81624
  • pacclacc
    Nem mondok neveket, nem akarom én ezt Jóbban boncolgatni, voltak olyanok akik nyilvánosan is megtették, és azt csak gondolom, vannak olyanok is akik csak szépen a háta mögött.
  • pacclacc
    Jááááájjj most fáj a hasatok mi?????????????? :DDDDDDDDDDD

• LasDen #76284
    én is a játékosokra gondoltam :D
  • hugopareiros
    én arra vagyok kíváncsi, hogy a csapatból kikre gondolsz
  • pacclacc
    Szerintem ti jobban tudjátok :D

Én meg nem személyeskedem. Meg lehet érteni úgy?

Most majd valaki szépen aki ráér visszateker, és megnézi a vészmadarakat :DDDDDD
  • hugopareiros
    igen
  • pacclacc
    Érdekelne?
  • LasDen #76279
    nevesítve?
  • pacclacc
    Az az én hitvallásom a Madriddal Kapcsolatba, hogy azért nem nyerünk kupákat, mert idény elején itt a fórumon van egy két jómadár, aki azt meri leírni, hogy: "Na most mindent megnyerünk"! Ennek pedig az köszönhető, hogy semmit! :DASDASD

Viccet félre téve.

Bosszantó dolog a lelketlen játék + azok a játékosok akik megkérdőjelezik az edzőt, és azt gondolják magukról, hogy mindenki felett állnak! Amíg ezek a játékosok itt lesznek, addig nem lesz az a BIZONYOS nagy csapat. Megfertőzik a többi játékost akik alázatosak voltak. Olyan változás kellene, amit nem lehet edzőváltással elintézni!

szvsz.
  • SLICK
    de ez most a 3. ilyen egymás után... elég a nagy túrából szvsz :|
  • LasDen #76276
    annyiból szerencsénk van, hogy minden nagy csapat megy ilyen túrákra...szóval majdnem ugyanott vagyunk :D
  • SLICK
    Én abban bízom, hogy az igazolásokon gyorsan átesnek a klubnál és nem kell az átigazolási szezon utolsó napját megvárni a keret véglegesítéssel.
    Jobb lenne ha már a full keret együtt tudna felkészülni. Csak az a baj, megint a tetyű amcsikhoz kell kimenniük felkészülni. Ami valljuk be eléggé hátráltatóan hat már a csapatra.
  • Pukkka
    Hát ezt gondoltam. Ha követted volna régebben is a Madridot, akkor nem írtál volna ilyen baromságokat. Kb Mourinhonak köszönhető, hogy a Madrid újra a nagy csapatok közé került...
  • horpeti
    Kar,hogy nem elobb, a robi carlosos,Zidaneos,Ronaldos,Raulos evek jobbak voltak. :) Bar a nagy meccseket biztos lattad.
  • Neoncsoves
    nem, csak 3 évvel ezelőtt kezdett el komolyabban érdekelni a foci, addig meg hébe-hóba néztem csak meccset :)
  • horpeti
    Divatdrukker :P Mourinho miatt meztel meccset :D
  • Pukkka
    Ha ettől nyugodtabban alszol..
  • Neoncsoves
    Eltaláltad, de még mindig nem vagyok olyan szerencsétlen mint a "Special One"
  • Pukkka
    Hja tényleg, te vagy az a szerencsétlen aki néz is meccset meg nem is.
  • Neoncsoves
    sajnos az elmúlt 3 évben túl sokat is
  • Pukkka
    Nyilván sok Madrid meccset néztél az elmúlt 10 évben...
  • horpeti
    2. évben eléggé motivált volt a Madrid, a 3-ban már nem. Kár, hogy ilyen a játékosgárda, de ez van,ezt kell szeretni. Ha a Madridnak drukkol valaki, sajnos bennevan. Nem a német jómunkás mentalitás van.
    Azért a BL-ben még így is jobbak voltunk, mint néhány évvel ezelőtt, a legjobb 4 és a bl győztes között meg már apróságokon múlik a dolog.

