Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BUDA > miskolc.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
BUDA > miskolc.
na nézzük tovább!
By
Aren
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
de jó lenne már valami bumm....
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Ezek az átigazolási hírek egyre rosszabbak.
Eddig nem volt semmi bajom Perez-el de most?
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Szar Bayern, szar Bayern :)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Kapusok: Casillas és Diego López.
Védõk: Salgado, Diogo, Helguera, Mejía, Pavón, Raúl Bravo és Roberto Carlos.
Középpályások: Gravesen, Pablo García, Beckham, Baptista, Zidane, Guti és Tébar.
Csatárok: Ronaldo és Robinho.
Na Ronnie remélem most góllal tér vissza...
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
lehet hogy nem kell nektek, szerintem sem való a Real-ba, de egy kis tiszteletet...
csöcsõ
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Egyszerûen rühellem én is ezt a Keane-t, beképzelt kis... Ráadásul már 34 évesen nem új csapat, hanem inkább egy fájin kis járókeret után kéne néznie. <#mf2>#mf2> <#vigyor1>#vigyor1>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Sztem nem kell a Madridnak!
REAL MADRID
Madrid, december 2., 12.40 Óriási szenzáció lehetne az ír madridi szerepvállalása.
Legközelebb már lilában örülhet
A Manchester Unitedtõl közös megegyezéssel elváló Roy Keane, a Vörös Ördögök korábbi csapatkapitánya rengeteg klub figyelmét felkeltette, mióta távozott az Old Traffordról. Egy ideje már a Celticet tartják a legesélyesebbnek a futballista megszerzésére, a skótok azonban komoly vetélytársat kaptak, a hírek szerint ugyanis Keane ügynöke, Michael Kennedy tárgyalt a Real Madriddal.
Florentino Perez, a királyi gárda elnöke állítólag nagy csodálója a középpályásnak, akinek "vonzerejét" csak növeli az a tény, hogy ingyen igazolható. A tervek szerint féléves szerzõdést ajánlanak Keane-nek, majd az idény végén újra a tárgyalóasztalhoz ülnének. Elképzelhetõ tehát, hogy David Beckham megkapja, amit akart: az angol válogatott csapatkapitánya gyakran hangoztatta, hogy szívesen játszana újra egy csapatban az egykori Nottingham-játékossal - lehet, hogy ez most valóra válik.
nb1.hu
erre inkább nem írok semmit 😄ASDASDASDAS
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Néézzzétek meg!!!
\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!
Nem ártana lehet hogy sokan nincsenek megelégedve vele de tény 1 helyzet egy gól neki ettõl Ronaldo.
Hajrá Real Madrid!
Aren
Én még nem írtam ide de ahogy látom közétek tartozom.
A real teljesítmnye mostanában igaz nem valami fényes de én kitartok a csapat mellett még ha így is játszanak.egy szakkomentátor azt mondta nem biztos hogy mindig a real védelmével van gond ha oda eljut a labda át kell hogy menjen a középpályá ahol a szûrõk vannak.Zizu klasszis de szerintem kiégett a reálból Beckham tetszik ahogy mostanában játszik Guti nem mindig de nem rossz de szerintem elférne még ide pár jó ember.Csatárok vannak sajna sérültek kivéve Robinhot.én nem vagyok megelégedve a játéával sokat kell még fejlõdnie hogy klasszis legyen cselezni lehet hogy tudde néha ott vannak a társak a pályán és nem csak õ de ettõl függetlenül érti amit csinál!
Ez az én véleményem!
Ezektõl függettlenül HAJRÁ REAL MADRID!!!
Remélem mostani alakalommal gyõznek!!!
Üdv mindenkit!!
By all!
Aren
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!