81624
-
Monoton #76084 Orbitális baromság :D -
#76083 A Mundo Deportivo szerint Florentino Pérez kész 120 millió eurót is kifizetni idén nyáron Neymarért.
én 15 milliót adnék érte max, nem többet. nem ér többet... -
pacclacc #76082 A nyártól azt várom, hogy rengeteg játékos távozik! Eladunk mindenkit, és arra döbben rá a vezetőség, hogy nem tudunk kit szerződtetni! 1 nap gondolkodás után úgy döntünk, hogy megvesszük a Bayern-t és BL-Döntőt játszunk majd :DDDD -
hugopareiros #76081 jövőre tőle stabil kiemelkedő eredményt várok :) -
Monoton #76080 Modric mar megint milyen golt lott :D -
#76079 De tudtam meg kéne nézni a madridistán mikor lesz meccs, ott is meg szoktam nézni pedig. Na mindegy ez egy ilyen nap, már a 3. dolog bassza fel az agyam. -
#76078 döntő miatt előrehozott -
Monoton #76077 Elore hozott bajnoki a kupadonto miatt. Malaga ellen 4-2-re megyunk a felidoben. Volt piros, kihagyott 11-es, kozvetett szabad ... szoval jo a meccs :D -
#76076 faszom. máskor a Real madrid fb oldala állandóan kiteszi az időpontokat most baszott kitenni vagy nem láttam, azt hittem hétvégén lesz meccs. -
#76075 meccs van?
-
hugopareiros #76074 őt tuti -
Monoton #76073 4-2-re vezetünk, kit érdekel Adebayor :D -
#76072 hát nem is rá gondoltam :D -
#76071 jaj ne már úgy csinálsz mintha Benzema életében nem lőtt volna még gólt...:D
-
#76070 kit érdekel a gól milyensége...mit számít az?? Adebayor ebben a szezonban 6 gólnál tart, míg Benzema 19-nél...leszarom milyen gólokat lő, menjen be és legyen minél több... -
Neoncsoves #76069 az igaz, de legalább berúgta 1000ből 1x. Benzema mikor lőtt ilyet? -
#76068 nyugi. Adebayor a spursben is szar... -
#76067 azért Fikabayor itt nem vitézkedett
Amúgy csak itt felejtenek el játszani a játékosok ez a baj. Ezért vagyok azon az elven, ha Özil is elmenne netalán, akkor máshol olyan formát hozna, mint Sneijder az Internél... Tehát sokan csak máshol tudnak virágozni és ez a szomorú, hogy páran itt úgy elvannak mint hal a vízben :| -
#76066 jah...1000ből 1x :D -
Neoncsoves #76065 ő mégis berúgja az ilyet. a mi Benzemánk még 8 méterről is valamikor fölé mellé rúgja, ha eltalálja egyáltalán a labdát :D -
#76064 adebayorral ne példálózz :D egy fos az az ember :D -
Neoncsoves #76063 amúgy Adebayor nem kis gólt vágott a Chelseanek... a mi csatárjaink ilyet miért nem tudnak? -
#76062 azt fejezi ki, hogy ez egy csapat... -
karajjj #76061 menő a banner :D -
Monoton #76060 Az még nem hivatalos szerintem. -
#76059 a Manchester United a nagy szerelme, milliószor elmondta.
De nem ő lesz az új MU manager, hanem Moyes. -
Monoton #76058 madridom.hu -
#76057 Linkeld már be én nem találom sehol.:) -
#76056 Áhh, nem hiszem, chelsea a nagy szerelme... -
#76055 Na Mourinho mehet Manchesterbe. Úgyis ez volt szíve vágya :D -
Monoton #76054 Most olvastam én is cikket. Casillas ki lett osztva rendesen. :) -
#76053 Amúgy megnéztem újra a Valladolid összefoglalót, ha nem tudnám, mennyit keresnek ezek a játékosok, még megsajnálnám őket, hogy ki az a szemét, aki felküldi a pályára őket játszani, amikor egyszerűen annyira nem érdekli őket az egész, hogy csak na.
Góloknál is, mindenki leszarja, hogy gól, kötelező pacsi (szerintem ki lett adva a PR miatt), stb.
Mondjuk ezt már kezdem megszokni, főleg a mostani idényben, sajnos a motivációra várni kell őszig, ill. talán még a kupa döntőben lesz valami. -
#76052 murinnyó meg az állandó önfényezései:S:S
rohadt szánalmas bohóc -
#76051 most már egyre kevésbé foglalkozik a csapattal. egyre nyilvánvalóbb merre tart...menjen isten hírével.... -
Monoton #76050 Jó lenne, bár én nem tartom valószínűnek. -
#76049 Egeszen a legvegeig lehet talalgatni,meg "ugy nez ki"zni. Amig nem hivatalos valami,addig mindenki mond mindent.
En igazan orulnek,ha menne,mert jol jonne valami verfrissites,valami valtozzon a mentalitason,stb. Ha vele meglenne,akkor maradjon. :)
Meg ha elmenne Chealsebe,akkor erdekel,hogy mit alkot,de mashol is.
Varok valami pozitiv mentalis valtozast jovore. Uj izgalmakat,stb. Szar,hogy alig volt iden izgalom. Majd jovore -
#76048 Mourinho visszavág Pepenek :D
"Könnyű elemezni azt, amit a sajtónak mondott. Pepének egy nagy baja van, és őt úgy hívják, Raphael Varane - reagált játékosa kritikáira Mourinho. - Ilyen, amikor egy 31 éves játékost kiszorít a csapatból egy 19 éves riválisa. De ezt el kell fogadni, ez az élet törvénye."
"Ugyanakkor kinek lett volna bátorsága ezt meghúzni, és pályára küldeni ezen a szinten Varane-t? Hát nekem" -
Pukkka #76047 Úgy néz ki Mou marad még egy idényt. -
#76046 dehogy:D
ez szerelem lehet:D:D -
#76045 biztos nem a pénz miatt.... :D