Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Ha nincs a kiállítás, lehet lehozta volna az MU a meccset, bár azért egyre nyomasztóbb volt a nyomás. Lehet beakadt volna amúgy is, de lehet, hogy nem. Nem lehet tudni.
Minden esetre Modricnak végre sikerült a szép gól. Bajnokikon is láttam, hogy elég jó kis bombákat eresztett meg, csak vagy picit fölé, vagy picit mellé... ez is éppenhogy😊
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Nagyon erõs volt az MU, nem vártam, hogy lealázzuk õket. Pontosan ilyen kemény és szoros meccsre tippeltem, ahol pillanatok dönthetnek. Lõhetett volna 8at is az MU, mégis kimaradt, ill. Lopez jól védett, így lehetett az, hogy mégis sikerült a továbbjutás. Én örülök neki, mert kedvenc csapatom továbbjutott, de nem vágtam volna fel az ereim , ha az MU jut tovább, az is megérdemelt lett volna, nagyot játszottak, még ha túlnyomórészt védekeztek is.
Amikor közel azonos, vagy akár jobb csapat ellen kell játszani, nem várható a zsír könnyed játék és gyõzelem. Ez már nem az a szint. Mindegy is. 😊
Szerintem is most túlzott volt az ítélet, de ahogy a kommentár is mondta, a Madrid igazán tudja, milyen az, amikor ellene döntõ hibát vétenek. 1x Madrid kapta. Ez van.
REAL MADRID
kaptunk egy kurvanagy lehetõséget, ha nem élünk vele, és nem leszünk döntõsök, akkor semmi értelme nem volt 😄
I met God. She's black
A mai gyõzelem viszont erõsen vitatható.
Pozitívumok: Kaká, Varane és López.
Viszont számomra nagyon nem ez látszik. Az arcán, a mozgásán...mindenen látszik.
Ennyire nem fogják le õt. Nincs benne az a dinamizmus ami a Barca ellen megvolt akár hétvégén is.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A MU taktikusan legyilkolta a játékunkat.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár