Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez melyik meccs lesz?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

zaki
drága f*szom... <#guluszem1>
hogy fogunk kiállni? <#wow2>

Kapusok: Diego López és Codina.
Védõk: Sergio Ramos, Raúl Bravo, Diogo, Pavón, Mejía és Arbeloa.
Középpályások: Gravesen, Tebar, De la Red, Javi García, Balboa, Adrián Martín és Jurado.
Csatárok: Robinho, Baptista, Soldado,Barral

REAL MADRID

zaki
nyomjátok be a keretrõl a listát légyszíves, kösz

Pedig ezt is Lux nevezte! Ha jól tudom!

REAL MADRID

Rudee
Az esti meccsre nevezett keretet látva nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek. Igaz, hogy már biztos a második hely, de ennyire nem kéne tartalékolni a hétvégi bajnokira.

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
<#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2><#zavart2>

Rudee
Pontosan nem tudom, valahol mintha 2007-et olvastam volna régebben.

zaki
legközelebb mikor lesz? <#miaz>

sztem fenyegesd meg hogy kap 1 felkiálltó jelet ha nem mond le <#idiota><#idiota>

zaki
örülnél, ha olyen géped lenne, mint amilyen az aláírásodban van mi? <#vigyor>

Rudee
1. Lemond
2. Megölik
3. Öngyilkos lesz
4. Természetes halált hal
5. Legközelebb nem választják újra

Sztem sehogy!

REAL MADRID

DJ Bee18
Perezt amúgy hogy lehetne eltüntetni, amikor õ az elnök????

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Rudee
Hierro lehet az új sportigazgató.

Rudee
Ezzel vége mindennek, újból kezdõdnek majd Perez idióta igazolásai.

Madridizmo
REALista, köszönöm !

könnyû leugatni, akkor mondj vm.i jó megoldást

bandyx

Garcia
miért szerinted az utolsó 4 edzõ fel tudott mutatni valamit? sorra buknak bele a Realba az edzõk... valószínü itt nem velük van gond... Pereznek meg sajnos nincs ellenfele a pozícióért így simán választották meg újabb 5 évre..

A gravitáció nem létezik. Csak a Föld szivat. Hala Madrid! || Hajrá Magyarország!

zaki
Arrigo Sacchi is távozott

nah, má csak perez papának kéne lelépnie

😄

Õ a megváltó!

REAL MADRID

Sztem még mindig azt hiszi ez a FM topic!!!<#eplus2>

REAL MADRID

zaki
Joacqim- õ ki? <#idiota>

ez valami All Star team? 😄

Hát persze az mindent megold!

REAL MADRID

ezt mibõl gondolod

bandyx

és akkor ti mit gondoltok, hogyan lehetne felrázni az összes kifacsart sztárt?
itt már csak a teljes átalakítás segíthet

bandyx

zaki
jó, de ennyi zséje még abramovics bácsinak sincs 😄

di stefaon, figo és még sorolhatnám kik a barcelonából igazoltak a madridba, a pénz világában ma már semmi sem lehetetlen

bandyx

vagy ide

REAL MADRID

Nh Shevits
ez ide akart menni ügye?

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

De nagyon ám!!<#worship><#eljen>

REAL MADRID

Szóhoz se jutok! Ezt mind te találtad ki vagy használtad a súgót is?

REAL MADRID

dankaa
Holnap Naon elverjük az Olympiakost(remélem)<#vigyor3>galeon.com/realmadridfans/img/golestemp/oli2

\"Real Madrid es el MEYOr club del mundo!\"iHALA MADRID!

