81624
  • ProGabe #76004
  • SLICK
    Na Suárez pont nem kéne ide a stílusa miatt, örülök, hogy Pepe lehiggadt :D
    Bár most Ramos kezd eldurvulni
  • Rockynhooo
    Akiket írtál mind király lenne. Én Cavaninak örülnék a legjobban. Plusz még az idegbeteg Suárezt is szívesen látnám :D
  • SLICK
    ámen. Di María helyett Silvát szivesen látnám itt. Higuaín helyett meg Falcaot, hátha meg lehetne még szerezni a Chelsea elől. De ha nem akkor Lewandowski vagy Aguero, esetleg Cavani, ha egyiket sem sikerül.
  • Monoton
    Na úgy néz ki Higuain és Di Maria is kapós lesz nyáron. A két játékosból remélhetőleg 50m-60m euró bevétel jöhet.
  • LasDen #75999
    én ebből khedirat tatom kérdőjelesnek, a többi maradjon....
  • DasIsFuck
    szerintem bale a realba az év vicce lenne:D
  • SLICK
    még szerencse, hogy csak ők gondolják így
  • Monoton
    Ramos - Mourinho fight
  • Monoton
    A Marca szerint a következő játékosok érinthetetlenek:
  • nagy hős
    Kiegeszitonek szerintem is jo.
    kurvara varom a befejezo csatar nevet, meg hat a bale cr szel azert vilagbajnok lenne. Carvajal is szimpatikus, remelem jon. Arbeloa lehet a csereje (bar szivesen vennem ha lelepne) marci coentrao duo maradhat felolem egyutt.
  • szabii98
    én örülnék Kakának
  • nagy hős
    Plusz ha tenyleg ancelotti jonne akkor kaka is marad :D
  • SLICK
    isten ments :o
  • LasDen #75990
    coentrao nincs, de arbeloa van...nebassza má :D
  • Monoton
  • horpeti
    Na, látom megint kezdődik, ami tavaly, hogy kit adjunk el, ki legyen az új edző, ki a szar, ki kéne. :D
    Ahova megy Mourinho én figyelemmel fogom kísérni azt a csapatot. Kiváncsi vagyok, mit csinál máshogy ott. Mehetne a Barcába. :DDD
  • SLICK
    Na mégis csak Higu távozik?
  • miilann04
    bárcsak.
  • shala
    Akkor is röhögsz amikor tonnaszámra adja a gólpasszokat?
  • miilann04

beszartam a röhögéstől, ez tényleg jó volt, kösz!

• shala
    Özil egyik legnagyobb kincsünk, tuti azért játszik ő is szarul mert Mourinho szopatja vagy valami.
  • Monoton
  • Monoton
    Özil nálam is lutri, de csak mert nem látom rajta a további fejlődést. Persze hülyeség lenne eladni, tekintve, hogy idén senki nem hozta a top formáját, de azért vele is el kellene beszélgetni.
  • LasDen #75980
    Chicarito+77milla=CR7
    srsly? :DDDD
  • Pukkka
    Özil, Benzema, Pepe ? Rofl
  • Gauge
    Higuaín
  • Gauge
    +
    Di María
    Kaká
    Özil
    Benzema
    Xabi Alonso
    Pepe
  • Monoton
    Egyébként ha Mourinho megy, akkor egy kérésem lenne: vigye magával Khedirat :D
  • Monoton
    Casillas is ugyanúgy sáros volt a dologban. Sara Carbonero sem véletlenül beszélt az öltözői széthúzásról.
  • REALista
    Halkan megjegyzem hogy szerintem ha nyáron megszabadultunk volna Ramos-tól akkor nem lett volna széthúzás és lehet sikeresebb évet zártunk volna...de persze ki tudja..
  • REALista
    Remélem Higanytól sikerül megszabadulni a nyáron amúgy és veszünk egy normális csatárt helyette, mert amit idén művel foci címszóval az kritikán aluli volt...
  • REALista
    Pont hogy inkább összerakta.Az más kérdés hogy páran nehezen viselték a kispadot ill. az edzői kritikákat és elkezdtek lázadozni.Ahogy te is leírtad van nálunk pár túlfizetett primadonna akiket nehéz kezelni...
  • Monoton
    Mert a spanyol sajtó eleve elítéli.
  • Rockynhooo
    Ezt nem értem, hogy mindenhol az összetartás kovácsolása volt a fő erénye. Ez, hogy nem sikerült itt..
  • Gauge
    Komolyra fordítva a szót:

Mourinho szétverte ezt a "csapatot". Jöttek eredmények, ez tény. De valahogy sosem volt igazi csapatösszetartás és motiváció, pedig ez az edző egyik legfontosabb feladata.
  • Gauge
    Nekem csak egy kérdésem van: mikor lesz a kezdőben Pedro León?:):):)

(Ha valaki nem értené: az újságírók ezzel a kérdéssel baszogatták Mourinho-t két évig szinte minden sajtótájékoztatón...)
  • Monoton
    Nekem vegyes érzéseim vannak. Egyrészt mást nem nagyon tudok elképzelni a padon, viszont ha marad, akkor nem mehet tovább az öltözői cirkusz. (szinte biztos vagyok benne, hogy széthúzás van csapaton belül) A másik dolog, hogy nekem ettől a kontrázós taktikától már felfordul a gyomrom. Jó lenne már, ha nem kihasználnánk az ellenfél gyengeségeit, hanem mi uralnánk a meccseket. Ezt főleg a nagy csapatokra értem, mert egy Granada nem mérvadó.
  • Pukkka
    Meglehet kövezni, de én remélem marad.
  • REALista
    Nagyon jó cikk teljesen egyetértek vele.Amúgy szinte biztos vagyok benne hogy Mou vissza fog térni még valamikor, már csak azért is mert minél több csapattal szeretne BL-t nyerni pályafutása során...