Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
melyik stream lesz a legjobb minõségû elõreláthatólag?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Csak az ÉLÕ! <#vigyor5>

REAL MADRID

LasDen
de élõben csúsztatják...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Balyy
Jó ez igaz! 😄

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

SLICK
de az már nem élõ 😄

Balyy
A sport1 adja csúsztatva 19:30-tól!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

banok
19.00 Celta Vigo-Real Madrid
tv: magyar tv nem adja élõben
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
Szerintem ezek fogadtak 😄

szomferi
szép 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
kollektív hülyeség terjed a csapatban 😄
Essien, Benzema és Marcelo után, Özilt is megbüntették közlekedési szabálytalanság miatt. A német játékost 500 euró és hat büntetõpontnyi bírságot szabtak ki, amiért tiltott helyen fordult meg. Azonban mivel a helyszínen egybõl kifizette a bírságot, így a pénzbüntetést a felére mérsékelték.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
kisebb lesz a légellenállás...

Így majd jobban megy a játék 😄

REAL MADRID

SLICK
de csúnya! Ráért volna ezzel BL gyõzelem után <#idiota>

Tyler1
Jó, a fél világot megkérdezték az eset kapcsán, 1000 pro és kontra, sehol nincs egyetértés szakemberek között sem. És mindaddig amíg ennyire vitatható egy eset, addig nem a rosszabbik megoldását kell választani a szankcionálásához szerintem. Ezért szerettem pl. Kassait, mert õ képes volt úgy levezetni egy meccset, hogy nem lapokkal vagy elfújásokkal irányította azt, következetesen ítélt meg helyzeteket, sárgát is csak akkor mutatott fel, ha már elkerülhetetlen volt(pl. többszöri szabálytalanság után), és az ilyen játékvezetõk hiányoznak a sportból.

#74882: mert nem akartam olyan dolgokba belemenni, hogy mi ért volna büntetõt, mi nem. Evra lerántása éppúgy szabálytalan volt, mint Rafael kezezése. Egyik sem kapott 11est, ez teljesen rendjén volt szerintem.
A kiállítás azt jelentette, hogy az addigi taktikát teljesen meg kellett változtatni, átalakultak a poziciók, egybõl visszaállt mindenki védekezni, helyet hagyva Alonsonak és Modricnak. Lendületbõl estetek rá a védelemre, nem lehetett kihúzni. Egy gyors csere akkor talán segített volna, de ezt már nem tudjuk meg. És hát elég nagy mentális csapás volt mind a piros, mind az elsõ gól, ami szintén a védelem szétesésnek egyik oka volt.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

És tényleg 😄

REAL MADRID

SLICK
Morata levágatta a haját :o

Bocsáss meg a túlzó érvelésemért. Az zavar, hogy míg te piros lapról beszélsz addig , én beszélhetnék egy meg nem adott 11-esrõl. Amúgy én úgy gondolom, hogy a meccs képét nem a kiállítás változtatta meg, hanem a bekapott gólotok! Az elsõ golig teljesen egybe voltatok, pedig már Nani nem volt a pályán. Én így látom! Mikor a második gólt kaptátok, teljesen széthullottatok hátul.

Én úgy látom a Nani szabálytalanságát, hogy azért lehet piros lapot adni. Nem nagyon vitatkoznék, a Biró döntésén. Sajnos Nani arca mindent elárult, mikor veretlenül beletalpalt a mellkasába! Tudta õ hogy az a lap lehet piros is. szvsz. De zárjuk le!

horpeti
Hidd el, a madrid szurkolók már évek óta csak hasonló érzéssel vannak. Fel a fejjel, az élet nem áll meg. Attól még jó csapat az, akinek szurkolsz, ne törj össze, nem éri meg. 😊

Collina szerint még Ferdinandnak is pirosat kellett volna adni tapsolás miatt.
Az õ szaktekintélyét pedig nem lehet kétségbe vonni.

Tyler1
Te megpróbáltad túldramatizálni a történteket, hogy alátámaszd az érvelésed. Veszélyes játék volt aláírom, de az meg nem ér egybõl pirosat a szabálykönyvben sem.

