81624
-
hugopareiros #76124 helloszia -
Monoton #76123 Nap híre:
"Az AS megosztotta a Mirror egyik hírét, ami arról szól, hogy Mourinho már a Chelsea jövő évi keretét tervezi. Ennek egyik alappillére Sami Khedira lehet, akinek az árát 23-25 millió euró közöttire becsülik. José mindenképpen meg kívánja erősíteni a középpálya közepét, és Khedirát az egyik leghűségesebb játékosának tekinti, így szeretné magával vinni, erről már tájékoztatta Abramovicsot is."
/madridom/
-
Monoton #76122 Varane 4-6 hét off, meg is kell műteni a térdét :( -
#76121 az új banner.
-
#76120 elfér az ott, azért legyen valami dísz is :D
#76118: Ez sem rossz végüis. Bár szerintem nem kell ennyire vízjel szerűre megcsinálni, mivel amúgy letisztultabb. A neveknél direkt nem hagytam nagyobb margót, mivel így is nagy a betűméret, meg mindenki más méretben használja a böngészőjét. De nyilván mindenki ossza meg az ötletét, hisz az alapján lehet összerakni egy olyat, ami mindenkinek tetszik :) -
Monoton #76119 Ja ezt a bannert kiszedheted amúgy, csak bedobtam, hogy legyen valami témába vágó :D -
#76118 Ez nem is lenne rossz, de szerintem legyen nagyobb a margó a neveknél (tehát legyen távolabb), plusz meg kéne nézni milyen elhalványítva, vízjel-szerűen.
Köbö így. -
#76117 hát azt szerintem be lehetne lőni, hogy az ablak nagyságától függjön a mérete a háttérnek. Bár sajna nem értek a web programozáshoz, de szerintem valahogy kivitelezhető lehet. -
#76116 jónak jó...
de nekem tuti nem fog látszódni a fele :D -
#76115 Topic Háttér vázlat
Gyorsan összedobtam, tehát ne a minőséget nézzétek, hanem az elképzelést :D
Persze lehet használni más színeket, itt a feketén halványítottam végülis.
A névsort direkt nem írtam végig, csak meg akartam nézni, hogy kb. hogyan mutatna. Természetesen ez is lehet más betűtípussal.
Szerintetek a téma jó lenne? -
#76114 nem kell belet kihajtania magából, arra megvan 1-2 olyan meccs, ahol tényleg igazán oda kell tennie magát egy játékosnak.
Én úgy fogalmaznék, hogy tudásukhoz megfelelően játsszanak. Hát tegnap azt a tudást meg se közelítették... -
Neoncsoves #76113 nem, de az alap szintet meg kell ütni melóhelyen is, ergo nem végzed el a kiadott munkát (fociban: hajtsd ki a beled) akkor simán kirúg a főnököd. -
#76112 ezeknek már nem jelent semmit, hogy hány ezren figyelik...:D -
#76111 Én amúgy Benzemában több potenciált látok ha rajtam múlna őt tartanám meg inkább.Na meg jóval fiatalabb is Higunál...na jó 9 nappal...:D -
#76110 fele?? max khedire, arbeloa, dimaria, kaka, cllejón, higu/benzema... -
#76109 Nem de nem is keresünk annyit.Na meg ha tudnám hogy több 10 ezer ember figyel meló közben azért akkor odatenném magam...:D -
#76108 az oké, hogy nem megy valakinek a játék olykor, de hogy még csak meg se erőltetik magukat, hogy legalább az akarat látszódjon, az az idegesítő.
Bár mielőtt Varane megsérült volna, addig legalább egy kis játék is volt, azután volt egy kis átszervezés és teljesen ötlettelen fingot toltunk.
Benzemának és Di Maríának is volt pár helyzete mikor tisztán távolról rálőhette volna a labdát. De Benzema is bevitte 4-5 védő közé, hát azt a sutaságot a gyerekeknél láttam utóljára.
Legnagyobbat a második félidőben röhögtem, igaz már kínomban, mikor félpályánál paszolgattak a védőink, majd Essienhez került a labda, Modric meg szélen kiabál és integet, hogy passzolják neki. Aztán odakerült a labda de ő se tudott mit kezdeni vele :D csak tolt rajta kettőt hármat majd passzolta vissza középre.
