Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Amúgy azért van pár faragós pillanat, Arbeola kitesz magáért.. 1 sárgával nehogy baj legyen.
REAL MADRID
Viszont kabaré, amit a csapat csinál, simán továbbmentek szerintem.
http://goo.gl/gd6Zi5
REAL MADRID
I met God. She's black
REAL MADRID

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
I met God. She's black
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A hétvégi kezdõre kíváncsi leszek 😄
REAL MADRID
Van még pár trollfoci szleng! 😄
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
REAL MADRID
sírok gyerekek <#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
REAL MADRID
Az argentin támadó hetedik szezonjában tudta elérni ezt a gólszámot, 179 mérkõzésen. Ráadásul, 25 évesen õ a második legfiatalabb játékos a listán Raúl után.
azért ehhez gratula. a tizen gólokat mindig megrúgja, ahogy idén is...
REAL MADRID
Monoton: Mondjuk ha netalán-tán megesne az a "csúfság", hogy két csatárt játszatnánk, akkor az a poszt végülis meg is szûnne.
Lenne két csatár, két szélsõ, egy irányító és egy vkp. Na meg a védelem.
Rocky: Silvából kinézném, hogy tisztességgel végigrobotolná a meccseket. Amúgy abban is igazad van, hogy egy jó formában lévõ Di Maríára is szükség van. De azon vagyok kiakadva, hogy elérte a fizetésemelést és akkor azt hiszi minden okés akkor verheti a bigáját. Ilyen játékos meg nem kell. Igaz nem az én pénzembõl él, de szeretnék egy olyan csapatot viszontlátni, ami valóban a klubért hajt és nem épp a pénz hajtja.
REAL MADRID
REAL MADRID
Coentrao remélem marad, szeretem a harcosságát. Modric meg kb olyan mint ha nem is lenne itt 😄
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Egyébként nálam õ is mehetne a töbiekkel együtt: Khedira, Modric, Di María, Benzema.
Adán, Carvalho és Essien szinte biztos hogy menni fognak idén. Coentrao kérdés, hogy elviszi-e a Chelsea vagy más egyéb klub. Callejón viszont nagy lutri, hiába csupaszív Madridista, de a nagy akarásnak rendszerint nyögés a vége sajnos, pedig csípem.
Jövõre jön Carvajal 100%. Arbeloa így végre ülhet egy jó ideig. Ha Coentrao megy akkor az õ pótlására is kéne valaki.
Khedira helyett is kéne valaki, bár a Casemero gyerek is vkp poszton játszik, hátha bevállna. Ettõl függetlenül kell még valaki szintén arra a posztra. A legfõbb probléma Xabi Alonso pótlása, jelenleg nem tudok olyan játékost mondani aki képes lenne rá. Minden esetre Jose Rodriguez feljöhetne és néha kaphatna egy kis szerepet. Di María helyett jöhetne Silva. Matát is vissza lehetne hozni irányítónak Modric helyett. Így lenne váltótársa és egyben vetéyltársa is Özilnek. Jesé is feljöhetne a nagyokhoz, nem hiszem, hogy annyira rossz lenne. Meg akkor kell két csatár még. Egyértelmûen Falcao lenne az egyik, a másikat nem tudom. Cavani is lehetne. De ugye két ilyen kaliberû játékos közzül egyet padoztatni bûn lenne. De vissza is lehetne állni 2 csatáros rendszerre az lenne a legjobb.
REAL MADRID
Arbeloa,Khedira,Benzema szerintem alapjáraton kuka.
és akkor még jó arc voltam Alonsoval, Higannyal.
Bele sem merek gondolni hol lennénk ha CR nem itt játszana.