81624
  • pacclacc
    Neked semmit mondó azon védekező középpályás akik a Realban játszanak??Modric, Khedira és Xabi Alonzo meg lassú szar mi? :D Pfej de szar nekünk :ASD
  • SLICK
    "Khedira tárgyal a szerződése meghosszabbításáról"

MARCA

Ó hogy az büdös kurva élet, soha nem szabadulunk meg ettől a gyökértől???
  • LasDen #76324
    :DDD
    Casillas tiszta ORlando Bloom ezen a képen :D Karanka is milyen már a háttérben...a fentiek azok kik? mintha az egyik ramos lenne.
    Perezt meg elsőnek Gallianinak néztem :DD
  • ProGabe #76323
    Mi a...?

• horpeti
    Hát majd meglátjuk, hogy mi történik. :)
  • szucsy89
    várható volt :)
  • ProGabe #76320
    +1 :(
  • SLICK
    szvsz, nem lesz már belőle semmi, itt legalább is.
  • horpeti
    csak legyen jó újra. :)
  • LasDen #76317
    A La Sexta információi szerint Kaká nem gondolkodik a klubváltáson. Ennek oka Carlo Ancelotti, ugyanis a brazil játékos korábban együtt dolgozott vele a Milan csapatánál, így most úgy gondolja, hogy ismét lehet keresnivalója, és kap egy újabb esélyt.

ettől féltem :(((
  • DasIsFuck
    sajnos a real madridank nagyon fasza mezt nem lehet kreálni, mert ilyen fehér klubb:D

barcának milyen fasza a katalán színekbe pompázó meze.
    1-2 hete láttam.

na ilyen kötődése a madridnak nem nagyon van.
    a barca első számú meze is sokkal jobb a színei miatt.
    ezzel egy hófehér real mez nem veheti fel a versenyt.

a fekete mezük még így is köröket ver erre a rusnya fehérre.

az alább linkerl 3 mez borzalmasan néz ki.
    főleg az első meg a második azok tiszta szégyenek...eggyik chelsea a másik meg holldan válogatott mezXD
    a fehér emlékeztet a real madridra,de az meg önmagába ronda.
    szép fekete mez kellene vagy zebra csíkos, de nem chelseas
  • LasDen #76315
    Amennyiben Péreznek nem lesz ellenfele az elnökválasztásokon, úgy már június 2-án meghosszabbodik mandátuma. Egyes spanyol információk szerint ez esetben pedig, június 3-án bejelentésre fog kerülni, hogy Ancelotti lesz a Real Madrid edzője. Amennyiben akad kihívója Péreznek, akkor meg kell várni a június 16-ai szavazás végeredményét.

legyünk túl rajta minél előbb....most nincs értelme kihívni Perezt. alapvetően sikeres 4 év áll mögötte, így lehetetlen leváltani. persze én jobban örülnék valami kevésbé megalomán embernek, de majd legközelebb, most inkább gyorsan legyen edző, játékosok, stb...
  • SLICK
    akkor hülye vagyok, meg vak! :(
  • pacclacc
    Aki Modric -ot el akarja valaki adni, az vagy teljesen hülye, vagy vak!
  • SLICK
    2009 hazai és idegenbeli

a következő pedig a 2003-as hazai

ezek azok a mezek amik kompletten tetszettek számozással együtt.

• LasDen #76311
    nem nagy eresztés??? mit akarsz még?? a csapat hazai szerelése habfehér. ezen nem lehet nagyon variálni, csak a csíkozást. 10 éve is ilyen mezek voltak, most is....
  • SLICK
    a mostani hazai mezünk tetszik, bár nem nagy eresztés az sem...
    Majd próbálok keresni olyan mezt ami tetszett az utóbbi időben, de ha 2-t találok akkor az már siker.
  • LasDen #76309
    miről beszélsz? az utóbbi évek mezei teljesen jók voltak...
  • SLICK
    hát elég egyszerű ratyi mezek.. De már beletörődtem, hogy évek óta nincs egy normális mezünk...
    A sárga az amúgy is valami okádék.
  • LasDen #76307
    ez a narancs csikozás az elsőn...olyan, mintha milan mez lenne. a második cselzi, a harmadik meg holland válogatott :D

lassan mindenkinek az emirates lesz a mezszponzora :D
  • Pukkka
    Modricot eladni kibaszottnagy hülyeség lenne...
  • ProGabe #76305
    Mezünk már van, csak edző kell, meg csapat :D

• Monoton
    Xabi helyett Modric? wtf? :D
  • Neoncsoves
    Fél szezont játszott az emberünk... simán az egyik legjobbunk lehet a következő szezonban. Küzd és hajt, vannak remek meglátásai. Miért kéne elengedni ?
  • SLICK
    nem volt rossz, ez tény. De szvsz még mindig nem ide való.
  • Neoncsoves
    Modric mehetne???? nézted te az utóbbi meccseket? Xabi helyett teljesen jó lenne. igaz picit feljebb játszana, de tökéletes megoldás...
  • SLICK
    "Szintén az El Confidencial számol be arról, hogy a Real Madrid vezetősége az Adán, Pepe, Callejón, Higuaín, Di María, Kaká hatos eladásából 100 millió euró bevételt remél. Továbbá Carvalhóval és Essiennel pedig nem hosszabbítanak szerződést. Coentrao és Modric sorsa pedig továbbra is kérdéses."