Rendben gyakorlatilag vége a szezonnak, meg tényleg elég felejthető is ez az egész. De a játékosaink fele nem ide való és nem csak a most látottak miatt, hanem az egész szezon alapján mondom. -
#76107 persze, mert mindenki mindig 120%-osan oda teszi magát a hét mindennapján.... -
Monoton #76106 Aki nem akar dolgozni, az fizetést se kapjon. -
#76105 nyugi...nem értem mit kell idegeskedni egy olyan szezonon, aminek már kvázi vége van. az edzőnek nincs motivációja, a játékosoknak sincs motivációja...minek erőlködjenek, mikor már minden eldőlt...én se erőltetném meg magam ebben a helyzetben. nem hibáztatom őket, valahol érthető
olyasmin idegeskedtek, aminek már nincs jelentősége...dehát ha ettől jobb -
#76104 Bazdmeg ez mi a büdös faszom már? Focista lennék és nem bírnék egy erőset belerúgni abba a kibaszott fehér labdába, én kérnem hogy nyugdíjazzanak.
Benzema is akkora impotens fos Higuaínnal együtt és még Di María is, hogy még itthon is rajtuk röhögnek. Modric egy tetű szögletet nem bír beadni.
Úgy zavarnám el őket innen mint a szart! Remélem el is húznak mind a nyáron.
Nacho viszont meg a meccs embere. -
#76103 hát a foci szeretők tuti nem most jöttek izgalomba. Ótvar fos meccs, Játéknak nem lehet nevezni ezt a bénázást, semmi ötletet vagy elképzelést nem látok... Kín nézni még olykor a padon ülőket is, már mindenkin látszik, hogy szarnak bele a szezonba -
Monoton #76102 Vsgyis mi vagyunk gyengék, az hazaiak jól játszanak. -
Monoton #76101 Ezt a fos meccset
És is néztem, hogy mi ez :D -
#76100 ma is lesz egy debütáns Llorente személyében...:D -
#76099 LOL, nem is tudtam, hogy átlátszó a játékosok feje :D -
pacclacc #76098 Én is így vagyok ezzel. -
Monoton #76097 Egyébként én még mindig Neymar mellett vagyok Bale-el szemben. -
#76096 énis remélem,3k-m van rajta,hajrá Real... -
Monoton #76095 Utolsó negyedben nagyot játszottak -
#76094 A Real Madrid kosárlabda csapata az ősi rivális, Barcelona Regal-t legyőzve jutott az Euroleague Final Four döntőjébe, ahol a görög Olympiakos lesz a Királyi Gárda ellenfele.
nah, legalább a kosárcsapatnak jól megy idén...remélem megnyerik :) -
#76093 Hát jah, túlságosan ki van nyalva a játékosok segge. Sok múlik a mentalitáson. Ezek most ilyen mentalitású játékosok, meg vezetés. Sajnos. De biztos lesz még jobb. :) -
pacclacc #76092 Nem igazából a pénzkérdésre gondoltam! Maga a játékosra! Persze ennyi pénzért megvenni hülyeség, de egy reálisabb áron én nagyon szívesen látnám!!! -
#76091 nem divatságból röhögnek
hanem mert tényleg egy játékos temető már egy idejeXD -
#76090 80-20%, hogy tök mindegy mi van, a Madridon röhögnek. Mert divat. :D -
#76089 én is látni akarom mit tudna európában játszani. de azt meg nem akarom, hogy egy túlhypeolt valakiért, akinek még bizonyítania kell, 80millát kidobjon a klub érte...aztán megin a madridon röhögnének, ha nem jön be (vélemény szerint 60-40 a sikerességének esélye [60% hogy bukik európában])... -
Monoton #76088 Szerintem te sem gondolod komolyan, hogy Perez ennyit fog adni Neymarert :D -
pacclacc #76087 Isteni mikor játékosokról így vélekedtek! Tegyük fel elmenne egy más európai klubba, és ott nagyot alkotna akkor meg, hogy menne megint a károgás! Miért nem igazoltuk le. Én őszinte leszek, én kíváncsi lennék mit tudna itt játszani. Persze a nagy kivásárlási árával nem értek egyet, de ez nem az én problémám! -
#76086 Én nem adnék érte semennyit, de ha persze a Real Madrid kasszájából menne, akkor miért ne, kit érdekel, max leül a padra. :D
Bár elég unszimpi a srác, viszont biztos sok divatMadrid drukkert lehetne szerezni és akkor még több pénz lesz még több igazolásra. :P -
#76085 "A Mundo Deportivo szerint"
htxvm