És nem gondolja senki sem, hogy 11 emberrel biztosan továbbjutottunk volna, de én inkább aláírtam volna egy 4:0-ás vereséget focival, mint egy ilyen vitatható meccset, ahol mindkét fél esélyes volt, mindkét fél teljes erejével küzdött, ahol nem volt egyik a másik játéka alá rendelve. Ez egy igazi döntõvel felérõ találkozó lehetett volna. És igen baszottul mérges vagyok a bíróra, hogy abban a vitatható szituációban õ a rosszabbik megoldást választotta, amivel pontosan tudta, hogy döntõen megváltoztatja a játék addigi menetét. Konzekvensen hagyni kellett volna, hogy egyenlõ esélyek döntsenek az eredményrõl, és ne egy ilyen tényezõ. Emellett az is fáj, hogy az angol csapatok évek óta képtelenek voltak felvenni a versenyt a spanyolokkal, a United 2 döntõt is elveszített, ahol szinte alig volt veszélyes a Barcára, és most végre esély lett volna megtörni ezt a spanyol hegemóniát, végre egy évek óta leginkább összeszedett United állt ki a világ egyik legerõsebb csapata ellen, és képes volt felhúzni a kesztyût vele.
És ha ezt a Madrid szurkolók nem értik, akkor kívánom hogy még az idei kiírásban egy hasonló eset búcsúztasson titeket is, hogy megtudjátok milyen érzés is ez.

Az ilyeneken csak nevetni tudok 😄

REAL MADRID

SLICK
Én ezen a Twitteres marhaságon "arcpálmáztam", hogy nílván nekünk drukkol a bíró, mert a Real madridot és CR-t követi ott. 😄
És valaki szentül meg van gyõzõdve róla, hogy biztos ezért segített minket. Komolyan a fasza szakadna le az ilyeneknek

Befejeztem. Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy 11 est nem kaptunk meg! Köcsög bíró. Ha az berúgtuk volna simán nyerünk 11 ember ellen is!!! Szánalom. Még valami. Mielõtt azt írná valaki, hogy nem biztos hogy úgy megnyertük volna. Akkor MU szurkolok miért hiszik azt, hogy õk 11 emberrel a pályán 100 % biztosan megnyerték volna a meccset? Szánalmas okfejtés, de hát ez van. Elvették tõlük a BL-t.

Látom mindent szó szerint értesz. Feltételeztem. Azt hiszem. Tehát akkor valakit mellkason rúgni nem veszélyes? Tehát ha puskával lábon lõlek, az nem veszélyes, csak az ha fej belõlek? Komoly! Veszélyes játék volt és hogy közhellyel éljek mint te! Az piros lap az amit a Biró befúj. Végül is a piros lap a foci velejárója... 😄 Veszélyes játékra találták ki :S

Mor3llo
és mind2 csapat ugyanannyi jegyet is kap...kész vicc ez a rinya már 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rockynhooo
jajjaa ezt olvastam én is 😄 Amúgy tényleg az! Fõleg, hogy a felek közösen állapodtak meg.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Egyes fészbúk felhasználók szerint már az is csalás, hogy Bernabeuban lesz a kupadöntõ :ASDAD

REAL MADRID

<#vigyor5>

REAL MADRID

LasDen
én már kezdem unni...nem lesz következõ meccs, amivel elfoglalhatná magát mindenki? 😄

Tyler1
Életveszély? Húú, akkor szerencse, hogy ezt Arbeloa élve megúszta. Fel is jelenthetnétek Nanit emberölési kísérlet alapos gyanújával.

Nem. Mindkét eset nagyon messze volt az életveszélytõl. De elõbbinél még attól is, hogy a lépe leszakadjon, mert az meg csak úgy nem szakad le, fõleg nem ennyitõl. Gondolj bele kicsit, hogy a küzdõsportokban milyen terhelést kell elviselnie a szerveknek, több százszorosa annak az energiának, ami Arbeloát érte. A sérülés meg a sport velejárója, nem lehet elkerülni.

