81624
-
#76004 -
#76003 Na Suárez pont nem kéne ide a stílusa miatt, örülök, hogy Pepe lehiggadt :D
Bár most Ramos kezd eldurvulni -
#76002 Akiket írtál mind király lenne. Én Cavaninak örülnék a legjobban. Plusz még az idegbeteg Suárezt is szívesen látnám :D -
#76001 ámen. Di María helyett Silvát szivesen látnám itt. Higuaín helyett meg Falcaot, hátha meg lehetne még szerezni a Chelsea elől. De ha nem akkor Lewandowski vagy Aguero, esetleg Cavani, ha egyiket sem sikerül. -
Monoton #76000 Na úgy néz ki Higuain és Di Maria is kapós lesz nyáron. A két játékosból remélhetőleg 50m-60m euró bevétel jöhet. -
#75999 én ebből khedirat tatom kérdőjelesnek, a többi maradjon.... -
#75998 szerintem bale a realba az év vicce lenne:D -
#75997 még szerencse, hogy csak ők gondolják így -
Monoton #75996 Ramos - Mourinho fight -
Monoton #75995 A Marca szerint a következő játékosok érinthetetlenek:
-
nagy hős #75994 Kiegeszitonek szerintem is jo.
kurvara varom a befejezo csatar nevet, meg hat a bale cr szel azert vilagbajnok lenne. Carvajal is szimpatikus, remelem jon. Arbeloa lehet a csereje (bar szivesen vennem ha lelepne) marci coentrao duo maradhat felolem egyutt. -
#75993 én örülnék Kakának -
nagy hős #75992 Plusz ha tenyleg ancelotti jonne akkor kaka is marad :D -
#75991 isten ments :o -
#75990 coentrao nincs, de arbeloa van...nebassza má :D -
Monoton #75989 -
#75988 Na, látom megint kezdődik, ami tavaly, hogy kit adjunk el, ki legyen az új edző, ki a szar, ki kéne. :D
Ahova megy Mourinho én figyelemmel fogom kísérni azt a csapatot. Kiváncsi vagyok, mit csinál máshogy ott. Mehetne a Barcába. :DDD -
#75987 Na mégis csak Higu távozik? -
#75986 bárcsak. -
#75985 Akkor is röhögsz amikor tonnaszámra adja a gólpasszokat? -
beszartam a röhögéstől, ez tényleg jó volt, kösz!
-
#75983 Özil egyik legnagyobb kincsünk, tuti azért játszik ő is szarul mert Mourinho szopatja vagy valami. -
Monoton #75982 -
Monoton #75981 Özil nálam is lutri, de csak mert nem látom rajta a további fejlődést. Persze hülyeség lenne eladni, tekintve, hogy idén senki nem hozta a top formáját, de azért vele is el kellene beszélgetni. -
#75980 Chicarito+77milla=CR7
srsly? :DDDD -
Pukkka #75979 Özil, Benzema, Pepe ? Rofl -
Gauge #75978 Higuaín -
Gauge #75977 +
Di María
Kaká
Özil
Benzema
Xabi Alonso
Pepe
-
Monoton #75976 Egyébként ha Mourinho megy, akkor egy kérésem lenne: vigye magával Khedirat :D -
Monoton #75975 Casillas is ugyanúgy sáros volt a dologban. Sara Carbonero sem véletlenül beszélt az öltözői széthúzásról. -
#75974 Halkan megjegyzem hogy szerintem ha nyáron megszabadultunk volna Ramos-tól akkor nem lett volna széthúzás és lehet sikeresebb évet zártunk volna...de persze ki tudja.. -
#75973 Remélem Higanytól sikerül megszabadulni a nyáron amúgy és veszünk egy normális csatárt helyette, mert amit idén művel foci címszóval az kritikán aluli volt... -
#75972 Pont hogy inkább összerakta.Az más kérdés hogy páran nehezen viselték a kispadot ill. az edzői kritikákat és elkezdtek lázadozni.Ahogy te is leírtad van nálunk pár túlfizetett primadonna akiket nehéz kezelni... -
Monoton #75971 Mert a spanyol sajtó eleve elítéli. -
#75970 Ezt nem értem, hogy mindenhol az összetartás kovácsolása volt a fő erénye. Ez, hogy nem sikerült itt.. -
Gauge #75969 Komolyra fordítva a szót:
Mourinho szétverte ezt a "csapatot". Jöttek eredmények, ez tény. De valahogy sosem volt igazi csapatösszetartás és motiváció, pedig ez az edző egyik legfontosabb feladata. -
Gauge #75968 Nekem csak egy kérdésem van: mikor lesz a kezdőben Pedro León?:):):)
(Ha valaki nem értené: az újságírók ezzel a kérdéssel baszogatták Mourinho-t két évig szinte minden sajtótájékoztatón...) -
Monoton #75967 Nekem vegyes érzéseim vannak. Egyrészt mást nem nagyon tudok elképzelni a padon, viszont ha marad, akkor nem mehet tovább az öltözői cirkusz. (szinte biztos vagyok benne, hogy széthúzás van csapaton belül) A másik dolog, hogy nekem ettől a kontrázós taktikától már felfordul a gyomrom. Jó lenne már, ha nem kihasználnánk az ellenfél gyengeségeit, hanem mi uralnánk a meccseket. Ezt főleg a nagy csapatokra értem, mert egy Granada nem mérvadó. -
Pukkka #75966 Meglehet kövezni, de én remélem marad. -
#75965 Nagyon jó cikk teljesen egyetértek vele.Amúgy szinte biztos vagyok benne hogy Mou vissza fog térni még valamikor, már csak azért is mert minél több csapattal szeretne BL-t nyerni pályafutása során...