Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
max azt tudom elképzelni, hogy nyártól jön ezek közül valaki, de hogy most senki enm fogja átvenni a csapatot most a télen, az 100
Del Bosquet kell visszahozni, ahogy Rudee is mondta. ha nem õ, biztos vki olyan fog jönni, akinek nincs most csapata. Le Guen, Deschamps, Hitzfeld, mittomén
Itt nem a magyar fociról van szó!
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!
Arsene Wengert: Perez kicsi kedvenc franciája 😊Nem áll neki jól a Real kispadja
Fabio Capellót: Õt + én nem akarom 😊
REAL MADRID
Nemrég még a jelenleg pihenõ német Ottmar Hitzfeld is a jelöltek listáján volt, ám a Bayern München ex-mestere a Real bevásárlási politikájára vonatkozó bírálatai miatt kegyvesztetté vált. A 11 hónap után távozott brazil Luxemburgo helyére ideiglenesen Juan Ramón López Carót, a tartalékegyüttes eddigi trénerét nevezték ki.
Carotól nem várok sokat, mintahogy a csapattól sem feltámadást így nagy hirtelen.
2005.11.01. Roberto Carlos: Luxe ott lesz a BL döntõjében
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
2005.11.24. Töretlen a bizalom Luxemburgo iránt
2005.11.25. Butragueño bízik Luxemburgóban
és aztán:
2005.12.04. MENESZTETTÉK LUXEMBURGÓT!
De hát mit tehet egy szurkoló?!<#falbav>#falbav> 😞
REAL MADRID
Hát mit lehet mondani?Sok sikert az új edzõek!!!/Keane nélkül/
REAL MADRID
REAL MADRID
Folytatódik a Roy Keane-ügy: ezúttal a Manchester United menedzsere, Sir Alex Ferguson beszélt egykori csapatkapitányát érintõ értesüléseirõl. A lovaggá ütött skót szerint a Real rövidtávú szerzõdést ajánlott Keane-nek.
- Azt hallottam, hogy Roy Keane már aláírt a Realhoz - mondta Fergie a Guardiannak. - Úgy tudom, hogy januártól májusig játszik majd ott, ami könnyedén elképzelhetõ.
Ferguson leszögezte, semmi gondja azzal, ha az egykori nottinghami játékos Madridba szerzõdik. A menedzser és Keane állítólag barátságban váltak el egymástól, így nincs is miért haragudnia a mesternek...
enbéegyponthu sazl nem lehet százra venni
BUDA > miskolc.
REAL MADRID
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
G.: Soldado
Soldado 10 góljával immár egyedül vezeti a góllövõlistát.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ha Luxe-t elküldik, akkor én csak egy megoldást látok. Perez papa odasétál Del Bosque-hoz, alázatosan bocsánatot kér minden szemétségéért, és a stadion elõtt leszopja ha kell.
Ha ez nem sikerül, amire nagy az esély, akkor esetleg Hiddinket lehetne felkérni. Igaz Perezt ismerve még az is megeshet, hogy visszahívja Queiroz-t.
Egyébként minden tiszteletem Lopez Caro-é, nagyon jól összerakta a Castilla-t (félidõben most is vezetnek, Gimnástic-R.M. Castilla 0-1). Én pont ezért nem nevezném ki, bár biztosan megérdemelne egy lehetõséget. Nem túlzok nagyot, hogy ha Caro Castilla-tól történõ "eltvolítását" Del Bosque kirúgásához hasonlítanám. Kell gondolni a jövõre is, a Castillanak pedig nem szabad kiesnie. A fiataloknak a másodosztályban szereplés nagyon sokat számít, hosszú távon sokat nyernénk, ha Caro foytathatná amit elkezdett.
ui.: Luxe geciyó edzõ olyan mint Vicente Del Bosque volt!!!
De talán így megnõne az esély Henry szerzõdtetésére! 😊
REAL MADRID
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
Huhh ez jo cucc Rudee ez KELL. 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
viccelsz? egy profi játékos nem áll meg, csak ha lefújja a spori. szerinted megállt volna, hgoy kéz, kifelé szabadrúgás, elnézést, vagy mi? 😄
Egyébként én ezt nem éreztem szándékos szabálytalanságnak, inkább csak egy átgondolatlan mozdulatnak, így a veszélyes játékot végül is le lehetett fújni, de ami a fair playt illeti, azt inkább a gól elõtti mozdulatnál hiányoltam. Biztos vagyok benne, hogy pl. Zidane nem vitte volna tovább miután kézzel ér bele. Hozzáállás kérdése. Bár lehet, hogy egy õskövület vagyok, aki még azt hajtogatja, hogy a fair play fontosabb mint az eredményesség...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Többek közt Butragueño, Michel és Hugo Sanchez találatai.
(lassú, de megéri)
Amugy nem tudtam vegignezni sajnos, mi is lett a vegeredmeny?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ronaldo amúgy kézzel tette maga elé a labdát, de amíg nem változtatnak a bíráskodáson, addig ez benne van, sõt ahogy kihasználják ezt a játékosok, egyre több ilyen lesz. viszont a másik oldala meg az hogy legyen sok ilyen vitatott gólunk még a szezonban, hadd fõjenek a fikázók a saját levükben.