81624
-
#76164 ez digis stream http://tvonline.blog.hu/2013/01/13/elo_online_sport1
-
Gauge #76163 Mi a büdös kurva anyját csinál ez a bíró?????? -
#76162 Benzema akkora szerencsétlen, most is csak kapufa. :DDDDD -
#76161 Essiennek eddig konkrétan nem volt jó passza. Ugye csak 1 évig volt szerződése? -
#76160 csodát tőlük nem is vártam, csak jó játékot úgy összességében, tehát élvezet legyen nézni a meccset. -
pacclacc #76159 itt is van
2000kb/s telesen jól mennek.
http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?matchid=203680&part=sports -
pacclacc #76158 De gondoltam, talán itt megmutatják :DDD -
#76157 köszi -
#76156 Streamek, itt biztos találsz jót! -
#76155 Khedira? Alig volt jó meccse, nem mondtál újat. Benzema meg hát szintén nem újdonság, de Higuaín is kb így el lenne tűnve. -
pacclacc #76154 Benzama játszik? Nem látom a pályán! Modric rengeteget gürizik. Essien egy nagy határ ... Khedira is olyan semmit mondó számomra a mai nap :S -
#76153 Ramos mit nézett vajon a bekapott gól előtt? De Essien is el volt maradva, mint a szar szorulás esetén... -
#76152 melyik adó adja?digi?:D
streamet tudtok adni -
#76151 na alig másfél óra, remélem normális játékot fogunk produkálni. Csúnya lenne pont most rászaladni a nyeles cicire az Atletico ellen. -
Monoton #76150 "Még" csak 32 éves, megint lesérült? -
sz7cs #76149 Christoph Metzelder is ma jelentette be a visszavonulását -
#76148 Mert nem Mou volt az edzőnk...:D -
#76147 akkor mér nem nyertük 2003-07 között BL-t? :O -
#76146 Mit szeretnél, hogyan emlékezzenek rád? Az elmúlt 22 évben nagyon sok mindent elértél, de mi az, ami a legfontosabb a számodra?
"Azt szeretném, ha úgy gondolnának vissza rám, mint a focistára, aki nagyon keményen dolgozott, szenvedélyesen játszott és mindent kiadott magából. Volt, hogy nem az alapján ítéltek meg, mit értem el a pályán, és ez bántott, mivel a világ legjobb csapataiban játszottam a legjobb játékosok mellett, a legnagyobb edzők készítettek fel, és majdnem mindent elértem a labdarúgásban, amit lehetséges. "
Nagyon nagy játékos volt.Tipikusan az az ember aki nagyon sokat dolgozott azon hogy oda jusson ahol van.Mindig hozta a maximumot igazi húzóember volt.Ha a mostani csapatban is lenne egy két ilyen játékos akkor most lenne miért izgulni a BL döntőben... -
#76145 ha határozott kijelentés elhangzik tőle, hogy menni akarok a pezzsébe, mert a francia bajnokság az álmaim ne továbbja, akkor mehet. 100milláért meg főleg :D de én annak is örülök, ha maradna. egy 3x éves ronaldo is nagy erősítés.... -
#76144 -
#76143 -
#76142 P$G -
#76141 hát én nem tudom mit csinálok, ha pont most szopunk ki tőlük :D -
#76140 istenvéle...
az elmúlt években már amúgy sem volt itt, szóval lényegében már a galaxyhoz igazolásával visszavonult... -
Monoton #76139 David Beckham visszavonul az idény végén.
-
#76138 én pont holnap megyek moziba, de jól jön ki, mert a végére pont visszaérek :D -
Monoton #76137 Nagyon várom már a mérkőzést. Ne feledjétek, holnap lesz :D -
#76136 Varane kivételével mindenki a döntő keretében. Helyes...
Am szerintem 15 év után pont most fogunk kikapni az AtMatól :D -
Monoton #76135 Plusz ki tudja mikor lesz neki honvágya ... -
#76134 Sevillai újság Navasról ír, hogy esetleg ide jönne. Eléggé pót megoldásnak látom Bale és Neymar után. Olcsóbb lenne, mint e kettő, viszont taktikailag kevesebbet tudna hozzá tenni a meccseken Balenél. Nem lő annyi gólt, nincs annyi gólpassza, nem lenne jó megoldás...
Neymar meg majd ha játszott európában... -
#76133 Ja, lett volna egy motivált játékos, aki még így is átöltözik, a többiek kiröhögik. Legközelebb már nem lesz, hurrá. :) Kínmosoly. :P -
Monoton #76132 -
#76131 _:DSA_:DAS -
#76130 :D:DDDDDDDDd -
#76129 Coentrao bakiján nevetett az egész Real-kispad
A „királyiak” portugál sztárját, Fabio Coentraót José Mourinho nem nevezte a találkozóra, ám a labdarúgó mégis átöltözött, és leült a padra. A védekező középpályást Iker Casillas világosította fel a helyzetről, amit a játékos nem akart elhinni, így Aitor Karanka másodedzőt is megkérdezte a történtekről.
hatalmas. :D hogy kiröhögi mindenki szegényt, de még josé is. :D -
#76128 A Marca statisztikája szerint Luka Modric 15 percenként szerez egy labdát, amivel felülmúlja Sami Khedirát (16 perc). A horvát játékos neve mellé 139 labdaszerzés került eddig, míg a német középpályás csak 103-at szerzett.
egyre jobb a horvát...jövőre is ugyanígy... -
Neoncsoves #76127 remélem nem fogja befolyásolni a formáját... fiatal, tehetséges... aztán nehogy Kaká legyen belőle :\ -
#76126 jó lenne :D -
#76125 van Isten? :D