Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Egyébként a tegnapi BL-re visszatérve. Bízom benne, hogy ha már továbbjutottunk akkor a következõ meccseken tényleg mindent kiadnak magukból a srácok és ezáltal rácáfoljanak a sok baromra aki csak a kedvezõbb bírói döntést hozza fel a Real egyetlen esélyének.
De sose tudjuk meg ,hogy mi lett volna, ha elõbb változtat Mourinho és az esetleges cserék elõbb jönnek meg ugye, ha nincs piros lap. Ezzel senki se számol, pedig a fociban bármikor bármi megtörténhet. Hiába a felállt védelem, elõbb utóbb biztos talált volna egy gólt a Madrid. De ugye mindenki vérig meg van gyõzõdve arról, hogy esélytelen volt a Madrid. 1-1 után is hosszabbítás, onnan pedig már az MU-nak is kellett volna kockáztatnia és megint az adódik, hogy ki-ki meccsé alakul az egész.
De ezeket a dolgokat nem látják vagy nem is akarják észrevenni.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Gratula, nagy mecs volt<#worship>#worship>
De lehet azért nem támadták, mert annyira full nyugodt volt a bíró, nem olvasták le róla, hogy mit akar. Biztos pókerezik! 😄
Engem is sokkolt, mert nem éreztem annyira durvának. De egyébként vártam, hogy jöjjön a lap, de annyira nyugodt volt a bíró, hogy azt hittem elmarad, már vártam, mikor nyúl oda. Aztán jött sokkkkkk.
Így nem az van , hogy odaugrálnak elé és próbálnak reklamálni.
Van Persie is csak úgy finoman magyaráz, biztos más lett volna, ha a bíró odarohan és már a zsebében matatott volna. 😄
habár a bajnokságban végülis mehet a verseny...ott már mindegy...😄

De mint mondtam az összes bíró húzza a faszára a lapjait. Nem a Real adta a piros lapot és szívre lehet tenni a kezeket, melyik csapat nem használta volna ki a lehetõségeit egy ilyen eset után? Az más ha egy csapatnak nem sikerül. A Real két helyzete is kimaradhatott volna, fõleg a Modric lövése.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
majd RVP kiállításáról meg a Chelsea ellen meg nem adott büntetõkrõl is kérünk képet !
szerencsére a kommentelõk/szurkolók nagy része nem a gyökér szerkesztõkkel ért egyet, és el is ítéli amit csinálnak
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
REAL MADRID
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Hali!
Ha megnézitek 0:35-tõl lehet látni, hogy Nani elég tisztán utána rúg a levegõbe.
!!!HALA MADRID!!!
De egyébként meg már mindegy, lefújták a meccset.
ha megnézed nani a labdát nézi mikor már elõre néz ott a játékos..persze hogy összeütköznek!!!!
Ez legrosszabb esetben is max sárga!!
Egyébként Grat a Madridnak!
GGMU
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
véleményére, mert minél többször nézem meg, annál pirosabb lapot adnák én is.
REAL MADRID
Roy Keane, a manchesteriek legendája érdekes módon egyetért Cüneyt Cakir játékvezetõ Nanit leküldõ döntésével.
„Azt hiszem, helyes döntés volt, függetlenül attól, hogy Nani szándékosan szabálytalankodott-e. Figyelnie kell a pályán levõ többi játékosra" – vélekedett.
REAL MADRID
Az után írtam , hogy idén megnyeritek a BL-t...
Simán benne van ez is.
Nagyon jó párharcok lesznek😊