Azigen gyakorlatilag bagóért adnék el őket? Oké Adán max 3-5 milla között lehet, Pepét nem adnám el még ebben az évben, Callejónt sem adnám el, megvárnám az új edző alatt miként teljesítene. Higuaín mehetne minimum 30-32 millióért. Di María is kb 35 milka, vagy akár csere transzfer is lehetne belőle. Kaká meg vagy 15 millió. Coentrao maradhatna, Modric mehetne ugyanannyiért amennyiért jött. Khedirát nem is értem miért nem említik 15 milláért mehetne vagy esetleg csere transzfer része lehetne. Benzema is kb. megérne 35 millát.

Másik hír még, hogy Mou vinné Varane-t magával. Hát ha a vezetőség elengedi, én tuti hogy kettéfosom a gatyámat. Az már tényleg akkora hülyeségről adna tanúbizonyságot, hogy namég.
  • 6unn3r
    És az ilyen autokratikus vezetési stílus mire jó? Akkor miért mondják a futballra, hogy csapatsport? A játékosok vannak a pályán, ők döglenek meg az eredményért, ők játszanak egymással, ők érzik a saját bőrükön, hogy mi jó és mi nem. Szerintem egy edzőnek nem az a dolga, hogy saját feje után megy és önhatalmúan, kiskirályként hoz döntéseket, kizárva mindenféle javaslatot. A játékosok visszajelzésére kell alapoznia. Vagy legalábbis mindenféleképpen be kell építenie a visszajelzésekből levont következtetéseket a taktikába.
    Terry, Lampard, Casillas, Ramos vagy bármelyik csapat hasonlóan elismert tagja esetében nem hiszem, hogy holmi nagyképűségről kell beszélnünk. Ők a csapat magjai, akik évek óta szolgálják a klubot szívvel-lélekkel. Ők azok, akikre felnézhetnek a fiatalabb játékosok az öltözőben vagy éppen útmutatót jelenthetnek az újonnan érkezőknek. Ők jelenthetik a kapcsot az edző és az öltöző között. A játékosok sokszor jobban megbíznak egymásban, mint az edzőben. Az öltözőn belül is kellenek vezérek.
    Semmi gond nem volt azzal, hogy Casillast leültette Mourinho, hiszen López bomba formában van. Én sem kockáztattam volna meg, hogy beállítsak egy sérüléséből felépült és kissé talán hite vesztett Casillast a kapuba. De az, ahogy ezt Mou a sajtónak tálalta, az a megalázó sílus...azt gondolom, hogy lehet játékost nem szeretni, de tisztelni Iker-t még egy Mourinhonak is kellene.
    Lampard esetében pedig árulkodó statisztikai adat volt, hogy amikor Lampard pályára lépett a Chelseaben ebben az idényben (ez a statisztika már lehet megdőlt, mert jópár fordulóval ezelőtt mondta egyik kommentátor), akkor a Chelsea nem kapott ki. Szóval nem csak arról van szó, hogy egy ikont kötelességből és tiszteletből beküldünk játszani, hanem hogy ez az ikon nagyban hozzájárul a csapata teljesítményéhez.
  • Zenszkij
    az edző mellett a játékosnak kuss van, Casillas meg Ramos, Terry és Lampard, ezek a nagyarcok azt hiszik ők xarták a spanyol viaszt, beleugatnak, lázítanak, az ilyen emberek a művileg kreált sportemberek

