Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REAL MADRID

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szomferi
true 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
kettõt és könnyebbet kérj 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Máshogy sem kellene <#vigyor>

REAL MADRID

miilann04
csak pontrúgás után ne kapjunk gólt este. <#ejnye1>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

REAL MADRID

De amúgy nem akartam ilyen hirtelen felindulásból belekötni de ez most kijött. No de mindegy, este meccs és tovább kell jutni. Hala!

REAL MADRID

Hozzám vezethetõ vissza a beszélgetés ne vedd magadra. <#vigyor1>

REAL MADRID

SLICK
3:40-nél, jó lenne ha Benzema valahogy így játszana. Egyébként estére reméljük a legjobbakat, HALA MADRID!

A 100% igazság!!!

SLICK
""amíg több másik topikban meg "a hátunk mögött" fikáz minket""

ez én vónék :c

"amíg több másik topikban meg "a hátunk mögött" fikáz minket"

Ki, én? Te el vagy varázsolva, és már szándékosan jössz be ide provokálni. A videónál amit linkeltem elnéztem, és? Elnézte a fél világ, még a cikk sem ugyanaz volt ami most van ott. Meg amúgy is a képre reagáltam vele.
Az meg, hogy Pepét nem ítélem el, honnan tudod? Többször leírtam, hogy nem tetszik a viselkedése és már a csapatban sem látom szívesen. És elítélem a többi színészkedést csapaton belül.
De egy Barcasnak elõbb a saját háza táján kellene szétnéznie és utána vádaskodni, mert ami nálatok megy színészkedés terén az tényleg szánalmas. És anno Fabregas, Jordi Alba nem voltak ilyenek, de mióta katalán színekben fociznak sorra dobálják magukat õk is. És ne mond, hogy nincs igazam mert ez az igazság.

REAL MADRID

SLICK
"Kinek nem inge, ne vegye magára."

De Te ezek szerint magadra vetted amit a Milan topikban írtam. Jó bár ezt a kis idézetet odabiggyeszthettem volna akkor is, de lényegtelen már. Úgy gondoltam, ha valakire nem igaz az állítás, azt hidegen is hagyja. Ennek ellenére ugyanúgy tartom magam a kommentemhez.

A Pepés esethez: az is gusztustalan amit csinált, bár tõle megszokhattuk, hogy el tud gurulni a gyógyszere. Viszont hála a jó égnek egyre kevesebbszer fordul elõ nála.

Sippie
Az tényleg korrekt hozzáállás hogy hozzánk bejön jópofizni, amíg több másik topikban meg "a hátunk mögött" fikáz minket. Mert mi elvakult idióták vagyunk, és csak a barcások ilyenek.
Én nem normálisan írtam? Szerintem igen... Bizonyíthattátok volna, hogy ti tényleg mennyivel különbek vagytok, hogy elítélitek Pepét ugyanazért (bár Alba nem mutogatott), ehelyett nekem estek 😊 Na ennyire vagytok különbek.
Pusszi
Gyönyörködjünk tovább csodalatos Jordi Albaban!!!

pfeejj de szánalmas...

Mérkõzés után mondtam is errõl a véleményem. Amúgy a két mérkõzés alatt csak ezt csinálták. Máshoz nem nagyon értenek :S

Ha jól emlékszem, te voltál az a madár aki múltkor elküldte SLICK-et melegebb éghajlatra, mert, képes volt írni egy teljesen normális kommentet a Barca topikba.
Akkor te most áruld már el, mi a büdös francnak jössz ide trollkodni?

Sippie
csak ma láttam a linket, gondoltam megosztom, hiszen szánalmasnak tartod az ilyen hozzáállást. Gondolom akkor is ha reálos mûveli? 😛
horpeti
Fõleg akkor, ha a madridiaknak mutogatott, hogy ezazgec'megcsináltuk! 😄

Eddig kerested? 😄

REAL MADRID

Elengedhetned ezt a sztorit lassan, nem? 😄

Sippie
23. másodperc, ugye milyen szánalmas?
De csak akkor rakják vissza, ha megérdemli. Én nagyon elégedett vagyok Diego Lopez-zel. Végre egy kapus, aki nem csak a vonalon áll...
Lesz abból április is. Január vége felé sérült le, és 3 hónapot kell kihagynia.

