Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rengeteg volt az eladott labda!
Bár az utolsó 5 percen nagyon nyomtunk. De a foci 90 perces játék!
REAL MADRID
mit kell mingyár leszólni?
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Annyira szánalmas vagy, még a gyenge pontodat is kimutatod. Grat...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
lehet hogy ez még megmenti Lux-ot, de szerintem jobban járna a Madrid ha nem húzná már a menesztését. Plusz a télen igazoljanak zongoracipelõket és labdaszerzõ középpályásokat. Osasuna példája legyen az orruk elõtt, én onnan egy sztárt sem tudok mondani, mégis...
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
BUDA > miskolc.
REAL MADRID
REAL MADRID
BUDA > miskolc.
Imádom a meséket!<#worship>#worship><#worship>#worship><#taps>#taps><#taps>#taps>
REAL MADRID
REAL MADRID
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
BUDA > miskolc.
BUDA > miskolc.
REAL MADRID
Real Sociedad: Riesgo; López Rekarte, Labaka, Jauregi, Garrido; Garitano, Mikel Alonso, Xabi Prieto, Aranburu; Nihat és Uranga.
Real Madrid: Casillas; Salgado (Diogo), Helguera, Pavón, Roberto Carlos; Sergio Ramos, Zidane, Pablo García, Guti (Beckham); Robinho és Baptista.
Baptista ma bizonyíthatna végre...
kicsit nagyobb offenzívára számítottam..<#vigyor>#vigyor>
egyébként élénken él az emlékezetemben egy Beckham-beszólás spanyolországból:
"Hijo de puta". (link)
Ezek most csak úgy eszembejutottak.
egyébként semmi bajom a Madriddal csak kíváncsi voltam a reakciókra.
kétségkívül érdemes volt, legalább tanultam egy kicsit spanyolul <#ravasz1>#ravasz1>
REAL MADRID
Na most sztem nagyon jól jártunk vele!
Az elõzõ meccseken rendre a legjobb volt!
kivéve amikor nem.<#nyes>#nyes><#worship>#worship>
REAL MADRID
Ennek ellenére Luxemburgo nem lehetett teljesen nyugodt, hiszen számtalan olyan esettel találkozhattunk már, amikor a vezetõség ugyan bizalmáról biztosította az aktuális szakvezetõt, de ezt nem szemelõtt tartva, késõbb mégis meneszti. Ez ma nem történt meg, ugyanis a madridi gárda vezérkara bejelentette, hogy Vanderlei Luxemburgo jelenleg még abszolút élvezi az elnökség bizalmát, s a brazilnak nincs oka aggoldalomra, így nyugodtan folytathatja a megkezdett munkát. Persze ki tudja mi lesz akkor, ha a fõvárosi gárda mondjuk vasárnap vereséget szenved az Anoetában, a Real Sociedad ellen...
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Szerintük nem az edzõ hibája a rossz teljesitmény hanem a játékosoké!
REAL MADRID
REAL MADRID
Tegnap gólt lõtt! <#MF2>#MF2>