Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
ennek a jordi albanak mindkét lábát elkéne törni

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

de azért azt elmondod, hogy az ütközés után miért a lábához nyúlt egybõl? REFLEX? 😄D

Persze hogy beleveri.... Mikor nem volt szabálytalanság és leszinészkedi magát a földre!!! Legalább vigyázhatna magára... Elmehetne megnézni a Pankrátorok hogy csinálják, tanulhatna tölük!

horpeti
Eddig jó, de lassan kezd elszabadulni a pokol! Barcából ki fog jönni minden színészi dolog, de ahogy látom, mi is fetrengünk rendesen (helyes, mert most mi nekünk jön jól).

Amúgy azért van pár faragós pillanat, Arbeola kitesz magáért.. 1 sárgával nehogy baj legyen.

Persze, és lábát miért fogta? 😄

REAL MADRID

Jordi mit csinál ez a szerencsétlen hülye!!!!!????

SLICK
Alba mekkora egy ratyifiú 😄 Akciófilmekben repülnek ekkorákat mint amilyet õ most 😄

[HUN]FaTaL
Fejét baszta bele a talajba miután összeesett, nem volt színészkedés (de komoly szabálytalanság sem), látszott a lassításon.

Viszont kabaré, amit a csapat csinál, simán továbbmentek szerintem.

http://goo.gl/gd6Zi5

szabii98
..😄

I met God. She's black

Hihetetlen ez a színészkedés.

REAL MADRID

ez a Jordi Alba hatalmas forma 😄 tud róla hogy többszáz kamera veszi ezeket a mozdulatokat?: DDDDDD

szomferi
itt és itt lehet nézelõdni 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szabii98
hoppá na helyzet van

I met God. She's black

szabii98
nekem ez megy

de elég fos a minõség :/

I met God. She's black

Waczkor
Más streamek?Mert egyik se jó teljesen😞

XBOX Live Gamertag:Waczkor

HD sopcastet talált valaki?

tobias88
Most nem azért de Varane-t 1 év alatt teljesen átnevelte Bölöni László? Ekkora viccet én még nem hallottam <#idiota>
<#taps><#taps><#taps> Remélem bizonyít.

REAL MADRID

LasDen
Higuaín????????????

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabii98
A Real Madrid kezdõcsapata: Diego López, Varane, Ramos, Coentrão, Khedira, Cristiano Ronaldo, Özil, Xabi Alonso, Arbeloa, Higuaín, Di María.

I met God. She's black

REAL MADRID

Stream? Vagy esetleg olyan csatornákat írjatok ahol nézni lehetne. Digisportom nincs :S

LasDen
látványosan nem lehet feladni ugye. a presztizs, a nézõk elvárják, hogy menjenek és nyerjék meg, mégha csak egy zacskó negró jár érte....szép csöndbe ki kell kapni és csá 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

horpeti
Hetvegen a Castilla jatsszon,hogy legyen pihenõ😊 De kivancsi vagyok,mennyire akarjak majd feladni a Classicot. Ha ma tovabbjutunk,akkor konnyebb leadni,minthogy 2 buko a manchester elott. Remelem legalabb az egyiken tovabbjutunk,hogy legyen izgalom az idenyben.

REALista
Teljesen mindegy hogy melyikük nem lõ gólt kezdõként...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
gondolom higuaín fog kezdeni, mivel a 7végi a legkevésbé fontos meccs, így ma és jövõ héten is benzema kezdhet, mert hát olyan jó....😄

A hétvégi kezdõre kíváncsi leszek 😄

REAL MADRID

kazai21
😄DDDDD

Mi equipo favorito: Real Madrid

Grove4
Lájkold fészbukon a trollfoci nevû oldalt. Ott mindent megtalálsz az MB1-rõl (ti. egy gag az egész, valamelyik nagytudású kommentelõ így írta le és azóta poénból így használják). Mennyei Bajnokság!

Van még pár trollfoci szleng! 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

<#ticking><#vigyor1>

REAL MADRID

REALista
Szakadok...😄D:😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

szomferi

sírok gyerekek <#vigyor><#vigyor>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

horpeti
Xhanyi!! 😊)

Christiano Kenesei <#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen
...de MB1?? 😄DD

SLICK
"targoncásént is remekül megállja a helyét..." itt végem lett 😄

Ez nagyon jó 😄DDDDDD

REAL MADRID

LasDen
Rengeteg igazán kitûnõ csatár játszott a Real Madridban a klub történelme során. Azonban csak 13 tudott közülük 100 gólt elérni a La Ligában. A Deportivo ellen szerzett góljával, Gonzalo Higuaín csatlakozott ehhez az elithez.
Az argentin támadó hetedik szezonjában tudta elérni ezt a gólszámot, 179 mérkõzésen. Ráadásul, 25 évesen õ a második legfiatalabb játékos a listán Raúl után.

azért ehhez gratula. a tizen gólokat mindig megrúgja, ahogy idén is...

LasDen
nah, befikáztam laudrupot, úgyhogy nyert egy (gagyi) ligakupát....😄

Szerintem Carvajal nem szorítaná ki a kezdõbõl Arbeloat.

REAL MADRID

SLICK
Kettépisálnám a TV-t egybõl.

