Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az is egy opcio! 😄

SLICK
én annak örülnék ha máshol játszana és nem itt

Kellettek mindharman oda, khedira jatszhatna azert ugy mint az EB-n, tudnek neki orulni 😄

SLICK
lol piros... A Spanyol bírók húzzák a faszukra a lapjaikat mostmár. Rohadt tetûláda mind, cseréljék le mindet a faszba, komolyan szégyen amit ezek itt csinálnak.

REALista
Ez most mi volt?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Szokásos piros, csak tudnam mire 😄

REAL MADRID

SLICK
látszik mennyivel másabb ha 3 alapember áll be... Mondjuk Khedira most sincs sehol észre se venni, hogy becserélték.
A gyõzelemért meg korántsem tettünk annyit, hogy megérdemelt legyen. De még nincs vége...

Gyonyoruuu!

SLICK
ez tipikus Kaká gól volt

Na Kaká gól, 1-1.

REAL MADRID

REAL MADRID

Kommentator ilyet szol mikor mutatjak hogy modric jon le: Luke, you dont have the power 😄😄

SLICK
3-as csere azigen 😄DDDD

Kapus oda, onnan nem kap golt 😄 ilyenert mar az ifiben is lebasznak. A meccs kegyetlen rossz ettol meg, gyengek a sracok nagyon.

kazai21
Hát egy jó párat....

Mi equipo favorito: Real Madrid

SLICK
pont most akartam beírni Régi "szép" emlékek 😄

shala
Nyáron szeretnék látni pár távozót a csapatból.

non potest pluere aeternum

kazai21
Nem csak õ tehet róla,nézzed szétszopatják a védelmet...Szégyen,szerintem már most bekéne küldeni CR-t meg Özil-t ha még meg akarjuk nyerni a meccset..

Baszki, ez a védelem rendesen elvérzik :S

REAL MADRID

Rockynhooo
Riazorba rendre szopni járunk 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Marcelo! Mi a faszt csinálunk? Olyan ötlettelen szar a játékunk, hogy namég. Úgy jönnek át rajtunk, mint fing a gatyán.

SLICK
😄
Én éreztem, miután írtad. Meg azt is éreztem, hogy nagy gólt kapunk. Azért élesen így megküldeni... Viszont ez abszolút Lopezé.

Hat ez lopez golja volt

Na túldicsértem Lopezt, bár itt a védelem is meg volt verve ...

REAL MADRID

kazai21
Szégyen amit mûvelünk...

SLICK
abban is igazad van, hogy lehet olyan nagy az arc nálunk, hogy valóban nem tûrik, ha megmondják nekik a tutit... És ekkor jön a flegmázás... Utálom, ha a játékosok akarnak irányítani.

Rockynhooo
Igen , ezt kihagytam. Ez is nagyon felhúz, hogy jön egy lesgyanús szitu, és mindenkinek égben a keze, majd a bíró tovább engedi és szarban vagyunk...

Ami még szomorú, hogy elméletileg Ramosnak kéne most kapitányként viselkednie, de a magatartás amit mutat a meccseken az nem épp a karszalaghoz méltó.

Szerintem most láttam elõször Marcelot a jobb oldali védõ helyén, hogy a fenébe keveredett oda?

REAL MADRID

A tagságától is megfosztották, szóval az öreg maffiózó biztos nem fog visszatérni. <#violent><#bdead>

REAL MADRID

REALista
Nekem igazából Casillas viselkedése sem tetszik, de neki mondjuk több dolgot elnézek elfogultság miatt. Én nem tudom mi történik az öltözõben de Mou-t eddig minden csapatában Istenként tisztelték és szerették, az más kérdés hogy nálunk egyeseknek derogál hogy a szemükbe mondják a frankot, de egy edzõnek ez a dolga.
Egyébként Ikerbõl is hiányoznak a bravúrok már egy ideje, szerintem Lopez jelenléte jót fog tenni neki.

SLICK
Róla nehezebb elhinni ezt, bár ki tudja... Lopez meg tényleg kellemes meglepetés, bár kiváncsi leszek mi lesz ha visszatér Iker.

REALista
Teljesen egyetértek. Engem az tud kurvára idegesíteni mikor lesgyanús helyzetben elõbb mutogat a bírónak majd csak utána kezd el hátra sprintelni aztán csodálkozik hogy csak szabálytalankodni tud. Egyébként Mou -val is szerintem õ balhézott elõször mikor az kritizálta a játékát.

Casillas is lazán benne volt az öltözõ széthúzásában, simán elhiszem, hogy megtörtént az amit a Marca lehozott pár hete. Egyébként meg lehet kövezni, de rohadtul nem hiányzik most a kapitány a kapuból. Diego remekül teljesít, nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz.