franc0
biztos Football Manager-ben szedte össze 😊

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Gondolkozzál már ember! Ebbõlhányan játszanak a madridban? Hárman. Arról nem is beszélve, hogy ha eladnánk az egész Klubot, akkor se adná oda a szarszalonna Messit.... És akkor még a többi ászról nem is beszéltem...
Ezt te tényleg komolyan gondoltad?
mi a véleményetek errõl a felállásról:
Casillas-Cicinho,Ramos,Del Horno-Joacqim,Gerrard,Mascherano,C. Ronaldo-Messi-Adriano,Robinho

bandyx

REALista
López Caro nagycsapathoz való távozása után, a Real Madrid Castillának új vezetõedzõ után kellett néznie, s szerencsére nem kellett sokat várni arra, hogy kiderüljön, mostantól ki trenírozza a nyerõ szériában lévõ fiatalokat. A vezetõség úgy határozott, hogy Miguel Ángel Portugal személyében egy rutinus tréner veszi át Soldadóék irányítását, akitõl mindenki azt várja, hogy folytassa a López Caro által megkezdett munkát.
Portugal 1979-tõl 1983-ig maga is megfordult a Real Madrid felnõttcsapatában, ahol összesen 35 tétmérkõzés erejéig lépett pályára, melyek során 1 gólt ért el. Portugal labdarúgó múltja tehát nem elhanyagolható, ám edzõként eddig komolyabb sikereket nem tudott elérni, már csak azért sem, mert eleddig egyszer sem dolgozott olyan helyen, ahol kirobbanó sikereket lehetett volna elkönyvelni. Az 50 éves tréner eddig megfordult a Gimnástica Arandina csapatánál a spanyol Tercera Divisiónban, valamint dolgozott még a Real Madrid különféle korosztályos csapatainál is. Az új edzõ elõre nem meghatározott ideig marad a Castilla trénere, ugyanis nyilván ha López Caro megbízatása lejár a felnõttcsapatnál, akkor õ elsõbséget élvez Portugallal szemben a Castilla kispadján.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista

Rudee
Szobaton nem kis feladat vár a Castilla-ra, otthon kéne megverni a 2. heyen álló Recreativo-t. A Soldado-Uche párharc nem lesz gyenge, a góllövõlista elsõ és második helyezettje egymás ellen bizonyíthat.

Madridizmo
Ha tudjátok légyszi rakjátok be a többi játékos autogramját is !

Rudee
Nem Luxe, hanem a klub szerzõdteti (Cicinho esetében szerzõdtette) õket.

Rudee
Cicinhoék ettõl függetlenül jönnek.

REALista
Azért azt ne felejtsük el hogy Zidane-nak nagyon sokat köszönhetünk, sokat tett a csapatért!!!Most nincs jó formában de szerintem fog õ még javulni!Ráadásul õ is azt nyilatkozta hogy nem feltétlenül akar mindíg kezdõ lenni és nem sérûl be ha esetleg lecserélik!!!!Egyébként Beckham szerintem nem teljesít rosszul, de ha vennénk pár jó középpályást akkor kiszorulhat a csapatból!Na de ki tudja mi lesz itt még idén???

Neuman
Hogy ti miért akartok mindig mindenkit elküldeni???
Zidane kezd újra játszani, Beckham-el meg semmi baj. Robinho még nem az igazi de ha úgy fog játszani mint az elõtt,aakor vele se lessz semmi baj!

!!!HALA MADRID!!!

zaki
nem a mostani piros lapja miatt mondtam, hanem általánosságban. nekem nem tetszik a játéka. sztem sokat nem tett le az asztalra, amióta itt van.

1 biztos, nem lesz egyszerû dolga az új edzõnek. amíg perez ilyen barom, sok jóra nem számíthatunk

Hát Beckham lenne az utolsó akit most elküldenék! Jó most itt ez a piros, de õ szinte minden meccsen hajtott! Ugyanúgy segítette a támadásokat mint a védekezéseket!

Zidane sztemis menjen + Helguera(kár hogy meghosszabította a szerzõdését)

De Robinho sem nõtt fel a csapathoz!

REAL MADRID

Nh Shevits
Én Luigi Del Neri-t nézném meg a kispadotokon. Csak kiváncsiságból.

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!