Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Vasárnap ismét a pontszerzés reményében léphet pályára a Castilla, a 15. fordulóban a Gimnástic vendége lesz a csapat.

1. Xerez 31 pont
...
12. Gimnástic 19
13. R. M. Castilla 18
...
22. P. Ejido 11

A "C" csapat a Getafe "B" vendége lesz, jó lenne ha megõriznék elsõ helyüket.

1. Real Madrid "C" 32 pont
...
7. Getafe "B" 19
...
20. Aranjuez 12

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Az Independiente csatára, Sergio Aguero is felkerült arra a listára, amit a csapat Dél-Amerikában dolgozó megfigyelõi küldtek Madridba.

Ronaldo nagy valószinûséggel jácchat a Getafe ellen.

Rudee
A Chelsea után mi is beálltunk a sorba a Boca Juniors középpályásáért, Fernando Gago-ért. Még csak 19 éves, jó lenne leigazolni.

robotnyk
Helguera 3 évre hosszabbított
En egy madridi uttal is megelegednek kerlek alasan. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Rudee
Szívem szerint ki is költöznék, csak hát nem én nyertem meg a 2 milliárdot 😄

Dejo dogod van rudee kollega. O.o

Rudee
Most pont itt vagyok, a költözködésnek szerencsére már vége. Az elmúlt heteket Madridban és környékén töltöttem. El classico, BL meccs, bajnoki, VB pótselejtezõ meg néhány edzés megtekintése volt a fõ program a mindennapi semmittevés mellett. Sokat tudnék írni, de nem tudom hogy hol kéne elkezdeni.

Az elõzõ meccseket nem akarom most itt hirtelen értékelni, elég sokat lehetne azokról is írni. A sok sérült és épp hogy felépült, meccshiányos játékos eléggé meghatározó volt. Ballackról kint nemsokat lehetett hallani/olvasni, ez persze nem zárja ki hogy hozzánk jön. Sokakkal együtt én is rühellem, de az eddig eltelt bõ 3 hónap megmutatta, hogy össze kell rakni egy végtelen keretet.

Szombaton Getafe-veréssel kell folytatni a bajnokságot.

jAsOn VoOrHeEs
Casillas: <#worship><#worship><#worship>
A csapat legjobbja. Ha õ nem hosszabított volna meg a szerzõdését, én nemtom mit csináltam volna pereccel! <#vigyor1>
Feldaraboltattam volna a testét, a fejét meg kitûztem volna a stadion fõbejáratához <#mf2>

Másik érdekes hírecske:
Kuyt a Realban? <#wow2>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Lattyatok ez a mi Casillasunk. 😉

<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

REAL MADRID

zaki
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#eljen><#taps><#worship><#eljen><#taps>

DJ Bee18
Perez csak nem olyan hülye 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

DJ Bee18

2011-ig meghosszabbította Iker Casillas nyáron lejáró szerzõdését a Real Madrid! Mint arról már korábban is több alkalommal beszámoltunk, a kiváló kapuvédõvel már régóta szeretett volna megállapodni a királyi gárda vezérkara, s több olyan eset is volt, amikor a a spanyol sajtó már kész tényként kezelte a szerzõdéshosszabbítást, ám csak a mai nap sikerült lezárni a tárgyalásokat.

Casillas több alkalommal is hangsúlyozta, hogy bár hízelgõek azok az ajánlatok, melyeket az elmúlt hónapokban kapott (többek között az Arsenal is versengett Casillas kegyeiért), õ ennek ellenére kizárólag a Madridban képzeli el a jövõjét. A világ egyik legjobb kapuvédõjének tartott Casillas a Real Madrid hivatalos oldalának egyébként a következõket nyilatkozta új kontraktusával kapcsolatban: "Nagyon boldog nap ez számomra, örülök, hogy végre sikeredett megállapodnunk. Most már csakis az jár az eszemben, hogy minél több címet nyerjek a Madriddal. Hónapokon keresztül csak arról beszéltek, hogy elhagyom a csapatot, de az volt a vágyam, hogy itt maradjak. ...

DJ Bee18
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#taps><#eljen><#eljen>

robotnyk
Iker, blanco hasta 2011

hurrá!
Robinhoval az a baj hogy kap egy rugást majd 3 hónap

robotnyk
kb 250 ezer carnetos van összesen
báttyó02
jah,fõleg akkor nagy szó ez,ha megnézitek pl. a bilan topikot,ahol szinte csak képekbõl áll az egész topik....

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

DJ Bee18
egyébként észrevettétek, hogy a focicsapatok közül a Real Madrid topic a legnagyobb hsz-számú? 😄DDD
Amúgy Rudee hova tûnt, még mindig költözik? 😊

REALista
Ezt jól megmondtam!!!

REALista
Robinhonak jobban ment a játék akkor még Ronaldo is jó formában játszott!!!Mostanában az a baj hogy egyedûl van a kapu elõtt három védõvel és így nehéz gólt rugni!

DJ Bee18
igazuk van, nem várhatta el senki tõle, hogy ilyen sérüléshullám alatt brillírozzon úgy, hogy most jött át Európába. Szerintem ha a Realnak majd menni fog, és esetleg bajnokságot nyer, Robinho az Aranylabda szavazáson biztos az elsõ tízben lesz, ha belejön. Csak egyenlõre ez a kérdés, hogy menni fog-e a Realnak

DJ Bee18
de a kérdés az, ki számít szurkolónak?? az is aki leül a TV elé és szurkol, vagy akinek kártyája is van róla???

DJ Bee18
Perez koma, ennyi emberrel nem is kéne kibaszni <#ejnye1><#ejnye1>

zaki
REALista
Szerintem Casillas nem a Realból fog visszavonulni de még pár évig biztosan marad!!!

Igen, igen kivallo eszrevetel! 😄
Visszaterve, tutkó h marad.. realnál nõtt fel, nem fog elmenni csak azert mert szarul megy most a csapatnak a jatek. Es perezpapa se olyan balf. h a csapat legerosebbjet kiadja a kezei kozul. 😉

franc0
ha nõvel csinálod akkor lehet csak igazán eredménye, gyerek formájában. de ne menjünk bele 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

A real Casillas nelkul olyan mint a szex nõ nélkül.-> Eredmenytelen. 😄

Sztem ez nem jelent semmit!
Bár jobb mint 50!

REAL MADRID

REALista
Casillas azt nyilatkozta nem olyan rég hogy 60% az esély arra hogy szerzõdést hosszabít!

zaki
lejár nyáron a szerzõsése, és még nem hosszabított

Neuman
Miért õ is el akar menni?

!!!HALA MADRID!!!

REALista
Ha már itt tartunk akkor Casillas-nak is maradnia kéne!!!Bár szerintem maradni is fog!

Na igen de már nincs sok ideje!

REAL MADRID

Neuman
Luxemburgoval sincs semmi baj néha csinál furcsa dolgokat, de hát ki nem?
Idõ kell neki is!

!!!HALA MADRID!!!

hát Õ ne is

BUDA > miskolc.

Neuman
Csak Roberto ne menjen el!

!!!HALA MADRID!!!

zaki
pont ezt akartam én is írni <#nevetes1>

REALista
Csernus doktort a Madridba!!!

DJ Bee18
Igen, a Lyon elleni meccsen kívül ez igaz mindegyikre. Akkor viszont igazoljanak sztár pszichológust 😄DDDD

REALista
Szerintem a a 11-esig jól játszottunk!Az a baj hogy akkor megy igazán jól a csapatnak ha sikerül legalább egy gólt lõni!!!

zaki
perez <#merges3>

DJ Bee18
Mostmár bebizonyosodott. A játékosokkal és az edzõvel tényleg nincs semmi gond. Hanem valami pszichológiai baromság lehet, a Bilbao elleni meccs is ezt igazolja. Ugye ahol elsõ félidõben 0-ák voltunk, 1-0 volt a Bilbaonak, aztán a második félidõ harmadik percében gólt fejelt Robinho, és egybõl beindult a gépezet. Most is az elsõ gól után úgy beindultunk, hogy végül majdnem nyertünk is. Tehát a Bilbao ellen egy félidõ alatt 3 gól, mst pedig 5 perc alatt 2 gól, tehát a csapat nem lehet olyan rossz. De akkor mi lehet a baj? A nyomás, motiválatlanság? Vagy pl. Zidane túl rutinos?? Vajon mi???