REAL MADRID

banok
20.00 Deportivo La Coruna-Real Madrid
tv: Sport2 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
Ismert a Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Diego López; Arbeloa, Pepe, Carvalho, Marcelo; Essien, Modric, Di María, Kaká, Callejón; Higuaín. A cserepadon: Adán, Coentrao, Khedira, Ronaldo, Özil, Albiol, Morata.

Morata kezdhetett volna megint. :| Marcelora kiváncsi leszek mennyit javult.

SLICK
Nem Te vagy az egyetlen... Engem is idegesít a viselkedése és nem is értem miért van erre szüksége. Amúgy én ezt azóta vélem felfedezni, mióta Raúl elment. Kicsit elszállt vele a ló, mióta õ a 2. számú csk. És ha valóban van/volt egy kis nézeteltérés a csapatban akkor ott Ramosnak is benne lehet a keze.

LasDen
õ éppen börtönbe van, szóval nem igen ér rá 😄 vagy ha már nincs, akkor sem hinném, hogy indulhatna 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
Calderon? <#idiota>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rockynhooo
Kíváncsi vagyok, hogy én vagyok e az egyetlen, akiben megfogalmazódott a következõ:

A helyzet az, hogy oké, hogy azért kellene ki lennem pár emberre mert szarul teljesít. Lerágott csont már az Arbeloa téma és a csatár kérdés. Nekem egy olyan játékosból lett elegem aki a csapat második számú legnagyobb madridistája. Na szóval , soha nem hittem volna , de tele van a faszom Ramossal...
Mindig is tudtam, hogy egy nagy arcú beképzelt játékos, de mindig hajtott és csupa szív volt. Mostanában, meg csak azt látom tõle, hogy dobálja magát még jobban mint Sergio a katalánoktól. Illetve mindig ha alkalma nyílik leáll inkább veszekedni, vitatkozni.. Illetve amikor csak teheti már egy kis legyintéstõl csuklik össze és hempereg a földön. A MU elleni meccsen már Mou is mutogatott, hogy keljél már felfele b*meg... Arról már nem is beszélve, hogy amekkora alattomos lett.. Amikor csak teheti odabasz egyet az ellenfélnek. Persze, Õ a szintet hozza de kezd egyre jobban elegem lenni belõle. Nem hittem volna, hogy gyakorlatilag az egyik kedvenc játékosomból már-már utált személy lesz. Raúlal vagy Ikerrel ezek a dolgok soha nem fordulhattak volna elõ.

Bocsi a naturalista megfogalmazásért 😊 De vélemények vagy én vagyok az egyetlen ?

Szerintem biztos lesz valaki.

REAL MADRID

LasDen
tyûûû...akkor most már selymes is lesz a bõrük a meccsek alatt...emmár igen 😄

amúgy kíváncsi leszek, lesz-e valaki, aki indul Perez ellen a nyáron 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REAL MADRID

Casillas
Na jó, de csak ez a három lehetõség volt a szavazáson, azért lettek õk az elsõ három helyen.

Vivimos por ti, vence por nosotros.

LasDen
ha mást nem, legalább azt 😄

ProGabe
Én meg Wagnert, õ biztos jól muzsikálna! <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Voyager5
Varane nem játszhat ma.
LasDen
na akkor Jesé nem morogna, hogy nem kap lehetõséget 😄

Én Wengert, de õt komolyan <#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen
A szurkolók szerint az angol Swansea Cityt irányító Michael Laudrup lenne a legalkalmasabb arra, hogy José Mourinho esetleges távozását követõen elfoglalja a Real Madrid labdarúgócsapatának kispadját.

Az AS címû sportnapilap internetes szavazásán 40 ezer drukker adta le voksát, a dán szakember – aki játékosként futballozott is a Real Madridban – elsöprõ többséggel, a szavazatok 73 százalékával diadalmaskodott.
A második helyen a Chelsea-t irányító Rafa Benítez végzett 18 százalékkal, míg a harmadik Carlo Ancelotti (9 százalék), a Paris Saint-Germain trénere lett, aki spanyol sajtóhírek szerint szóban már megállapodott a madridi klub vezetõivel.

te jóóó ég...ilyen emberek kezébe adnák a madridiak a csapatot??? megvannak ezek húzatva? 😄 Laudrup közepesnél jobbat sehol nem produkált. getafe bukó, moszkva szintén és a mallorca sem volt éppen hûû de jó. a swanseaval most so-so, de ez se olyan nagyon kiemelkedõ....
Ancelotti nem ide való. maradjon csak ott....
Benítez meg...Benítez...kell ennél többet mondani? 😄

Én Mancinit látnám szívesen....<#idiota>

<#vigyor1><#vigyor1>

REAL MADRID