Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REAL MADRID

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Ki, én? Te el vagy varázsolva, és már szándékosan jössz be ide provokálni. A videónál amit linkeltem elnéztem, és? Elnézte a fél világ, még a cikk sem ugyanaz volt ami most van ott. Meg amúgy is a képre reagáltam vele.
Az meg, hogy Pepét nem ítélem el, honnan tudod? Többször leírtam, hogy nem tetszik a viselkedése és már a csapatban sem látom szívesen. És elítélem a többi színészkedést csapaton belül.
De egy Barcasnak elõbb a saját háza táján kellene szétnéznie és utána vádaskodni, mert ami nálatok megy színészkedés terén az tényleg szánalmas. És anno Fabregas, Jordi Alba nem voltak ilyenek, de mióta katalán színekben fociznak sorra dobálják magukat õk is. És ne mond, hogy nincs igazam mert ez az igazság.
REAL MADRID
De Te ezek szerint magadra vetted amit a Milan topikban írtam. Jó bár ezt a kis idézetet odabiggyeszthettem volna akkor is, de lényegtelen már. Úgy gondoltam, ha valakire nem igaz az állítás, azt hidegen is hagyja. Ennek ellenére ugyanúgy tartom magam a kommentemhez.
A Pepés esethez: az is gusztustalan amit csinált, bár tõle megszokhattuk, hogy el tud gurulni a gyógyszere. Viszont hála a jó égnek egyre kevesebbszer fordul elõ nála.
Én nem normálisan írtam? Szerintem igen... Bizonyíthattátok volna, hogy ti tényleg mennyivel különbek vagytok, hogy elítélitek Pepét ugyanazért (bár Alba nem mutogatott), ehelyett nekem estek 😊 Na ennyire vagytok különbek.
Pusszi
pfeejj de szánalmas...
Akkor te most áruld már el, mi a büdös francnak jössz ide trollkodni?
REAL MADRID
REAL MADRID
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
Az egy dolog, hogy valaki a páros lábas becsúszás elõl felugrik, meg ilyenek, meg az is, ha már kezdi az esést. Ezeket nagyon nem büntetik.
Egyik szerkesztõ kollégánk az NB III-ban bíráskodik, ezért úgy döntöttünk mostantól megfogjuk kérdezni minden kétes bírói döntés után.
Nagy valószínûséggel a spanyol bírók fognak nekünk beszédtémát szolgáltatni a jövõben is...
Megkérdeztük tehát "arról a bizonyos" tizenegyesrõl:
"A véleményem az, hogy közvetett szabadrúgás és sárga lap Adrianónak!
"Ez nem csak az én véleményem, ezt több játékvezetõ kollégával együtt gondoljuk így, és sokszori lassítás után is látszik, hogy ha volt kontakt, ha nem, Adriano már a vélt találkozás elõtt megindítja az esést, így megtévesztve a játékvezetõt. Ebben az esetben így szól a szabály: Ha a játékos megtéveszti a játékvezetõt vagy asszisztensét, vagy megkísérli megtéveszteni, esetleg egy valós szabálytalanságot felnagyít, akkor az ellenfél javára megítélt közvetett szabadrúgással és a vétkes játékos sárga lapjával folytatódik a játék."
/penamadridista facebook oldal/
bocsi ha zavaróan hosszú 😄
I met God. She's black
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Várom már a MU meccset, az nagy meccs lesz. Majdnem minden ismerõsöm MU sikert vár/akar. Valóban õk talán esélyesebbek is, de azért egyáltalán nem lefutott.
REAL MADRID
nálunk is sokszor ez volt a gáz a van Gaal-éra alatt a Bayernnél 😄
a gyõzelmet meg nem kell megmagyarázni, kivéve ha Cselzi vagy, és mákkal nyersz BL döntõt <#idiota>#idiota>
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
REAL MADRID