentin mivel hálálta meg? Házi gólkirály lett a 94 milliós Ronaldo elõtt. Azt hiszem ez sem akármi.
2010-ben már a vb-n lõtt 4 góljával finoman jelezte az új edzõ felé, hogy rá majd klubszinten is lehet számítani. Megjegyzem sajnálom, hogy az argentinok kiestek a negyeddöntõben, mert ha ez nem így történik, akkor szerintem az Aranycipõs most Higuaín lenne...
Aztán sajnos közbejött a mûtét, de utána nem kellett sok idõ a visszarázódáshoz és mesterhármassal tért vissza. Na meg ugye baromira hiányzott, amíg kórházba volt.
2011-ben megint Benzema kezdett a Zaragoza elleni elsõ bajnokin, de aztán a srác ugye megsérült, és Higu megkapta a lehetõséget. Soroljam? Espanyol 3 dugó, (közben Chile 3 dugó), Betis ellen 3 dugó, Malága ellen õ lõtte az elsõ gólt, a Sociedad ellen meg az õ góljával nyertünk. Ehhez képest megint a kispadon találta magát és a BL-ben sem hagyta Mourinho, hogy Higu végre bizonyítson. Nem csoda, hogy év végén ment a tortúra, hogy megy vagy marad. Én is megkérdeztem volna magamtól, hogy ugyan mit akar még ez az edzõ?Tele volt a sajtó az ajánlatokkal, de az argentinnak csak annyi kellett, hogy beszélgessen Mourinhoval. Számít rám Míster? Igen, Higuaín. Jó, akkor maradok. Ennyi.
Az idén megint ugyanaz a forgatókönyv. Higuaín az év elején tudta, hogy az edzõ számít rá, hiszen ez lett mondva neki. Akart is bizonyítani. A Szuperkupán az õ gólja is kellett a végsõ gyõzelemhez!!!!!
Aztán kezdett a Valencia ellen és gólt lõtt, a következõ bajnokin megint gólt lõtt, a Granada ellen már megint a kispadra kellett ülnie, de azért csereként gólt lõtt. Utána elmaradt a Sevilla elleni gól, de aztán megint egymást követõ 3 bajnokin betalált, a Mallorca ellen ugye 2 gól 2 gólpassz. Na de már látszott, hogy az edzõ mégse bízik benne annyira, mert a Barcelona elleni bajnokin megint nem õ kezdett, a Szuperkupa gólja ellenére sem, meg a bajnoki találatai ellenére sem.
Szóval nyilván azon a meccsen is megkérdezte magában, hogy most akkor mi van? Én is megkérdezném.
A helyzet az, hogy 3 edzõnek már bizonyított. De amíg Mourinho az edzõ, addig, ha megfeszül, sem lesz kezdõcsatár. És így joggal tûnik el az önbizalma. Eddig is minden évben újra és újra be kellett dolgoznia magát a kezdõbe. Csak az a rohadt nagy különbség, hogy a munkájának meg lett a gyümölcse. Most viszont nem. És erre én is ráunnék.
Én is azt mondom, hogy ha jönne mellé egy olyan konkurencia, mint annak idején RvN vagy Raúl, akkor oké, hogy padozik, hiszen a másik jobb nála. De most nem ez a helyzet. És ebben a szar helyzetben ami most van, egyáltalán nem csoda, hogy elmaradnak az utolsó perces gólok, meg a harcos Higuaín. Az éven még csak totál tétnélküli meccseken volt a kezdõben. Ez aztán a bizalom.
Arról nem beszélve, hogy még mindig nem értem, miért Ronaldora épül a játék. Ha nem így lenne, attól Ronaldo még sok gólt lõne. Csak éppen a csatáraink is többet lõnének. ..."

REAL MADRID

Semekkora mert A Madridisták nem néznek Barca mecsset xDDDDDD

Kedves Katalán Barátaimnak Krivánok ÚJ államot, és a rengetek Divatdrukkernek ÚJ csapatot!!!!!

