Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
amíg perez a boss, addig nem fogunk újabb bl-t, vagy bajnokságot nyerni. õt kéne a picsába elküldeni. mondjuk nyártól. jöhetne egy abramovics 2. új csapatot kell építeni. Zidanet, Beckhamet el kell küldeni a levesbe

zaki
most komolyan, ilyen baromságot miért írkálnak? Mourinho egy vicc. fényévekkel vezetik a tabellát, bl-ben is az 1ik favorit, miért jönne el pont Madridba? ott minden rendbe van, itt meg semmi sincs rendben. Wenger sem jön el az Arsenaltól, õ onnan fog nyugdíjba vonulni, ráadásul jövõre kész az új stadionjuk, esze ágában sincs eljönni Angliából. Capelloval ue a helyzet, mint Mourinhoval. kurva jó a csapata, utcahosszal vezeti a bajnokságot, bl-ben nagy esélyesek, ennyi erõvel Fergusont, vagy Ancelotti is jöhetne hozzánk, mert qrva jók.

max azt tudom elképzelni, hogy nyártól jön ezek közül valaki, de hogy most senki enm fogja átvenni a csapatot most a télen, az 100

Del Bosquet kell visszahozni, ahogy Rudee is mondta. ha nem õ, biztos vki olyan fog jönni, akinek nincs most csapata. Le Guen, Deschamps, Hitzfeld, mittomén

Na csak ezt ne mondtad volna!

Itt nem a magyar fociról van szó!

REAL MADRID

REALista
Jose Mourinhót nagyon kedvelem, nagyon jó edzõ, de biztosan nem jön!!!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Garcia
tökmind1 ki lesz itt az edzõ, mert nem rajtuk fog múlni...

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

Jose Mourinhót: 100% hogy nem lesz a csapat edzõje, hacsak nem olyanfajta edzõ aki kihívásokat keresi! 😊

Arsene Wengert: Perez kicsi kedvenc franciája 😊Nem áll neki jól a Real kispadja

Fabio Capellót: Õt + én nem akarom 😊

REAL MADRID

REALista
A hétfõi lapok úgy tudják, hogy a fõvárosiak vezetõsége Arsene Wengert (Arsenal), Fabio Capellót (Juventus) vagy Jose Mourinhót (Chelsea) látná szívesen a "galaktikusok" élén.

Nemrég még a jelenleg pihenõ német Ottmar Hitzfeld is a jelöltek listáján volt, ám a Bayern München ex-mestere a Real bevásárlási politikájára vonatkozó bírálatai miatt kegyvesztetté vált. A 11 hónap után távozott brazil Luxemburgo helyére ideiglenesen Juan Ramón López Carót, a tartalékegyüttes eddigi trénerét nevezték ki.

robotnyk
összességében csalódtam Luxeban, taktikailag csõdöt mondott, és nem tudott mit kezdeni a mentális problémákkal, sõt idén még a tavalyinál is rosszabb lett a helyzet, szinte nem volt meccsünk piros lap, meg lökdösõdések nélkül.

Carotól nem várok sokat, mintahogy a csapattól sem feltámadást így nagy hirtelen.
franc0
ezen én is gondolkodtam

reménykedjetek...

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

zaki
már õt is? én csak lászló csabáról hallottam

Ramore
Nem hallottátok, hogy a magyar edzõképzés fejét, a világhírû sikeredzõt, mezey doktort akarja megszerezni a Real?
robotnyk
ha szerez jegyet...
DJ Bee18
ez is érdekes:
2005.11.01. Roberto Carlos: Luxe ott lesz a BL döntõjében

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

zaki
😄DDD

hát igen, ilyen a foci

DJ Bee18
ez érdekes, szalagcímek...
2005.11.24. Töretlen a bizalom Luxemburgo iránt
2005.11.25. Butragueño bízik Luxemburgóban
és aztán:
2005.12.04. MENESZTETTÉK LUXEMBURGÓT!

DJ Bee18
De most akkor mi lesz a sok brazillal??? Meg akiket venni akartak, Cicinho, Ricardinho üzlet ugrik???

