Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bázeg Guti

BUDA > miskolc.

srácok légyszi valaki mondja meg hol tudok élõ meccset nézni a neten.
gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
bazmeg bekem <#shakehead>

Villant a piros =/

BUDA > miskolc.

aren
mit ne mondjak ez a real el mehet borér ezzel a játékkal hol van a régi real amikor 1rintõs játékkal lõtekk 10000gólt!!??Nyilasinak igaza van totál és ezt írtam pár napja nem csak a védõk a hibásak a gólokban inkább nem õk a fõ ludasok szerintem.reméljük a javulást és a régi szép real játékot.
na nézzük tovább!
By

Aren

jAsOn VoOrHeEs
Hát vezetünk, vezetünk, de nem ez a meccs fogja megváltani a világot <#vigyor0>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

ollé roni

de jó lenne már valami bumm....

gabber_saviola
mi ronda már az oldalad .....

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

zaki
Ronaldo, 1-0 <#smile>

robotnyk
nem unod még?
robotnyk
a Haaland ügy óta miféle tisztelet jár neki?
Bazz, Cassano-t is ide akarják hozni? PfuuJJ
Ezek az átigazolási hírek egyre rosszabbak.
Eddig nem volt semmi bajom Perez-el de most?

REAL MADRID

zaki
én láttam, szánalmas volt :/

REALista
Ja én láttam!Durva volt vazzeg.Hátrányban így a kapus ölébe emelni egy 11-est!!!!Remélem Ronaldo rug ma egy mesterhármast!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee
Cassano Rómában már csak bohóckodik, persze ettõl függetlenül benne van a 10 legunszimpatikusabb focista közt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Külön öröm látni, hogy már csak 2 játékos hiányzik sérülés miatt.

DJ Bee18
Cassano produkcióját láttátok tegnap?? Ha ezek után Perezék meg akarják venni, akkor itt tényleg komoly bajok vannak... (de ennyire biztos nem hülyék 😄)

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Rudee
A MU Debrecen elleni BL selejtezõin láthattuk, hogy milyen ha valaki túlságosan is tiszteli. Felõlem lehetne 27x-es VB elsõ gyõztes, ugyanúgy utálnám az alattomos játéka miatt.

DJ Bee18
A Getafe elleni keret
Kapusok: Casillas és Diego López.
Védõk: Salgado, Diogo, Helguera, Mejía, Pavón, Raúl Bravo és Roberto Carlos.
Középpályások: Gravesen, Pablo García, Beckham, Baptista, Zidane, Guti és Tébar.
Csatárok: Ronaldo és Robinho.

Na Ronnie remélem most góllal tér vissza...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Nh Shevits
Neszidjátok agybafõbe Keane-t mert a jelenlegi madridi keretbõl nemsokan tudnak olyan eredményeket felmutatni mint Õ.
lehet hogy nem kell nektek, szerintem sem való a Real-ba, de egy kis tiszteletet...

csöcsõ

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

jAsOn VoOrHeEs
Ha Perez idehozza Keane-t, akkor én szervezek egy turista utat Madridba, és egész napos idõtöltésként pedig Perezt verjük majd agyba fõbe. A program természetesen ingyenes lesz, a résztvevõknek csak az utiköltséget kell majd állniuk! 😄
Egyszerûen rühellem én is ezt a Keane-t, beképzelt kis... Ráadásul már 34 évesen nem új csapat, hanem inkább egy fájin kis járókeret után kéne néznie. <#mf2> <#vigyor1>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

robotnyk
lehet hogy jól jönne egy olyan karakter a csapatba, mint Keane, de az ilyen karaktereket nem úgy kell igazolni, hanem kialakulnak egy csapatban általában. másrészt a stílusából adódóan kb 10 perc alatt kiállíttatná magát, mert a spanyol bajnokságban különösen jellemzõ a hozzámérsz-fekszem-úgyislefújják a töketlen bírók stílus.
REALista
Szerintem Keane nagyon nem illik bele a képbe!!!De ez igaz Cassanora is!

... még én is!
Sztem nem kell a Madridnak!

REAL MADRID

Rudee
Keane-t nagyon rühellem, sõt...

Rudee
Ha összekerülünk, akkor legalább egyszer teltház lesz Milánóba. Igaz, hogy sírva mennek haza a szurkolóitok, de az minket nem érdekel.

zaki
Roy Keane a Reallal is tárgyal

Madrid, december 2., 12.40 Óriási szenzáció lehetne az ír madridi szerepvállalása.