REAL MADRID

február vége - március elejére mondták hogy felépül

és mikorra várható a felépülése?

szomferi
szerintem azért van ott, hogy összehozza a srácokat, de biztos nem fogja játszatni Mou

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Nem valószínû, hogy játszani fog. 😄

REAL MADRID

elvileg a keretben ott van Casillas is. egy picit tartok attól, hogy egy kicsit gyenge teljesítményt fog hozni most a kihagyás után... na majd kedden kiderül

horpeti
Igen, ezeket marhára hiányolom.
Az egy dolog, hogy valaki a páros lábas becsúszás elõl felugrik, meg ilyenek, meg az is, ha már kezdi az esést. Ezeket nagyon nem büntetik.

szabii98

Egyik szerkesztõ kollégánk az NB III-ban bíráskodik, ezért úgy döntöttünk mostantól megfogjuk kérdezni minden kétes bírói döntés után.

Nagy valószínûséggel a spanyol bírók fognak nekünk beszédtémát szolgáltatni a jövõben is...

Megkérdeztük tehát "arról a bizonyos" tizenegyesrõl:

"A véleményem az, hogy közvetett szabadrúgás és sárga lap Adrianónak!

"Ez nem csak az én véleményem, ezt több játékvezetõ kollégával együtt gondoljuk így, és sokszori lassítás után is látszik, hogy ha volt kontakt, ha nem, Adriano már a vélt találkozás elõtt megindítja az esést, így megtévesztve a játékvezetõt. Ebben az esetben így szól a szabály: Ha a játékos megtéveszti a játékvezetõt vagy asszisztensét, vagy megkísérli megtéveszteni, esetleg egy valós szabálytalanságot felnagyít, akkor az ellenfél javára megítélt közvetett szabadrúgással és a vétkes játékos sárga lapjával folytatódik a játék."

/penamadridista facebook oldal/

bocsi ha zavaróan hosszú 😄

I met God. She's black

szomferi
egy HD highlights-ot tud valaki mutatni? a 2. felérõl lemaradtam <#szomoru2>

bakkerman
Grat a tegnapihoz...már megint nekem idejönni gratulálni,nyáron a szuperkupa döntõ után remélem valamelyikõtök jön át hozzánk <#zavart1> na de tényleg grat,kétszer egymás után megvert minket a Real,ez nagyon nagy dolog,és teljesen megérdemelten.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Voyager5
Legalább valami öröme legyen <#idiota>
<#banplz>

REAL MADRID

Most hogy kikaptak biztos azon ül és pörög<#confused><#idiota>

Az a mutató ujja 😄 Azt miért lassítják?

öhöm <#mf2>

REAL MADRID

Sippie
szóval már szánalmas mutató ujjal mutogatni? 😛 értem... 😛
Igen, közben lehozta több oldal is, hogy a mutatóujja.

REAL MADRID

Sippie
14. mp-nál pauset nyomogatva gyanúsan mutató ujjnak tûnik, nincs HD felvétel?
horpeti
Azért ilyen is rég volt, hogy 1 héten belül duplán verni a Barcát (korábban egy döntetlen is nagynak számított). Még ha tétje nem is volt a mainak.

Várom már a MU meccset, az nagy meccs lesz. Majdnem minden ismerõsöm MU sikert vár/akar. Valóban õk talán esélyesebbek is, de azért egyáltalán nem lefutott.

Nem volt olyan jó, inkább csak részletekben volt izgalmas.

REAL MADRID

szabii98
tök jót aludtam 😊)

I met God. She's black

SLICK
Na most értem haza csak, melóztam. Láttom volt itt minden, majd este megnézem az ismétlést. De úgy pár szóban milyen volt a meccs? Lehetett élvezni úgy mint a kupa meccset kedden?

Mor3llo
nyugi, én is úgy tartom, hogy csak a labdabirtoklással szarra nem mész 😄
nálunk is sokszor ez volt a gáz a van Gaal-éra alatt a Bayernnél 😄
a gyõzelmet meg nem kell megmagyarázni, kivéve ha Cselzi vagy, és mákkal nyersz BL döntõt <#idiota>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

White QVAS
Nem volt olyan rossz meccs, mint amilyen érdektelenségre számítottam a Realtól, tekintve a bajnokság állását, és a kezdõt. Egy biztos, Hegyi urat kellene küldeni az elsõ Mars expedícióra, ami vissza se jön természetesen. Borzalmas.

Itt a videó is: katt

Szánalmas az ilyen.

REAL MADRID

Ha sikerül gólt lõnötök akkor meg lesz a továbbjutás szerintem.

REAL MADRID