DJ Bee18
csak ideiglenes, sztem télen már jön valaki, sztem Le Guen lesz az, ez az érzésem valamiért

Nagyon nem szeretném ha õ lenne az edzõ!
De hát mit tehet egy szurkoló?!<#falbav> 😞

REAL MADRID

REALista

Hát mit lehet mondani?Sok sikert az új edzõek!!!/Keane nélkül/

franc0
Hitzfeld-re fogadok

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

zaki
bazze, tudjátok ki kell ide? LÁSZLÓ CSABA <#smile><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Csupa rossz hír mára! Több nekem nem kell!, megyek aludni. Jó ccakát!<#fogmosas><#wave><#worship>

REAL MADRID

Egy újabb szomorú hír! Sztem!<#sir>

REAL MADRID

Folytatódik a Roy Keane-ügy: ezúttal a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson beszélt egykori csapatkapitányát érintõ értesüléseirõl. A lovaggá ütött skót szerint a Real rövidtávú szerzõdést ajánlott Keane-nek.
- Azt hallottam, hogy Roy Keane már aláírt a Realhoz - mondta Fergie a Guardiannak. - Úgy tudom, hogy januártól májusig játszik majd ott, ami könnyedén elképzelhetõ.
Ferguson leszögezte, semmi gondja azzal, ha az egykori nottinghami játékos Madridba szerzõdik. A menedzser és Keane állítólag barátságban váltak el egymástól, így nincs is miért haragudnia a mesternek...

enbéegyponthu sazl nem lehet százra venni

BUDA > miskolc.

És a várva várt szomorú hír!!!<#sir><#rinya><#shakehead>

REAL MADRID

jAsOn VoOrHeEs
López Caro repülõre ült!

Már szinte majdnem biztosra vehetjük Luxe menesztését.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Rudee
Gimnástic-Real Madrid Castilla 0-1
G.: Soldado

Soldado 10 góljával immár egyedül vezeti a góllövõlistát.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
VISSZA DEL BOSQUET <#smile><#smile><#smile><#smile><#smile><#worship><#eljen><#smile><#eljen><#smile>

DJ Bee18
Deschamps nem nagyon kéne, csak nem olyan hülyék, hogy egy kirúgott edzõt vesznek föl.

DJ Bee18
szerintem azon dõl el minden, hogy az új edzõ mikor jönne, mertha télen már jönne Le Guen (Capello biztos nem hagyja a Juvet a felénél ott), akkor nem lenne olyan nagy gond, de ha nyárig Caro marad, akkor ebbõl nagyon rossz dolgok fognak kisülni. De reménykedjünk, hátha csak a média kavar, és Luxe elõállna egy nagyon jó meccsel a hét közepén, még megoldódhatna minden.

Rudee
Ha tippelnem kéne, akkor én is franciát mondanék. Hogy Le Guen vagy Deschamps az nekem végülis mindegy, egyiket se szeretem. Elõbbit a Lyon elleni BL meccs elõtt már nagyon emlegették, utóbbira szerencsére csak tavalyról emlészem.
Ha Luxe-t elküldik, akkor én csak egy megoldást látok. Perez papa odasétál Del Bosque-hoz, alázatosan bocsánatot kér minden szemétségéért, és a stadion elõtt leszopja ha kell.
Ha ez nem sikerül, amire nagy az esély, akkor esetleg Hiddinket lehetne felkérni. Igaz Perezt ismerve még az is megeshet, hogy visszahívja Queiroz-t.

Egyébként minden tiszteletem Lopez Caro-é, nagyon jól összerakta a Castilla-t (félidõben most is vezetnek, Gimnástic-R.M. Castilla 0-1). Én pont ezért nem nevezném ki, bár biztosan megérdemelne egy lehetõséget. Nem túlzok nagyot, hogy ha Caro Castilla-tól történõ "eltvolítását" Del Bosque kirúgásához hasonlítanám. Kell gondolni a jövõre is, a Castillanak pedig nem szabad kiesnie. A fiataloknak a másodosztályban szereplés nagyon sokat számít, hosszú távon sokat nyernénk, ha Caro foytathatná amit elkezdett.

mint tudjátok én nem vagyok Real drukker, de sztem ha menesztik Luxe-t akkor geci hülyék - minden csapatnak vannak mélypontjai és a Real-nál most ez az (LUx-al simán kilábalnának belõle) ez most teljesen ugyanaz lesz sztemm mint Del Bosque-val

ui.: Luxe geciyó edzõ olyan mint Vicente Del Bosque volt!!!