A Castillába vették, de nevezik a BL-re

KATT

Vert már hasonlót. Nem emlékszem túl nagy fröcsögésre, fõleg nem innen.

A 10 éves alregemmel igen... 😊
#74286: Ezt az összes külföldi csapat topicjába bemásolhatod. Amúgy kiváncsi vagyok, ha Messi vert volna egy ekkora öngólt, milyen fröcsögõ kép, kommentcunami lett volna.

Biztos nagy Madrid szurkoló vagy, hogy ennyire képben vagy, ki hisztérika, és ki nem. Nyilván te még Kaka-t akarod a kezdõbe.
SLICK +1.

Oké, de te meg miért az alregeddel pofátlankodsz be?

REAL MADRID

...több a...
Ez arra bizonyíték, hogy Madrid szurklóként nehezen viselem a hisztis játékosokat. A mostani csapatban pedig hisztérika, mint a nyerni akaró játékos.

Ennyi.
SLICK
Én nem nevezném azt szurkolásnak, hogy állandóan a más csapatot szapulnak, nagyképûsködnek. Állandóan azt lesi mi van a mi meccsünkön, csak hogy bele tudjon kötni. Nem fogok senkit megnevezni, de egy ember fossa tele a barca topikot mindenféle bírói döntés megmagyarázásával. Kérdem, mi a fasznak nem megy akkor bírónak, ha mindent jobban tud, meg mire kell lapot adni, kit kell eltiltani örökre...
Meg mégis mi az már, hogy ellenük csak szerencsével szerezhetnek gólt, gólokat. Nem egy akkora kibaszott nagy király csapat, hogy még gólt se kaphatnak.

Érdekes tavaly kuss volt, most kifogtunk egy szar szezont egybõl megnõtt a kis bigája mindnek. CR öngóljára meg egyenesen arconhokizták magukat. Ha jól emlékszem, nemrég a barcánál is lõtt öngólt valaki, talán Mascherano volt az. Igaz nem egy CR, de az is öngól volt. Komolyan annyira gyerekes aki ilyeneken izgul. Meg ez a Varane-os komment is lentebb, vicc. Gondolom kibaszott sokat kellett agyalnod, hogy ekkora oltást írjál!

Mindegy én továbbra is leszarom az ilyet, hisz számomra egy idegen senki, mondhat akármit, nem érdekel. Akinek az értelmi szintje nem bír megütni egy bizonyos lécet azzal szintén nem beszélgetek még való életben se.
Ha annak tûnik, hogy ideges vagyok, nem cseppet sem. Mint szurkoló reálisan látom a helyzetet, el lett baszva a szezon, ez ilyen. Még van lehetõség máshol javítani, arra vagyok kiváncsi sikerül-e. Ha igen akkor örülök, ha nem akkor kicsit idegeskedek, de utána elmúlik, mert minden megy tovább. Nem a múltban kell élni.
Ha meg valaki azzal jön minek olvasok barca topikot: azért, mert mint focit szeretõ embert érdekelnek a hírek és vannak olyan hírek amiket egyéb fórumokon vagy itt olvasok. Szívbõl utálom az olasz focit is, de olvasgatom szintén az õ topikjukat is.
Az meg, hogy valamihez nem szólok hozzá, azért van mert nem akarok. Nem trollkodok más topikjában.

Na de PÍSZ gájz!

Addig jó, míg ezek a kis trollok külföldi csapatoknak szurkolnak ily' fanatikus módon. Ha kijárnának valamelyik hazai csapat meccseire és ott pofáznának élõben, esetleg idegenben, tuti állcsúcson lenne pattintva 1-2 közülük.

horpeti
Trollok szamaban is a Barca vezet😊

SLICK
Jajj a nagy eszesek áttaláltak ide is? 😄

Egy hozzászólás+a barca topik.

