81624
-
#75760 Nagyon remélem hogy este nem a szokásos felállásban kezdünk majd.Megnéznék egy Ronaldo-Morata-Benzin támadósort de az se lenne rossz ha Higany és Benzin egyszerre játszana hátha úgy megtalálnák végre a góllövő cipőjüket...:) -
hugopareiros #75759 csöcsök -
#75758 Valami jó kis minimáldesign kéne. Egy jó kép, mellette valami kis szöveg egy szép, modern betűtípussal. Semmi extra.
Esetleg lehetnének rajta csöcsök. Csöcsök mindig, mindenhol lehetnek! Talán még egy kiskutya is! -
#75757 Balotelli felajánlotta a csaját, ha döntőbe jut a Real
Amikor azt hisszük, Balotelli mindent elkövetett már, amivel sokkolni lehet az emberiséget, képes rátenni egy lapáttal. Bővebben (FourFourTwo)
-
pacclacc #75756 Holnap este két jó dolog lesz, vajon melyik fog jobban esni? Madrid továbbjut vagy a Pizzám? Szerintem kívánjatok jó étvágyat :D -
#75755 ne kapkodd el, jó munkához idő kell :D -
Monoton #75754 Lehet holnap összedobok valamit. -
#75753 Én bármit el tudok képzelni, 5-1, 1-1, 0-2.
De persze BVB-Bayern szeretnék, de murinho csapatát sose írnám le:S
Nagy stratéga. -
#75752 jó hát, azért lesnél mindenki integetni szokott...az az első, amit a védők megtanulnak :D -
#75751 én egy 2-1-es győzelmet tippelek.... -
#75750 Semmi nem lesz itt. Fogadkoznak állandóan, aztán jön a nagy lélektelen játék. Meg leshelyzeteknél az integetés meg pofázás :D 1:0 vagy 1:1es eredményt várok. -
#75749 hát most ebből vagy óriási pofára esés lesz vagy világraszóló győzelem
na de vajon melyik lesz?:D
-
#75748 haladni kell a korral -
#75747 főleg, hogy mostmár nem menő a madridistáról hírezni :D -
#75746 mondjuk lassan úgyis kéne egy új dizájn -
Monoton #75745 Gondoltam egy kis változatosság, de azért lementettem az előző kódot :D -
#75744 I don't want to be their STRENGHT!! I want to be their STRENGTH! -
#75743 Egyébként ez elég gáz így, mármint ez a videó. Főleg, hogy az első meccs végén szinte mindenki be volt durcázva, még a a szurkolókat is alig akarták megtapsolni, erre tessék... Most meg tőlük várják a nagy segítséget. -
#75742 Te hackeltél? -
Monoton #75741 Ez mind szép és jó, már csak saját magukban kellene hinniük. -
zsotesz #75740 pe2013-ban lejátszottam a meccset, 5-1-re nyertem a Madriddal , ez jó lenne kedden is -
#75739 En meg hiszek benne. Ha osszeszedik magukat,egy 3:0 nem lehetetlen. Persze reg lattam mar annyira kuzdeni oket,hogy tul bizakodo legyek. Azert egy jo meccset varok,es drukkolni fogok. -
Pukkka #75738 Na, elvileg jön Geoffrey Kondogbia. Végre egy értelmes igazolás lenne. -
hugopareiros #75737 Én ma azt álmodtam, hogy 6-1re vezettünk a Dortmund ellen :D -
#75736 Pillanatra még én is elhittem, hogy tovább tudunk jutni. -
"Spends millions on players. Can't get an HD camera." :D -
Monoton #75734 Igazi madridista :D -
#75733 úristen :D:D:D -
#75732 egy bizonyos Howard Webb lesz a bíró kedden...hallottatok már róla?? milyen bíró? :D -
#75731 LOL
-
#75730 az elmúlt néhány hónapra visszamenőleg mondj olyan meccset ahol olyat csinált Pepe, ami favágásra utal. Ha volt is valami, az kb olyan szintű szabálytalanság lehetett, mint amilyet minden meccsen láthat az ember és még csak nem is volt nagyon durva. Mellesleg, ha normálisan néznél Real meccseket, láthatnád mennyivel visszafogottabb Pepe játéka. Sokat változott jó irányba a természete.
Viszont a trollkodást ne erőltesd, mert itt ez kevés, másrészt téged még a Barca topikból is kiutáltak a butaságaid miatt, mint a rühes malacot. ? Úgyhogy az internetes "barátaid" nem fognak neked segíteni :c
De ha már rajolsz, akkor mivel magyarázod azt, hogy a "kedvenc" Barcád is csak akkor tudott mit kezdeni a Bilbaóval, mikor a tápos törpe felment a pályára és tulajdonképpen egy nyomi gólt lőtt. Igaz ahhoz kellett a bilbaói védők irgalmatlan nagy közreműködése is.
Vagy esetleg csíp a pisi mert döntetlent játszottak és itt éled ki magad? -
IXEMGabeo #75729 Pepe simán megérdemli mer egy favágó:D:D -
#75728 Na Atleticónak nagyon rügyezik a szopó ág évek óta :D És még jól se játszottunk :D -
#75727 de még a bíró is ott volt közel, nem igaz nem adott rá sárgát. Aztán húzhatott volna zuhanyozni. -
#75726 de megint megússza baszná meg. Mit lecigánykodott a Bernabéuban is, mikor odaütött Ramosnak. Meg még sorolhatnám.
-
Monoton #75725 Na Costa megint kezdi. -
Monoton #75724 csakabarca! -
#75723 és miért rohadjon meg? -
#75722 hát akkor a szarnak adunk pofont :| -
IXEMGabeo #75721 vicc az Atletico támad erre a Di Mariá jó napot fog ki és belő 2 gólt...rohadjon meg:D