Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
de szép volt bassza meg 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
REAL MADRID
tv: Sport1 hu
streamek itt: http://banok.myfreeforum.org/about15.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Nem értem, mi a gond, a sok 12 éves most nõtte ki a korábbi Ronaldo mezt, Casillas meze meg még jó a 8 éves Pistikére. 😄
Adan, Nacho, Pepe, Carvalho, Marcelo, Essien, Modric, Jese, Kaka, Callejon, Morata.
😄
REAL MADRID
Ronaldo volt futni 😄DDDD
Am. meg, hogy nem derült ki? Lopott volt a Porshe vagy mi? 😄
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Az nem gyenge...😄
Mondjuk a börtönt csak megússza.😊

REAL MADRID
Ronaldo is csak max. 60 perc, bár szerintem végig játssza
REAL MADRID
REAL MADRID
Manchesterben szintén az adhat halvány esélyt, ha mi szerzünk vezetést. Csak ott nem szabad ráülni az eredményre mert õk mégiscsak jobban egybevannak mint jelenleg a Barca. Na meg fel kell vállalni a távoli lövéseket, rohadtul nem azt a faszolást akarom látni mint az odavágón, hogy basznak idõben lepasszolni a labdát vagy ha lehetõség volt lövésre akkor is vitték tovább a labdát és addigra teljesen levédekeztek minket. Kemény meccs lesz. Mindenképp támadni kell.
MU ellen pörögtünk, de nem használtuk ki a helyzeteket, nem voltunk hatékonyak.
Tegnap szintén volt azért pörgés, lehet nem akkora, mint az MU ellen (teljesen más stílus), mert sokszor gyorsabban reagáltunk a labdákra, mint a Barca (ez pedig ritkaság), és a helyzetkihasználás is nagyon jó volt. Tény, hogy nem hengerelt a Barca, ahogy azt megszokhattuk, de azért én elégedett vagyok a nyújtott madridi játékkal.
Az MU meccset sokkal kritikusabbnak vélem, õk nagyon egyben vannak, remélem az is nagyon jó meccs lesz.
Hétvégén meg oké, nem kell leadni a meccset, de minden kulcs játékos pihenjen, a cserék hajthatnak. 😊))
///// Asus G751 \\\\\\\\\\
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ez igy nem gyenge
REAL MADRID
Di Maria viszont kicsit csalódás: nincsenek a nagy passzok, és nincsenek a nagy megindulások (kivétellel), régebben simán belement lefutásokba, stb, most meg inkább visszafordul.
Nagyon örülök, hogy nem Benzema jött, hanem Caljeon (bocs ha rosszul írtam), és Ronaldo elõre.
Pepe nem hiányzott a védelembõl, és nagyon jó, hogy középpályára hozta be, bár ott igazából nem nagyon hatékony.
Kiváncsi vagyok, ezek után mennyire lesz alibi a bajnoki Classico, remélem, hogy ez a siker megengedi azt, hogy lehessen tartalékolni az MU ellen. Attól még hajthatnak a cserék. De Mourinho is tudja a fõ célt, nem hiszem, hogy bármi másra gondol ezek után, mint az MU elleni meccsre.
Ott is hasonlót kell hozni, de az nehezebb lesz jóval szerintem.