Sippie
Egy hozzászólás alapján a 90%? Ezt meséld már el matematikailag hogy számoltad ki 😊
Ez a hozzászólás pedig bizonyíték arra, hogy az SG-s barca drukkerek 90%-a retardált.

A tegnapi meccs a bizonyíték arra, hogy Ronaldo jobb, mint Messi (kváézi õ érdemelte volna az Aranylabdát), hiszen Ronaldo veszélyes mindkét kapura😄😄😄😄😄😄😄😄
Nem értem mit aggódtok egy szaros bajnokin még mindig...

Varane nem tudott menteni Ronaldo elõl? Pedig azt hittem övé a következõ aranylabda..

horpeti
Benzema lövése megadta a kegyelemdöfést a végén.
Nem érdemelték meg, hogy nézzem.

kazai21
Hát egy fél csapat csere.😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK
mehet Khedira, Higuaín, Benzema, Di María, Callejón, Modric.... mind szar

kazai21
De Xabi-Khedira párost se ártana lecserélni most már..

Szép volt! Remélem pár embert eltakarítanak.... Lassan BL helyen se lesznek... Szánalom.

Hát azért azt nem gondoltam, hogy egy fos gólt se bírnak lõni....

Firerock
Remélem mostmár tényleg fejek fognak hullani. Normális csatár nélkül mit várunk? Benzema,Di Maria játékától hánynom kell. Ezek már azt sem érdemlik meg hogy felidegesítsem magam rajtuk.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kazai21
Pocsék játék..<#szomoru1>

SLICK
te jó isten Callejón és Benzema.... Ez szabotálás tényleg baszki

szomferi
úristen... ezt nehezebb volt kihagyni, mint belõni, szép volt <#violent>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SLICK
C is fos. Önzõzik megint. A nagy akarásnak meg nyögés a vége...

szomferi
ez eddig elég förtelem... <#wilting> <#szomoru2>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Firerock
Di Maria játékát miért kell erõltetni? Az utóbbi 5 meccs egyikén se érte el a minimális szintet. Katasztrófa...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

horpeti
Szánalmas a mai játék. "nincs kedv".
Ronaldo minek van a pályán, 1et nem sprintelt. Gyógyuljon meg...
Szenvedés nézni is, de már végignézem, hátha..

SLICK
Cének szóljanak már, hogy még nem volt térfélcsere :c
Amúgy Arbeloa is bekaphatja, inkább integet, hogy les, addig úgy elhúznak mögötte, mint a szar. Még mák, hogy bele tudott lépni a lövésbe a végén.

banok
LA LIGA
22.00 Granada-Real Madrid
tv: Sport1 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
folytatódik a Messi banzáj....most éppen a kispad felé köpött....a galád....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Végén vicces a gangam style Ferguson. 😄

SLICK
hát nagyon kiváncsi leszek, mi lesz a vége :|

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ámen <#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen
Luka Modric is the Real Madrid player with most accurate passes this season in La Liga - 87.4 % ( 533 accurate passes from 610 )

LasDen
jólvan...nyugi...Kaka egyszer elfog menni....😄

Voyager5
Én mint webfejlesztõ, nem tanácsolom neked az IE egyik verzióját sem 😊
De ha persze neked az a kényelmes akkor használd csak 😊
Nagyon remélem, hogy sok játéklehetõséget fog kapni és, hogy a nagycsapatban is bemutatkozhat. Mindenképp véglegesíteni kell a kölcsönt ha beválik, és jöhet nyáron Kaká helyére 😄

REAL MADRID

Leigazoltuk a Castillaba Carlos Henrique Casemirot. Állítólag 20 éves (gyakorlatilag a kép alapján a 30 is lehetne 😄).

REAL MADRID

SLICK
látod nem kell mindenféle hülyeséget használni, IE az isten 😄

Grove4
Nekem is.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Voyager5
Amúgy nekem meg az összes fórumban:

Még nem néztem meg mi lehet.