Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
tv: magyar tv nem adja élõben
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about15.html
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Essien, Benzema és Marcelo után, Özilt is megbüntették közlekedési szabálytalanság miatt. A német játékost 500 euró és hat büntetõpontnyi bírságot szabtak ki, amiért tiltott helyen fordult meg. Azonban mivel a helyszínen egybõl kifizette a bírságot, így a pénzbüntetést a felére mérsékelték.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
#74882: mert nem akartam olyan dolgokba belemenni, hogy mi ért volna büntetõt, mi nem. Evra lerántása éppúgy szabálytalan volt, mint Rafael kezezése. Egyik sem kapott 11est, ez teljesen rendjén volt szerintem.
A kiállítás azt jelentette, hogy az addigi taktikát teljesen meg kellett változtatni, átalakultak a poziciók, egybõl visszaállt mindenki védekezni, helyet hagyva Alonsonak és Modricnak. Lendületbõl estetek rá a védelemre, nem lehetett kihúzni. Egy gyors csere akkor talán segített volna, de ezt már nem tudjuk meg. És hát elég nagy mentális csapás volt mind a piros, mind az elsõ gól, ami szintén a védelem szétesésnek egyik oka volt.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

REAL MADRID
Én úgy látom a Nani szabálytalanságát, hogy azért lehet piros lapot adni. Nem nagyon vitatkoznék, a Biró döntésén. Sajnos Nani arca mindent elárult, mikor veretlenül beletalpalt a mellkasába! Tudta õ hogy az a lap lehet piros is. szvsz. De zárjuk le!
Az õ szaktekintélyét pedig nem lehet kétségbe vonni.
És nem gondolja senki sem, hogy 11 emberrel biztosan továbbjutottunk volna, de én inkább aláírtam volna egy 4:0-ás vereséget focival, mint egy ilyen vitatható meccset, ahol mindkét fél esélyes volt, mindkét fél teljes erejével küzdött, ahol nem volt egyik a másik játéka alá rendelve. Ez egy igazi döntõvel felérõ találkozó lehetett volna. És igen baszottul mérges vagyok a bíróra, hogy abban a vitatható szituációban õ a rosszabbik megoldást választotta, amivel pontosan tudta, hogy döntõen megváltoztatja a játék addigi menetét. Konzekvensen hagyni kellett volna, hogy egyenlõ esélyek döntsenek az eredményrõl, és ne egy ilyen tényezõ. Emellett az is fáj, hogy az angol csapatok évek óta képtelenek voltak felvenni a versenyt a spanyolokkal, a United 2 döntõt is elveszített, ahol szinte alig volt veszélyes a Barcára, és most végre esély lett volna megtörni ezt a spanyol hegemóniát, végre egy évek óta leginkább összeszedett United állt ki a világ egyik legerõsebb csapata ellen, és képes volt felhúzni a kesztyût vele.
És ha ezt a Madrid szurkolók nem értik, akkor kívánom hogy még az idei kiírásban egy hasonló eset búcsúztasson titeket is, hogy megtudjátok milyen érzés is ez.
REAL MADRID
És valaki szentül meg van gyõzõdve róla, hogy biztos ezért segített minket. Komolyan a fasza szakadna le az ilyeneknek
Befejeztem. Mélységesen fel vagyok háborodva, hogy 11 est nem kaptunk meg! Köcsög bíró. Ha az berúgtuk volna simán nyerünk 11 ember ellen is!!! Szánalom. Még valami. Mielõtt azt írná valaki, hogy nem biztos hogy úgy megnyertük volna. Akkor MU szurkolok miért hiszik azt, hogy õk 11 emberrel a pályán 100 % biztosan megnyerték volna a meccset? Szánalmas okfejtés, de hát ez van. Elvették tõlük a BL-t.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
REAL MADRID
Nem. Mindkét eset nagyon messze volt az életveszélytõl. De elõbbinél még attól is, hogy a lépe leszakadjon, mert az meg csak úgy nem szakad le, fõleg nem ennyitõl. Gondolj bele kicsit, hogy a küzdõsportokban milyen terhelést kell elviselnie a szerveknek, több százszorosa annak az energiának, ami Arbeloát érte. A sérülés meg a sport velejárója, nem lehet elkerülni.