Monoton: Mondjuk ha netalán-tán megesne az a "csúfság", hogy két csatárt játszatnánk, akkor az a poszt végülis meg is szûnne.
Lenne két csatár, két szélsõ, egy irányító és egy vkp. Na meg a védelem.

Rocky: Silvából kinézném, hogy tisztességgel végigrobotolná a meccseket. Amúgy abban is igazad van, hogy egy jó formában lévõ Di Maríára is szükség van. De azon vagyok kiakadva, hogy elérte a fizetésemelést és akkor azt hiszi minden okés akkor verheti a bigáját. Ilyen játékos meg nem kell. Igaz nem az én pénzembõl él, de szeretnék egy olyan csapatot viszontlátni, ami valóban a klubért hajt és nem épp a pénz hajtja.

Akkor fogunk nézni ha a Speciális Egy szépen leülteti padra Carvajalt 😄

Xabi Alonsoval az a poszt ki lesz halva, azért nem tudsz másik játékost mondani.

REAL MADRID

De tavaly sokkal kevesebbet is játszott, nem volt ideje szar formában játszani 😄

REAL MADRID

Rockynhooo
Tudom, hogy nem ez a mondandód lényege, de Di Mariat miért? Van, hogy CR-t megszégyeníti olyan jól játszik. DE! abban igazad van, hogy idén egy fos, de tavaly voltak olyan meccsei, hogy csak pislogtam. Szerintem Õ még abba a ketegóriába tartozik, hogy szar-szar, de megérdemel még egy évet/esélyt.

Coentrao remélem marad, szeretem a harcosságát. Modric meg kb olyan mint ha nem is lenne itt 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Higuaínnál évek óta azt látom, hogy flegma és kicsit nagyképû lett.
Egyébként nálam õ is mehetne a töbiekkel együtt: Khedira, Modric, Di María, Benzema.
Adán, Carvalho és Essien szinte biztos hogy menni fognak idén. Coentrao kérdés, hogy elviszi-e a Chelsea vagy más egyéb klub. Callejón viszont nagy lutri, hiába csupaszív Madridista, de a nagy akarásnak rendszerint nyögés a vége sajnos, pedig csípem.

Jövõre jön Carvajal 100%. Arbeloa így végre ülhet egy jó ideig. Ha Coentrao megy akkor az õ pótlására is kéne valaki.
Khedira helyett is kéne valaki, bár a Casemero gyerek is vkp poszton játszik, hátha bevállna. Ettõl függetlenül kell még valaki szintén arra a posztra. A legfõbb probléma Xabi Alonso pótlása, jelenleg nem tudok olyan játékost mondani aki képes lenne rá. Minden esetre Jose Rodriguez feljöhetne és néha kaphatna egy kis szerepet. Di María helyett jöhetne Silva. Matát is vissza lehetne hozni irányítónak Modric helyett. Így lenne váltótársa és egyben vetéyltársa is Özilnek. Jesé is feljöhetne a nagyokhoz, nem hiszem, hogy annyira rossz lenne. Meg akkor kell két csatár még. Egyértelmûen Falcao lenne az egyik, a másikat nem tudom. Cavani is lehetne. De ugye két ilyen kaliberû játékos közzül egyet padoztatni bûn lenne. De vissza is lehetne állni 2 csatáros rendszerre az lenne a legjobb.

Rockynhooo
Én sem adnék tovább rajta. Benne még mindig többet látok mint a franciában. De amíg egy MU-ban mondjuk van 4 csatár. Igaz hogy Rooney nem is klasszikus csatárt játszik. De akkor is van alternatíva. RVP, Rooney, Hernandez, Welbeck. Nálunk meg két pocsék formában lévõ ember. Úgy tudnám én ezt elképzelni mint amit már beszéltünk sokszor, hogy egy RVN kaliberû ember jönne, mondjuk Cavani. Mellette ott lenne Higany akit sokszor becserélne Mou, néha kezdene is. Illetve Morataval is számolni. Mert ami most van az borzalom. Azt érzem, hogy nincs csatárunk. Folyamatosan a középpályának kell szállítania a gólokat, igazából CR-nek 😄 :\ Cé gondolom egy Cavani mellett is meglõne a 16ezer gólját egy évben, de ha tudna mellette a csatár is szállítani 20 gólt a bajnokságban akkor már más lehetne a leányzó fekvése. Meg mi szurkolók se úgy állnánk egy-egy helyzethez, hogy jézusom Benzemanal a labda 99% hogy elbassza, hanem ha megkapja az ominózus csatár akkor nagy eséllyel be is vágja.

Én Higuainnál még mindig azt látom, hogy Mourinho szemében õ második számú csatár. A fontosabb meccseken rendre a franciának szán bizalmat, bármennyire is bizonyít az argentin. Persze elfogult is vagyok vele szemben mert egyik kedvencem, meg belátom, hogy most õ is pocsék formában van, de õt mindenképp megtartanám.

REAL MADRID

Rockynhooo
ez ott volt 😄 de teljesen osztom.
Arbeloa,Khedira,Benzema szerintem alapjáraton kuka.
és akkor még jó arc voltam Alonsoval, Higannyal.
Bele sem merek gondolni hol lennénk ha CR nem itt játszana.

ProGabe
Na ez kérem egészen konkrétra sikeredett! 😄DDdd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.