81624
-
#76245 Casillasnak szép születésnapi ajándék -
#76244 Nem tudom, hogy örüljek e vagy ne -
#76243 Florentino Perez convened media at the Santiago Bernabeu to publicly announce that Jose Mourinho will be the coach of Real Madrid when this season ends. Although Portuguese coach had a contract until 2016, the club has reached an agreement with him to abandon the company three years after his arrival.
-> Tehát év végén távozik -
Monoton #76242 Na, Mou távozik. Hivatalos. -
#76241 Ja, én is csak a Jose Mourinho és Madrid szavakat értem. Egyébként jó, hogy élő. :D -
Monoton #76240 Na olyat is mondott, hogy ultimato :D -
#76239 majd meséljétek el mi volt, nem tudok spanyolul....:D -
Monoton #76238 Na eddig annyit megértettem, hogy Jose Mourinho :DDD -
#76237 az ráér :D -
Monoton #76236 Előbb meg kellene nyerni aztán kiesni :) -
#76235 am szerintem jövőre követni kéne a cselzi példáját. kiesni bl-ből és megnyerni az EL-t :D -
Monoton #76234 Hát én örülnék ha kapnánk érte valamit. Egyébként itt lehet nézni a sajtótájékoztatót. katt -
#76233 szvsz közös megegyezés vagy valami ilyesmi lesz, így senki nem fizet senkinek...vagy a cselzi beszáll és fizet Mou helyett a realnak :D -
Monoton #76232 Persze az is lehet, hogy bejelenti Neymar, Bale, Falcao, Cavani leigazolását. -
Monoton #76231 Azért tökön szúrnám magam, ha úgy menne el, hogy még mi fizetünk neki. (vagyis kirúgjuk) Perpill úgy vagyok, hogy a játékosok mellett tele van a f*** a spanyol médiával és a klub marketingért felelős osztályával is. Nem részletezem most, mert csak felidegesítem magam rajta. Remélem Perez nem lesz most hülye. -
nagy hős #76230 De maradnia sem :)
kivancsian varom a nyarat, szerintem 4 jatekosnak kellene erkeznie hogy ott legyunk minden fronton -
#76229 mondjuk 2 meccsel a vége előtt elküldeni nincs értelme :D -
#76228 20:00-kor sajtótájékoztató.
Goodbye Mourinho? -
#76227 "G. Breydel 4 hónappal ezelőtt
hope real buys him and that real fans will stop that shit about buskets."
na tessék
és akkor egálról indulna mindenki:) -
#76226 Mintha csak ő lenne az egyetlen a labdarúgásban.
De legalább láthatjuk, hogy ha idejön, akkor felvehetjük a kesztyűt a Barcával! :DPPP Jó ütemben dobálja magát. -
#76225 kötelességednek érzed, hogy megmutasd a világnak, hogy színészkedik?
hol szarják rá?? :D -
#76224 -
#76223 elkerülte a kontaktot. majd megnézem ahogy egy 2 méter magas, 100 kilós kapus ront feléd izomból, hogy szarrá rúgjon, de te még biztos ott hagyod neki a lábad, hogy ripityára törje, aha, valószínű. :)
tudom, a rúgás nem történt meg, de tisztán látszik, hogy milyet lendít a kapus, értelmes futballista nem lép oda. -
#76222 mert ez tegnap történt.... -
#76221 -
#76219 hidd el, ha a szezon utolsó meccsén játszol (ahol épp az a tét hogy a következő évben indulhat-e a csapatod a bajnokok ligájában vagy sem), egyértelműen szabálytalankodnak ellened a 16oson belül, de ahelyett hogy megkapnád a jogos 11esed a fasszopó bíró még neked ad sárgát 'műesésért', lehet hogy te se úgy reagálnál ahogyan az helyénvaló.
egyébként az elmúlt 5 évben néhány kivételtől eltekintve láttam az összes tottenham meccset, úgyhogy azt hiszem mondhatom, hogy nem 1-2 gif és összevágott yt video alapján ítélem meg bale képességeit.
arról nem is beszélve, hogy idén a premier leaguben ő lett az év játékosa, az év fiatal játékosa és az év futballistája. azt meg már mondanom sem kell, hogy ezt a 3 nagy címet egy szezonon belül eddig még csak ronaldonak sikerült besöpörnie. -
#76218 olvastam olyat, hogy az adidas le akarja igazolni kaka-t:D
-
#76217 Capellot se csíptem, aztán mégis izgatottan drukkoltam a csapatnak, és örültem,a mior a 93. percekben nyertük a meccseket! :D -
#76216 Én sok mindenkit szívesen látnék a csapatban, de leginkább azt, hogy tényleg legyen is egy csapat. Úgyhogy szépen várom, mi történik a csapattal és drukkolok, hogy szép és eredményes foci legyen, szurkolható csapattal.
Ancelottit valahogy sosem szerettem meg nagyon a Milanban, de tény, hogy annak a Milannak drukkoltam főleg, ami az ő irányítása alatt állt. Tehát attól függetlenül, hogy magáért az edzőért nincs oda az ember, a munkáját mégis szurkolással dícsértem. Szóval akár itt is jó lehet. Majd kiderül.
Ha ő jön, Kaka valszeg marad, és többet játszik -> ha ez lehetséges. Kiváncsi vagyok minden esetre a változtatásokra a csapatnál. -
#76215 Jaja, azt el kell kerülni. Csak azt nem értettem, miért vagy ilyen készséges, hiszen te kezdted a linkelést és a feszültségkeltést (amire rá is ugrottak). :P -
#76214 You don't say!
Csak azért írtam, hogy elkerüljük azt, hogy most aztán jönnek páran és belinkelnek ilyeneket. -
#76213 az csak itthon dívik :D -
#76212 Talán a játékosmegfigyelők és egy klub, aki euro milliókat ad ki egy játékosért, nem egy összevágott videót lát a játékosról! :P -
#76211 de idén nem fog jönni nagy valószínűséggel. Új szerződést ír alá a Spurs-szel...és jövőre 50m ellenében távozhat majd... -
#76210 Azt látom, hogy szabálytalan volt a védő, de akkor sem kell hisztizni!
Mik ők, 10 éves kislányok, vagy sportemberek?
Amúgy én is szívesen látnám a csapatban, de nem összevágott youtube videók, meg 1-1 jól sikerült gól kapcsán, mert azok alapján bárki lehet jó játékos. -
#76209 te hülye vagy?? két kézzel húzták-vonták hátulról folyamatosan, a védő belekapaszkodott a nyakába, csodálkozol hogy elesett??
és igen, nagyon jó párja lenne ronaldonak
-
#76208 végül is csak felrúgták...:D -
#76207 Jó párja lesz/lenne Ronaldónak
-
Monoton #76206 Még mindig jobb, mint egy tucatedző akinek még nem volt dolga túlfizetett, hisztispicsa játékosokkal. -
#76205 Neeeeeeee, nem bírom a fazont.