Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
BL
REAL MADRID
ahogy írtam, a hidegrázással kevert hányinger kerülget, mint a németekkel kapcsolatban általában.
de.
1) ha nem akarunk rövidtávon megint eladósodott középcsapattá válni, akkor egy klasszis irányító kell, mert Guti nem az, ahhoz nem elég higgadt és kiegyensúlyozott, Zidane pedig kiöregedett, nálunk már semmit nem fog alkotni.
2) ingyen van. nem fizetünk érte 2 jó szezonért 60 milliókat, és nem hozzuk fel ezáltal az ex-csapatát, lásd Juventus.
3) így talán lesz plusz pénz egy új csatárra.
REAL MADRID
godrot asni enis segitek!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A cikkbõl szinte semmit nem értek de ha igaz akkor az egy jó elõre lépés!
CSak kár hogy 2006-tól!<#sir>#sir>
REAL MADRID
A Marca értesülései szerint Michael Ballack a Real Madrid elsõ igazolása a 2006/2007-es szezonra, miután a német középpályás elfogadta a blancok ajánlatát.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
REAL MADRID
!!!HALA MADRID!!!
Én már semmin sem lepõdök meg. <#kuss>#kuss>
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
!!!HALA MADRID!!!
Kiváncsi leszek a téli igazolásokra!
De lehet azt már nem Lux szervezi, tervezi!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
szép, ha mûtik, akkor majd márcuis környékén talán újra játszhat
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Ronaldinho hogy elment mellette!?
REAL MADRID
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
de amugy sok golt carlos miatt is kapunk hogy felfut, és nem ér vissza..
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Salgadot meg remélem télen eladjuk a picsába. Nem értem mi a pöcsért kell erõltetni a felfutásait ( õ nem egy paripa 😄D ) mikor se beadni, se cselezni nem tud <#conf>#conf> Érdekes mindkettõ Ronaldinho gól akkor esett amikor Salgado éppen az ellenfél térfelén próbálta megváltani a meccset madridi részrõl, de ugyebár visszafutni már nem volt ideje, Ramost meg simán át lehetett játszani, és meglett a két gól <#shakehead>#shakehead> Zidane meg vonuljon vissza! Casillas volt az egyedüli ember akiben nem csalódtam ezen a meccsen sem.
A legnagyobb tiszteletet madridi részrõl meg a szurkolók érdemlik meg, akik már kínjukban állva tapsolták a nagy rivális ellenfelet. no comment.
Hozzuk ide Nistelrooyt meg Henryt és akkor talán gólokat is képesek leszünk lõni, mert Ronaldo ha sérült, ha formán kívül van akkor aztán képtelenek vagyunk betalálni az ellenfél hálójába.