81624
  • Neoncsoves
    ennél lejjebb nincs. mutatott játékot illetően legalábbis
  • LasDen #76203
    hát, akkor ennyi volt. Most már szinte 99%, hogy Ancelotti érkezik...
    Nem rossz edző, de nekem nem szimpatikus.
  • horpeti
    Magyar barcasokra gondolsz? Magyarok hiresek a karoromrol. :)
  • LasDen #76201
    a tegnapi mérkőzéssel nem is az volt a legnagyobb baj, hogy kikaptunk. hanem hogy a csapat teljesen megveszett. Ahogy Mourinho elvesztette a fejét, úgy a csapat is. Rugdosódtak, ölték az ellenfelet. Lehet motiválatalanul játszani a szezon végén leszarom. Szerencsére itt azért látszott valami akarás rajtuk, de mikor már látták, hogy semmi nem megy be (mert szarok a befejezések és Courtois nagy napot fogott ki), akkor bekapcsolt a Gepetto mód és fa lábú kalózokat meg pinokkiókat kezdtek el faragni...
    ezért a szarért én megbüntetném az egész csapatot....
  • LasDen #76200
    a kupa arra jó, hogy az ilyen madrid nagyságú klubok egy szar szezon után azzal vígasztalódjanak....amúgy egy kalapszart nem ér...
  • SLICK
    Barcások úgy örülnek az Atletico sikerének, mintha ők nyerték volna a kupát. Közben az elődöntőben saját pályájukon úgy elvertük a szájukat, hogy 2 hétig még sírni is nehezükre esett.

Meg írják a faszságot, hogy takarózunk azzal, hogy a kupa nem olyan fontos :D Meg kamu díj, holott nyálas szájjal írták mindenhová, mikor ellenük megnyertük a döntőt, hogy mindegy ez csak úgy is egy no name díj :D

Komolyan az ilyen idiótákat miért szülték világra egyáltalán? :D
  • szucsy89
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

jaja köszi
  • Smithie
    Ez megteszi? :)

• horpeti
    Mit szívott? :)
    Én annyira nem vagyok proud a csapatra mostanság. De hát bízom benne, hogy össze lesz kanalazva a proud a nyáron. Ha nem, akkor sajnos nem lesz túl proud to be a fan of this club.
  • ProGabe #76195
    "So we had a bad season. It happens. I still couldn't be prouder to be a fan of this club. We've had a lot of shitty luck throughout this season, but in the end it comes down to lack of motivation.
    We'll come back again and be stronger than ever. All great clubs do, and Real Madrid is the greatest."

(masterzissou@reddit)
  • szucsy89
    Ronaldo szabadrúgása után amit a kapufára lőtt, és az azutáni hisztiről nincs még gif? :D

Az priceless volt :D
  • LasDen #76193
    megmondtam, és úgy lett...az én hibám :DD

am kezdtek kicsit komolytalanba átmenni. Benzema és Higuaín csinálhatk bármit, kivédi a kapus, az is az ő hibájuk....Courtois jól védett tegnap, de nem, Higuaín bele lőtte, nem kivédte, belelőtte...
  • tobias88
    Hát... Az rendben van hogy elfejelte a labdát, de a rendes játékidő alatt a passz mutatója kb 40% körül mozoghatott, ha nem hátrafele kellett passzolni akkor borítékolható volt hogy ront.
  • horpeti
    Még Essien volt az egyik legjobb. :))
    Nyilván tőle nem lehet várni a játék szervezést, de azért odatette magát, amennyire tudta. Ő nem pofázott, nem nyafogott, nyomta, mint a gép.
  • tobias88
    A bíró nem vezette rosszul a meccset egyáltalán. Ronaldo első nem kiállítása volt az ami komoly és rossz döntés volt a részéről, meg hogy amikor Ronaldo-t kiküldte ki lehetett volna az Atletico-st is. Attól nem lesz rossz egy bírói döntés hogy az egész Madridi csapat 1 emberként kritizálja

Szerintem Mourinho-n ment el a döntő. Saját egóját a kupa elé helyezte, inkább pofázott a bírónak mint hogy csendbe maradjon + az hogy Essien végig fent volt még ebben a Madridban is az nem semmi.
  • pacclacc
    Ennyi :(! Hol vannak azok a vészmadarak! Írhatjátok! Majd jövőre :DDD Gondolom a Rozsaszin köd az sohasem oszlik el ;)
  • horpeti
    Na, én pont ezért nézem oroszul, de akár inkább arabul is, csak ne a köcsög magyar kommentárt kelljen hallgatni. Ez is vicc, de ez van. :)
  • SLICK
    mocskos nagy kiabszott szégyen hogy az Atletico otthon vert meg minket, bár tegyük hozzá megérdemelten!
  • SLICK
    fél csapatot cserélni kel la nyáron, nincs mese....
  • ProGabe #76185
    Szégyen ez a meccs, a bírónál csak a kommentátor a szánalmasabb. Még mindig ott tart, hogy a csúnya, szemét Madrid.

A játékosok nagyobbik fele meg egyáltalán nem üti meg a Real-szintet. Perez monnyonle!
  • horpeti
    Ja, ez GG Atletico.
    Ők sokkal jobban akarták a győzelmet. Simeone is egy állat... :)

Di Maria közben bal oldalon jobb lábbal próbálta beadni a labdát. Legalja. :D
  • Gauge
    De milyen belépő volt az már hátulról, mikor már nála sem volt a labda. Azért nem jár lap? Jaaaaa.... szal ez a bíró tökéletesen félrefújt, mi meg lelketlenül játszottunk.
  • SLICK
    ez a csapat tökéletesen bemocskolta a Real Madrid nevet... Gusztustalan ganéhányás ami itt van.
  • Ferrari23
    Mekkora szánalom a csapat!!!!
  • zalrobto
    na ennyi elég volt ronaldó megbolondult
  • pacclacc
    5 db 100% ziccer . Azt nem tudnám feldolgozni, ha ezek után megnyernénk a meccset
  • Gauge
    Özil flegma...
  • zalrobto
    ez már nem igaz mit hagynak ki !!!!!!!!!!!!
  • horpeti
    na, a 3 védős taktika. :)
  • pacclacc
    hát ezt a meccset már rég meg kellet volna nyernünk ehelyett itt rántja össze a görcs a játékosokat a pályán
  • SLICK
    Mou is kiállíttatja magát, már ott eldőlt az egész... Csúnya lesz otthon kapunk ki az Atleticótól :D
  • horpeti
    Jah, szokásos, ziccer kimarad akkor, amikor tényleg kéne a gól. :))
    Di Maria mintha a pályán se lenne, 1x ért labdába, akkor se csinált semmit.
    Még van 15 perc. :)
  • REALista
    Higany bele a kapusba ahogy azt kell...
  • zalrobto
    ez vicc ez sem ment be:(

• SLICK
    szépen megnyertük az Atleticonak. Mert Benzema akkora egy kretén fasz 5 méterről nem tud kapuba rúgni, és még Özilnek sem megy baszki. Essien is felébassza...
    Az arcoskodás megy játék meg lófasz. Meg is érdemeljük
  • pacclacc
    mi lesz gyerekek semmit se nyerünk?
  • pacclacc
    itt van
  • zalrobto
    nekem ez jobb mert magyar:DDD
  • horpeti
    Na, Arbeola, a nyerő ember! :)
  • horpeti
    Én egy oroszt nézek, az is jó. Ronaldu. :D