81624
-
#76044 az öreg tud élni:D -
#76043 Nice! Köszi! -
#76042 csak ilyet tok...:D meg még az eredeti...:D -
#76041 ez nincs meg HD-ban véletlenül? -
#76040 tudom kurvajó...de nektek is szabad megdícsérni...
-
Monoton #76039 Én is sajnálnám, ha elmenne, de be kell látni, hogy luxus lenne padoztatni. Mert ugye ez igaz Marcelora is. -
#76038 Coentraot levéve mehet mind. -
#76037 amíg zidanenak nem lesz meg a papírja addig karanka is megteszi :D -
#76036 Karankának valóban kell még fejlődnie, ha Mouval tart az csak jót tehet neki, elvégre az egyik legjobb edzőtől tanulhat továbbra is. Később pedig hátha befut nálunk egy nagyszerű karriert. -
Monoton #76035 "José Mourinho azt akarja, hogy több játékosa is tartson vele a Chelseahez. A Real Madrid baszk középpályását, Xabi Alonso-t már szóba is hozták azóta a londoni kékekkel. A Daily Star szerint Mourinho szívesen venné, ha Fabio Coentrao és Sami Khedira is követné őt Londonba. Mourinho segédje, Aitor Karanka szintúgy csatalkozhat a Chelsea személyzetéhez."
/madridom/
Adios Khedira :D
Karanka pedig menjek tovább fejlődni és egy nap térjen vissza. -
#76034 Egy kis ötletelő devinatról:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#76033 ez Madrid 2080-ban? :D -
#76032 Igazából véleményt akkor tudunk jól mondani szerintem, ha már látjuk majd. -
#76031 egyébként még nem is a Bannerrel lenne gond, hanem a topik hátterével.
Az én ötletem valami modern, minimalista, egyszerű háttér lenne.
Halvány lila vagy kék színű lenne az alap, amik általában a mezeinken szokott lenni. A bal oldalra majd az új végleges keret névsora menne a mezszámok alapján növekvőben egymás alá. Ez alá majd az edző neve. Mindezt vmi szép letisztult, de modernebb betűtípussal.
Jobb oldalra meg a Real Madrid C.F. betűnként egymás alá. De majd gyorsan összebarmolok vmi vázlatot hogy miként nézne ki. Mert lenne rajta még pár apróság amivel fel lenne dobva, persze semmi csicsa, tényleg csak a minimalista dizájn keretein belül.
Vélemény? -
Monoton #76030 Ha lesz kedvem egybedobom őket, addig ha akarjátok használjátok a mostanit dartstáblának :D -
#76029 én próbáltam pár jobb képet leszedni az alap játékosokról, ők mehetnének Bannerba szvsz: Casillas, Ramos, Varane, Marcelo, Özil CR, Callejón (bár őt leginkább azért mert igazi madridista) -
Monoton #76028 Ez még mindig rohadt jól néz ki :D
-
Monoton #76027 Úgy is kicserélődik a keret fele, nincs kit rárakni bannerra :D -
Monoton #76026 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Monoton #76025 :DDDDDDD -
#76024 sztem ez lenne a legjobb banner.
ha túl kicsi akkor rakjátok be 5x. :D -
Monoton #76023 Ja a Raúlosat még én csináltam pár éve :D Itt is az volt az alapanyag :D -
#76022 Itteni régi banner? -
Monoton #76021 Bannert kerestem a neten és mire bukkantam ezen az oldalon? Aki kitalálja kap egy pirospontot :D -
#76020 kösz -
#76019 done -
#76018 lemaradt a szögletes zárójel -
Monoton #76017 -
#76016 lelehetne már venni ezt a you are our strenght szöveget...idegesít, hogy rosszul van írva :DD -
Monoton #76015 "A Real Madrid - Valladolid mérkőzés kezdőrúgása előtt hat perccel a 30.000 szurkoló többsége tiltakozva fütyült, amikor a hangosbemondó José Mourinho nevét jelentette be. Iker Casillast viszont tapssal fogadták."
penamadridista
Az elvakult 30.000 Casillas fan, akik nem Real Madrid szurkolók. -
#76014 engem már nem izgat ez a szezon....olyan elbaszott az egész... -
#76013 jó meccs volt, modrics megint faszán játszott -
#76012 pedig tényleg jó meccs volt. gondolom a sok divat idén már nem néz meccseket így h kiestünk a blből és elment a bajnokság. ;) -
Neoncsoves #76011 egy igazi sportoló mindig győzni akar, akkor is ha nincs tétje. just sayin' -
#76010 Borzalmas lehet ugy meccselni,hogy mindenki lexarja mar,nezok is,edzo is,csapat is. -
#76009 én az első félidőt néztem, azután mentem bulizni. De az a védelem ahogy asszisztált a gólokhoz... Első Valladolid gólnál is csak lestem, hogy milyen eladott labda volt.
Szerintem már a játékosok is úgy vannak vele, hogy legyen vége ennek a fos szezonnak. Még a kupa döntőt megpróbálják megnyomni a többi meccsen meg a kötelezőt próbálják még behozni -
Monoton #76008 1 hsz :D Jó volt a meccs :D -
Gauge #76007 Ezt melyik adta így el????? -
Neoncsoves #76006 Figo, Zidane, Carlos kb ugyanúgy néz ki... Ronaldon is csak a túlsúly látszik -
#76005 bobby carlos? :D