Remélem lesz majd gólerősebb csatársorunk is, bosszantó, hogy nincs egy Raúl, vagy egy Nistelroy. :))
  • LasDen #76263
    én már egy jó ideje beleuntam a dolgaiba....
  • LasDen #76262
    butaság
  • Neoncsoves
    zsoldos? aki megkapja a havi többmillás fizetést de sétálgat a pályán már a 20. percben; elveszti a labdát és nem fut az embere után hanem sétál. aki beleszarik az egészbe...
  • LasDen #76260
    és ki a zsoldos meséld el nekem...
    mert az, aki ambiciózus és egy kisebb csapatból egy nagyobba lép, azt nem tekinteném zsoldosnak...
  • Neoncsoves
    én speciel kurvára leszarom a statisztikát meg a Barca elleni győzelmet, ha ezek mellett egy bajnokságot feladunk már novemberben, elbukunk egy spanyol kupát, BL-ből kiesünk az elődöntőben... az se érdekel hogy kiesünk, az viszont annál inkább hogy undorító szar focival amit még megye 3ban is lelkesebben játszanának... nagyjából ennyi a baj. meg az, hogy ismét hozunk 3-4 új játékost majd, akik szart nem ismernek a játékrendszerünkről. zsoldoscsapatot építünk ez a nagy probléma
  • Rockynhooo
    Azért egy jó 200 milliót tuti elköltenek a nyáron. Biztos ami biztos
  • Pukkka
    Eszméletlen nagy baromságnak tartom, hogy hagyták Jose-t elmenni...
    Írjátok itt, hogy megbukott, hát kívánom, hogy a következő edzővel is így bukjon meg legalább,

Megnyerte a spanyol bajnokságot 4 évnyi Barca uralkodás után.
    121 lőtt, 32 kapott góllal, rekordszámú 100 pont.
    6 év után jutatta be egymás után háromszor a BL elődöntőbe a Real Madridot.
    Több mint 45 mérkőzés óta veretlen volt hazai pályán a spanyol bajnokságban.
    A spanyol kupát illetve a szuperkupát is a Barcelona ellen nyerte meg.
    Az utolsó 5 Classicon nem kapott ki… Az utolsó szezonban a Barcelona elleni mérlege, 4 won, 1 lost, 3 draw.
    172 meccsen 125 győzelem, 25 döntetlen, 21 vereség. 72,76%-os győzelmi százalék.

Idén sem miatta nem nyertünk semmit, hanem az impotens támadóink miatt. Az Ő feladata az volt, hogy olyan taktikával küldje fel a csapatot, amivel nyerni lehet. Az hogy a helyzeteket a pályán lévők nem rúgják be, nem az Ő hibája.
    Ha Özil és Higuain belövi, amit be kell, akkor most BL döntőt játszanánk, és lenne minimum egy Kupánk.

Valószínűleg Casillas-al sem mérgesedett volna el a helyzet, ha a kedves Sara Carbonero nem nyilatkozza le elő adásban, hogy mekkora széthúzás van az öltözőben, mikor a csapat a legnehezebb pillanataiban volt, és próbálták összelapátolni a szart.

Ez a baj a madriddal, hogy itt mindenki kurva gyorsan felejt, és vannak játékosok, akik azt gondolják mindenki fölött állnak.

Most kapunk egy új edzőt, akivel majd lehet megint izgulni, hogy legalább a BL indulás meglegyen.
  • Rockynhooo
    Azért hiányozni fog a Mourinho show :)
  • pacclacc
    Jön a fricska, hosszabbít, ha nagyon nem akar eljönni. Mert ő mennyire jól érzi magát ott. :D
  • LasDen #76254
    az lesz, hogy a Santos idén nyáron beváltja az aranyjegyét....hülyék lesznek várni és hagyni, hogy akiért ennyit adnának, csak úgy elmenjen.
    Plusz Neymar fejlődésének szempontjából is már ideje lenne váltania. Ott már nem lesz jobb...
  • pacclacc
    Neymarnak jövőre lejár amúgy a szerződése? Ingyen mehet ahova akar? Most akkor szerintetek mi lesz? Gondolkoztatok ezen? Tudom a többség nem kedveli :(
  • pacclacc
    Én Jó edzőnek tartottam. Sajnáltam egy kicsit. Micsoda éve volt CR-nek meg Higuainak! Csak nem jöttek a címek, de tetszett amit láttam a pályán! Megérdemelte volna, hogy maradhasson, de Mou jött és minden más feledésbe merült.
  • Effe88
    mert türelmetlen vezetőségetek?
    jó mondjuk murinyónak pont volt 3 éve(ez alatt illett volna azért bl-t nyerni)
    de pellegrinit kár volt elküldeni
    szerintem
  • hugopareiros
    a következő lépés az elnökcsere lesz ha a következő pár évben nincs BL siker
  • SLICK
    én azt nem értem, hogy miért itt bukik meg minden edző???
    Hiába az elért sikerek, de valamilyen szinten mégis megbukott Mourinho is...
    Tényleg kezdek arra gondolni, hogy kurvára mindegy kit hoznak ide, a média vagy valami belső nyomás miatt, ugyanúgy csecsre szalad itt bárki...
  • horpeti
    Most azért nagyon nem lepődhetett meg senki. :)
    Én örülök, mert mindenképpen valami újítás lesz, és az mindenképpen ráfért a csapatra.
  • shala
    aha
  • SLICK
    még tart a sajtótájékoztató?