81624
-
#75964 köszi
elolvasom:) -
#75963 Ha tényleg érdekel akkor itt olvasható a véleményem. Nem csak Mourinho, a Real utóbbi 3 évét is átértékeli felületesen. De ott van mit gondolok erről a José ügyről. -
#75962 Ja,de legalabb volt elodonto. :)
Kar,hogy iden nem lehetett izgulni a bajnoksagert,ez eleg baj a szurkoloi elmenynek. Legalabb a bl nyujtott. Meg majd a kupa donto. -
#75961 1 bajnokság,1 kupa (idén meglehet a 2.),1 szuperkupa,pár nyertes Clasico,szerintem nem lehet rá panasz...bár ez a 3 bukott BL elődöntő nagyon fájó lehet a Realosoknak,ezt megértem -
Monoton #75960 Nem lesz elnökválasztás amíg nincs kihívó és úgy tűnik nem is lesz. -
#75959 lesz itt egy elnök választás is (ami mégha csak formalitás is), ami alatt nem lesz új edző... -
#75958 ha murinnyó lelép
azért az kijelenthető, hogy nem teljesítette az elvárásokat?
mit gondoltok erről?
-
#75957 Egy a lényeg: ne csináljanak szappanoperát ebből az edzőkérdésből. Ezt úgy érhetik el, ha minél hamarabb lezárják az ügyet, különben a média szétszedi a klubot.
Gyorsan, határozottan, jól, kedves Perez-bácsi! -
#75956 a bajnokság elismerésre méltó, de 2 spanyol kupával azért nem lennék nagyra :D -
#75955 Utóbbi két évben nyertünk :D És még idén is nyerhetünk. -
#75954 én már nem találgatok...lesz ami lesz, jön, aki jön és majd megin nem nyerünk semmit... -
#75953 Én azt olvastam, hogy azt nyilatkozta: Inkább a nyugdíj mint Spanyolország :D -
#75952 már nem akar visszavonulni...nemtom...jöjjön aki jön.... -
#75951 Josep Pedrerola (Punto Pelota) szerint Péreznek van alternatívája arra az esetre, amennyiben nem sikerül Carlo Ancelottit megszerezni a Real Madridi kispadjára. A hír szerint ebben az esetben Jupp Heynckes lép az első számú célponttá.
Igaz visszavonul, de azt sem cáfolta meg, hogy még edzősködik valahol máshol.
Mégha kacsa a is a hír, de simán el tudnám képzelni itt, Ancelottinál biztos jobb -
#75950 Jajj piros lap nélkül nem megy???? brühühüh
Ment volna, mint láthattad, csak elfaszolták a helyzeteket. De hát nem egyszer bizonyítottad, hogy buta vagy és csak az utálat szól belőled. -
#75949 Ez igaz de most valahogy erősebb az az érzés hogy megint sikerült a lehető legbosszantóbban kiszopni.Inkább maradt volna a 0:0... -
#75948 Mennek mindketten a Chelseahez és gondolták még utoljára megszopatják a MU-t...:) -
#75947 Legalább emelt fővel távozhatott a csapat! -
Monoton #75946 Mindketten portugálok. Összeesküvést érzek én itt :S -
#75945 -
#75944 Ja.
Remélem eltakarodik, mondjuk a Chelseabe aztán pár évig megint nem lesztek bajnokok :D -
#75943 És az miért Mou hibája hogy Nani egy balfasz és kiszórta magát? -
#75942 -
Monoton #75941 [center] -
mrroma #75940 szerintem is -
hugopareiros #75939 Rá egyáltalán nem lehet panasz az idény alatt. Messze a csapat szintjén felül teljesített. -
mrroma #75938 Mout mar januarban kirugtam volna!!! Basza meg egy zabolas kocsog, elbaszta z egeszet!!! -
#75937 Valaki közületek aki nem szeretné, hogy Ronaldo szerződést hosszabbítson? -
#75936 -
Zenszkij #75935 Na mi van, piros lap nélkül nem megy?
"Adnia kellett volna egy piros lapot Mats Hummelsnek, látta tisztán az esetet." - jah ha meg Nanit nem szórják ki a büdös életbe nem jutottatok volna a négy közé se, ideje takarodnia ennek a majomnak -
Coco #75934 atyaég.. és te Madrid szurkoló vagy? -
pacclacc #75933 Madrid szurkolóként azt mondom, hogy nem a biron ment el. Inkább a 100% ziccereken. -
#75932 akkor mihez képest voltak szarok ha minden bl meccsen hibát-hibára halmoznaka bírók?
ahelyett, hogy a szurkolók velük foglalkoznának, inkább a saját csapatuk hibáira koncentrálnjanak azt mondom. -
#75931 ezt a Xabi Alonsot sztem el kéne tiltani a focitól...az minden ütközésébe könyökkel megy.. -
#75930 Szerintem összességében szarok most ebben a BL-ben. Alig volt meccs ahol ne lett volna valami tévedés, 11-esek, lesgólok tömkelege. -
#75929 Kassai volt szar ennyire a múlt héten... -
#75928 Webb nem is egy jó bíró szvsz. Olyan mintha véletlenszerűen fújna, a lapoknál meg pláne. Egyszer engedi a kemény kontaktot, máskor meg sárgalap egy apró belépőért. Következetesség 0. A MU iránti szerelméről nem is beszélve :D -
#75927 én mikor megtudtam, hogy Webb lesz a bíró, szinte éreztem, hogy 4-5 perc hosszabbítás lesz. Elvégre angliában szokás. De ezt bírója válogatja.
Egyébként fosul vezette a meccset, egy 11-es gyanús eset volt még az első félidőben. Weidenfellernek is hamarabb felmutathatott volna egy sárgát. Ugyanakkor ha Ramost kiszórja pirossal, se szólok egy szót sem, mert jogos lett volna. Akkor Hummels kezezés a 16-os előtt is egy nagy lehetőség lett volna, ha megadja a szabadrúgást. De nem is értem, hogy nem látta, senki sem állt előtte és közel volt. -
#75926 Oké, én csak egy egyszerű tényt közöltem, hogy 6 percet ritkán hosszabbítanak BL meccsen. Vagy nem így van? :D Lényegesen ritkább, mint az időhúzás, amelyet MINDEN győzelemre álló csapat csinál, azon azért nem kell meglepődni. -
#75925 nem konkrétan rád értettem ezt most.
Én személy szerint meg még itt páran pl. Monoton, LasDen nem is foglalkozik a Barca meccsekkel, max tényleg akkor, ha valami kirívó eset történt.
De nyugodtan visszaolvashatsz, nem a levegőbe beszélek.