na nehogy már egy edzőnek alá kelljen rendelnie magát Casillasnak, hát huzzon a picsába, van helyette kapus nem kevés aki legalább annyira tehetséges mint őfelsége a nagy "ikon", sértődékeny anyámasszony katonája
  • 6unn3r
    Nyilván nem érdemtelen Mourinho munkája a Realnál. A számadatok magukért beszélnek és ez valószínűleg egy igen pozitív statisztika lenne mondjuk, ha még az Internél dolgozna. De a legnagyobb probléma az, hogy ezeket a Real Madridnál érte el. Ez a csapat, ezzel a kerettel sokkal, de sokkal többre hivatott. És Mourinho igenis sáros, nyakig sáros abban, hogy itt tart a csapat. Mind idénybeli eredmények, mind öltözői morál tekintetében. Megérdemli Casillas, hogy a padon van? El kéne adni? Ramost is? Azért, mert nem hajtanak fejet az edző egészen elvetemült intézkedéseivel szemben? Ugyanmár...
    Két olyan játékosról beszélünk, akik közül az egyiket többször megválasztották a világ legjobb kapusának, aki sorra kapja a sportszerűségéért és a pályán kívüli emberbaráti tetteiért a kitüntetéseit, akinek a neve egybeforrt a Real Madriddal. A másik meg a világ egyik legjobb védője, aki szintén takonykora óta tagja a Madridnak és foggal-körömmel ragaszkodik a nagy madridi hagyományokhoz. A Chelsea-nél is láttuk, hogy mi történt, amikor Villas-Boas leültette Lampardot meg Terry-t a padra, mondván neki nincs szüksége rájuk. A játékosok és a szurkolók szentségtörésként élték meg (teljes joggal), az öltözőben ment a duli-fuli, a pályán nem ment a játék. A végeredményt meg mindenki ismeri. Hát kérdem én, hogy egy Mourinho miért hiszi, hogy megtehet ilyet egy Real Madridnál? És pont ő nyilatkozik úgy, hogy amíg ő edző, addig Casillas padozni fog, miközben egyik feltétele volt a Chelsea-hez való visszatéréséhez, hogy Lampard ott maradjon. Saját magát hugyozza szemben.
    Szó nincs róla, nagy edző. Az érdemei meghazudtolhatatlanok. Viszont diktátor. Képtelen a kooperatív munkára. Így a Chelsea-nél megint kiélheti kiskirályi vágyait.
    A bajnokságot vagy a BL-döntőt sem azért veszítették el, mert Özil vagy Ingovány vagy Benya képtelen volt gólokat lőni, vagy ki tudták hagyni az ajtó-ablak helyzetet. Hanem a színtelen, szürke, motiválatlan játékkal. A nem futunk a labdáért hozzáállással, majd csak Ronaldo elereszt egy távoli rakétát azt nyerünk mentalitással. Ilyen kerettel ez csúfság. Nagyon kevés olyan meccs volt, amire azt mondtam, hogy na ez szép játék volt. A Dortmund elleni odavágón is...hogy lehet így játszani egy BL-elődöntőben? És nem azon múlt, hogy a visszavágón Özil kihagyta a ziccert. Már az első meccsen eldőlt. A Real nem is igazán akarta azt a döntőt.
    Hiszem azt, hogy a Realnál egy szebb fejezet nyílhat José távozásával. Bízom benne és hitemet fektetem le abban, hogy Carlo Anchelotti váltja a kispadon, mert benne érzem azt a pluszt, amivel képes gatyába rázni a csapatot.
    És írom e sorokat úgy, hogy habár Arsenalos vagyok és mindig is az maradok, de rajtuk kívül a Real volt az, aminek 1-2 kivételtől eltekintve minden meccsüket láttam, mert számomra a jelenkor futball-etalonja Cristiano Ronaldo. Vicces, hogy Ágyúsként pont egy olyan emberért rajongok, aki manchesteri évei alatt rendesen sz*patott minket, de ennek ellenére tátott szájjal tudom nézni a játékát.
  • horpeti
    Tök jó, ahogy beleélitek magatokat a csapat átalakításokba.
    Aztán jön a nagy valóság, amikor pont az ellentettje történik, mint amit az egész topik akarna. :D
  • Neoncsoves
    majd játszik helyette Adán vagy Jesús, esetleg Diego Lopez, vagy elviszik tőlünk Milinte Árpit :-)
  • LasDen #76294
    persze, adjuk el a világ egyik legjobb kapusát...
  • Pukkka
    Így van. Mout tartani kellett volna, és ha Ramos + Casillas nem tud együtt dolgozni vele, akkor csókolom. És ezt most úgy mondom, hogy 3 RM mezem van, 1 Cas,1 Ramos, 1 Zözi...
  • Neoncsoves
    legyen a titkos fegyverünk Drenthe

• Neoncsoves
    kéne egy diktátor
  • pacclacc
    Tudod, párszor én már leírtam ugyanezeket a dolgokat, hasonlókép mint te és valahogy azt kaptam vissza, hogy én pl. utálom Casillast, és én nem vagyok Realmadrid szurkoló, ezért gondoltam én többet nem említek neveket, mert azt úgyse köszöni meg senki :)
  • SLICK
    hát vigyázni kell, sose lehet tudni melyik játékos olvassa ezt a topikot :D
    De nem is értem miért nem lehet mondani neveket... Casillas nője borította a bilit, de ez Casillas hibája is, Ramos meg elég nagyképű lett mióta ő lett a fő csk, amióta Casillas nem játszik. Ő is tuti saras a dologban.
  • pacclacc
    lol. Jót kacagtál, legalább volt egy vidám estéd :D
  • LasDen #76287
    nem egészen értettem mit akarsz, és arra jutottam, hogy a játékosokkal nem akarsz személyeskedni :DDD