REAL MADRID
:p

akkor ennyi erõvel ne játszunk focit, mert mindig benne van a sérülés veszélye....
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Rettenetesen sajnálom, hogy a csapatom igy nyert, mert sokkal jobb lett volna, ha 11-11 ellen nyerünk. Persze hogy neked nehéz feldolgozni. Nekünk is az lenne ha elvesztettük volna, mert pl nem fujnak be egy jogos 11es-t.
Lehet kivogásokat keresni, tulajdonképp mindenki ezt teszi. Gondolkozzun el kicsit.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Eboue's red card is justified because he had no reason to raise his leg for that air challenge. Nani raised his leg to control the air ball with his foot and Arbeloa happened to be there. And in this case, Eboue has a slight vision of Nani beside him. In Man Utd vs Real Madrid case, Nani had no vision of incoming Arbeloa at all due to Nani facing the other way. Unless Nani has eyes at the back of his head."
Ha már német ellenfél akkor a Dortmund-al meleg párharc lenne, mondjuk elõdöntõbe újra összejönne ott lehetne dráma rendesen😄
A nagy piros lapra visszatérve én azt mondom nem is volt ez akkora hiba...
fõleg nem akkora amekorrára a mu drukekrek kikáltják.
Elõször is felfedezhetõ volt egy rúgó mozdulatszerüség nani mozdualtába, valszeg ez kavarhatta meg õket és ezért gondolkoztak el rajta.
Lehet nem ért volna pirosat és rossz döntés, de olyankor mikor pl szándékos könyökllésekért se adnak semmi vagy le se fújják azoknál nem szoktak ekkora nagy botrányok kirobbanni.
Elkönyvelte szándékos rúgásnak azért meg adjon is pirosat egy bíró mert nem futballpályára való.
Nem egy eggyértelmû eset volt ahol látható volt, hogy semmi nem történt.
Az meg a másik, hogy ez korántsem olyan szintû tévedés mint egy meg nem adott szabályos gól vagy tizi, mert egy piros lap nem jelenti egyenesen azt, hogy gólokat fog kapni a csapat.
Persze megérhetõ a manchesteri szurkolók véleménye, de az már kevésbé mikor hirtelen, hogy történetesen pont összejött egy bírói tévedés ami negatívan érintette õket, hogy olyan összesküvésleéleteket találjanak ki mint amiket olvastam.
Komolyan hirtelen nagy kamu sorozat lett az egész mert kiesett a manu,akkor most a németeket és a spanyolokat nyomatják a németeket azért mert épp kisegítik az euzónát,
a spanyolokat meg annyira nyomatják, hogy az utóbbi évekbe a 2 legjobb klubbnak kikiáltott csapat a világon mindössze 1X jutott fináléba, ugye az elõzõ 3 évbe csak a barca játszott döntõt és nyert akkor is a manchester ellen...
nyilván mikor az angolok voltak elõdöntõbe 3 csapattal ott akkortájt nem volt kamu sorozat a bl...
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
non potest pluere aeternum
REAL MADRID
Ez a Manchester United bitang erõs ellenfél volt, megértem a drukkereket, hogy bosszúsak, mert fordított esetben mi is azok lennénk... Viszont ilyen a futball...
Tegnap azért érezhetõ volt a csapaton, hogy sokat kivett belõlük ez a 2 klasszikus, pihentetések ide vagy oda.
Lopez meg kurvajó vétel volt, és minél többet látom játszani Varane-t annál inkább dicsõítem Zidane nevét, hogy idehozatta. Ebbõl a gyerekbõl klasszis védõ lesz ha nem kanászodik el.
Viccet félretéve, bárkit is kapunk nem szabad félvállról venni, úgy kell kimenni, mintha minden meccs a döntõ lenne.
REAL MADRID