Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
A továbbiakat nézve én legjobban a két némettõl parázok. Annak örülnék a legjobban ha összekerülnének. Persze a Juve is nagyon kemény dió lehet, remélem nem jön létre a Real - Juve, mert akkor összekerülne a csapatom meg a másik amelyikkel még szimpatizálgatok meg figyelemmel kísérem.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Helguera eleinte vkp volt és nem is volt rossz, csak aztán kényszerûségbõl védõt csináltak belõle, ott már valamivel gyengébb volt.

Egyébként a tegnapi BL-re visszatérve. Bízom benne, hogy ha már továbbjutottunk akkor a következõ meccseken tényleg mindent kiadnak magukból a srácok és ezáltal rácáfoljanak a sok baromra aki csak a kedvezõbb bírói döntést hozza fel a Real egyetlen esélyének.
De sose tudjuk meg ,hogy mi lett volna, ha elõbb változtat Mourinho és az esetleges cserék elõbb jönnek meg ugye, ha nincs piros lap. Ezzel senki se számol, pedig a fociban bármikor bármi megtörténhet. Hiába a felállt védelem, elõbb utóbb biztos talált volna egy gólt a Madrid. De ugye mindenki vérig meg van gyõzõdve arról, hogy esélytelen volt a Madrid. 1-1 után is hosszabbítás, onnan pedig már az MU-nak is kellett volna kockáztatnia és megint az adódik, hogy ki-ki meccsé alakul az egész.

De ezeket a dolgokat nem látják vagy nem is akarják észrevenni.

Voyager5
Hát nem 😄
cambi jobb volt mint helguera

SLICK
Mekkora csapat volt az Te jó ég! Csak Cambiasso lóg ki belõle :c

Rockynhooo
Tegnapi CR gól utáni "elnézést" kérésérõl lemaradtam. Valaki egy videot plz!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
az a szabálytalanság, amit a bíró befúj..ennyi...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Na eddig úgy néz ki nálunk lesz megtartva a Kupa döntõ.

REAL MADRID

Photoshop <#vigyor1>

REAL MADRID

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen

6 nap alat Mou elerte hogy senkit ne erdekeljen a 13 pontos Barca vezetes....nem semmi
Iker azert meg a csapatkapitany
Gratula, nagy mecs volt<#worship>
horpeti
ill. elég durvának éreztem, csak mindenki olyan nyugodt volt, a kommentár sem emelte a hangját, csak szépen lassan emelte, elkönyveltem, hogy ez egy sárgás, mert ritka a piros, fõleg, ha nem reklamál senki (általában piros közeli eseteknél támadják le a bírót).. Barca-Reálon szétrobbant volna a stadion, mindenki letámadja a bírót, stb. 😄

De lehet azért nem támadták, mert annyira full nyugodt volt a bíró, nem olvasták le róla, hogy mit akar. Biztos pókerezik! 😄

horpeti
Szegény Alex valószínûleg szívrohan közeli állapotba került a lap felmutatásakor, biztos megállt az ütõ benne. Meg szerintem mindenkiben.
Engem is sokkolt, mert nem éreztem annyira durvának. De egyébként vártam, hogy jöjjön a lap, de annyira nyugodt volt a bíró, hogy azt hittem elmarad, már vártam, mikor nyúl oda. Aztán jött sokkkkkk.

horpeti
Óriási ez a bíró, hogy halál nyugodtan odamegy, nézi, van e sérülés, nyugtatgatja az Mut, realt, int az ápolóknak... majd a játékosok számára váratlanul felmutatja a pirosat!
Így nem az van , hogy odaugrálnak elé és próbálnak reklamálni.
Van Persie is csak úgy finoman magyaráz, biztos más lett volna, ha a bíró odarohan és már a zsebében matatott volna. 😄

LasDen
am Mou örülhet. folyton rinyált, hogy olyyan 2. kapust akar, aki versenyre készteti Ikert. Tessék, Lópezzel megkapta. Nagyon jól védett mostanában, és nem is szar meccseken. Nem lennék a helyében, mikor Iker kész a visszatérésre. Iker az Iker, ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni, de López meg jól véd. Nemtom mikor fog neki lehetõséget adni, hogy legalább megmutassa visszarázkódott a játékba...
habár a bajnokságban végülis mehet a verseny...ott már mindegy...😄

LasDen

SLICK
komolyan 30 egynéhány éves embereknek is a fos ömlik ki már a szájukon, mert az elvakultságtól és a gyönyörtõl már a gatyába több nem megy. Pföjj de gusztustalan egy bagolyköpedékek ezek a menyétek.

SLICK
OMG!