Legközelebb már lilában örülhet

A Manchester Unitedtõl közös megegyezéssel elváló Roy Keane, a Vörös Ördögök korábbi csapatkapitánya rengeteg klub figyelmét felkeltette, mióta távozott az Old Traffordról. Egy ideje már a Celticet tartják a legesélyesebbnek a futballista megszerzésére, a skótok azonban komoly vetélytársat kaptak, a hírek szerint ugyanis Keane ügynöke, Michael Kennedy tárgyalt a Real Madriddal.
Florentino Perez, a királyi gárda elnöke állítólag nagy csodálója a középpályásnak, akinek "vonzerejét" csak növeli az a tény, hogy ingyen igazolható. A tervek szerint féléves szerzõdést ajánlanak Keane-nek, majd az idény végén újra a tárgyalóasztalhoz ülnének. Elképzelhetõ tehát, hogy David Beckham megkapja, amit akart: az angol válogatott csapatkapitánya gyakran hangoztatta, hogy szívesen játszana újra egy csapatban az egykori Nottingham-játékossal - lehet, hogy ez most valóra válik.

nb1.hu

erre inkább nem írok semmit 😄ASDASDASDAS

robotnyk
alakul egy újabb szar vb a válogatottnak :S
zaki
mielõbbi gyúgyulást kívánunk neki

robotnyk
DONGUBA
ja bazzzzza meg

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

robotnyk
Xavi kidõlt kb 6 hónapra, úgy látszik a sérüléshullámunk fertõzõ
Ki tud nekem egy olyan webcímet adni, ahonnan letölthetõek az idei meccsek góljai? De nem csak a real góljai, hanem az ellenfélé is. Talán videóösszefoglalókat tud valaki neten?
dankaa
REAL MADRID SZURKOLOI OLDAL!!!
Néézzzétek meg!!!

\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!

ezt pont te mondod?Remélem én is hogy a realt kapjuk a bl-be.

Rudee
Hinni a templomba kell, meg abba hogy az Inter idén nem fog annyira leszakadni a dobogósok mögött...

azt hittem real játékosként ^^

Rudee
Cúperrel még Inter játékosként veszett össze.

ja bocs aki madridban játszik az tökély

aren
Hi all!

Nem ártana lehet hogy sokan nincsenek megelégedve vele de tény 1 helyzet egy gól neki ettõl Ronaldo.
Hajrá Real Madrid!

Aren

REALista
Jó lenne ha Ronaldo tényleg játszana a hétvégén!!!

aren
hi all!
Én még nem írtam ide de ahogy látom közétek tartozom.
A real teljesítmnye mostanában igaz nem valami fényes de én kitartok a csapat mellett még ha így is játszanak.egy szakkomentátor azt mondta nem biztos hogy mindig a real védelmével van gond ha oda eljut a labda át kell hogy menjen a középpályá ahol a szûrõk vannak.Zizu klasszis de szerintem kiégett a reálból Beckham tetszik ahogy mostanában játszik Guti nem mindig de nem rossz de szerintem elférne még ide pár jó ember.Csatárok vannak sajna sérültek kivéve Robinhot.én nem vagyok megelégedve a játéával sokat kell még fejlõdnie hogy klasszis legyen cselezni lehet hogy tudde néha ott vannak a társak a pályán és nem csak õ de ettõl függetlenül érti amit csinál!
Ez az én véleményem!
Ezektõl függettlenül HAJRÁ REAL MADRID!!!
Remélem mostani alakalommal gyõznek!!!
Üdv mindenkit!!
By all!

Aren

REALista
Ez már szinte hihetetlen! A Real Madrid csapata az elmúlt hetekben nem nyújt valami fényes teljesítményt, ennek ellenére a fõvárorosi gárda hazai mérkõzéseit sorra teltház elõtt játssza, s ez csöppet sem túlzás, ugyanis a királyi gárda az elmúlt négy (!) hazai bajnoki mérkõzést csordultig telt lelátók elõtt játszotta, s ez a sorozat szombaton tovább folytatódik, ugyanis a Real Madrid hivatalos oldalán keresztül a klub bejelentette, hogy a szombaton este 20 órától esedékes Getafe elleni mérkõzésre már nem lehet jegyet kapni, így a Real Madrid-Getafe mérkõzés is teltház elõtt kerül megrendezésre.

REALista
Ja szerintem se!Nagyon nem illene a képbe!Egyébként úgy veszem észre, hogy a játékosok támogatják Luxemburgot!

Rudee
Wenger soha nem jönne Madridba, legnagyobb szerencsénkre.

Rudee
Eddig csak a taplókkal veszett össze.

Kiveve Figoval ugye. Amugy Scolari nem az a tipikus sztáreddzõ.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Scolari az helyre rakná a csapatot.Bár Ronaldoval nem valami jó a kapcsolata.Ronnie mindenkivel összeveszik

REALista
Szerintem Wenger-rel nem járna jól a csapat!!!Maradjon inkább Luxe!