Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Szerintem a dereka miatt nem játszotta végig a meccset!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Én már csak azt nem értem miért Beckhamot cserélte le Lux!
Én az egyik védekezõ középpályást cseréltem volna le!

REAL MADRID

DJ Bee18
Jó volt ez a csapat, a sérülés elõtti (!) Ronaldoval hoztuk volna szerintem. De az probléma, hogy mivel nincs szélsõ középpályásunk, így nincs, aki széthúzza a védelmet, így pedig kisebb területen tömörül az ellenfél védelme középen, és ugye mivel szélsõnk nincs, épp ott próbálkozunk, ahol a legnagyobb a tömörülés, ott pedig egy jó formában lévõ Ronaldo nélkül nem lehet mit tenni. (pl. v. Nistelrooy stílusú játékos sem tudna micsinálni) Szerintem a középpályán már hülyeség Ballackkal erõsíteni, kéne szélsõnek a másik a Ronaldo 😄 (õt úgyse adják 😄), vagy pl. Pires (csak már mondjuk õ se fiatal, de egy kb. olyan minõségû játékosra lenne szükség. De szerintem csak ez Luxe hibája, hogy a széljátékot nem erõlteti

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

zaki
hát igen, pöcs perez

Elkellene ide figo. 😞

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Nh Shevits
<#ravasz1> hmmm...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

Neuman
Az lehet

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
az hogy változtatgatja a csapatot annak több oka is van. van sok jó játékosunk akik nem férnek el a pályán (Raul+Zidane+Baptista+Robinho egyszerre pl túl sok), vagy sok a sérült, vagy egy gyenge eredmény után próbálkozik
Neuman
Valahol ez az edzõ hibája! Mert minden meccsen próbálgatja a cspatot, hogy lenne a legjobb, persze ezt is kell! De nem tudom hogy ennyire szét szórt legyen a csapat hogy senki nem találja a helyét! Voltak szép meg mozdulásai Zidane-nak, de a végére elfáradt! Beckham-et meg végképp nem értettem hogy miért kellet lehozni, bár én nem vagyok edzõ és lehet nem úgy látom át a dolgokat mint luxemburgo.

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
De mind1 majd lassan újra összerázódik a csapat! A Barcat meg jól elverjük!!!

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
amúgy iszonyatos csodákat tudunk mûvelni. elöl senki sem segíti a támadásokat, így egy támadóra 2 védõ jut. hiába nem mennek fel segíteni, a középpályát 3 mp alatt átjátszák, majd hátul van 5-6 védõ, mégis üresen van a 2-3 támadóból egy. valahol a középpályás futkorászásban elvesznek az emberek.
zaki
ezt mondom én is. de szép lett a gól, nincs mit szépíteni. 1-1 elég a továbbjutásra. kiv. vagyok kit kapunk majd a kiesési rendszerben

Neuman
Robinhonak se volt napja! Vagy csak csatárnak nem jó mert semmit nem mert el vállalni.

!!!HALA MADRID!!!

Neuman
Tényleg szép volt de mázlis is! Roberto épp akkor lépett ki és így átment a lába között! De szép volt!

!!!HALA MADRID!!!

robotnyk
Luxe még mondjuk lecserélhette volna Casillast, vagy Ramost, hátha akkor sikerül kihoznia ebbõl a meccsbõl is vereséget.

Beckham megint a legjobb volt, és nem elõször, hiába nagyobb divat még talán a csapatnál is jobban utálni.
REALista
Mit fogott CASILLAS!!!

McFrost
sajna nem láttam semmi véletlent benne, csak a szépségét és tudatosságát

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
mind1 , gogog tovább Madrid

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
mázlista gól, véletlen találta el így a zsugát bátyja<#shakehead>

REALista
Ne már!Ez most mér???

McFrost
hónap gólja öcsi!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

EOX
LOL gól

Retteketet

gabber_saviola
basszus <#shakehead>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
baze, 1-1 milyen levente góllal <#sir>

gabber_saviola

McFrost
így van!

gabber_saviola
hajrá Real Madrid

zaki
thx <#worship><#eljen><#smile>

gabber_saviola

<#smile>

gabber_saviola
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

robotnyk
kétszer is les volt a gólunk elõtt, btw nem érdekel. de Guti vehetne magának egy agyat, ha nem egy ilyen töketlen bíró vezeti a meccset (amúgy azt sem kéne ám a törlesztés mellett elfelejteni, hogy 20 mpn belül 2 tiszta 11est nem fújt be), akkor játszhatunk 10 emberrel 1 félidõt megint
báttyó02
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zaki
nektek khuss itáliai kecik <#smile><#mf2><#nyes> 😄

gabber_saviola
járt volna Gutinak a piros lazán

McFrost
Gutinak sima piros törlesztésért!

zaki
BUNYÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ VAN<#boxer><#mf1><#vigyor1><#eplus2><#worship>

zaki
hát eddig egy elég csúnyát lõtt :c

Guti O_O

BUDA > miskolc.

zaki
1-0, Guti <#smile>

EOX
GÓL, 1-0

Retteketet

REALista
Végre beválalják a játékosok az egy-egy elleni cseleket!

REALista
A ti "kiöregedett" Zidane-otok eddig elég jól játszik!!!HAJRÁ MADRID!

Juninho megint lõ egy szépet majd 😛

😊

REAL MADRID

zaki
döntetlenre meg sosem fogadok 😄

zaki
én nem mertem a Madridra fogadni <#zavart2>

franc0
lõttök gólt

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
döntetlenre fogadtam
bízok bennetek, remélem lõttök lt, mert a lyon biztosan

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Az igaz de nekünk inkább most kellene segítség!

REAL MADRID

Sheva
Ballackal nagyon jól járnátok

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.