<#rinya>

REAL MADRID

horpeti
Szemet biro,elvette a madridtol a lehetoseget,hogy 11 ellen nyerhessunk,megfosztva ezzel a csapatot az erkolcsi gyozelemtol!!!
:p

LasDen
Today is the birthday of best president in the world Florentino Perez and he turns 66 years old

Mor3llo
ha Arbeloa nem ugrik fel...ha...ha..
akkor ennyi erõvel ne játszunk focit, mert mindig benne van a sérülés veszélye....

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mondjuk ha Arbeola nem ugrik fel akkor ezzel az erõvel lerugja a fejét. Ahogy mondjátok véletlenül. Ugye az semmiség. NA off.

Lényegtelen. Hasonló az eset. Mind a 2 eset életveszélyes volt!!!! Láttam csontokat törni a pályán, és utána azt kiabálták az emberek, hogy egy örök életre eltiltani, a vétkes játékost a szabálytalansága miatt. Általában senki nem akar a másiknak sulyos sérülést okozni. Most gondolj bele, ha Nani ha nem is szándékosan, de eltõri a bordáit, vagy leszakad a lépe, vagy stb. Akkor mit szolnál hozzá ha a szurkolok azt kiabálnák, hogy tiltsák el örökre?? Hmm? Lehet kicsit keményen fogalmaztam, de remélem mindenki érti.
Rettenetesen sajnálom, hogy a csapatom igy nyert, mert sokkal jobb lett volna, ha 11-11 ellen nyerünk. Persze hogy neked nehéz feldolgozni. Nekünk is az lenne ha elvesztettük volna, mert pl nem fujnak be egy jogos 11es-t.

Lehet kivogásokat keresni, tulajdonképp mindenki ezt teszi. Gondolkozzun el kicsit.

Tyler1
Miben hasonlít? Ne viccelj már.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Anyone who's ever played the game should be able to see the two are different. The one above is coming from such a height and trajectory that it's there for heading, to do what Eboue did was dangerous play. Nani's was different in that it was coming from a flatter height where by he could cushion it down, as he tried to do. This is just desperation from sad United haters to try and catch us out, people really need to get a life, and learn something about the game."

"Eboue's red card is justified because he had no reason to raise his leg for that air challenge. Nani raised his leg to control the air ball with his foot and Arbeloa happened to be there. And in this case, Eboue has a slight vision of Nani beside him. In Man Utd vs Real Madrid case, Nani had no vision of incoming Arbeloa at all due to Nani facing the other way. Unless Nani has eyes at the back of his head."

DasIsFuck
pedig a vicc az, hogy az a schalke még eleve esélytelenebb volt mint az idei schalke(na jó télen náluk eltört vmi, de szezon elõtt ez volt a viszonyítási alap)😄

Ha már német ellenfél akkor a Dortmund-al meleg párharc lenne, mondjuk elõdöntõbe újra összejönne ott lehetne dráma rendesen😄

A nagy piros lapra visszatérve én azt mondom nem is volt ez akkora hiba...
fõleg nem akkora amekorrára a mu drukekrek kikáltják.
Elõször is felfedezhetõ volt egy rúgó mozdulatszerüség nani mozdualtába, valszeg ez kavarhatta meg õket és ezért gondolkoztak el rajta.
Lehet nem ért volna pirosat és rossz döntés, de olyankor mikor pl szándékos könyökllésekért se adnak semmi vagy le se fújják azoknál nem szoktak ekkora nagy botrányok kirobbanni.
Elkönyvelte szándékos rúgásnak azért meg adjon is pirosat egy bíró mert nem futballpályára való.
Nem egy eggyértelmû eset volt ahol látható volt, hogy semmi nem történt.
Az meg a másik, hogy ez korántsem olyan szintû tévedés mint egy meg nem adott szabályos gól vagy tizi, mert egy piros lap nem jelenti egyenesen azt, hogy gólokat fog kapni a csapat.
Persze megérhetõ a manchesteri szurkolók véleménye, de az már kevésbé mikor hirtelen, hogy történetesen pont összejött egy bírói tévedés ami negatívan érintette õket, hogy olyan összesküvésleéleteket találjanak ki mint amiket olvastam.
Komolyan hirtelen nagy kamu sorozat lett az egész mert kiesett a manu,akkor most a németeket és a spanyolokat nyomatják a németeket azért mert épp kisegítik az euzónát,
a spanyolokat meg annyira nyomatják, hogy az utóbbi évekbe a 2 legjobb klubbnak kikiáltott csapat a világon mindössze 1X jutott fináléba, ugye az elõzõ 3 évbe csak a barca játszott döntõt és nyert akkor is a manchester ellen...
nyilván mikor az angolok voltak elõdöntõbe 3 csapattal ott akkortájt nem volt kamu sorozat a bl...