SLICK
De végülis minket tolnak a bírók, Di María 2 sárga lap szinte azonnal a semmire... Ramos kétes kiállítása, igaz nem BL.. de akkor is.
De mint mondtam az összes bíró húzza a faszára a lapjait. Nem a Real adta a piros lapot és szívre lehet tenni a kezeket, melyik csapat nem használta volna ki a lehetõségeit egy ilyen eset után? Az más ha egy csapatnak nem sikerül. A Real két helyzete is kimaradhatott volna, fõleg a Modric lövése.

szomferi
AZIIIIIIIIGEN 😄😄😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Nap képe 😄DD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A karácsonyfa odabasz 😄DD

REAL MADRID

szomferi
a legjobb komment ez volt:

majd RVP kiállításáról meg a Chelsea ellen meg nem adott büntetõkrõl is kérünk képet !

szerencsére a kommentelõk/szurkolók nagy része nem a gyökér szerkesztõkkel ért egyet, és el is ítéli amit csinálnak

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Szarul vágták körbe a fejét, nem tetszik! 😄 Foglalkozni sem érdemes ezekkel 😄

REAL MADRID

Könnyû okosnak lenni így visszajátszást lesve. De ott élõben nem tudni mit, hogy látott a bíró. Tipikus olyan eset volt, hogy 10-bõl 5 bíró pirost adott volna, 5 nem , ezért is kár ezen lovagolni, ez a bíró ott abban a helyzetben így döntött és kb ennyi. Lehet ráfogni, de MU megérdemli a sorsát, mivel amíg nem kerültek bajba kb. mindent csináltak, csak nem fociztak.

szomferi
és kezdõdik...

tipikus bagoly mondja verébnek eset

Jagumo
Semmi ilyesmi. Ezt annyira nem szeretem mikor valaki a saját szeretett csapatát ( vagy akármilyét ) próbálja védeni mikor egyértelmûen nincs igaza. Max sárga! max. Mellesleg Chelsea drukker vagyok szóval távol áll tõlem, hogy védjem a MU-t 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Javítottam az elõzõt.

REAL MADRID

kilyking
http://www.youtube.com/watch?v=y4NQsphCWQY

!!!HALA MADRID!!!

Jagumo
Modric gólja hatalmas volt, de a MU kezében volt a meccs. Még 10 emberrel is mentek elõre. Továbbá ami rendkívül idegesített az Hajdú Attila borzasztó sítlusa. Annyira fent volt a saját seggében, hogy arra nincs szó. Kíváncsi leszek a folytatásra ^^

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

LasDen
nemtom....én semmit nem látozk 35-nél...

kilyking

Hali!
Ha megnézitek 0:35-tõl lehet látni, hogy Nani elég tisztán utána rúg a levegõbe.

!!!HALA MADRID!!!

REALista
Szerintem simán véleményes a dolog.Nehéz döntés a bírónak...

horpeti
Akkor mind a kettõt hordágyon viszik le, majd jelentkeznek vissza! 😛

SLICK
ezt a hasonlítgatást hagyjuk, nálunk is vannak olyan emberek, akik elõveszik ezt a szar énjüket (igaz kevesebb)

horpeti
Ja, még vissza is húzta, amikor észrevette, ha nem teszi, lehet tényleg -1 vese Arbeolának. 😊
De egyébként meg már mindegy, lefújták a meccset.

Én úgy gondolom, hogy ezt most a Madrid sem akarta. Meg lehet nézni, Arbeola sem játszott rá, rögtön felkelt. Mondjuk azon érdemes elgondolkozni, hogy ha ez mondjuk Jordi Albával szemben történt volna, vajon, még mindig ott fetrengene e...

Golyo69
akkor neked is csak gratulálni tudok!!!

ha megnézed nani a labdát nézi mikor már elõre néz ott a játékos..persze hogy összeütköznek!!!!

Ez legrosszabb esetben is max sárga!!

Egyébként Grat a Madridnak!

GGMU

Azért Giggs is megúszott egy sárgát, volt egy eset amikor hátulról pároslábbal utánacsúszott Ronaldónak.. igaz, hogy 1 méterrel CR mögött volt, de akkro is veszélyes mozdulat, mivan ha eltalálja ...

LasDen
szerintem is megérdemelt....veszélyes játék, ki vele...

Smithie
Úristen.Roy Keane,minden favágók legnagyobbika.Ha ez piros,akkor Keane egész pályafutása csak kitaláció. 😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Én teszek mindenki
véleményére, mert minél többször nézem meg, annál pirosabb lapot adnák én is.

REAL MADRID

REALista
Jah én is szakadtam rajta...😄

LasDen
és ezt pont keane mondja?? 😄DD

REALista
„A kiállítástól függetlenül a jobbik csapat veszített. Nem érdemeltünk gyõzelmet, nem játszottunk jól, de hát a futball már csak ilyen. Nem akarok beszélni a kiállításról, nem vagyok biztos benne, mi történt" – kezdte a mérkõzés utáni sajtótájékoztatót a Real Madrid mestere, José Mourinho.

Roy Keane, a manchesteriek legendája érdekes módon egyetért Cüneyt Cakir játékvezetõ Nanit leküldõ döntésével.

„Azt hiszem, helyes döntés volt, függetlenül attól, hogy Nani szándékosan szabálytalankodott-e. Figyelnie kell a pályán levõ többi játékosra" – vélekedett.

Azinternethatása! Az utcán lévõ oszlopba csak kötnek már bele. 😊

REAL MADRID

Effe88
Az kurva nagy meccs volt.100%-ig BL színvonal volt😊
Az után írtam , hogy idén megnyeritek a BL-t...
Simán benne van ez is.
Nagyon jó párharcok lesznek😊

egyébként egyesek miért éreznek késztetést arra, hogy átmenjenek ilyenkor az ellenfél csapatának fórumára (madridistára irogatott pár MU-s meg barcás) ???