Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemszólszbe <#zavart1>

REAL MADRID

Rockynhooo
Ja csak a Mór döntõ helyzetekben is képes volt odatenni magát.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Voyager5
Csak akkor picit más volt a liga (erõsebb), és ezek 2en csukott szemmel is tudták egymásról, hogy éppen hol vannak.
csak Mori sokkal aktívabb volt a támadások elõkészítésében is, és adogatta a gólpasszokat Raúlnak

SLICK
+1

LasDen
amennyi gólt Morientes rúgott, annyit Higu is megrúg....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ha belegondolok milyen karriert futhatott volna be Morientes, ha Perez akkor nem olyan hülye ... :=(

REAL MADRID

Voyager5
Morientes, Raul csatárduó vissza is jöhetne 10-12 évvel ezelõtti formájukban. Aztán, Higuain meg Benzema csak akkor kapna lehetõséget ha Morientes éppen sérült 😄
REALista
"Nem hagyhatsz itt minket. Te vagy a legjobb edzõ a klub számára. Ha nem jössz ki az olyan játékosokkal, mint Casillas, akkor õk távozhatnak. Neked maradnod kell" - mondta a klub egyik magas rangú alkalmazottja Mourinhónak a Punto Pelota szerint. "A probléma nem az öltözõben keresendõ. Azt elõbb-utóbb tudom kezelni. A probléma a sajtóval van, bármit teszek én vagyok a rossz, nem nyerhetek" - válaszolta Mourinho.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Én nem tudom mindegyiknek olyan egzotikus neve volt...D

LasDen
az egyik ismerõs...valami feri v fernando, nem?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Sarki kajáldában találkoztam velük, állítólag Madridisták gondoltam lefotózom õket.

LasDen
jaaajjj, kik ezek a surmók? 😄

REALista
<#worship>

REALista
Nem is rosszul.Nem is emlékszem mikor hagyott ki utoljára 11-est.

horpeti
Tök mindegy, nagy csapatban úgyis Ronaldo lövi. 😄

SLICK
hát az cink :c

szomferi
még egy büntetõ, és megint eltalálta a kapus az irányt, ez nem Jesé napja 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
se 3 gól a meccsen <#vigyor>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
hát, akkor ebbõl nem lesz nagycsapatba kerülés....

szomferi
Jesé kihagyta a büntetõt 0-1-es hátrányban... *sigh*

REALista
Azért ez bátor kijelentés fõleg ha belegondolunk hogy Mou elõtt jó darabig jöttek-mentek az edzõk de a BL-ben évrõl évre beégtünk...😄

Jajaja, José Ramón nekem is mondta <#ticking>

REAL MADRID

horpeti
Hát, én drukkolok Mounak és a Madridnak is, hogy összejöjjön a BL gyõzelem. De hát azt nem osztogatják csak úgy. Ha nem lesz meg, és úgy megy, akkor valamelyest csalódás lehet neki majd ez az idõszak, mert BLt nyerni jött ide.
De azért biztos nem vágja fel az ereit. 😊)

LasDen
az én elképzeléseimet már túlszárnyalta Mou...én 2 évet gondoltam, hogy marad, mikor kinevezték....de úgy vélem, hogy ha bl lesz, azé, ha nem, akkor azé fog menni....

horpeti
Milyen randomgenerátor adhatta ki, hogy Mourinho már aláírt egy tuti elmenõs megállapodást? 😊 Úristen.. Szerintem ne kombináljátok túl, persze pont ez az újságíró célja, hogy magas labdákat adjon a szurkolóknak. 😄

ha ezek a továbbjutások mind gyönyörû focival történtek volna, azt mondom jogos, de a MU ellen se produkáltunk valami kitûnõt, de ha jól emlékszem a Dortmund és ManCity ellen is balfaszkodtunk...

LasDen
A Cadena Ser újságírója, José Ramón de la Morena szerint José Mourinho a nyár folyamán elhagyja a Real Madridot. "Január elején Mourinho aláírt egy megállapodást a Madriddal, ami arról szólt, hogy bármi is fog történni, távozik. Ezt tudja õ is és az elnök is, azonban érhetõ módon nem hozzák nyilvánosságra. Mourinho aláírt egy másik megállapodást is, már a következõ klubjával."

egyikkel sem vesztünk sokat. ha marad, ez a szint vagy jobb lesz...ha megy, akkor sem leszünk ennél rosszabbak...

horpeti
A spanyol bajnoksag ugyis egy kalap sz. Az egesz arrol szol,h.ki mennyire motivalt megverni a sok gyenget. Ki hullajt pontokat ill. Kinek mennyire mukodik jol a kiscsapat elleni taktika. Egyertelmuen a barca taktikaja regota a legjobb a spanyolok ellen. Siman felorlik az ellenfelet. Mig a madridnal kellettek a villanasok stb,mert kevesebb emberrel tamadunk. Lehet mar valtozott,en meg leeagadtam itt.😊

REALista
Nah ja elpicsáztuk a Barcát a Szuperkupában, a Kupában és a Bajnokságban is...😄

Azért, ha hozzávesszük, hogy kupába döntõsök vagyunk, úgy hogy búcsúztattuk a Barcát, BL be továbbjutók, egy MC,BD,MU -n keresztül és egy éve nem tudott tétmeccsen a Barca mit kezdeni a Madriddal, akkor már nem olyan szomorú.

ezt így márciusban, egy Real Madridnál olvasni, hogy úgy vagyunk másodikak, hogy kikapott az Atletico... szomorú

Kikapott az atl. madrid, így újra másodikok vagyunk. Remélem megtartjuk ezt a helyet.

LasDen
õ jutott róla eszembe...tipikus mexikói balhés srác 😄

SLICK
mondjuk amilyen keveset látjuk játszani szegényt, nem lesz nehéz

Ezt még szokni kell 😄

REAL MADRID

miilann04
amikor a kisegítõsök osztálykirándulásra mennek. 😄

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
I will find you my friend...
/Kaka/

SLICK
Errõl ez jutott eszembe 😄

😄DD

REAL MADRID

LasDen
I jizzed in my pants....WHUUUUUUH!

SLICK
Ez egyébként majdnem Balotellis lett 😄

SLICK
Kiégtem azon a hajon 😄DDDDD

18+ <#vigyor1>

REAL MADRID

LasDen
annyira nem vészes. idén még talán nem is volt sérült....

SLICK
30-at, de akkor se 70-et.

Meg rohadt sérülékeny ha jól tudom 😞

REAL MADRID

SLICK
Egyébként ez stílszerû, hogy mindig majomképûvel akad össze Ronaldo? Alves után Bale csimpánz feje... :c

LasDen
nem 70milliós, de jó játékos és jobb lesz csak ennél. mondjuk a szélen fele ilyen jó volt. középrõl sokkal veszélyesebb, mint szélen.....30-at simán megér amúgy...

miilann04
de az egyik jét elvitte a lyuk.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.