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

REALista
Itt egy a keddihez hasonló eset Ebouétól.Akkor nem balhézott senki az eset miatt...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
Barcaval kapcsolatban fura érzéseim vannak most. Ugye alap esetben mindig ellenük szurkolok, de kéne azért valaki aki szembe szállhat a németekkel.... az ellenségem ellensége a barátom 😄 Szerintem hamarabb állíthatnák meg õk a Bayernt mint a Milan. Csak aztán ha tovább mennek nehogy Real - Barca legyne megint , max a döntõben 😛

shala
Feltételezve, hogy a Barca nem jut tovább, én csak azt kívánom, hogy egyik némettel se találkozzunk a döntõig.

non potest pluere aeternum

Marcelo lejárt jogsival vezetett és lekapcsolták. <#banplz>

REAL MADRID

Rockynhooo
Na ja. Hiába mondja mindenki, hogy BL meg itt már nincs könnyû ellenfél.. azért megnézném ki mondja azt, hogy nekem mind1 kit kapunk.. Porto vagy Bayern...

Voyager5
Ezek a csapatok is képesek felszívni magukat egy-egy meccsre, fõleg ha az ellenfél nagy mellénnyel fut ki a gyepre, könnyen pofára lehet esni. Pl. Schalke 2 éve elõdöntõig ment.(Tudom, h az egy másik csapat volt, de akkor se gondolta senki, hogy eljutnak odáig.)
Effe88
hát azért egy porto/malaga + schalke/galata elég gyenge

Voyager5
Teljesen mindegy, hogy kit kapunk, a kieséses szakaszban már mindenkit egyenrangú ellenfélként kell kezelni.

Ez a Manchester United bitang erõs ellenfél volt, megértem a drukkereket, hogy bosszúsak, mert fordított esetben mi is azok lennénk... Viszont ilyen a futball...
Tegnap azért érezhetõ volt a csapaton, hogy sokat kivett belõlük ez a 2 klasszikus, pihentetések ide vagy oda.

Lopez meg kurvajó vétel volt, és minél többet látom játszani Varane-t annál inkább dicsõítem Zidane nevét, hogy idehozatta. Ebbõl a gyerekbõl klasszis védõ lesz ha nem kanászodik el.
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

De Sanyi bácsi mondta meccs után, hogy egy 11-es nem kaptunk meg. minket nem nagyon érdekel mert tudtunk 11-es nélkül nyerni, a MU szurkolok meg érthetõ okokból nem akarnak tudomást venni a dologról!!!!

Rockynhooo
Mondjuk eddig a lehetõ legnezebb ellenfeleket kaptuk. Ha szándékosan akartunk volna nehezebbet összerakni se lehetett volna 😄 Ajax , Dortmund , City... emlékszem ezek a kalapokból a legerõsebbek voltak. Aztán meg MU... talán a bayern szopatósabb lett volna, na de na! kijelenthetjük, hogy eddig nem volt egy leányálom a sorsolás, bár azt már tavaly megkaptuk...

Most nincs Del Piero aki elcsavarja a sorfal mellett <#vigyor1>

Viccet félretéve, bárkit is kapunk nem szabad félvállról venni, úgy kell kimenni, mintha minden meccs a döntõ lenne.

REAL MADRID