Azt olvastam hogy Wenger a legesélyesebb a posztra, bár nagyon nem illik a képbe!
De talán így megnõne az esély Henry szerzõdtetésére! 😊

REAL MADRID

zaki
és ott van még Deschamps, vagy Hitzfeld is

DJ Bee18
Sztem Le Guen lesz az, neki nincs csapata éppen. Murinho tényleg lol, még Benitez is, Capellora még van esély hogy a Juvet ott hagyja. Szerintem Le Guennel nem járnánk rosszul, még akár jobban kijönnénk a váltásból, de ha nyárig ez a Noname spanyol marad 😊, akkor game over

Nh Shevits
lol. Capellót, Murinnyót sosem szerzik meg...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

REALista
Ha ez igaz oda a szezon!!!!!!VAZZEG!

DJ Bee18
Bazzz meggg
MA MENESZTHETIK LUXEMBURGÓT!
cikk itt

Akkor eleg nyogvenyelosen, de nyertunk. 😊
Huhh ez jo cucc Rudee ez KELL. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Laffite
Ezért mondtam, hogy õskövület vagyok 😊 Amúgy a kérdésedre a válasz valóban költõi, ez tény, sajnos...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

zaki
"Zidane nem vitte volna tovább miután kézzel ér bele"

viccelsz? egy profi játékos nem áll meg, csak ha lefújja a spori. szerinted megállt volna, hgoy kéz, kifelé szabadrúgás, elnézést, vagy mi? 😄

Laffite
Ez bizony így van, illik elõbb rákérdezni.
Egyébként én ezt nem éreztem szándékos szabálytalanságnak, inkább csak egy átgondolatlan mozdulatnak, így a veszélyes játékot végül is le lehetett fújni, de ami a fair playt illeti, azt inkább a gól elõtti mozdulatnál hiányoltam. Biztos vagyok benne, hogy pl. Zidane nem vitte volna tovább miután kézzel ér bele. Hozzáállás kérdése. Bár lehet, hogy egy õskövület vagyok, aki még azt hajtogatja, hogy a fair play fontosabb mint az eredményesség...

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

gabber_saviola
a hét animációját én csináltam, nem kellett volna szólni, hogy felrakod?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
Az 1989-90-es szezon 107 madridi gólja.
Többek közt Butragueño, Michel és Hugo Sanchez találatai.

(lassú, de megéri)

Rudee

Rudee
Maradt az 1-0, Beckham kiállítása miatt az utolsó 35 percet emberhátrányban jáccottuk.

A Roni golja teljesen szabalyos volt. Nemtom nem lattad h hogyishivjak fejerol pattant a labda roni kezére? Nem tortent szabalytalansag es jo volt az itelet.
Amugy nem tudtam vegignezni sajnos, mi is lett a vegeredmeny?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Rudee
Beckham ma kissé idegbajosan jáccott, Salgado meg hozta a szokásos gyenge formáját. Ha megjön Cicinho, akkor talán összeszedi magát.

robotnyk
tiszta mentális defekt van a csapatnál, alig játszunk végig meccset 11 emberrel, rossz idõben kapjuk a gólokat, pl miután mi lõttünk, meccs elején, félidõ környékén, stb.

Ronaldo amúgy kézzel tette maga elé a labdát, de amíg nem változtatnak a bíráskodáson, addig ez benne van, sõt ahogy kihasználják ezt a játékosok, egyre több ilyen lesz. viszont a másik oldala meg az hogy legyen sok ilyen vitatott gólunk még a szezonban, hadd fõjenek a fikázók a saját levükben.